Unges uoverensstemmelse over soundbox førte til hensynsløs og livsfarlig bilkørsel

18 aug 2020
slåskamp

Hensynsløs kørsel / forvoldt fare for person – Nykøbingvej, Grevinge – Odsherred

Kl. 18.24 fik politiet en anmeldelse om, at en uoverensstemmelse mellem nogle personer havde medført, at mand var kommet til skade og skulle på sygehuset.

Politiet kørte til Nykøbingvej, hvor en bil med en 21-årig mand fra Roskilde som fører og en 20-årig mand fra Grevinge blev truffet. Ambulancepersonale tog sig af en 24-årig mand fra Holbæk, som var kommet til skade og derfor blev bragt på sygehuset.

Politiet fik klarlagt, at der havde været en uoverensstemmelse mellem flere parter omkring en soundbox i forbindelse med en fest i den forgangne weekend. Derfor havde flere personer aftalt at mødes på Nykøbingvej for at få afklaret uoverensstemmelserne og var ankommet dertil i biler.

Efter en foreløbig afklaring af uoverensstemmelserne var den 24-årige dog af en anden opfattelse og ville fortsat tale med de to mænd i bilen, da den 21-årige begyndte at køre fra stedet. Den 24-årige stak dele af kroppen ind gennem et åbent vindue i førerdøren, da den 21-årige kørte fra stedet, så den 24-årige nærmest hang på siden af bilen.

Modelfoto

En anden bil fulgte efter den 21-årige, som forsøgte at køre væk fra den forfølgende bil. Herunder ramte den 24-årige et vejskilt, så han faldt af bilen.

Politiet anholdt derfor de to mænd i bilen som mistænkte for at have forvoldt nærliggende fare for den 24-åriges liv. Bilen havde mindre skader og spor efter kørslen med den 24-årige hængende på siden af bilen.

To mænd på 20 og 35 år fra Grevinge fra den forfølgende bil blev også kortvarigt anholdt, indtil deres roller i hændelsesforløbet var blevet afklaret. Nykøbingvej blev afspærret med skiltevogne, så politiet med bistand fra en bilinspektør kunne foretage tekniske undersøgelser på vejen og af bilen i forbindelse med kørslen, hvor den 24-årige kom til skade.

Kl. ca. 21.00 var undersøgelserne på Nykøbingvej afsluttet, så trafikanterne igen kunne færdes normalt ad vejen.

Den 24-årige er fortsat indlagt på et sygehus til fornøden behandling for hovedlæsioner og skader på torsoen, men er uden for livsfare. Den 21-årige fører og hans 20-årige passager er fortsat i politiets varetægt, men vil tirsdag formiddag blive løsladt efter en nøjere juridisk vurdering hos anklagemyndigheden.

De er dog fortsat sigtede i sagen, som de derfor vil høre nærmere om, når efterforskningen er helt afsluttet.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.