Vidner til trafikulykke efterfølger flugtbilist

03 okt 2020
politibil (1)

Flygtede fra færdselsuheld

Nykøbingvej/Kragerupgårdsvej, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 19.52 skete et sammenstød imellem en bil og en knallert i et lige før ved Kragerup Gods.

Begge trafikanter kørte ad Nykøbingvej, knallerten mod nord og bilen mod syd, da knallertføreren, en 15-årig pige fra Høng, skulle svinge til venstre ad Kragerupgårdsvej.

I forbindelse med svingningen kolliderede de to køretøjer midt i krydset, så knallerten væltede. Bilisten standsede ikke efter sammenstødet, men fortsatte videre ad Nykøbingvej.

Et ægtepar overværede uheldet, og da de så at andre bilister var standset for at hjælpe pigen på knallerten kørte de efter bilen og kontaktede politiet. Pigen slap fra uheldet med knubs.

En patrulje blev sendt i retning af ægteparret, der stadig kørte efter den bil, som havde været indblandet i uheldet. Takket være ægteparrets indsat og det gode samarbejde med Sydsjællands – og Lolland Falsters Politi lykkedes det politiet at standse den flygtende bil ved Sorø.

Føreren viste sig at have en 46-årig mand fra Ruds-Vedby, som erkendte at have ført bilen på uheldstidspunktet. Bilen havde en mindre skade på fronten. Patruljen afhørte den 46-årige til sagen, hvor han blev gjort bekendt med, at han som part i et færdselsuheld havde pligt til at standse, evt. hjælpe og udveksle oplysninger med modparten ifølge færdselslovens regler.

Politiet optog rapport i sagen for at klarlægge omstændighederne omkring uheldet, herunder hvem der har ansvar for, at ulykken skete. De to parter vil senere høre mere fra politiet i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.