Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 12. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Kom og mød dit lokale politi på onsdag i Ishøj

Ishøjs lokale betjente besøger Vildtbanegård på onsdag den 17. juni med en af Københavns Vestegns Politis mobile politistationer. Kom forbi Gildbrovej 12 ved boldburet og kiosken mellem kl. 16 og 19 og hils på til en snak om stort og småt i dit lokalområde.

 

Kom og mød dit lokale politi i Herlev

På onsdag den 17. juni kan du møde Herlevs lokale betjente i Hjortegården med en mobil politistation fra kl. 12 til ca. kl. 16 og igen fra kl. 17 til kl. 20. Du kan også hilse på dem fredag den 19. juni mellem kl. 9 og kl. 13. Mød dem ved beboerhuset ’Hjortehuset’, hvor de vil gerne tale med dig om høre om dit lokalområde.

 

Sigtet for butikstyveri i Albertslund

Tirsdag den 11. juni kl. 15.12 blev et butikstyveri fra et supermarked på Nordmarks Allé anmeldt. En 56-årig kvinde var set lægge en række varer ned i en medbragt pose, hvorefter hun forlod forretningen uden at betale. Hun blev sigtet for butikstyveri, hvilket hun erkendte i øjeblikket.

 

Spirituskørsel og kørsel uden førerret i Gladsaxe

Onsdag den 10. juni kl. 07.41 blev en bil rutinemæssigt bragt til standsning på Mørkhøjvej. Det viste sig, at føreren af bilen, en 34-årig mand, var fra frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. En alkometertest viste desuden en for høj promille, så den 34-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt til politigården i Albertslund for en blodprøve. Han erkendte i øjeblikket.

 

Indbrud i Villa i Hvidovre

Onsdag den 10. juni kl. 14.29 blev det anmeldt, at der i tidsrummet mellem tirsdag den 9. juni kl. 10.00 og onsdag den 10. juni kl. 14.28 havde været indbrud i en villa på Søliljevej i Hvidovre. Der var bl.a. stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Gløder fra ukrudtsbrænder antændte carport i Bagsværd

Torsdag den 11. juni kl. 12.11 indgik der via Alarm 1-1-2 melding om brand i en carport i Mosekæret. Der viste sig at være tale om gløder fra en ukrudtsbrænder som var blæst ind i et skur.

 

Tyveri fra byggeplads i Glostrup

Onsdag den 10. juni kl 08.36 blev vi kontaktet af den ansvarlige på en byggeplads på Valdemar Hansens vej i Glostrup, som oplyste at der var stjålet værktøj fra byggepladsen i løbet af natten. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner der har set noget i forbindelse med tyveriet.

 

Narko-kørsel i Vallensbæk

Onsdag den 10. juni kl 23.45 blev en af vores patruljer opmærksom på en billist på Vallensbæk Torvevej. Da de holdt billisten ind, blev det konstateret, at vedkommende kørte uden at være indehaver af et kørekort. Samtidig valgte patruljen at tjekke bilisten for narko ved hjælp af narkometer. Dette vise udslag for kokain og hash, hvilket billisten blev sigtet for. Han erkendte i øjeblikket.

 

Tyveri fra bil i Vallensbæk

Onsdag den 10. juni kl 20.03 modtog vi anmeldelse om at en mand have fået stjålet elektronik fra sin bil der var parkeret på Brøndbyvej i Vallensbæk. Gerningspersonen havde ifm tyveriet smadret bilens bagrude. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra evt vidner der har set noget op til.

 

Indbrud i container i Hedehusene

Torsdag den 11.6 kl 14.53 modtog vi anmeldelse om at der var sket indbrud i en container som befandt sig på Hedesøvej i Hedehusene. I forbindelse med indbruddet, var der sket tyveri af diverse værktøj. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra mulige vidner.

 

Fortsat fornuftig forretningsgenåbning

Københavns Vestegns Politi fører stadig tilsyn med, om butikslivet følger restriktionerne for at genåbne for kunder og handel – og det ser stadig meget fornuftigt ud, siger politichef. Et af de indkøbsområder, som fik besøg af lokalpolitiet mandag, var forretningerne i Taastrups bymidte – og byens borgmester Michael Ziegler var inviteret med på fodpatrulje. Læs mere på kredsens Facebook-side. 

 

Kilde: Københavns Vestegns Politi / 10.-12. juni 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Lilleholm, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hagestedvej, Gislinge
Nygade, Klippinge
Esbern Snaresvej, Ubby, Jerslev Sj.
Stokkebjergvej, Jyderup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Digevej, Kisserup, Holbæk
Fyrrevej, Kisserup, Holbæk

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Færdselsuheld – Gl. Skovvej / Vinstrupvej, Vipperød – Holbæk

Kl. 07.28 var der sket et færdselsuheld, hvor to køretøjer var impliceret. En 49-årig mand fra Vipperød var i en personbil kørt ad Vinstrupvej mod nord og frem over vigelinjen i krydset ved Gl. Skovvej. Herefter ramte han venstre forskærm på en personbil, som af en 59-årig mand fra Hørve blev ført i vestlig retning ad Gl. Skovvej. Ved sammenstødet snurrede den 49-åriges bil rundt, medens modparten mistede kontrollen over bilen og kørte ind i et vejskilt. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, og politiet underrettede kommunen om det påkørte vejskilt, så skaden på det kunne udbedres. Politiet har optaget rapport, så den 49-årige kan senere forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Narkokørsel – Nørre Centervej, Køge

Kl. 08.25 anholdt og sigtede politiet en 41-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil ved Køge svømmeland. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af cannabis under kørslen, så han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 41-årige blev løsladt efter blodprøveudtagningen og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Indsats mod social dumping – Roskilde / Lejre / Holbæk

