To 11-årige piger gjorde sig selv til butikstyve

10 okt 2020
stjæler tøj

Butikstyve – Køge og Ringsted

Kl. 15.40 fik politiet anmeldelse fra butikken Ønskebørn på Theilgaards vej i Køge, hvor en udenlandsk mand havde stjålet to sutter og to sutteflasker til en værdi af 240 kr.

En betjent, som var i butikken i sin fritid, havde tilbageholdt den litauiske mand. En patrulje kørte til stedet, hvor den 36-årige mand fra Litauen med adresse i Vordingborg blev sigtet for butikstyveri. Han erkendte forholdet, og varerne blev leveret tilbage til forretningen, som derfor ikke havde noget erstatningskrav.

11-årige piger stjal tøj

Samtidig i H&M på Klosterparks Alle i Ringsted anmeldte personalet, at de netop havde tilbageholdt to 11-årige piger fra Ringsted, som havde stjålet fra butikken.

Alarmen gik, da de to pige ville forlade forretningen, så de blev tilbageholdt og vagten tilkaldt. I prøverummet fandt personalet afrevne mærker og bøjler fra både tøj og sko. Der blev fundet varer for i alt 2000 kr i pigernes tasker.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor børnenes forældre var ankommet. Varerne blev leveret tilbage til butikken. De sociale myndigheder blev underrettet, og vil stå for at håndtere sagen med de mindreårige piger, som ikke kan straffes, da de er under den kriminelle lavalder.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.