Tyve forsøgte at gemme sig for politiet – men politihund straks på sporet

05 aug 2020
politihund (3)

Tyve forsøgte forgæves at gemme sig

En kvinde, der tirsdag aften lidt over kl. 21 var ude at lufte sin hund på Eskelundvej i Viby, kontaktede politiet, da hun så et par mistænkelige mænd ved genbrugspladsen. Mændene luskede rundt inde på pladsen, der var lukket, og lidt derfra holdt en varevogn.

Politiet mente også, at det lød lidt for mystisk, og en patrulje kørte derfor straks til stedet. Her så betjentene de to mænd, der stod på toppen af en mur ind til genbrugspladsen. Da mændene opdagede patruljen hoppede de ned fra muren og løb i fuld fart i hver sin retning.

Betjentene satte også i løb, og kort efter fandt de en 46-årig mand, som lå på maven og gemte sig bag en jordbunke. Han blev anholdt med det samme.

Den 46-åriges makker var umiddelbart ikke til at finde, men en hundepatrulje kom til assistance, og en politihund fik færten af den anden mand. Hunden ledte betjentene til en nærliggende mose, hvor den begav sig ind i nogle siv og begyndte at gø. Gemt bag sivene sad en 59-årig mand, som betjentene også lagde i håndjern.

Den 59-årige havde nogle mobiltelefoner på sig, som han havde taget fra genbrugspladsen, og mændene havde også lagt noget tøj, dæk og andet elektronik klar til at tage med derfra.

Begge blev sigtet for tyveri.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.