Torsdag formiddag foretog udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi i samarbejde med Arbejdstilsynet og Skattestyrelsen kontrol af byggepladser i både Roskilde, Lejre og Holbæk kommuner. Formålet var at kontrollere, om udenlandsk arbejdskraft havde de fornødne tilladelser til at arbejde i Danmark.
Kl. 08.55 fik en byggeplads i Roskildes vestlige bydel et besøg af myndighederne, som traf 13 mænd fra Bulgarien i færd med at arbejde på byggepladsen. Politiet havde ingen bemærkninger i forbindelse med kontrollen af dem.
Kl. 10.25 blev en byggeplads i Kirke-Hyllinge-området kontrolleret, og her traf myndighederne syv bygningsarbejdere af forskellig nationalitet. Også her havde politiet heller intet at udsætte på den udenlandske arbejdskraft. Arbejdstilsynet fulgte op på nogle påbud, som de havde givet på byggepladsen dagen før.
Kl. 11.25 aflagde myndighederne et besøg på en byggeplads i den centrale del af Holbæk by, hvor bl.a. to mænd fra Polen var beskæftiget. Politiet havde ikke noget at udsætte på deres grundlag for at være beskæftiget på stedet, men Arbejdstilsynet udstedte diverse påbud på byggepladsen i forbindelse med arbejdets udførelse.
Skattestyrelsen ville efterfølgende følge op på nogle af de personer, som politiet havde truffet i forbindelse med kontrollen, for at se, om der inden for styrelsens myndighedsområde måtte være nogle uregelmæssigheder.
Myndighedernes kontrol mod social dumping vil fortsætte med uvarslede kontroller inden for forskellige brancher, hvor udenlandsk arbejdskraft formodes at være beskæftiget.

Blufærdighedskrænker sigtet – Roskilde Ring-parken, Roskilde

Kl. 09.36 anmeldte en 51-årig kvindelig hundelufter fra Roskilde, at en fremmed mand åbenlyst havde onaneret foran hende, da hun gik tur med sin hund i nærheden af søen i parken. Hun alarmerede politiet, som straks kørte til parken og fik kontakt til en 44-årig mand fra København S. Da han passede på hundelufterens beskrivelse af den mistænkte, sigtede politiet den 44-årige for blufærdighedskrænkelse og afhørte ham til sagen. Inden politiet forlod området, blev den 44-årige bortvist fra parken, så det igen var trygt at færdes i området.

Kørsel uden førerret mv. – Vestre Ringvej, Borup – Køge

Kl. 12.37 standsede politiet en lille motorcykel med fører og en passager uden styrthjelm. Føreren var en kun 15-årig dreng fra Borup, som i sagens natur ikke kunne have et kørekort til motorcykel. Motorcyklen var afmeldt hos Motorstyrelsen og havde derfor ikke en nummerplade på. Den 15-åriges kørsel foregik dermed på en uindregistreret motorcykel uden den lovpligtige ansvarsforsikring. Politiet sigtede ham derfor for de forskellige overtrædelser af færdselsloven, og en 16-årig pige fra Borup, som var passager, blev sigtet for manglende brug af styrthjelm under kørslen. Begge sigtede og deres værger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 12.45 bemærkede en patrulje, der kørte ad Ahlgade frem mod krydset ved Valdemar Sejrsvej / Kalundborgvej / Havnevej, at der netop var sket et færdselsuheld. Politiet slog alarm og fik tilkaldt en ambulance, der bragte en knallertkører på skadestuen. Der var tale om en 18-årig mand fra Fårevejle St., som var stødt sammen med en personbil ført af en 53-årig kvinde fra Holbæk. Det viste sig, at begge trafikanter var kørt ad Kalundborgvej mod øst frem mod krydset, hvor bilisten foretog et højresving ad Valdemar Sejrsvej mod syd, medens knallertkøreren fortsatte ligeud i krydset. Han ramte højre forskærm på bilen, væltede og standsede ved en midterrabat på Valdemar Sejrsvej. Begge parter var ædru og havde kørekort til deres respektive køretøjer, så politiet optog rapport for at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved uheldet, herunder især hvad lyssignalerne viste for parterne, idet der for højresvingende bilister også kan være grøn pil-signal. Knallertkøreren, der kørte på en lille 30-knallert, var sluppet fra uheldet med diverse knubs og uden knoglebrud, som ambulancepersonalet indledningsvist mistænkte ham for at have pådraget sig.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har overværet uheldet og parternes kørsel frem til krydset. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spyttende mand i gågaden – Algade, Roskilde

Kl. 13.10 fik politiet en anmeldelse om en mærkelig mand, der sparkende og spyttende gik gennem gågaden i Roskilde. Der skulle være tale om en 45-50 årig dansk mand, som politiet dog ikke fandt, da en patrulje kørte til området for at lede efter ham. Politiet har ikke fået oplysninger om, at nogen er blevet forulempet på grund af hans adfærd.

Butikstyveri – Industrivej, Roskilde

Kl. 13.22 kørte politiet til byggemarkedet Bauhaus, hvor en butikskontrollant tilbageholdt en kvinde, som var mistænkt for at have stjålet varer til en værdi af ca. 3.000 kr. Hun havde efter butikskontrollantens opfattelse været i selskab med andre, der dog var flygtet fra stedet i en bil. Politiet fik kontakt til en 50-årig kvinde fra Ruds-Vedby, som blev sigtet for tyveri af diverse værktøj sammen med to andre kvinder og et barn, der var flygtet fra stedet. Hun blev afhørt til sagen, og politiet forsøger nu at få identificeret de øvrige for at kunne afgøre, hvilken rolle de måtte have i tyveriet.

