Større humanitær eftersøgning af Tobias

13 apr 2021
Efterlyst-32

Politiet har iværksat en humanitær eftersøgning af en 43-årig mand fra Klippinge på Stevns. Han har forladt sit hjem i nedtrykt tilstand i går aftes omkring kl. 21.00 og har ikke siden givet livstegn. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde ham.

Midt- og Vestsjællands Politi har iværksat en humanitær eftersøgning for at finde den 43-årige Tobias Telling Abel, som mandag aften forlod sin lejlighed på botilbuddet Brohøj i Klippinge på Stevns i nedtrykt tilstand. Han er gået uden sin mobiltelefon eller personlige ejendele, og hans pårørende er bekymrede for ham.

Politiet søger med hundepatruljer og helikopter i området omkring Brohøj i Klippinge, i Bøgeskoven ved Gjorslev og på Stevns Klint, og beder nu også offentligheden om hjælp til at finde den savnede mand. Borgerne opfordres til at se, om han kan have taget ophold ved deres ejendom i f.eks. udhuse eller garager.

Tobias Telling Abel beskrives som:

Mand, lys i huden, 43 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Taler: Dansk, Iført: Mørkeblå jakke, beige skjorte og beige bukser.

Borgere som har set den 43-årige mand eller som har oplysninger om, hvor han opholder bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Eftersøgning

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.