To røverier – inden for en halv time

27 feb 2021
røver

Kl. 1430 indgik der anmeldelse om røveri mod Daglibrugsen i Hornum. En gerningsmand truede personalet med en attrap pistol men fik intet udbytte med fra stedet. Gerningsmanden kørte fra stedet i en sort bil.

kl. ca. 1520 observerede en politipatrulje den sorte bil og bragte denne til standsning på Bjørnsholmsvej uden for Overlade. I bilen var en 23 årig mand, som er gerningsmand til de 2 røverier. I bilen blev der fundet en attrap/paintball pistol.

Politiet var tilstede ved de 2 gerningssteder og foretog undersøgelser. Gerningsmanden er kørt til politigården i Aalborg og forventes afhørt til sagen snarest. Ingen er kommet fysisk til skade ved røverierne.

I nærheden af den sorte bil blev der fundet en pose indeholdende penge fra røveriet i Overlade. Beløbsstørrelsen oplyses ikke.

Den 23 årige gerningsmand er kendt af politiet i forvejen og forventes fremstillet i grundlovsforhør lørdag formiddag.

Gerningsmanden kørte fra DagliBrugsen i Hornum i en sort Peugeot 508 med meget høj hastighed og politiet hører gerne fra vidner som har set bilen ved DagliBrugsen i både Hornum og Overlade. Ring venligst 114 hvis du har info om bilen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.