To knægte forsøgte at røve ældre mand – men så hævede den 79-årige stokken…

25 aug 2020
mand med stok

Mand truet af to unge – Moselyvej, Lumsås, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 11.53 fik politiet en anmeldelse fra en 79-årig mand fra København om, at han lørdag aften kl. ca. 19.00 under en gåtur ad en sti ved Moselyvej havde mødt to drenge.

De havde pludselig vendt sig om og peget på den 79-årige med to pistollignende genstande, som den 79-årige opfattede som legetøjspistoler.

Drengene bad manden om at aflevere sine penge, men han gik blot frem mod drengene og viftede med sin stok mod dem. Drengene løb herefter fra stedet og forsvandt i ukendt retning.

Gamle damer lægger ikke æg.. | musereden

De blev beskrevet som 14-16 år, den ene kraftig, den anden almindelig af bygning, begge iført sorte hættetrøjer og den ene med hvid skrift på brystet, sorte bukser og begge med en slags maskering op over næsen.

Den 79-årige havde indledningsvist ikke taget oplevelsen så alvorligt og anmeldte først sagen til politiet dagen efter.

Politiet forsøger nu at få identificeret drengene i en sag om truende adfærd over for anmelderen, så formålet med deres adfærd kan blive klarlagt.

Politiet i Nykøbing Sj./Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket drengene i området lørdag aften, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.