Skip to content

Opdateret: 27. november 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Egebjerg Hovedgade, Egebjerg, Nykøbing Sjælland

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skolevej, Havdrup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

 

Slap heldigt fra alvorligt uheld – Odsherredvej, Nr. Asmindrup – Odsherred

Kl.06.50 skete et alvorligt frontaluheld på rute 225, Odsherredvej kort før rute 21 i Nørre Asmindrup. Føreren af en personbil mistede herredømmet over bilen i et sving og kom over i de modkørendes vejbane, hvor den kolliderede med en mindre varebil. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor begge bilister var vågne, men redningspersonalet meldte, at der var risiko for alvorlig personskade. Den 21-årige var fastklemt og blev klippet fri af sin bil. Begge bilister, en 21-årig mand fra Holbæk, som var fører af personbilen og en 49-årig mand fra Vig, som kørte i varebilen, blev begge bragt til sygehuset til undersøgelse. Bilerne var kraftigt deformerede efter kollisionen.

Politiet afspærrede vejen og tilkaldte en bilinspektør, som skulle undersøge uheldsstedet. En af bilerne var som følge af sammenstødet landet oven på et el-skab, så politiet tilkaldte el-selskabet, som sikrede el-linstallationen. Trafikken blev ledt uden om uheldsstedet med skiltevogne, så køen på rute 225 blev afviklet. Omkring kl. 09.42 var undersøgelserne på stedet afsluttet, og vejen var ryddet op og kunne genåbnes. Senere på dagen fik politiet en opdatering på tilstanden af de to parter i uheldet, som begge var sluppet meget heldigt fra det alvorlige sammenstød. Ingen af de to mænd havde pådraget sig alvorlige skader og var blevet udskrevet fra sygehuset samme dag.

 

Spiritusuheld – Lyngvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 14.25 fik politiet anmeldelse om, at en mand var kørt i grøften ved Lyngvej i Føllenslev og nu forsøgte han at få bilen op. Der var mistanke om, at den mandlige bilist var spirituspåvirket, så en patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 65-årig mand fra Kalundborg, som var uskadt efter uheldet. Den 65-årige kørte lige ud, da han ved græsmarksvej kørte ned i den venstre side af vejen, hvor bilen sad fast. Han blev testet med alkometeret, der viste at hans promille var over det tilladte, så han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse og herefter løsladt. Når resultatet af blodprøven er blevet analyseret, vil den 65-årige få besked om resultatet og sagens videre gang.

 

Uopmærksomhedsuheld – Stevnsvej, Strøby – Stevns

Kl. 16.37 skete et uheld da en bilist bremsede ned for at svinge ind ad en indkørsel og blev påkørt bagfra af en bil. Føreren af den bagerste bil, en 26-årig kvinde fra Store-Heddinge, var kortvarigt uopmærksom, overså at bilen foran foretog nedbremsningog kørte op bag i bilen. Begge bilister slap fra uheldet uden at komme til skade, men den 26-åriges bil fik skader på fronten og bilens airbags blev udløst. Bilisten som bremsede op for at svinge, en 51-årig mand fra Store-Heddinge, fik skader på bagenden af sin bil. Den 26-åriges bil kunne ikke køre videre fra stedet og blev nødflyttet, så den ikke generede trafikken på stedet. Politiet registrerede uheldet.

 

Spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 17.20 sigtede og anholdt politiet en 41-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil. Manden kørte på Holbækmotorvejen, hvor han blev standset til et rutinetjek. En alkometertest afslørede at han var påvirket af spiritus over det tilladte, så han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Den 41-årig vil senere høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

 

Butikstyve stjal fra flere supermarkeder – Nørretorv og Klosterparks Allé, Ringsted

Kl. 20.48 pågreb personalet i Super Brugsen på Nørretorv i Ringsted to butikstyve, som havde stjålet varer for 852 kr. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf de mistænkte, en 30-årig kvinde fra Køge og en 28-årig mand fra Allerød, som blev sigtet for butikstyveri. De to havde i forening stjålet varer i forretningen, som de havde gemt i en medbragt barnevogn og forladt butikken uden at betale. De to sigtede havde også varer fra Føtex i Ringsted i deres tasker, som var blev stjålet tidligere samme dag. I taskerne blev fundet personlige plejeprodukter, headset og et ipad etui til en samlet værdi af 1560 kr. Parret blev derfor sigtet for også at have begået butikstyveri i forening i Føtex. Varerne blev leveret retur til supermarkederne, som derfor ikke havde et erstatningskrav.
De to sigtede fik lov til at forlade stedet efter endt afhøring, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

