Trist finale på humanitær eftersøgning på Stevns

01 sep 2020
politibil (1)

Humanitær eftersøgning – Stevns

Lørdag eftermiddag modtog politiet en henvendelse om, at en 21-årig mand fra Stevns ikke var set siden fredag aften, hvor han formentlig i nedtrykt tilstand havde forladt en fest.

Efterfølgende havde pårørende og venner mv. ikke kunnet få forbindelse med ham, ligesom ingen vidste, hvor han opholdt sig.

Politiet iværksatte derfor en eftersøgning af manden og hans bil, som han formodedes at være kørende i. Sent søndag eftermiddag fik politiet oplysninger om, at bilen måske kunne være set på noget overvågning i eller ved havneområdet i Fakse Ladeplads.

Med baggrund i disse oplysninger sammenholdt med andre oplysninger i eftersøgningssagen iværksatte Midt- og Vestsjællands Politi en koncentreret eftersøgning af den savnede og hans bil i havneområdet.

Det resulterede i, at politiet med assistance fra en dykker fandt en bil på bunden af havnebassinet. I bilen befandt sig en mand, der var afgået ved døden, og som efter politiets opfattelse er den savnede.

Hans pårørende er underrettet om fundet, og politiet har ingen formodning om, at der er foregået noget strafbart i forbindelse med sagen.

Politiet leder efter savnet 45-årig mand - har fundet hans bil | TV2  ØSTJYLLAND

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.