Tre fængslet efter skud i Måløv

21 aug 2020
anholdt-sigtet

Nu er tre fængslet efter skud i Måløv

Live fra retten i Glostrup: Forsvarer beder anklagemyndigheden om ...

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet en 27-årig mand, som politiet forbinder med en skudepisode i Måløv den 17. maj.

Skudepisoden fandt sted på Måløv Hovedgade søndag den 17. maj omkring kl. 18.30, hvor gerningsmænd i en sort Opel Insignia afgav et større antal skud mod personer i en sort VW Golf – dog uden nogen blev ramt.

En meget omfattende efterforskning har siden ført til anholdelse, sigtelse og varetægtsfængsling af to mænd på 20 og 28 år. En tredje mand på 29 år, som i forvejen var varetægtsfængslet i en anden sag, er også sigtet for episoden i Måløv.

Nu er også en fjerde mand på 27 år anholdt onsdag og i dag torsdag begæret varetægtsfængslet i et grundlovsforhør, som retten holdt for lukkede døre.

”Retten besluttede at varetægtsfængsle ham til foreløbig den 10. september,” siger specialanklager Morten Frederiksen, Københavns Vestegns Politi.

Dagens retsmøde blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, derfor kan der ikke frigives flere detaljer fra sagen på nuværende tidspunkt.

Rettens kendelse blev ikke kæret. Der er nedlagt navneforbud.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.