 

Hash i bilen – Ahorn Alle, Ringsted

Kl. 01.43 blev en patrulje opmærksomme på en bil, som kørte ad Ahorn Alle ved Søndre Parkvej. Politiet standsede bilen for at lave et rutinetjek, og her så betjentene at der lå jointpapir med tobakrester i bilen, så de besluttede at visitere bilens fører, en 20-årig mand fra Ringsted og ransage bilen. Her blev fundet 42 gram hash, som de 20-årige blev sigtet for at besidde. Der var ikke mistanke om, at den 20-årige var påvirket af narkotika under kørslen, så han blev afhørt og fik lov til at gå. Politiet beslaglagde hashen med henblik på konfiskation. Den 20-årige vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 26.-27. november 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.00 en 16-årig dreng i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for flere seksuelle overgreb begået mod en 12-årig pige i en forstad til Aarhus.
Desuden sigtes han for at have truet pigen med at offentliggøre nøgenbilleder af hende, hvis hun fortalte nogen om overgrebene.

Den 16-årige blev anholdt torsdag eftermiddag.

Af hensyn til den videre efterforskning og sagens karakter anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre under grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen.

 

**

 

Grundlovsforhør i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 13.00 en 27-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for flere tyverier og indbrud.

Natten til fredag kl. 2.52 ringede en vagt til politiet og fortalte, at han på overvågningen kunne se en mand snige ind på en byggeplads på Fjordgade i Randers NØ, hvor han var i færd med at stjæle noget værktøj. En patrulje var på stedet meget kort tid efter, og de nåede lige frem til at se en mand køre ud fra byggepladsen på et el-løbehjul.

Den 27-årige mand blev anholdt, og under visitationen fandt betjentene flere poser med diverse værktøj fra byggepladsen.

I lommen havde han desuden en bilnøgle, som tilhørte en 60-årig kvinde, der torsdag aften havde fået stjålet sin bil ved Randers Kulturcenter, mens hun kortvarigt stod med ryggen til den.

Ud over tyveriet fra byggepladsen og biltyveriet sigtes den 27-årige også for en række indbrud begået i Randers-området.

 

**

 

Færdselsindsats i Aarhus Vest

Færdselsafdelingen ved Østjyllands Politi gennemførte torsdag eftermiddag og aften endnu en målrettet færdselsindsats i det vestlige Aarhus. Det førte til, at i alt 35 personer kunne køre hjem med en sigtelse – og flere af dem også med mere end én sigtelse.

Blandt dem en 45-årig mand, der på en 50 sekunders køretur af Ringvejen præsterede at få hele tre klip i kørekortet. De første to klip fik han ved at foretage to ulovlige overhalinger højre om, og det sidste klip blev givet for at køre 106 km/t på en strækning, hvor man må køre 70 km/t.

Da patruljen fik standset bilen og tog kontakt til den 45-årige fører, kunne betjentene konstatere, at han var eftersøgt til fogedretten. Han måtte derfor pænt parkere bilen og køre med betjentene til arresten i Aarhus.

Færdselsindsatsen gav følgende sager:

• 13 x hastighed til et klip i kørekortet
• 5 x ulovlig overhaling til et klip i kørekortet
• 3 x manglende lygteføring
• 2 x kørsel uden førerret
• 2 x håndholdt mobiltelefon til et klip i kørekortet
• 1 x hastighed til betinget frakendelse
• 1 x tæt kørsel til betinget frakendelse
• 1 x færdselstavler ej respekteret
• 1 x gult før rødt lys
• 1 x cykel uden lys

 

**

 

Mystisk pakkelevering endte med anholdelse

En 49-årig kvinde fra Aarhus C fik torsdag omkring kl. 14.00 pludseligt leveret en pakke med bud til sin adresse. På adressefeltet stod hendes mands navn, og i første omgang tænkte hun, at han måske havde bestilt en julegave. Men kort efter bankede det på døren, og udenfor stod en fremmed mand, der fortalte, at der var sket en fejl. Han sagde, at han hed det samme som kvindens mand, men at adressen var skrevet forkert på pakken.