Færdselsuheld / narkokørsel – Hovedvejen, Boruphuse, Lejre – Lejre

Kl. 14.19 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en varebil havde påkørt en parkeret personbil. Det viste sig, at føreren af varebilen ikke var kommet til skade som følge af påkørslen af den parkerede personbil, der holdt i græsrabatten mellem kørebanen og en cykelsti. Føreren af varebilen var en 40-årig mand fra Ringsted, som blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor kortvarigt anholdt og under visitationen fundet i besiddelse af både amfetamin og receptpligtigt, trafikfarligt medicin. På et sygehus fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og medicin. Ejeren af den påkørte personbil er underrettet om påkørslen, som formentlig skete på grund af uopmærksom hos den 40-årige fører af varebilen. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Blufærdighedskrænkelser – Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 1657 og kl. 18.46 fik politiet to anmeldelser om blufærdighedskrænkelser formentlig begået af den samme mand omtrent samme sted nogle timer tidligere end anmeldelserne.
Kl. ca. 12.20 var to lokale piger på 9 og 10 år på vej hjem fra skole, da de i området ud for Opalvej hørte en mand lave pruttelyde. De opdagede en mand inde i et buskads og bemærkede i øvrigt, at han med bukserne nede viste sit lem frem. De blev forskrækket og skyndte sig hjem, men var ikke umiddelbart i stand til at beskrive manden yderligere.
Omtrent samtidig kørte en anden 10-årig lokal pige sammen med to veninder på cykel ad Stevnsvej, da de ved passage af et hul i en hæk hørte en mand lave nogle pruttelyde. Da de kiggede hen imod ham, stod han med bukserne nede og fremviste sit lem. Pigerne skreg op og skyndte sig væk. Den mistænkte kunne beskrives som: mand, dansk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, kort hår og solbrændt. Politiet skal nu have afhørt pigerne nærmere i et forsøg på at få manden identificeret.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mistænkelig adfærd – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 17.25 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom borger, der havde set en mørk bil med flere personer i. Nogle af disse personer skulle have iført sig masker, medens bilen kørte søgende rundt i området ved Holbæk station. Politiet kørte til området og fik kontakt til personbilen, hvori der var tre mænd på 18, 19 og 26 år fra Holbæk. Politiet fandt ikke hverken masker eller noget ulovligt hos dem, så politiet foretog ikke yderligere over for mændene.

Vold – Knudskovparken, Holbæk

Kl. 19.40 anmeldte en 24-årig mand fra Holbæk, at han netop var blevet overfaldet af en spirituspåvirket mand, som de kendte fra nabolaget. Politiet kørte til området og foretog anholdelse af en kraftigt spirituspåvirket, 40-årig mand fra Holbæk. Han var kl. ca. 19.30 kommet på uanmeldt besøg hos den 24-årige og hans kæreste, hvilket de ikke var interesseret. I forbindelse med bortvisningen af den 40-årige så han sig sur på den 24-årige og tog et tag omkring hans hals. Der opstod tumult, så den 24-årige slap fri af taget, hvorefter den 40-årige på afstand kastede sine sko efter ham. Den 40-årige blev medtaget til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Afhøring af ham skønnnedes ikke muligt, så han er blevet sigtet for vold og afhørt til sagen fredag formiddag. Han forventes løsladt efter endt sagsbehandling og vil derfor senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres.

Stenkastende unge – Stationsholmen, Greve

Kl. 19.50 anmeldte et busselskab, at unge kastede sten efter busser på busholdepladsen ved Greve S-station. Politiet kørte til området, men fandt dog ikke nogen, der kunne mistænkes herfor.

Mistænkelig forhold – Stationsholmen, Greve

Kl. 20.34 fik politiet en anmeldelse om, at nogle unge drenge af anden etnisk oprindelse end dansk rodede med en damecykel med barnesæde, som efter al sandsynlighed ikke tilhørte nogen af drengene. Politiet ledte efter drengene, men fik ikke kontakt til nogen i anledning af anmeldelsen.

Brandundersøgelse / spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Gevninge, Roskilde – Lejre

Kl. 21.34 fik politiet en anmeldelse om, at en personbil var brudt i brand og holdt i nødsporet på motorvejens vestgående spor ud for Torkilstrup rasteplads. En anden bilist standsede op, men bilisten bemærkede efterfølgende, at formentlig bilejer og fører af den brændende bil forsvandt fra området. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet og lukkede motorvejen for trafik i vestgående retning under slukningsarbejdet. En hundepatrulje kørte også til området for at lede efter den mand, der var flygtet fra den brændende bil med 1-2 meter høje flammer. Hundepatruljen fulgte sporet på mandens flugtrute og fik på Landevejen i nærheden kontakt til bilejeren – en 36-årig mand fra Mørkøv. Han var spirituspåvirket og kunne mistænkes for at have været af den nu brændende personbil, inden den brød i brand. Politiet anholdt og sigtede den 36-årige for spirituskørsel, så han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Afspærringen af motorvejen blev delvist ophævet kl. ca. 22.00, og politiet var færdig på brandstedet kl. ca. 22.30. Der var tale om en knap 20 år gammel personbil, hvor årsagen til branden med start i motorrummet formodes at være en teknisk fejl. Ingen kom til skade som følge af branden, og den 36-årige blev løsladt efter endt efterforskning i sagen.

