Taget på fersk gerning

26 nov 2020
inbrudtyv

Mariagerfjord kommune – indbrudstyv taget på fersk gerning

Alarmen gik af natten til onsdag den 25. november, da et overvågningskamera på en genbrugsplads i Mariagerfjord kommune så to indbrudstyve i færd med at løfte elektronisk udstyr væk fra pladsen i ly af nattens mørke. En nattevagt kontaktede omgående Nordjyllands Politi, som dirigerede en beredskabspatrulje til stedet. 

Da patruljevognen ankom til stedet, kunne de se, at en personbil var på vej ud fra genbrugspladsen. Til trods for, at politiet slog udrykningssignalerne til, fortsatte personbilen med at køre i retning af patruljevognen uden tegn på at ville standse. Politiet standsede derfor deres patruljevogn på tværs af vejen, så bilen ikke kunne køre forbi. Bilen de-accelererede med det samme og standsede 3 meter fra patruljevognen.

Politiet henvendte sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 21-årig mand. Umiddelbart kunne betjentene se, at manden hverken havde førerret til personbil eller brugte sikkerhedssele under kørsel – hvilket han omgående blev sigtet for.

En kort ransagning af køretøjet senere kunne politiet optælle følgende tyvekoster, som tilsyneladende hørte til på genbrugspladsen:

  • En fladskærm
  • En motorsav
  • En sæk fyldt med diverse ledninger
  • Et kamera
  • En kabeltromle
  • En skævbider
  • En låsemekanisme

Nattevagten havde desuden fundet et par bilbatterier og endnu et fladskærms-TV i buskaset nær genbrugspladsen, som ligeledes blev sikret til sagen som bevismateriale.

Som følge af tyvekosterne, der blev fundet i den 21-årige mands bagagerum, sigtede og anholdt politiet ham for indbrudstyveri samt kørsel uden førerret og kørsel uden sikkerhedssele. Han kan nu se frem til et retsligt efterspil.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.