Ung pige sigtet for hæleri efter uvist at have købt en brugt telefon der var stjålet

15 sep 2020
telefon-indkøbsvogn

Telefon viste sig at være stjålet

Mandag kl. 14.13 kom en kvinde og to børn ind i en butik på Toldboldgade i Aarhus C for at indlevere en telefon til reparation. Da de afleverede telefonen, oplyste ekspedienten, at den var meldt stjålet og at den ville blive afhentet af politiet.

Det viste sig, at kvindens 18-årige datter for knap et år siden havde købt telefonen via en annonce på Den Blå Avis. Datteren havde aftalt at mødes med sælgeren ved Busgaden, hvor hun købte telefonen for 6000 kroner, som hun betalte kontant uden at få kvittering eller lignede dokumentation med.

Telefonen havde virket fint indtil nu, hvor det var begyndt at knibe med signalet. Den 18-årige kvinde besluttede derfor at indlevere telefonen til reparation, og hun har forklaret til politiet, at det først dér gik op for hende, at der var tale om en stjålet telefon.

Den 18-årige kvinde blev sigtet for hæleri ved at have købt en stjålet telefon.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man ved handel mellem private altid sørger for at få en form for kvittering eller anden dokumentation for, at der ikke er tale om hælervarer. Er du i tvivl, så lad være med at indgå en handel, da det i sidste ende kan betyde, at du bliver sigtet for hæleri.

Østjyllands Politi (@OjylPoliti) | Twitter

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.