Uro og slagsmål i Ladegårdsparken i Holbæk – mand stukket med kniv

29 jun 2020
kniv-laden

Mand stukket med kniv – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Søndag kl. 16.51 fik politiet en anmeldelse om, at to grupper var i slagsmål og måske overfaldt hinanden i Ladegårdsparken Vest. Uro skulle foregå foran en dagligvarebutik i området. Politiet sendte flere patruljer til beboelsesområdet, og en patrulje traf kl. 16.55 på vej dertil en bil, hvor en tilskadekommen mand befandt sig på vej mod skadestuen. Der var tale om en 24-årig mand fra Nykøbing Sj., som havde et overfladisk og ikke livstruende snitsår i den ene balle. Han blev sendt videre til skadestuen til fornøden behandling og registrering af skaden. I området fik politiet kontakt til flere personer, der oplyste, at to mænd kunne mistænkes for at være dem, der havde stukket offeret med kniv.

Mand ramt af skud i Holbæk | Nyheder | Midt- og Vestsjællands Politi

Efter sammenstimlen i området i forbindelse med intern uoverensstemmelse efter noget uorden i havneområdet i Holbæk lørdag kunne to 19-årige mænd med tilknytning til Holbæk mistænkes for at have en rolle. Politiet har siden ledt efter de to mænd på de steder, som de måtte bo/opholde sig, men de er indtil videre ikke fundet. Deres identitet er politiet bekendt, så politiets opfordring til dem er at melde sig snarest til politiet i anledning af sagen. De er nu efterlyst af politiet i hele Danmark. Kl. ca. 19.00 forlod de fleste patruljer boligområdet efter endt, akut indsats, men politiet var i de følgende timer stadig præventivt til stede i området med et færre antal patruljer.
Kl. 22.26 fik politiet så en anmeldelse om skyderi i området, men en patrulje, der var til stede i boligområdet, havde ikke umiddelbart hørt noget, ligesom alle i området forholdt sig rolige. Ved nærmere undersøgelse af baggrunden for anmeldelsen fik politiet oplysninger om, at affyring af fyrværkeri formentlig var årsagen til en lyd, der kunne minde om skudafgivelse. Politiet fandt heller ingen indikationer på skudafgivelse i området.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.