Ulovlig parkering ved madudbringning førte til anholdelse

03 sep 2020
dårlig-parkering-

Ulovlig parkering endte med anholdelse og flere sigtelser

En patrulje opdagede tirsdag kl. 16.40 en bil, der holdt midt i et kryds på Regenburgsgade i Aarhus C. Der var ingen havariblink tændt og ingen personer i bilen. Mens betjentene stod og kiggede nærmere på bilen, kom en 23-årig mand ud og fortalte, at det var ham, der havde parkeret bilen der, mens han var ved at levere mad til en adresse tæt ved. 

Betjentene valgte at lade den 23-årige slippe med en advarsel for parkeringen, hvilket manden var glad for. Hans humør skiftede dog hurtigt, da patruljen så, at et af bilens dæk var så nedslidt, at de delte en bøde ud for forseelsen. 

Den 23-årige råbte nu af betjentene og begyndte at gå gestikulerende væk fra stedet, selvom patruljen sagde, han skulle blive ved bilen. Da manden nægtede at komme retur, gik en af betjentene efter ham og lagde en hånd på ham. Det gjorde den 23-årige så hidsig, at han slog ud efter betjentens arm, mens han råbte af ham. 

Betjentene valgte derfor at anholde manden og lægge ham i håndjern. Undervejs gjorde han kraftigt modstand, men det lykkedes patruljen at få ham ind i patruljebilen og kørt til stationen. 

Ud over sigtelsen for det nedslidte dæk endte den 23-årige med sigtelser for at forstyrre den offentlige orden og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.