Trussel på livet / efterlyst til fogedretten – Hundige Stationsvej, Greve

Kl. 23.36 anmeldte en 28-årig mand fra Greve via en servicetekniker, at han var blevet truet på livet kort før kl. 23.00. Undervejs hen over busholdepladsen ved Hundige S-station standsede en sølvfarvet personbil ud for den 28-årige. En mand steg ud af bilen og havde ifølge den 28-årige en pistollignende genstand i hænderne, hvorfor den 28-årig blev alvorligt forskrækket og stak af mod S-togsstationen. Her gemte han sig i en elevator, der blev sat i gang. Undervejs i elevatoren trykkede han på nødstop, så ingen kunne komme ind til ham. Efter nogen tid trykkede han på alarmknappen, så en servicetekniker kom til stedet for at lukke ham ud. Den truende mand blev af den 28-årige beskrevet som østafrikansk af udseende, ca. 180 cm høj, iført grå hættetrøje og sorte bukser. Ham fandt politiet ikke ved eftersøgning i området, og politiet har ingen oplysninger om, hvor den sølvfarvede bil forsvandt hen efterfølgende. Den 28-årige blev afhørt til trusselssagen og efterfølgende selv frihedsberøvet, idet han faktisk i forvejen var efterlyst af politiet som udeblevet fra fogedretten i Roskilde. Han har derfor tilbragt natten i politiets varetægt, inden han fredag formiddag bliver afleveret til fogeden, så retsmødet kan gennemføres med den 28-årige til stede.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte været til stede i området ved Hundige S-station omkring kl. ca. 23.00, og som kan give oplysninger om den sølvfarvede bil og den truende mand. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 11.-12. juni 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.30 i Retten i Aarhus en 51-årig mand fra Aarhus, der sigtes for samleje og anden kønslig omgang end samleje med barn under 15 år, blufærdighedskrænkelse og vold.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 11.00 i Retten i Randers en 32-årig mand fra Allingåbro, der sigtes for salg af narkotika. Politiet var torsdag aften på besøg på mandens adresse, hvor der i forbindelse med ransagningen på stedet blev fundet noget amfetamin.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 14.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 14.00 to mænd på 16 og 19 år, der sigtes for røveri, afpresning og vidnetrusler mod en 15-årig dreng i Kolt, Hasselager torsdag eftermiddag. Her frarøvede de blandt andet den 15-årige en telefon og nogle høretelefoner under trussel om vold. De truede også med at udøve vold, såfremt den 15-årige ville afgive forklaring til politiet.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Butikstyveri blev til røveri ved trusler

Torsdag kl. 11.57 kom en mand ind i Rema1000 på Nordre Strandvej i Risskov, hvor han gik direkte mod køledisken, hvor han tog to kalvemørbrad, som han gemte inde under sin jakke. Det hele blev overværet af butiksbestyreren, der sad i et baglokale og fulgte med på overvågningen.

Butiksbestyreren gik med det samme ned i butiksområdet for at konfrontere manden, der allerede var nået hen til kasseområdet. Han bad manden følge med ind i baglokalet, da han ellers ville ringe efter politiet. Det fik manden til at råbte trusler efter butiksbestyreren, mens han forsøgte at slippe væk.

Butiksbestyreren løb efter ham ud på parkeringspladsen, hvor gerningsmanden igen råbte trusler efter ham og virkede aggressiv, hvilket fik butiksbestyreren til at trække sig. Gerningsmanden hev den ene af de to kalvemørbrad ud fra jakken og kastede den på jorden, hvorefter han løb ud mod Åvej, hvor han hoppede på en cykel og kørte væk i retning mod Brobjerg Parkvej.

Butikstyven beskrives som:

 • Dansk af udseende
 • Ca. 185-190 cm høj
 • Ca. 25 år gammel
 • Almindelig af bygning
 • Kort mørkt hår, der var kortklippet i siderne og med skæg langs kæbelinjen
 • Var iført sort jakke med brystlommer, grøn hættetrøje, sort T-shirt, sorte bukser og sorte sko
 • Talte dansk uden accent

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden eller fra borgere, der ved hvem manden er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

**

Aggressiv mand anholdt på Klostertorvet

Torsdag kl. 17.45 kørte en patrulje forbi Klostertorvet i Aarhus, hvor betjentene bemærkede en meget aggressiv mand, der råbte højt og udviste truende adfærd over for andre personer på stedet. Betjentene så, at han knækkede et kosteskaft over sit knæ, hvorefter han hævede det over hovedet og tilkendegav, at han ville slå en eller flere personer med det.

Betjentene tog kontakt til den 55-årige mand og forsøgte at få ham til at gå lidt væk, hvilket manden dog ikke var synderligt interesseret i, og da patrulje tog fat i armen på ham, reagerede han ved at spænde op i kroppen og reagere mod betjentene. Manden blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

**

Blotter i Botanisk Have

Torsdag kl. 20.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 25-årig kvinde, der på en gåtur sammen med nogle veninder i Botanisk Have i Aarhus var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse fra en mand, der havde blottet sit lem over for kvinderne.

Manden beskrives som:

 • Østeuropæisk af udseende
 • 35-40 år gammel
 • 175-180 cm høj
 • Almindelig af kropsbygning
 • Lys i huden og med sort skæg
 • Var iført sorte solbriller, lysegrå hættetrøje, mørke joggingbukser og sorte sko

Østjyllands Politi hører gerne fra andre, der så manden i Botanisk Have i aftes, eller som kan have viden om, hvem manden er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

**

Høje brag og råb

Torsdag kl. 18.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om uroligheder på Reginehøjvej i Aarhus N, hvor en borger havde hørt nogle brag efterfulgt af råb. Anmelderen havde set to personer løbe ned mod stien mod haveforeningen, hvorefter fire personer kort efter vendte retur, steg ind i en sølvfarvet bil og kørte fra stedet ad Kornbakke Allé.

Der blev sendt en patrulje til stedet for at afsøge området, men der blev ikke umiddelbart fundet noget af interesse for politiet. Politiet er nu i gang med at efterforske sagen nærmere for at finde ud af, hvem personerne er, og hvad der præcist er forgået. Eventuelle vidner kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

**

Brand i autocamper

Torsdag kl. 19.36 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand i en autocamper på Strandvejen i Ugelbølle, Rønde. Branden var formentlig opstået i et defekt gaskøleskab, der var udbrændt, med mindre brandskade i køkkenet til følge. Der skete ingen personskade.

**

Færdsel

Torsdag kl. 09.54 blev en 44-årig mandlig knallertfører anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariesmindevej i Randers SØ.

Torsdag kl. 11.17 blev en 27-årig mand på Rougsøvej i Ørsted sigtet for at køre på en ulovlig knallert, der på politiets rullefelt blev målt til at kunne køre 60 km/t på trods af, at den kun må køre 45 km/t.

Torsdag kl. 14.08 blev en 50-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Blomstervej i Tilst.

