To handlekraftige veninder fik standset tasketyv

01 okt 2020
tyveri-butik

Handlekraftige veninder standsede tasketyv – Ahlgade, Holbæk

Kl. 16.48 anmeldte en 20-årig kvinde, at hun fulgte efter en kvinde, som netop havde stjålet fra butikken ”Taskepigen” i Ahlgade, hvor hendes veninde arbejder.

Den 20-årige var på besøg i butikken, da hun og den jævnaldrende veninden, som arbejder i butikken, blev gjort opmærksom på, at et kvinde havde stjålet en taske på gaden. Hun og veninden gik ud på gaden og så, at kvinden gik med en taske under armen, som hun ikke havde betalt for.

Medarbejderen gik efter kvinden, tog tasken fra hende og bad hende om at blive på stedet. Kvinden satte i løb væk fra stedet, hvor den 20-årige veninde fulgte efter, mens medarbejderen blev ved forretningen.

Den handlekraftige 20-årige veninde så, at den mistænkte gik ind i et tog, som holdt på perron 3 på Holbæk station og kontaktede politiet, som vejledte den snarrådige veninde til at tilbageholde toget indtil en patrulje nåede frem.

Patruljen kørte til Holbæk station og fik udpeget den mistænkte tasketyv, en 28-årig kvinde fra Kastrup –Tårnby, som blev sigtet for tyveriet af tasken til en værdi af 299 kr. Tasken fik forretningen igen uden skader, så de havde intet erstatningskrav mod den 28-årige.

Politiet visiterede den 28-årige, som blev fundet i besiddelse af 2 gram amfetamin. En 39-årig mand fra Holbæk, som den 28-årige var sammen med i toget, vedkendte sig ejerskabet af amfetaminen og blev sigtet for narkobesiddelse. Politiet beslaglagde stoffet med henblik på konfiskation.

De sigtede fik herefter lov til at gå, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.