Tricktyve på spil i Slagelse og Næstved

10 sep 2020
stjæler-tlf-

Tricktyve ude efter iPhones

To gange i løbet af onsdagen modtog politiet anmeldelser om en tricktyv, der var ude efter iPhones. Omkring klokken 10.40 kom en udenlandsk mand ind hos en ejendomsmægler på Schweizerpladsen i Slagelse.

Han havde en husavis med og talte på noget gebrokkent engelsk med en medarbejder. Det blev dog ikke til en hushandel, men da han forlod forretningen, var det lykkedes ham at stjæle medarbejderens iPhone, der lå på skrivebordet.

Tyven beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 35-40 år, ca, 165 cm høj. Han var kraftig af bygning og havde sort, kort hår. Han var brun i huden og havde skæbstubbe. Han havde en grønlig, kort jakke og mørke bukser på.

Mobilsiden.dk - Side 324 af 808 - Telefoner, Mobiltelefoni, 5G, Netværk,  IoT & AI

Ved 12-tiden var den en modebutik i Ringstedgade i Næstved, der havde besøg af en købeivrig herre. Han fik vist en jakke, og han forsøgte samtidig at negle en iPhone, der lå på disken, men blev opdaget i sit forehavende. Han blev herefter bedt om at forlade butikken.

Den pågældende beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 30-35 år og omkring 160-165 cm høj. Han var kraftig af bygning og brun i huden. Han havde kort, sort hår. Han havde sort kasket, blå skinny jeans, sorte pumasko, Louis Vuitton crossover bag over brystet og en sort bomber jakke på.

Det er ikke givet, der er tale om den samme gerningsmand, selv om der er visse sammenfald i signalementet, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagerne.

Sydsjællands Politi 3月12日发布的帖子
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.