Torsdag kl. 15.38 skete der et færdselsuheld på Lægårdsvej i Lystrup. En 55-årig mandlig bilist kom kørende ud fra en parkeringsplads og ud på Lægårdsvej, da han overså en 57-årig kvindelig cyklist. Den 55-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag kl. 16.19 skete der et færdselsuheld på Aarhusvej i Odder. En bil skulle svinge til venstre, og bremsede derfor ned. Men på grund af den tætte eftermiddagstrafik nåede en 31-årig kvindelig bilist ikke at bremse ned, og hun påkørte derfor den forankørende bil, der blev kørt af en 62-årig kvinde, der blev skubbet frem i den næste bil, der blev ført af en 29-årig kvinde, der blev skubbet frem i endnu en bil, der blev ført af en 58-årig kvinde. Der skete kun materiel skade ved harmonikasammenstødet.

Torsdag kl. 16.21 skete der et færdselsuheld i krydset Blåmunkevej/Nordre Strandvej i Risskov. En 74-årig kvindelig bilist kom kørende ad Nordre Strandvej og skulle svinge til højre ad Blåmunkevej, da hun overså en 25-årig kvindelig cyklist, der kom kørende på cykelstien på Nordre Strandvej. Den 74-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag kl. 18.10 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers NØ.

Torsdag kl. 19.01 blev en 38-årig mandligt bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Kattegatvej i Grenaa.

Torsdag kl. 19.14 blev en 23-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Skanderborgvej i Viby J.

Torsdag kl. 20.40 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Aarhusvej i Galten.

Torsdag kl. 20.50 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Solsikkevej i Randers NØ.

Torsdag kl. 22.04 skete der et færdselsuheld i krydset Randersvej/Vejby Ringvej. En 65-årig mandlig bilist kørte over for rødt lys, hvorefter der skete sammenstød med en anden bil, ført af en 68-årig kvinde, der var i færd med at svinge til venstre for grønt lys. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet. Den 65-årige mand blev sigtet for kørsel frem for rødt lys.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 • På Klostergade i Aarhus C begået torsdag den 11/6 mellem kl. 18.15 og kl. 18.30

 

Kilde: Østjyllands Politi / 12. juni 2020

Nordsjællands Politi

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 07.24 blev en 20-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Gurrevej. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods han var idømt et kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Hærværk, Snekkersten

Klokken 11.11 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 12.30 og torsdag klokken 09.00 var blevet udøvet hærværk på fire ruder i glasventesalen ved spor 2 i nordgående retning, idet der var kastet sten på ruderne, så de nu alle havde stenslag og muligvis var ved at splintre.

Beredskabsloven, Holte

Klokken 12.51 blev det anmeldt, at der var brand i en busk, der stod op af et skur på Dronninggårds Allé. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og branden blev hurtigt slukket. Det viste sig, at branden var opstået i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder, og brugeren blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Indbrud i lager, Gilleleje

Klokken 15.00 blev det anmeldt fra Bistro no 3, at der imellem onsdag klokken 23.00 og torsdag klokken 13.00 havde været indbrud på lageret, hvorfra der var blevet stjålet en støvsuger og rosévin.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Lyngby Hovedgade skete der klokken 15.59 et færdselsuheld. Part 1, en 54-årig mandlig bilist fra Søborg, holdt i højre svingbane og ville fortage en U-vending mod venstre. Idet han foretog U-vendingen, blev han påkørt af part 2, 33-årig kvindelig bilist fra Skævinge, som kom kørende af Lyngby Hovedgade.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men vejen var grundet bilernes placering spærret i en periode, indtil de kunne fjernes fra stedet.

Part 1 blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet han ikke havde orienteret sig, inden han foretog U-vendingen.

 

Unge piger på tag, Græsted

Klokken 16.14 blev det anmeldt, at tre unge mennesker befandt sig på taget af Gribskovhallen, hvor der i forvejen var noget tagarbejde. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf tre 13-årige piger, som passede på beskrivelsen fra anmeldelsen. Patruljen tog en adfærdsregulerende samtale med dem samt med deres forældre, grundet deres unge alder.

 

Parkeringskonflikt, Dronningmølle

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.23 kom en 29-årig kvindelig bilist fra Helsingør kort forinden i konflikt med føreren af en sølvgrå bil over noget parkering ved Netto på Dr. Mølle Strandvej. Føreren af bilen steg herefter ud af sin bil og overfalde kvinden verbalt, inden han skubbede hende til hende med sin mave og skulder og forlod stedet.

Føreren af bilen beskrives som: mand, dansk af udseende, 50-55 år, ca. 190 cm, kraftig af bygning, hvid i huden med brunt kort hår og måne. Iført hvid trøje, arbejdsskjorte og mørkegrønne busker. Medbragte mobiltelefon. Talte dansk.

 

Sigtet for besiddelse af samuraisværd, Helsinge

Klokken 17.32 standsede en patrulje en 21-årig mandlig bilist fra Frederiksværk på Gribskovvej. På forespørgsel kunne han ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han havde kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for at køre bil desuagtet. Patruljen fandt samtidig den 21-årige i besiddelse af to samuraisværd, en kniv samt en økse, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

Ved 10. klassescentret på Rasmus Knudsens Vej traf en patrulje klokken 18.10 tre unge mennesker. To af dem, en 18-årig mand fra Helsingør og en 19-årig kvinde fra Espergærde, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor de begge blev sigtet for forholdene.

 

Anmeldelse om ræs, Frederikssund

I industrikvarteret på Centervej blev der ifølge flere anmeldelser kørt ræs og spillet meget høj musik omkring klokken 21.15. En patrulje kørte til stedet, hvor de dog ikke kunne konstatere noget om forholdet. Fem personer fordelt i to biler blev truffet på stedet, men det var ikke muligt at knytte dem til hændelsen.

