Vidner søges: Har du set rød Opel køre vanvidskørsel i området mellem Mariager og Randers?

05 jul 2020
EFTERLYSER VIDNER

Vidner søges: Så du rød Opels vilde kørsel?

Østjyllands Politi søger vidner, der den 20. juni har set en rød Opel Corsa køre vildt og uforsvarligt mellem Mariager og Randers.

Kørslen foregik cirka i tidsrummet kl. 16.00-18.30 og endte med, at føreren af Corsa’en kørte ind i en parkeret bil på Nørre Boulevard i Randers C. En 32-årig mand blev kort efter anholdt og er nu blandt andet sigtet for at køre uden førerret og for at have bragt andres liv og førlighed i fare med sin kørsel.

Turen er gået fra Søndergade i Mariager, gennem Assens by og Gassum, inden det til sidst endte med en påkørsel i Randers C.

Ud fra de afhøringer og undersøgelser politiet indtil videre har foretaget, påkørte den røde Opel bl.a. en pickup-truck på landevejen til Randers og kørte i den forkerte vejbane, hvor en motorcyklist måtte undvige. Derudover har et vidne forklaret, hvordan bilen var ved at påkøre en mand på Bredstrupgade i Randers.

Kontakt politiet med oplysninger
Østjyllands Politi forsøger i forbindelse med efterforskningen at fastslå, hvem der har kørt bilen, og hvilke strafbare forhold, der er begået undervejs på turen mellem Mariager og Randers.

Har du se nogle af de nævnte episoder eller andre episoder, hvor Corsa’en med registreringsnummer BW 18414 var involveret, så tag gerne kontakt til Østjyllands Politi via tlf. 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.