To unge knallerttyve forsøger flugt fra politiet og udøver hærværk på politibil

21 jul 2020
løber fra politiet

To knallerttyve skabte uro – Søndre Parkvej, Ringsted

Kl. 20.42 standsede en patrulje to mænd, der kørte på to knallerter. Mændene var 21 og 22 år fra Ringsted og kørte på hver sin stjålne knallert på Søndre Parkvej. Begge blev sigtet for uberettiget brug af de stjålne knallerter.

I ventetiden på transport af knallerterne forsøgte den 22-årige at pifte patruljebilens dæk, ligesom han forsøgte at ødelægge nummerpladerne på politibilen ved at bøje/brække dem af.

Det medførte en anholdelse af den 22-årige, hvorefter den 21-årige også begyndte lave uro i området, så flere patruljer måtte tilkaldes til at tage sig af ham for at få skabt ro i området igen. Det skete ved en frihedsberøvelse af den 21-årige, der blev bragt til politistationen i Roskilde, indtil han var faldet til ro.

Den 22-årige blev i forbindelse med sin anholdelse anbragt i patruljebilen, men fik med hjælp af en medbragt nøgle frigjort sig af håndjernene, så han flygtede fra stedet. Han havde dog politiet i hælene og blev kort efter atter frihedsberøvet, så han også kunne blive transporteret til politistationen i Roskilde til afhøring til nu også en sag om overtrædelse af straffelovens bestemmelser om både hærværk og om at flygte fra politiet som anholdt.

Begge anholdte blev løsladt i løbet af de sene aftentimer og først på natten efter afhøring til sagerne, som begge kan forvente at høre nærmere om, når de skal afgøres.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.