Unge på 13, 16 og 19 år taget med hash og kniv – både forældre og sociale myndigheder er underrettet

03 jun 2020
joint

Kl. 20.10 var en politipatrulje med en narkohund på fodpatrulje omkring skaterbanen på Anlægsvej. Her traf politiet en mindre gruppe unge, som kunne mistænkes for at ryge hash, da der var en kraftig hashlugt på stedet.

En 13-årig dreng blev fundet i besiddelse af jointpapir, jointfiltre og en mixerbakke til hash, men havde ikke hash på sig. Han erkendte over for politiet, at han røg hash dagligt. Politiet fik en god snak med drengen, og underrettede efterfølgende drengens forældre.

En 16-årig ung mand fra Ringsted havde en ulovlig enhåndsbetjent lommekniv. Også hans forældre fik en opringning fra politiet om episoden.

19-årig mand fra Dianalund blev fundet i besiddelse af 1 gram hash. Hashen og kniven blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 16-årige og den 19-årige to blev sigtet for henholdsvis narko- og knivloven, og de kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Når politiet sigter unge under 18 år, eller i øvrigt oplever episoder, som giver anledning til bekymring for mindreårige, så underrettes de sociale myndigheder om sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.