To kvinder anholdt for besiddelse af narko til videresalg

05 okt 2020
pølsemandspose-i-hånden-

Varetægtsfængsling – Besiddelse af narkotika til videresalg – Kalundborg

Kl. 20.19 slog politiet til mod en restauration i den centrale del af Kalundborg, efter at politiet havde modtaget flere tip og oplysninger om, at personer på stedet kunne være i besiddelse af narkotika og måske handle hermed.

Ved aktionen fik politiet kontakt til en 55-årig kvinde fra Kalundborg, som ganske rigtigt var i besiddelse af kokain i pølsemandsposer. Hun blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af kokainen.

Ved den fortsatte efterforskning i sagen bragte anholdelsen af den 55-årige politiet på sporet af en privat adresse i Kalundborg, hvor en 47-årig kvinde fra Kalundborg opholdt sig. Ved ransagning af adressen fandt politiet flere pølsemandsposer med kokain, så politiet i alt havde fundet ca. 60 pølsemandsposer med en mindre mængde narkotika i hver.

Endvidere fandt politiet også penge, digitalvægte, tomme pølsemandsposer samt en opgørelse, der ifølge politiets mistankegrundlag lignede et narkoregnskab.

Den 47-årige kvinde blev derfor også anholdt og sigtet for ulovlig besiddelse af narkotika. Begge kvinder overnattede i et arresthus og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør som sigtede for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videresalg til andre.

Begge kvinder blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 27. oktober 2020 i et retsmøde, der blev afholdt for lukkede døre.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.