Stor ros fra Syd- og Sønderjyllands Politi

06 dec 2021
alkometer-sydsønder

Stor ros til de syd- og sønderjyske julefrokostgæster fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands politi har stor ros til weekendens julefrokost-gæster. I fredags tog politiet hul på de traditionelle spirituskontroller i den syd- og sønderjyske trafik forud for julen. På trods af at det var den første af de traditionelt store julefrokost-weekender har der generelt været meget stille i nattelivet, ligesom der ikke noteret en eneste spiritusbilist i politikredsen fredag og lørdag nat.
 
”Covid19-situationen har nok lagt en dæmper på julefrokosterne. Men det er helt usædvanligt, at vi ikke støder på spritbilister, så herfra er der stor ros til alle weekendens julefrokostgæster. Vi er meget glade for resultatet, da spritbilisme er en stor risikofaktor i trafikken”, siger leder af færdselsafdelingen ved Syd- og Sønderjyllands Politi vicepolitiinspektør Knud Reinholdt.

Indsatsen mod spritkørslen er koncentreret om de store julefrokostdage fredage og lørdage op til jul, ligesom politiet er klar med målrettede kontroller 1. og 2. juledag hvor mange familier holder julefrokost. Der vil også blive gennemført kontroller søndag morgener, hvor man stadig kan være påvirket efter indtagelse af spiritus aftenen forinden.
 
”Vi håber, at få samme gode resultat, når vi gennemfører spirituskontroller resten af måneden.  Spirituskørsel er helt uacceptabelt”, siger vicepolitiinspektør Knud Reinholdt.
 
Syd- og Sønderjyllands politi kontrollerer også bilister for narko og fandt 10 narkobilister i kontroller fredag og lørdag.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
Kilde:Syd- og Sønderjyllands Politi
Foto:Syd- og Sønderjyllands Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.