Ung mand blæser forbi vejarbejde med 144 km/t i 80 km/t-zone – talende i mobiltelefon

19 aug 2020
bil kører hurtigt

Hastighedsmåling – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 21.02 var politiets fotovogn på plads ved et vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen, hvor flere vognbaner var afspærret i forbindelse med udlægning af nyt slidlag på kørebanen. I de resterende kørespor ved vejarbejdet var hastigheden som følge af vejarbejdet nedsat fra de normale 110 km/t til maksimalt 80 km/t forbi arbejdsstedet.

Frem til kl. 01.15 foretog politiets fotovogn måling af bilisternes hastighed forbi vejarbejdet, og resultatet blev følgende: 17 bilister kan forvente alene en bøde, otte bilister kan ud over bøde også forvente et klip i kørekortet, en enkelt bilist kørte så hurtigt, at politiet ud over en bøde også vil nedlægge påstand om en betinget frakendelse af kørekortet.

Den sidste bilist kan forvente at måtte undvære kørekortet i minimum seks måneder, idet en yngre mand passerede vejarbejdet med mindst 144 km/t samtidig med, at han talte i mobiltelefon under kørslen. Bødestraffene er i øvrigt skærpet, når hastighedsovertrædelser sker i forbindelse med et vejarbejde.

Politiets fotovogn vil igen i aften tirsdag være på stedet for at lave hastighedsmålinger ved vejarbejdet, så vejarbejderne kan arbejde sikkert og trygt bag den foretagne afspærring på motorvejen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.