 

Overfaldet ved tankstation, Rungsted Kyst

Klokken 23.40 blev det anmeldt, at en 19-årig ung mand fra Humlebæk blev overfaldet af en person på Circle K på Rungsted Strandvej. Den 19-årige havde siddet og ventet i sin vens bil, da en fremmed mand henvendte sig og hev ham ud af bilen og begyndte at sparke og slå ham. Den 19-årige flygtede herefter ind i butikken, men gerningsmanden fulgte efter og fortsatte overfaldet ved blandt andet at slå den unge mand flere gange i ansigtet samt gøre udfald mod ham med en hobbykniv. Derpå forlod gerningsmanden stedet sammen med en anden mand og kvinde i en sølvgrå eller hvid Volkswagen Golf i nordgående retning ad Rungsted Strandvej.

Patruljer kørte til området og ledte efter gerningsmanden og dennes køretøj, som dog ikke var mulig at udfinde.

Gerningsmanden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Iført sort trøje, sorte shorts og hvide sko med sorte snørebånd. Talte dansk.

 

Unge mænd på stillads, Nærum

På Nærumvænge Torv ved Menu blev to unge mænd ifølge en anmeldelse set kravle rundt på et stillads klokken 00.31, hvor de lyste med lygter. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to mænd på 19 og 20 år fra området, som de fik en alvorlig samtale med omkring deres opførsel.

 

Mand befamlede ung kvinde, Kgs. Lyngby

En 18-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 02.50, at hun omkring klokken 02.15 kom gående nord ad Trongårdsparken, da en mand passede hende op og begyndte at befamle hende på hofter, balder og ryg samt forsøgte at lyne lynlåsen i hendes bukser ned. Den unge kvinde løb fra stedet og slap fra manden.

Patruljer kørte til stedet og afsøgte området med hund, men det var ikke muligt at udfinde gerningsmanden.

Manden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 25-35 år, 165-175 cm, brun i huden med sort kort hår. Iført mørkt tøj, hvide Adidas-sko og sorte handsker. Medbragte mørk knallert og sort hjelm. Talte dansk med accent.

 

Brand, Gilleleje

Det blev klokken 03.43 anmeldt, at der var brand i en stald med halm på Hillerødvejen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket, således at den kun fik fat i halmen og ikke selve bygningen.

Brandårsagen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

 

Indbrud på skole, Frederikssund

Klokken 06.45 blev det anmeldt, at der mellem torsdag klokken 22.30 og fredag klokken 05.30 var indbrud på Falkenborgskolen, idet flere døre blev sparket ind. Eventuelle stjålne genstande er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke opgjort.

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 11.-12. juni 2020

Nordjyllands Politi

Brovst – 56-årig spiritusbilist anholdt

En 56-årig mand førte personbil ad Tranumvej i Brovst torsdag den 11. juni kl. 10:27, da han blev standset af politiet til et rutinetjek. Da politiet henvendte sig til manden, fik de mistanke til, at han var påvirket. Derfor blev han instrueret i at deltage i en alkometertest. Testen gav udslag for, at mandens promille var over de tilladte 0,5, hvilket medførte, at manden blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 

Nørresundby – bilist anholdt for spirituskørsel uden førerret

En 23-årig bilist blev sigtet og anholdt for spirituskørsel og kørsel uden førerret i Nørresundby fredag den 12. juni meget tidligt om morgenen, kort efter midnat. Manden førte personbil ad Østerbrogade, da han blev standset af politiet til et rutinetjek og instrueret i at deltage i en alkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel. Testen gav udslag for, at manden var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille oversteg de tilladte 0,5. Derudover observerede politiet, at manden ikke havde førerret til kategori B.

 

E45 Brønderslev – narkopåvirket bilist anholdt

En 48-årig mand blev sigtet og anholdt for narkokørsel torsdag den 11. juni kl. om aftenen. Manden førte personbil ad E45 i nærheden af Brønderslev, da han blev standset af politiet af rutinemæssige årsager. Manden forklarede selv, at han havde indtaget bl.a. hash og amfetamin inden for den seneste uge. En narkometertest gav også positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Derfor blev han sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Efterfølgende anholdelsen blev manden kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

E45 Aalborg – påkørsel ved kødannelse

I forbindelse med kødannelse påkørte føreren af en personbil en anden personbil bagfra på E45 i nærheden af Aalborg. Heldigvis skete uheldet ved lav hastighed, hvoraf der udelukkende var ringe skader på køretøjerne, og ingen personer led skade i uheldet. Uheldet fandt sted torsdag den 11. juni om eftermiddagen.

 

Aalborg – høj musik til gene dæmpet

Høj musik til gene for nabolaget – dét blev anmeldt ved en adresse på Niels Ebbesens Gade i Aalborg torsdag den 11. juni sent om aftenen. Derfor blev en patrulje tilsendt stedet, hvor de traf vedkommende, som spillede høj musik. Personen blev instrueret i at skrue ned for musikken, hvilket man gjorde. Der faldt derefter ro på i området.

 

Hobro – indbrud i forretning

Indbrudstyven besøgte en forretning på Mariagervej i Hobro mellem tirsdag den 9. juni kl. 18:00 og onsdag den 10. juni kl. 02:30. Man fik på ukendt vis adgang til forretningen, hvor der var spor af færden i et baglokale ved et pengeskab. Fra pengeskabet blev et antal kontanter stjålet. Tyven forlod gerningsstedet på ukendt vis.

Har du set mistænkelig færden på Mariagervej i Hobro? Kontakt politiet på 114.

 

Skiveren – indbrud i sommerhus

Mellem torsdag den 4. juni kl. 11:00 og torsdag den 11. juni kl. 08:00 blev et sommerhus i den sydøstlige del af Skiveren udsat for indbrud. Tyven fik adgang til huset ved at bryde en terrassedør op, formodentlig med et koben. Blandt de stjålne genstande var en hvid metal lampe. Tyven forlod gerningsstedet ad terrassedøren.

Har du set mistænkelig færden i den sydøstlige del af Skiveren? Kontakt politiet på 114.