Kvinden valgte dog ikke at udlevere pakken til den fremmede, da hun ville vente til hendes mand kom hjem. Hun sagde derfor til manden, at hun ville ringe til ham senere.

Kort efter bankede den mystiske mand dog på igen, og denne gang kontaktede kvinden politiet. En patrulje kom kort efter frem og anholdt den 19-årige mand, der stod ved kvindens adresse. Han hed i øvrigt slet ikke det samme, som kvindens mand, og han blev sigtet for bedrageri.

I pakken lå en Louis Vuitton-taske til 15.000 kroner, og det er politiets formodning, at tasken er købt på nettet med et stjålet kort. Gerningsmanden har så sat en andens adresse på, så den ikke kunne spores til ham. En fremgangsmåde som Østjyllands Politi tidligere har set.

Sagen bliver nu efterforsket nærmere.

 

**

 

Kokain på bordet, da specialpatruljen kom forbi

En 22-årig mand blev torsdag kl. 19.25 taget på fersk gerning af Østjyllands Politis specialpatrulje, som kom på besøg på mandens adresse i Viby.

Politiet havde fået et tip om, at der blev solgt narko fra adressen, og da betjentene kiggede ind, så de, at den 22-årige sad ved et bord, hvor der var linet flere baner med kokain op. Han erkendte med det samme, at det var hans kokain, og under en ransagning blev der fundet flere salgsposer med det ulovlige stof.

Den unge mand havde et par andre gæster, men ingen af dem havde stoffer på sig, og derfor blev kun den 22-årige anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

 

**

 

Smækkede dør ind i betjent – anholdt og sigtet

En patrulje fra Østjyllands Politi blev torsdag kl. 18.15 mødt af en aggressiv 30-årig mand, da de ville lave et tilsyn på en café på Kappelvænget i Aarhus V, hvor manden var gæst.  Den 30-årige ville ikke have, at politiet gik ind på stedet, og han smækkede 2-3 gange døren ind i en betjent, der forsøgte at komme ind.

Den 30-årige blev derfor anholdt og sigtet for vold mod politiet. Under anholdelsen gjorde han kraftigt modstand og råbte skældsord af betjentene, og da han var lagt i håndjern, blev han derfor også sigtet for at modsætte sig anholdelsen og for at fornærme politiet.

 

**

 

To mænd sigtet for forsøg på indbrud

En borger ringede torsdag kl. 11.46 til politiet, da han så to mænd luske rundt ved et sommerhus, der er ved at blive bygget i Tved ved Knebel. Mændene kiggede ind af vinduerne og hev flere gange i låsen til en container med håndværkernes værktøj.

Da betjentene kom frem, var mændene kørt fra stedet, men anmelderen kunne give en god beskrivelse af deres bil og et signalement af mændene. En patrulje fik kort efter øje på bilen med de to mænd på 27 og 35 år. Begge er kendte af politiet i forvejen, og de blev sigtet for forsøg på indbrud.

 

**

 

Satte ild til juletræ

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 2.58 en anmeldelse om, at ukendte gerningsmænd havde sat ild til et stort juletræ, der står ved siden af kirken i Hornslet. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der dog nåede at gøre skade på byens juletræ.

Politiet sikrede spor på stedet og søgte efter gerningsmændene, men det lykkedes i første omgang ikke at finde frem til dem.

Har du oplysninger til politiet i sagen, kan du give dem ved at ringe til tlf. 114.

 

**

 

Har dit barn lys på cyklen?

Det kan være særdeles farligt at begive sig ud i trafikken, hvis man ikke kan ses af de andre trafikanter. Derfor er det vigtigt, at der er styr på lygterne, når dit barn cykler til og fra skole i denne mørke tid.

Torsdag morgen var lokalpolitiet i Rønde på kontrol ved Ugelbølle Skole. Heldigvis havde langt de fleste elever tændte cykellygter på. Der var dog fem forældrepar, som betjentene måtte ringe til, da deres børn havde glemt lygterne.

Husk at få tjekket om dit barn har lygter på cyklen, at han/hun husker at tænde dem, og at der er batteri nok på.

