Tre mænd er i dag fængslet for drabsforsøg i Ishøj

28 jul 2020
mand i håndjern (1)

Fængslet for drabsforsøg i Ishøj

Tre mænd er netop varetægtsfængslet af Retten i Glostrup i fire uger. Københavns Vestegns Politi sigter dem for forsøg på manddrab søndag aften på Ishøj Strandvej.

De tre mænd på 20, 24 og 30 år blev anholdt efter en episode søndag aften omkring kl. 19.35 på Ishøj Strandvej, hvor en 30-årig mand blev påkørt med en bil, og en 19-årig mand blev stukket med kniv og slået i hovedet.

Begge ofre er fortsat indlagt på hospital.

De tre anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør mandag over middag og begæret varetægtsfængslet. Retten i Glostrup bestemte ved et retsmøde for lukkede døre, at de skulle varetægtsfængsles i fire uger.

Københavns Vestegns Politi, som efterforsker hændelsen som forsøg på manddrab, har blandt andet indbragt to biler til undersøgelser og efterlyser vidner, som måtte have overværet episoden på Ishøj Strandvej.

”Nu fortsætter efterforskningen, som aktuelt indikerer, at hændelsen udspringer af personlige uoverensstemmelser mellem personer med relation til et kriminelt miljø. Hændelsen kan have sammenhæng med en anden voldsepisode kort forinden i Hundige – men det skal vores videre efterforskning afdække nærmere,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Han tilføjer, at Københavns Vestegns Politi er i tæt kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi, som efterforsker hændelsen i Hundige.

Fordi retsmødet blev holdt for lukkede døre, kan Københavns Vestegns Politi ikke kommentere sagen yderligere på nuværende tidspunkt.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.