 

Horne – indbrud i bolig

En bolig på Tornbyvej i Horne blev udsat for indbrud torsdag den 11. juni kl. 07:30-15:00. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at knuse ruden i en terrassedør med en ukendt genstand. Fra terrassedøren bevægede tyven sig gennem hele huset, hvor skuffer og skabe blev gennemrodet for værdier. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande. Tyven forlod gerningsstedet ad husets hoveddør.

Har du set mistænkelig færden på Tornbyvej i Horne? Kontakt politiet på 114.

 

Kilde: Nordjyllands Politi / 11.-12. juni 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

HELE KREDSEN: Svindlere udnytter ældre i sorg

Ældre borgere, der netop har mistet deres ægtefælle, er lige nu i særlig risiko for at blive ringet op af personer, der udgiver sig for at være fra bedemanden eller skifteretten. Den ældre får f.eks. at vide, at regningen til bedemanden endnu ikke er betalt, og bliver herefter guidet til at overføre penge via netbank.

Har du en ældre pårørende, som for nylig har mistet sin ægtefælle? Så tag en snak med ham eller hende om den form for fuphenvendelser. Her er et par gode råd:

 • Husk at bedemanden og skifteretten aldrig vil bede dig om at lave en overførsel her og nu, mens I taler sammen.
 • Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt henvendelsen er troværdig, kan du selv ringe op til bedemanden eller skifteretten på deres hovednummer, og tjekke om det var dem, der kontaktede dig.
 • Svindleren vil gøre det svært for dig at afslutte samtalen. Læg derfor på uden varsel.
 • Giv aldrig personlige oplysninger over telefonen, i e-mails, på sms eller via de sociale medier.

 

SKÆLSKØR: Indbrudstyve fanget

Politiet fik torsdag morgen fat på tre unge drenge, der er sat i forbindelse med et indbrud på Rådsmandsvej i Skælskør natten til torsdag. Her havde de unge blandt andet fjernet nøglerne til en bil, som efterfølgende også blev stjålet. Det drejer sig om henholdsvis en 16-årig mand fra Skælskør, der blev anholdt klokken 07.10 og to unge drenge på 14 år. Alle er fra Skælskør. Den 16-årige blev løsladt igen klokken 12.25 og de sociale myndigheder blev underrettet.

 

BOESLUNDE: Indbrud i campingvogne opklaret

I løbet af søndag og mandag har der været indbrud i flere campingvogne på en campingplads i Boeslunde, og der var også andre campingvogne, der havde fået skåret deres fortelte op. Politiets efterforskning af sagen har ført frem til en 14-årig dreng. Politiet har fået en alvorlig snak med drengen og hans familie.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 11. juni 2020

Bornholms Politi

Færdsel

Vores færdselsbetjente var torsdag på målrettet indsats rundt om på øen. Det blev til 6 hastighedssager til klip og en bilist står til en betinget frakendelse af kørekortet for en hastighed på 84 km/t i en 50 km-zone. En anden bilist står til klip i kortet for at have anvendt håndholdt mobiltelefon under kørslen.

 

ATK-bilen målte på Almegårdsvej i Rønne i 50 km-zone. Kun 2 bilister kørte for stærkt i de godt 3 timer, der blev målt. Højeste hastighed blev målt til 62 km/t. På Nexøvej ved Aakirkeby, havde 6 bilister for meget fart på. Her blev højeste hastighed målt til 97 km/t.

Kilde: Bornholms Politi / 11.-12. juni 2020

Fyns Politi

Assens

Indbrud i sommerhus
5620 Glamsbjerg – Højbjergvej
Anmeldt: 11/06/2020 21:00
Sket: 10/06/2020 12:00
Indbrud i fritidshus. Ikke overblik over det stjålne.

Færdselsuheld
5492 Vissenbjerg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 11/06/2020 13:55
Sket: 11/06/2020 13:55
Part 1, som førte personbil kørte op i bagenden af part 2, som førte personbil.

Spirituskørsel
5610 Assens – Fåborgvej
Anmeldt: 12/06/2020 01:29
Sket: 12/06/2020 01:29
Sigtede førte knallert ad Fåborgvej i Assens meget slingrende og uden lys bagpå, hvorfor han blev standset. Sigtede blev testet til en promille over den tilladte.

 

Faaborg/Midtfyn

Færdselsuheld med personskade
5750 Ringe – Mellemager
Anmeldt: 11/06/2020 16:00
Sket: 11/06/2020 16:00
To cyklister stødt sammen i et skarpt sving i et villakvarter.

 

Langeland

Indbrud i sommerhus
5900 Rudkøbing – Havgaardsvej
Anmeldt: 11/06/2020 09:59
Sket: 01/06/2020 13:00 – 10/06/2020 16:00
Hængelås til udhus brudt op. Stjålet: Støvsuger og diverse værktøj.
Fra spejderhytte stjålet: Støvsuger samt diverse viskestykker og klude.

Hærværk
5900 Rudkøbing – Brogade
Anmeldt: 11/06/2020 18:24
Sket: 11/06/2020 15:45 – 11/06/2020 18:15
Personbil Volkswagen Touran, sort, årgang 2019. Ukendt gerningsmand havde tegnet på forreste siderude i førersiden med en sort tusch. Det var en sort vandret streg på ca.3 cm. Der var ydermere lagt en seddel i forruden hvori der stod SKRID .

 

Middelfart

Vold
5500 Middelfart – Oddevejen
Anmeldt: 11/06/2020 19:08
Sket: 11/06/2020 19:08
Sigtede havde taget forurettede rundt om halsen samt holdt hende nede på jorden.

Tyveri fra lastbil/varebil
5500 Middelfart – Indevejen
Anmeldt: 11/06/2020 11:16
Sket: 10/06/2020 09:20 – 11/06/2020 07:00
Renault, hvid, varebil, årgang 2014. Højre siderude knust. Stjålet: To computer, 4G modem, sort taske indeholdende strømforsyning og kabler.