 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 10.26 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Ørneborgvej i Randers SØ. En 32-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 73-årig kvinde, som blev skubbet op i en bil med en 53-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Torsdag kl. 12.35 skete der et færdselsuheld på Elsted Skolevej i Lystrup. En 77-årig kvinde mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i en husmur. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Torsdag kl. 13.57 skete der et færdselsuheld i krydset Jens Baggesensvej/Hangøvej i Aarhus N. En 43-årig mandlig lastbilchauffør kørte ud fra Hangøvej og ind foran en bil ført af en 35-årig mand, som påkørte lastbilen. Efter sammenstødet fortsatte bilen tværs over vejen og ind i et hegn. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Torsdag kl. 14.47 skete der et færdselsuheld i krydset Ingerslevs Boulevard/Stadion Allé i Aarhus C. En 25-årig kvinde kørte på sin knallert ind i en bil ført af en 54-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Smedebakken i Hjortshøj begået torsdag d. 26/11 mellem kl. 10.00 og kl. 13.30

 

Kilde: Østjyllands Politi / 27. november 2020

Nordsjællands Politi

Ubudne gæster i biograf

Skibby: Mellem onsdag aften klokken 22.30 og torsdag morgen klokken 08.00 har der været ubudne gæster i Skibby Kino. Her har en eller flere gerningsmænd brudt et vindue op og har herefter været inde i biografens kiosk og køkken. Der ser umiddelbart ikke ud til at være stjålet noget.

 

Taske stjålet fra bil

Charlottenlund: Torsdag morgen mellem klokken 07.15 og 08.45 er der stjålet en taske fra en Mercedes, som holdt på Enighedsvej. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en rude i bilen.

 

Kørte uden kørekort

Skibby: En 21-årig mand fra Næstved blev torsdag klokken 10.19 standset, da han kom kørende ad Hammer Bakke. Han blev sigtet for at køre uden førerret, da han tidligere havde fået inddraget denne.

 

Pistol var legetøj

Kokkedal: En 57-årig mand kontaktede torsdag formiddag omkring klokken 11 politiet og fortalte, at han havde set en pistollignende pistol på motorsvejstilkørselsrampen ved Kokkedal. En patrulje kørte ud til stedet og fandt en pistol, som dog var af legetøjstypen.

 

Stjal rom og cola

Allerød: Torsdag eftermiddag klokken 13.15 stjal en 23-årig mand med ukendt adresse to flasker rom og en cola fra Rema 1000 på Kongevejen. Den 23-årige blev sigtet for butikstyveri.

 

Mænd set ved indbrud

Helsingør: Tre mænd blev torsdag eftermiddag omkring klokken 14.00 set i forbindelse med et indbrud i en villa på Borsholmvej. Her kom en af husets beboere hjem og overraskede de tre, der umiddelbart efter forlod stedet i en sort bil, som så meget ny ud. De tre mænd beskrives alle som udenlandske af udseende, omkring 40 år med kort mørkt hår. Den ene var kraftig af bygning og var iført en sort jakke. De kørte i en nyere varebil med plads til tre personer på forsædet. Bilen havde en såkaldt ”papegøjeplade”, der begyndte med BC.

 

Katalysator og udstødningsrør stjålet

Helsingør: En 74-årig mand fra Helsingør fik sig noget af en forskrækkelse, da han på et tidspunkt torsdag formiddag startede sin bil på Herluf Trolles Vej. Her lød der nemlig et højt brag. Da manden så nærmere på bilen, opdagede han, at udstødningsrøret og katalysatoren var blevet stjålet. Tyveriet blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 15.19.

 

Sigtet for besiddelse af hash

Frederikssund: Torsdag eftermiddag klokken 15.32 blev tre personer truffet af en patrulje i Jernbanegade. Den ene, en 22-årig mand fra Hillerød, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, idet han havde en mindre mængde hash på sig.

 

Hash fundet bag svømmehal

Birkerød: I forbindelse med en tryghedsskabende indsats fandt en patrulje omkring klokken 16.35 en mindre mængde hash i en pose, som lå bag svømmehallen. Tre unge mænd i alderen 17 – 21 år blev truffet på stedet. Der var dog ingen af dem, som ville vedkende sig ejerskabet af hashen, som blev taget med på politigården og registreret som hittehash.

