Tricktyv igen på spil i Højbjerg – nu har politiet en beskrivelse af mistænkte

09 jun 2020
tricktyv

Mandag morgen var en tricktyv på spil i Højbjerg, hvorfra Østjyllands Politi i løbet af morgenen fik tre anmeldelser med nogenlunde samme ordlyd.

Kl. ca. 08.20 havde en mand været ind hos to beboere i nogle ældreboliger på Stenvej. Først hos en 76-årig mand, hvor gerningsmanden havde oplyst, at han var fra et el-selskab, hvorefter han havde taget fat i den 76-åriges pung og etui indeholdende solbriller. Det lykkedes dog ikke manden at få noget med derfra.

Kl. 08.22 havde samme mand været inde hos en 97-årig kvinde og forsøgt at få hende til at udlevere dankort og kontanter. Her lykkedes det manden at komme afsted med nogle hundrede kroner fra kvindens pung.

Kl. 08.35 var det en 91-årig kvinde i en ældrebolig på Bushøjvænget, der fik besøg af manden. Her blev han dog stoppet af hjemmeplejen og et familiemedlem til den ældre kvinde.

Politiet har en god formodning om, hvem manden er, og det er også politiets opfattelse, at det var den samme mand, der blev omtalt i mandagens døgnrapport i forbindelse med et lignende tricktyveri på Rosenvangs Allé i Højbjerg søndag formiddag.

Østjyllands Politi vil meget gerne kontaktes på telefon 114, hvis man ser manden, der beskrives som:

  • 45-50 år gammel
  • 170-180 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Mørk i huden
  • Gråt hår
  • Grå skægstubbe og buskede øjenbryn
  • Taler dansk med accent
  • Var mandag iført blå bukser, blå vest og blå/sort kasket

Politiet opfordrer særligt ældre borgere til at være særligt opmærksomme, hvis en ukendt mand banker på døren og udgiver sig for at være håndværker eller lignende. Luk ham ikke ind, men kontakt i stedet politiet hurtigst muligt på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.