Vidner søges til voldeligt overfald på 13-årig dreng i Roskilde

17 jul 2020
gruppe

Vidner søges til overfald – Folkeparken, Roskilde

Renovering af amfiteatret i Folkeparken - OPLAND Landskabsarkitekter

Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng fra Helsinge, som fandt sted tirsdag d. 14. juli 2020 omkring kl.18.30. Overfaldet fandt sted på det offentlige toilet, som ligger i tæt ved amfiteatret i Folkeparken i Roskilde. Her blev drengen passet op af en gruppe unge mænd, som overfaldt den 13-årige med slag og spark. Drengen blev truet med kniv, og de fratog hans Iphone mobiltelefon og hans bæltetaske af mrk. Gucci, før de stak af fra stedet. Drengen blev efterfølgende undersøgt på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han havde brækket næsen. Sagen blev anmeldt tirsdag aften af den 13-åriges mor, som onsdag mødte på politistationen til afhøring med sin søn.

Effects of Gun Violence Can Be Reduced in Youth, Chicago Program ...Det var mørkt på toilettet, så signalementet af gerningsmændene er sparsomt. De beskrives som:

7-8 unge mænd i alderen 14-16 år. Iført mørkt tøj og maskering, kun med øjenomgivelserne synlige. De havde både lys og mørk hud. Nogen talte dansk andre talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterforsker den meget grove sag om overfald på den 13-årige dreng.
Vidner som har bemærket en gruppe af unge mænd i Folkeparken tirsdag aften omkring kl. 18.30, eller i området omkring Folkeparken før og efter gerningstidspunktet bedes kontakte politiet. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.