 

Mistænkelig tæppehandler

Fredensborg: En 80-årig mand kontaktede klokken 17.36 politiet og fortalte, at han kort forinden havde haft besøg af en mistænkelig tæppehandler. Tæppehandleren havde ringet på hos den 80-årige på Sørupvej og havde henvist til en telefonisk aftale om, at han skulle komme og fremvise tæpper. Men den 80-årige havde ikke lavet nogen aftale om tæppefremvisning og afviste tæppehandleren, som kørte fra stedet. Han beskrives som mellemøstlig af udseende, brun i huden, ca. 55 år, 175 cm høj og kraftig af bygning med mørkt skæg. Han talte et dårligt dansk, var iført mørkt tøj og vindjakke og kørte i en hvid bil med udenlandske nummerplader.

 

Motorcyklist sigtet for spritkørsel

Hillerød: Torsdag aften klokken 21.07 væltede en 27-årig mand fra København på sin motorcykel, da han kom kørende ad Kirkepladsen. Et vidne til uheldet kontaktede 112, som sendte ambulance og politi til stedet. Her kunne det konstateres, at den 27-årige var spirituspåvirket, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Den 27-årige blev umiddelbart herefter kørt til hospitalet, hvor han dels blev tilset for de skader, som han pådrog sig ved uheldet, dels fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Sigtet for narkokørsel

Nivå: En 36-årig mand fra Helsingør blev klokken 02.25 standset på Johannes Hages Vej og sigtet for narkokørsel. Manden var tidligere på aftenen blevet set stjæle en kvartpalle ved Netto i Nivå Center af en borger, der kontaktede politiet. Oplysningerne om manden og hans bil blev rundkastet til patruljerne, og manden blev altså set og standset nogle timer senere. Den kvartpalle, som han var blevet set stjæle var ikke i hans bil, til gengæld konstaterede patruljen, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

 

Blev frarøvet sit ur

Gentofte: Mellem klokken 23.00 og 23.30 blev en 22-årig mand fra Gentofte frarøvet sit ur. Røveriet skete på Gentofte Station, hvor den 22-årige netop var stået af toget. Han blev passet op af en anden mand og kort efter skubbet omkuld og tildelt flere slag og spark, hvorefter hans ur blev vristet af hans håndled. Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 cm høj og spinkel af bygning, hvid i huden med kort mellemlangt hår. Han talte dansk og var iført cowboybukser, lys sweatshirt og mundbind.

 

Spritbilist kørte ind i autoværn

Helsinge: En 36-årig udenlandsk mand kørte klokken 00.50 ind i et autoværn på Farvergårdsvej. Manden var påvirket af spiritus og blev derfor sigtet for spirituskørsel. Manden kom ikke til skade ved uheldet, han blev dog taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Elcykler stjålet

Hillerød: To el-cykler, en dame- og en herremodel, er mellem midnat fredag og fredag morgen klokken 06.46 blevet stjålet fra et skur på Toftegang. Opladerne til cyklerne er også blevet stjålet.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 26. – 27. november 2020

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 26.-27. november 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

KREDSEN: Kontrol af bordeller

Politiet var i går rundt på syv af politikredsens bordeller, for at kontrollere at der ikke foregik noget ulovligt. En del personer blev truffet og tjekket under kontrollerne, men alle steder var tingene i orden.

 

KETTINGE: På hurtig knallert uden papirer

Torsdag klokken 8.26 standsede politiet en hurtigtgående knallert på Fuglsangvej mellem Kettinge og Øster Toreby. Det var en 49-årig mand fra Nysted, og hans knallert blev målt til at kunne køre noget hurtigere end tilladt. Desuden var den hverken indregistreret eller forsikret, og det viste sig også, at den 49-årige ikke havde kørekort til knallert. Han blev sigtet for en stribe færdselslovsovertrædelser.

 

SLAGELSE: Varetægtsfængslet efter fund af narko

Politiet foretog torsdag formiddag en ransagning af en ejendom i Slagelse. Her fandt politibetjentene 150 gram kokain, 15 gram heroin og et kontant beløb. Beboeren – en 51-årig mand – blev anholdt klokken 15.00 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af ulovlige stoffer. Han blev torsdag eftermiddag fremstillet i retten i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 9. december.

