Uenighed om affald førte til håndgemæng – smider affald på gaden og truer borger

15 jun 2020
uenighed affald

Søndag kl. 07.03 var en 51-årig mand gået ned på gaden på Thit Jensens Gade for at smide noget skrald i en affaldscontainer, da han blev opmærksom på en bil, hvorfra en person læssede affald ud af bagsmækken og smed det på jorden. Den 51-årige mand gik hen til bilen og tog kontakt til føreren for at gøre ham opmærksom på, at det ikke var en offentlig affaldsplads, og at han skulle smide sit affald i containeren og ikke på jorden.

Den 51-årige mand har forklaret til politiet, at hans bemærkning ophidsede manden i bilen, der steg ud og skubbede til den 51-årige, så han faldt omkuld. Det førte til et mindre håndgemæng mellem de to, hvorefter den 51-årige forsøgte at løbe væk, mens hans ringede 112. Men manden fulgte efter ham og forsøgte at tage hans telefon. Til sidst løb den 51-årige ifølge sin forklaring ned i en kælder og gemte sig, hvorefter den anden mand gik hen til sin bil og kørte fra stedet.

Manden beskrives som:

  • Arabisk af udseende
  • Ca. 55 år gammel
  • Ca. 175 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Havde kort gråt hår og kort gråt fuldskæg
  • Var iført en hvid t-shirt

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden, blandt andet et ungt par som den forurettede bemærkede sad på havnen, og som kan have overværet episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.