Uoverensstemmelse ved supermarked endte i slagsmål og med skinkesalat i hovedet

27 maj 2020
Skinkesalat-slåskamp
Kl. 17.18 fik politiet en anmeldelse om et slagsmål mellem to mænd på en parkeringsplads ved et supermarked, hvorfor politiet rykkede ud. De var dog stoppet ved politiets ankomst.
Det viste sig, at en 24-årig mand fra Frederikssund og en 27-årig mand fra Vejby havde passeret hinanden på vej ind i supermarkedet.
Den 24-årige havde i den anledning ytret sig nedladende om den 27-årige, der blot fortsatte ind for at foretage sit indkøb. Da han var kommet ud af forretningen og havde sat sig ind i sin bil, bemærkede han, at den 24-årige sad i bilen ved siden af.
Da den 27-årige fortsat var irriteret over den 24-åriges bemærkninger, tog han en hobbykniv i bilen og åbnede en netop indkøbt skinkesalat. Salaten tværede han efterfølgende ud i ansigtet på den 24-årige, hvorefter de to mænd røg i slagsmål.
Ingen af dem kom til skade, og politiet sigtede dem begge for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved deltagelse i slagsmålet. Den 27-årige blev tillige sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han havde taget hobbykniven i lommen og med uden for bilen, men uden at bruge den i slagsmålet.
Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af deres strid på parkeringspladsen.
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.