Tre unge truede 16-årig til at udlevere sine ejendele

29 sep 2020
pistol-mand

16-årig blev frarøvet ejendele – Stationsager, Karlslunde – Greve

Kl. 20.05 anmeldte moren til en 16-årig ung mand, at han kort forinden var blevet frarøvet sine ejendele i form af Airpods, ur og en parfume på Karlslunde station. En patrulje blev sendt til den 16-åriges hjem for at afhøre ham til sagen. Den unge mand var kørt med tog fra Ishøj til Karlslunde, hvor han havde siddet ved siden af tre unge mænd.

Han og de unge mænd steg af på Karlslunde station, hvor de unge mænd antastede den 16-årige og truede ham til at udlevere sine ejendele. Den ene fremviste en pistollignende genstand i bukselinningen, så den 16-årige gav dem sine ting. Det lykkedes ham at beholde sin telefon og forlade perronen. De tre mistænkte blev tilbage på stedet.

De tre unge mænd beskrives som:

A: Mand, 16-18 år, 180-185 cm, Talte: Dansk, Iført: Sort hættetrøje med hætten over hoved, grå bandana for munden, mørkeblå fleece joggingbukser, hvide strømper og sorte sko.


B: Mand, Dansk af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørkeblå Peak Performance dunjakke. Medbragte: høretelefoner i ørene.


C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Håret var tilbagefriseret, “slikhår”. Talte: Dansk, Iført: Sort tøj og sort bandana for munden.

Sagen efterforskes og politiet søger vidner i sagen. Ifølge vidner, skulle der have befundet sig en kvinde i samme togkupe, som den 16-årige og de tre mistænkte. Politiet vil meget gerne i kontakt med kvinden, som kan være steget af på Karlslunde station omkring kl. 19.45.

Kontakt politiet, hvis du er set episoden, de beskrevne mænd, eller i øvrigt har oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.