Vidner efterlyses i sag om overfald onsdag den 14. maj på Syrenvej i Ringsted

27 maj 2020
Midt- og Vestsjællands Politi
Politiet efterlyser nu vidner til en sag om et overfald på Syrenvej onsdag den 14. maj 2020 kl. 20.47, hvor rykkede politiet ud med flere patruljer til vejen på grund af uorden og slagsmål på gaden, idet en gammel strid i anledning af en straffesag mellem to familier var blusset op.
En 54-årig mand blev samme aften bragt på skadestuen med en skade i et ben og med mistanke om, at der var tale om en gammel skade, der var brudt op. Det viste sig efterfølgende, at skaden var opstået som følge af vold i forbindelse med uordenen på stedet. Den sag efterforsker politiet nu og har behov for at få kontakt til vidner, der har eller kan have set slagsmål / uorden på stedet, for at få klarlagt hele hændelsesforløbet og for at få draget nogen til ansvar.
Politiet har ud fra afhøringer oplysninger om, at flere lokale borgere overværede dele af uroen / overfaldet på Syrenvej, men trak sig væk i forbindelse med politiets ankomst og uden at afgive vidneforklaringer til politiet.
Endvidere vil politiet gerne i kontakt med en hundelufter, der beskrives som en dansk mand, 40-50 år, skaldet eller med ”måne”, iført sort jakke med lys beklædning indenunder. Han luftede en mindre hund og henvendte sig tidligt i forløbet til et par mænd, der var i færd med at overfalde den 54-årige.
Hundelufteren og øvrige vidner, der har gjort iagttagelser på vejen den pågældende aften, bedes henvende sig til politiet i Ringsted via tlf. 114 med oplysninger i sagen.
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.