Tricktyv opdigtede vandskade hos ældre dame i Risskov

08 jul 2020
falsk vandskade

Tricktyv opdigtede vandskade

Kontroversiel opdragelse med kommunal betalingTirsdag kl. 11.00 ringede en mand på døren hos en 69-årig kvinde i Tranekærparken i Risskov. Manden forklarede kvinden, at der var sket en vandskade, og at det nu dryppede ned i lejligheden nedenunder. Kvinde kendte ikke manden og havde aldrig set ham før, og hun sagde til ham, at han ikke skulle komme ind i hendes lejlighed.

Manden skubbede kvinde til side og gik alligevel ind i hendes lejlighed, hvor han åbnede køkkenskabene under håndvasken, mens han gav kvinden besked om at gå ind i soveværelset og justere på radiatoren. Kvinden gjorde som hun fik besked på, hvorefter manden sagde til hende, at det gik lidt for hurtigt, og at hun skulle prøve igen lidt langsommere.

Mens kvinden skruede lidt langsommere, forlod manden pludselig lejligheden med et kort ”farvel”. Senere på dagen opdagede kvinden, at skufferne i hendes kommode stod åbne, og der manglede nogle kontanter.

Manden beskrives som:

Udenlandsk af udseende
Ca. 40 år
Ca. 170 – 175 cm høj
Almindelig af bygning
Kort, sort hår
Var iført mørke/sorte bukser og jakke
Medbragte en taske/stofpose med hank
Talte dansk uden accent
Østjyllands Politi har en formodning om, hvem manden kan være, og opfordrer til, at man straks ringer til politiet, hvis man bliver kontaktet af en ukendt mand, der oplyser, at han er vicevært eller håndværker, der skal ind og tjekke varme, vand eller lignende. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.