 

DIANALUND: 10 sigtelser af civil patrulje

I går mellem klokken 18.08 og 20.04 var politiet i Dianalund med en forebyggende civil patrulje. Det resulterede i, at ni personer blev sigtet i forbindelse med utryghedsskabende knallertkørsel – to knallerter blev i den sammenhæng taget med til en nærmere undersøgelse. Desuden stødte den civile patrulje på tre unge, der stod på Sømosevej ved kælderen til biblioteket. Det viste sig, at den ene var i gang med at ryge en joint, og han havde også en klump hash i lommen. Det drejer sig om en 16-årig dreng fra byen, og han blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: 29-årig sigtet for salg af narko

Politiet traf i går klokken 21.21 en 29-årig mand fra Næstved, da han kom gående ad Østre Ringvej i Næstved. Da betjentene råbte ham an og bad ham standse, stak han i stedet af. Og mens han løb, smed han flere ting fra sig, som senere viste sig at være klumper med hash. Der gik dog ikke længe, før den 29-årige var blevet løbet op af betjentene, man da han var blevet anholdt, ville han ikke fortælle, hvem han var. Derfor blev han sigtete efter retsplejeloven. Han blev også sigtet for salg af narko.

 

NÆSTVED: Bøde for at køre på ulovlig knallert

Politiet standsede torsdag klokken 23.35 en 16-årig dreng, der kørte på sin knallert på Indre Vordingborgvej. På rullefeltet viste det sig, at knallerten kunne køre noget hurtigere end tilladt, og derfor blev den 16-årige sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Hans forældre er underrettet om sagen, og han kan nu vente en bøde på 1.500 kroner for overtrædelsen.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Højbjergparken Hus Torsdag kl. 23:29 PC
Sakskøbing Rykkerupvej Hus Torsdag d. 19/11 kl. 11:35 – Torsdag d. 26/11 kl. 11:15 Intet stjålet
Skælskør Højåsen Hus Torsdag kl. 18:50 – 21:30 Ure og smykker
Slagelse Jonslunden Hus Torsdag kl. 13:20 – 18:30 Intet stjålet

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

det forgangne døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Dianalund Sømosevej Torsdag kl. 20:30 – 21:00 9 køretøjer standset og kontrolleret – Ingen sager.
Nysted Skansevej Torsdag klokken 8.20-9.10 Bestilt færdselskontrol: Syv køretøjer blev kontrolleret: En blev sigtet for kørsel uden førerret, manglende registrering og forsikring og for at køre på en ulovlig knallert
Nørre-Alslev Ukendt Torsdag kl. 07:30 – 10:30 5 kontrollerede køretøjer – 2 sager vedrørende for lange halmkøretøjer – 1 sag om brug af håndholdt mobiltelefon.
Slagelse Idagårdsvej Torsdag kl. 21:00 – 23:00 32 køretøjer blev standset og kontrolleret. 1 sigtet for at køre for hurtigt, hvilket udløste et klip samt 1 sigtelse for forkert lygteføring.
Sorø Kirkevej Torsdag kl. 19:50 – 20:30 4 køretøjer standset og kontrolleret: Ingen sager.
Vordingborg Ukendt Torsdag kl. 12:30 – 14:00 4 kontrollerede køretøjer – 1 sag om en ulovlig knallert – 1 sag vedrørende manglende forsikring – 1 sag vedrørende køretøj med ledforlygtepærer.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Askeby Fanefjordsgade, Damme Torsdag klokken 15.52-17.22 ATK – bestilt færdselskontrol L62 2 50 km/t 60 km/t
Karise Køgevej Torsdag kl. 18:37 – 21:40 ATK 98 15 50 km/t 80 km/t 3 klip
Slagelse Vestre Ringgade Torsdag kl. 07:44 – 12:00 ATK 1077 19 50 km/t 83 km/t 2 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Ny Præstøvej Torsdag kl. 14:14 22-årig mand fra Nakskov Narkokørsel
Præstø Jungshovedvej Torsdag kl. 16:21 29-årig mand fra Præstø Narkokørsel

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 27. november 2020

Bornholms Politi

Det har været et roligt døgn på Bornholm.

 

Hav en dejlig weekend.

 

Kilde: Bornholms Politi / 27. november 2020

Fyns Politi

Assens

Indbrud i privat beboelse
5492 Vissenbjerg – Birkevej
Anmeldt: 26/11/2020 12:02
Sket: 25/11/2020 00:00 – 26/11/2020 12:00
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: smykker.

