Tre personer omkommet i færdselsulykke – en person sigtet for uagtsomt manddrab, spirituskørsel og flugt fra uheldsstedet

29 jun 2020
Politi-

Tre personer omkommet i færdselsulykke – en person fremstilles i grundlovsforhør

En 63-årige kvinde, der blev alvorligt skadet i forbindelse med en færdselsulykke umiddelbart uden for Bogense er mandag morgen afgået ved døden på sygehuset. Dermed kostede ulykken tre personer livet. En 26-årig mand, der kørte bilen, som ramte den forulykkede bil, er anholdt og bliver mandag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for uagtsomt manddrab, spirituskørsel og for at flygte fra uheldsstedet.
Politiet arbejder stadig på at klarlægge de nærmere omstændigheder i forbindelse med ulykken.
Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 20:35. Den personbil, der ramte personbilen med de omkomne, kørte i meget høj fart. Den anholdte har til politiet oplyst, at han kørte omkring 120-130 km/t, der ulykken skete.

Ulykken skete på Odensevej ved t-krydset Odensevej/Assensvej umiddelbart uden for Bogenses bygrænse. De redningsmandskabet kom frem til stedet, stod det hurtigt klart, at to af passagerne i den ramte bilen var omkommet på stedet, mens den tredje person i bilen var meget alvorligt tilskadekommen, og derfor blev fløjet på sygehuset, hvor den pågældende nu er afgået ved døden.

Der befandt sig to personer i den anden bil. Chaufføren slap uskadt, mens en passager i bilen blev undersøgt for mindre skader.

Den 63-årige omkomne kvinde kommer fra Esbjerg, den 37-årige mand er fra København, mens den 64-årige kvinde kommer fra Vestfyn. Alle de omkomne er i familie med hinanden. Deres pårørende er underrettede.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.

Kilde:Fyns Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.