Ulovlig indsamling for Dansk Døvesamfund

13 okt 2020
Greve-Midtby-Center

Mistanke om ulovlig indsamling – Greve Midtby Center, Greve 

Kl. 11.23 fik politiet en anmeldelse om en mistænkelig indsamling til Dansk Døvesamfund.

En mand af udenlandsk udseende havde kontaktet en kvinde i indkøbscenteret og havde fremvist et skilt om indsamling. Via overvågning i centeret fik politiet klarlagt, at den pågældende person havde foretaget indsamling på stedet, samt at en personbil på parkeringspladsen med rumænske nummerplader havde fået tildelt en parkeringsafgift.

Politiet forsøger nu at finde frem til personen, der samlede penge ind i Greve Midtby Center og vil i den anledning undersøge, om den pågældende bil med de rumænske nummerplader har forbindelse til personen, der indsamlede penge. 

Politiet opfordrer borgerne til at bede indsamlere om at forevise indsamlingstilladelse, hvis man er i tvivl om indsamlingens formål. Man kan desuden kontakte foreningen og støtte elektronisk via eksempelvis MobilePay. 

Borgere, der har oplysninger om indsamlingen i Greve Midtby Center lørdag formiddag bedes kontakte politiet på telefon 114 med oplysningerne. 

Manden fra centeret beskrives som:

Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-30 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Sort, Iført: Mørkt tøj, Medbragte: Et lille skilt.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.