Indbrud i virksomhed
5620 Glamsbjerg – Bogensevej
Anmeldt: 26/11/2020 08:20
Sket: 26/11/2020 03:09
Indgang: dør opbrudt. Intet stjålet.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5690 Tommerup – Tallerupvej
Anmeldt: 26/11/2020 13:17
Sket: 26/11/2020 13:00
Stjålet fra bolig: smykker.
Signalement af gerningsmanden: kvinde, mørk i huden, ca. 50 år, manglede tænder i undermunden. Iført grå jakke. Talte dansk uden accent. Medbringende en stor mørkeblå taske.

Færdselsuheld
5492 Vissenbjerg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 26/11/2020 19:38
Sket: 26/11/2020 19:38
Part 1, varebil, kom kørende ad Fynske Motorvej i vestlig retning, da han påkørte part 2, personbil, bagfra. Parterne holdt ind i nødsporet og talte kort sammen, hvorefter part 1 satte sig ind i sin egen bil igen og flygtede fra stedet.

Færdselsuheld
5620 Glamsbjerg – Odensevej
Anmeldt: 26/11/2020 06:59
Sket: 26/11/2020 06:55
Part 1, personbil, kørte ad Odensevej i vestlig retning, da han påkørte part 2, personbil, som holdt tilbage for et køretøj fra østlig retning, idet part 2 skulle dreje.

Faaborg/Midtfyn

Røveri mod forretning
5792 Årslev – Albanivej
Anmeldt: 26/11/2020 22:16
Sket: 26/11/2020 21:55
Gerningsmanden havde i en butik truet sig til ca. 6000 kroner i kontanter. Derudover havde gerningsmanden fået skaffet sig to telefoner, som tilhørte forurettede. Gerningsmanden var efterfølgende flygtet til fods fra stedet, mod Solvænget og senere Dømmestrubvej.

Indbrud i privat beboelse
5750 Ringe – Østre Ringvej
Anmeldt: 26/11/2020 10:52
Sket: 26/11/2020 07:45 – 26/11/2020 09:50
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: kontanter, armbåndsur.

Kerteminde

Færdselsuheld
5290 Marslev – Enghavevej
Anmeldt: 26/11/2020 07:57
Sket: 26/11/2020 07:57
Part 1, personbil, påkørt i krydset ved Enghavevej af part 2, personbil.

Langeland

Intet til døgnrapporten.

Middelfart

Indbrud i privat beboelse
5500 Middelfart – Øster Alle
Anmeldt: 26/11/2020 16:12
Sket: 25/11/2020 16:00 – 26/11/2020 16:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: smykker.

Nordfyn

Brand i øvrigt
5474 Veflinge – Elvedgårdsvej
Anmeldt: 26/11/2020 20:31
Sket: 26/11/2020 20:31
Ild i halmfyr, som blev slukket af anmelder inden brandvæsnets ankomst.

Indbrud i privat beboelse
5450 Otterup – Bellisvænget
Anmeldt: 26/11/2020 19:40
Sket: 26/11/2020 19:40
Indgang: dør opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i garage/udhus
5450 Otterup – Klintebjergvej
Anmeldt: 26/11/2020 06:26
Sket: 25/11/2020 21:30 – 26/11/2020 06:26
Indgang: hængelås til dør opbrudt. Stjålet: diverse værktøjer.

Indbrud i virksomhed
5491 Blommenslyst – Middelfartvej
Anmeldt: 26/11/2020 10:14
Sket: 25/11/2020 20:30 – 26/11/2020 10:00
Indgang: via dør. Stjålet: køleskab.

Færdselsuheld
5450 Otterup – Jydegårdene
Anmeldt: 26/11/2020 15:54
Sket: 26/11/2020 15:54
Part 1, køretøj, overholdte ikke sin vigepligt og påkørte derved part 2, køretøj.

Spirituskørsel
5450 Otterup – Norupvej
Anmeldt: 26/11/2020 20:15
Sket: 26/11/2020 20:15
Sigtede førte personbil uagtet, at han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Nyborg

Indbrud i privat beboelse
5800 Nyborg – Vognmandsvej
Anmeldt: 26/11/2020 12:08
Sket: 26/11/2020 10:00 – 26/11/2020 12:00
Indgang: dør opbrudt. Intet stjålet

Færdselsuheld
5800 Nyborg – Frisengårdsvej
Anmeldt: 26/11/2020 08:11
Sket: 26/11/2020 08:11
Part 1, køretøj, påkørte, grundet kortvarigt uopmærksom, part 2, køretøj.