Færdselsuheld
5466 Asperup – Bogensevej
Anmeldt: 11/06/2020 07:00
Sket: 11/06/2020 07:00
Part 1, varebil kørte øst ad Bogensevej. I krydset Bogensevej/Hovkrogvej skulle part 1 svinge til venstre nord ad Hovkrogvej. Med ca. 10-20 km/t foretog part 1 svingning, men overså part 2, racercykel, som kørte vest ad Bogensevej med ca. 20 km/t. Part 2 ramte part 1 ca. midt på fronten. Mindre materielle skader.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5500 Middelfart – Oddevejen
Anmeldt: 11/06/2020 19:08
Sket: 11/06/2020 19:08
Sigtede førte personbil, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer.

 

Nordfyn

Indbrud i sommerhus
5471 Søndersø – Maderupvej
Anmeldt: 11/06/2020 14:32
Sket: 01/06/2020 20:00 – 11/06/2020 14:25
Vindue opbrudt. Intet stjålet.

Brugstyveri af reg. lastbil/varebil
5400 Bogense – Kragelund
Anmeldt: 11/06/2020 07:56
Sket: 10/06/2020 21:00 – 11/06/2020 07:30
FC91253, grå, varebil, Toyota Rav 4, årg. 06.

Spirituskørsel
5471 Søndersø – Snavevej
Anmeldt: 11/06/2020 19:20
Sket: 11/06/2020 19:20
Sigtede førte personbil, selvom han havde indtaget spiritus, så hans promille oversteg den tilladte

 

Nyborg

Indbrud i privat beboelse
5853 Ørbæk – Svendborgvej
Anmeldt: 11/06/2020 09:47
Sket: 10/06/2020 08:40 – 10/06/2020 13:15
Uhindret adgang via bagdør som stod på klem. Stjålet: To iPads samt kontanter.

 

Odense

Røveri mod andre
5000 Odense C – Dannebrogsgade
Anmeldt: 11/06/2020 16:32
Sket: 11/06/2020 14:50 – 11/06/2020 15:15
Forsøg på gaderøveri. To forurettede blev gennem vold og trusler om vold tvunget til at udlevere to halve Faxe Kondi Boostere samt forsøgt tvunget til at udlevere penge.

Brand i øvrigt
5220 Odense SØ – Søndergårds Haver Havekoloni
Anmeldt: 12/06/2020 00:52
Sket: 12/06/2020 00:50
Store flammer fra kolonihavehus. En af de tilstedeværende havde forsøgt at slukke ilden med en haveslange.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Munkemaen
Anmeldt: 11/06/2020 09:15
Sket: 10/06/2020 15:00 – 11/06/2020 08:30
Kældervindue opbrudt. Stjålet: TV, diverse indbo samt en plæneklipper.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Lumby-Tårup-Vej
Anmeldt: 11/06/2020 22:26
Sket: 11/06/2020 16:00 – 11/06/2020 20:00
Stjålne genstande: Fladskærms-tv

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vestergade
Anmeldt: 11/06/2020 15:32
Sket: 11/06/2020 13:30 – 11/06/2020 15:00
Fra taske stjålet sort skindpung.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Anmeldt: 11/06/2020 19:45
Sket: 11/06/2020 19:45
Sigtede førte personbil ad Østre Stationsvej ved Toldkammer P-plads uagtet, at han ikke havde gyldig førerret. Føreren blev desuden skønnet påvirket af hash og fundet i besiddelse af ca. 2 gram hash til eget forbrug. Bilnøgle taget med til Odense Politigård til udlevering til rette ejer, da ejerskab ikke kunne redegøres for af sigtede.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5220 Odense SØ – Ørbækvej
Anmeldt: 11/06/2020 20:55
Sket: 11/06/2020 20:55
Sagens person førte personbil, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Butikstyveri
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Anmeldt: 11/06/2020 22:50
Sket: 11/06/2020 22:48
Sigtede stjal diverse varer i kiosk 7/11 til en samlet værdi på 267,65 kr.

Hærværk
5240 Odense NØ – Egeparken
Anmeldt: 11/06/2020 10:10
Sket: 04/06/2020 17:00 – 04/06/2020 20:00
Håndvask på toilettet ødelagt.

Hærværk
5320 Agedrup – Nøddehaven
Anmeldt: 11/06/2020 08:46
Sket: 10/06/2020 21:30 – 11/06/2020 08:30
Nissan Note, årg. 15, personbil. Håndtaget i højre fordør opbrudt.

 

Svendborg

Indbrud i forretning
5700 Svendborg – Lundevej
Anmeldt: 11/06/2020 07:29
Sket: 10/06/2020 16:30 – 11/06/2020 07:20
Bagdør opbrudt. Stjålne genstande: Diverse el-værktøj og pengekasse med kontanter.

Tyveri fra personbil
5700 Svendborg – Gørtlervej
Anmeldt: 11/06/2020 06:48
Sket: 10/06/2020 21:00 – 11/06/2020 06:30
Rude knust ud for bagsædeplads i førersiden. Stjålet: Ridehjelm.

Tyveri fra personbil
5700 Svendborg – Sankt Jørgens Vej
Anmeldt: 11/06/2020 08:28
Sket: 10/06/2020 22:00 – 11/06/2020 05:30
Volvo V 40, personbil, årg. 3. Bilruden i førersiden knust. Stjålet: Solbriller.

Tyveri fra personbil
5700 Svendborg – Søgårdsvej
Anmeldt: 11/06/2020 10:41
Sket: 10/06/2020 22:00 – 11/06/2020 10:00
Bagrude på Seat Ibiza, personbil, årg. 2017 var knust. Fra bilen var der stjålet en taske med diverse indhold.

Tyveri fra personbil
5700 Svendborg – Søgårdsvej
Anmeldt: 11/06/2020 16:49
Sket: 10/06/2020 16:00 – 11/06/2020 06:00
Tyveri fra personbil, Citroën C1, mørkegrå, årgang 2007. Forreste siderude i førerside knust. Stjålet: Kontanter.

 

Kilde: Fyns Politi / 11. juni 2020