To rumænere sigtet for tyveri af varer i Netto til en samlet værdi af knap 12.000 kr.

27 maj 2020
Netto
Kl. 20.54 anmeldte en butikskontrollant, at to udenlandske personer – en mand og en kvinde – var tilbageholdt som mistænkt for et større tyveri af varer fra supermarkedet Netto.
Ved supermarkedet fik politiet overdraget de tilbageholdte, hvoraf manden ifølge butikskontrollanten havde forsøgt at stikke af inden politiets ankomst, men var blevet indhentet af anmelderen.
Politiet foretog herefter anholdelse af en 34-årig kvinde og en 46-årig mand fra Rumænien, som blev sigtet for tyveri af kød, knive, tøj, cremer og hårtrimmere til en samlet værdi af knap 12.000 kr.
De havde været inde i supermarkedet flere gange og gemte de stjålne varer i deres rumænske bil, som stod på parkeringspladsen. Ved ransagning af bilen fandt politiet også noget værktøj af mærket Bosch, som de oplyste at have købt tidligere på dagen på Vesterbro i København, uden at de kunne oplyse nærmere omkring omstændighederne. Derfor blev de også formelt sigtet for hæleri af værktøjet, som politiet beslaglagde som bevis.
De to anholdte blev afhørt med assistance fra en tolk og forblev i politiets varetægt, inden de onsdag kl. 11.00 vil blive fremstillet for en dommer i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.