Spirituskørsel
5540 Ullerslev – Egevangsvej
Anmeldt: 26/11/2020 14:29
Sket: 26/11/2020 14:29
Sigtede førte personbil, selvom han var påvirket af alkohol over det tilladte.

Hærværk
5800 Nyborg – Torvet
Anmeldt: 26/11/2020 07:50
Sket: 25/11/2020 07:00 – 26/11/2020 07:30
Gerningsmand havde lavet bål inde på toilet.

Odense

Indbrud i virksomhed
5000 Odense C – Lind Hansens Vej
Anmeldt: 26/11/2020 10:36
Sket: 25/11/2020 18:00 – 26/11/2020 10:00
Indgang: nøgleboks opbrudt. Ydermere var et rullebord opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i virksomhed
5220 Odense SØ – Nørrebjergvej
Anmeldt: 27/11/2020 01:37
Sket: 27/11/2020 01:37
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Sanderumhaven
Anmeldt: 26/11/2020 10:04
Sket: 24/11/2020 12:00 – 26/11/2020 08:00
Terrassedør forsøgt opbrudt. Intet stjålet.

Færdselsuheld
5270 Odense N – Skjoldborgsvej
Anmeldt: 26/11/2020 13:57
Sket: 26/11/2020 13:57
Part 1, varebil, kørte ad Skjoldsborgvej i sydlig retning. Grundet epilepsianfald kørte part 1 først ind i et rækværk og derefter en damptromle. Part 1 kørte herefter i grøften.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5000 Odense C – Ansgargade
Anmeldt: 27/11/2020 02:55
Sket: 27/11/2020 02:55
Sigtede førte personbil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og uden kørekort til personbil.

Spirituskørsel
5230 Odense M – Tietgens Allé
Anmeldt: 26/11/2020 11:00
Sket: 26/11/2020 11:00
Sigtede førte personbil, uagtet at hans førerret var inddraget og, at han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5270 Odense N – Ærtebjerghaven
Anmeldt: 26/11/2020 08:40
Sket: 26/11/2020 08:40
Sigtede førte varebil under påvirkning af euforiserende stoffer og uden førerret.

Hærværk
5000 Odense C – Kochsgade
Anmeldt: 26/11/2020 18:38
Sket: 26/11/2020 18:30
To ruder knust på personbil.

Hærværk
5240 Odense NØ – Ejbygade
Anmeldt: 26/11/2020 06:45
Sket: 26/11/2020 06:45
Tre entreprenørmaskiner og en skurvogn udsat for hærværk.

Hærværk
5260 Odense S – Brobæklunden
Anmeldt: 26/11/2020 12:33
Sket: 25/11/2020 15:30 – 26/11/2020 02:45
Sagens person havde tømt en pulverslukker på anmelder/forurettede personbil – BMW, 528 IA, ågang 1998 – således, at der var kommet pulverslukker ind under kølerhjelmen, hvilket havde skadet bilens motor.

Svendborg

Indbrud i privat beboelse
5700 Svendborg – Fruerstuevej
Anmeldt: 26/11/2020 19:58
Sket: 26/11/2020 16:00
Indgang: via ulåst dør. Stjålne genstande: bærbare computere, smykker.
Signalement af gerningsmand: Mand, sidst i 20-erne, mørkt kort hår, mørkt kort skæg.
Køretøjer: Hvid mindre varebil.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5700 Svendborg – Tinghusgade
Anmeldt: 26/11/2020 11:40
Sket: 26/11/2020 11:40
Sigtede førte personbil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Ærø

Indbrud i privat beboelse
5970 Ærøskøbing – Tværvej
Anmeldt: 26/11/2020 09:35
Sket: 26/11/2020 08:00
Gerningsmand havde indfundet sig i forurettedes have med en hammer i hånden.
Signalement af gerningsmand: Mand, 40-45 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: Mørkeblå jakke med hvide aftegninger, sort arbejdsbukser, sort hue, blåt engangsmundbind.

Kilde: Fyns Politi / 27. november 2020