Tre domme på i alt 24 års fængsel i stor narkosag

07 jul 2020
narko fra holland til danmark

Tre domme på i alt 24 års fængsel i stor narkosag

De dømte har medvirket til indsmugling af store mængder narkotika fra Holland til Danmark
Syd- og Sønderjyllands politi har igennem en længere periode efterforsket en gruppe personer fra Aabenraa og omegn, der mistænkes for indsmugling og salg af store mængder narkotika i form af bl.a. kokain, MDMA, amfetamin og hash. Indsmuglingen er sket fra Holland til Danmark.

I begyndelsen af maj måned i år anholdt Syd- og Sønderjyllands politi på baggrund af efterforskningen syv personer, der alle blev varetægtsfængslet. Efterfølgende er yderligere to personer blevet varetægtsfængslet.

Der er nu faldet de første domme i sagen. Foreløbig er tre personer blevet dømt ved retten i Sønderborg for indsmugling og salg af narkotika. Der er tale om en 20-årig mand fra Aabenraa, der blev idømt seks års fængsel, en 21-årig mand fra Aabenraa, der blev idømt otte års fængsel og en 22-årig mand fra Aabenraas opland, der blev idømt 10 års fængsel. Den 22-årige udbad sig betænkningstid i forhold til anke. De to andre modtog dommene.

Da varetægtsfængslingerne i sagerne, mod de personer der endnu ikke har fået dom, er sket for lukkede døre, og da der altså fortsat er efterforskning i gang i sagskomplekset, kan Syd- og Sønderjyllands Politi ikke oplyse yderligere, da det vil kunne lægge hindringer i vejen for den resterende efterforskning.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.