Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 13. juli 2020

Københavns Vestegns Politi

Narkokørsel i Glostrup

Mandag den 13. juli kl 01.37 stoppede en af vores patruljevogne en bilist på Tavleholmsvej i Glostrup. Bilisten oplyste, at han have røget hash for et par dage siden og efterfølgende slog narkometeret ud for netop dette. Billisten erkendte delvist i øjeblikket.

 

Indbrud i villa i Ballerup

Søndag den 12. juli kl. 18.21 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Kastebjergvej i tidsrummet mellem lørdag den 11. juli kl. 09.00 og søndag den 12. juli kl. 18. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr og smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Anholdt for både spiritus- og narkokørsel

Fredag den 10. juli kl. 22.06 observerede en patrulje en bil i høj fart ved Ballerup Boulevard. Patruljen bragte bilen til standsning. Føreren af bilen, en 23-årig kvinde, fik foretaget en alkometertest, der viste en for høj promille. Hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. En efterfølgende narkometertest medførte, at kvinden også blev sigtet for narkokørsel. Hun erkendte delvist i øjeblikket.

 

Butikstyveri i Høje-Taastrup

Søndag den 12. juli kl 17:03 blev vi kaldt til et storcenter i Taastrup, hvor en butiksansat havde stoppet en 16-årig pige, som var mistænkt for tidligere på ugen at have stjålet en eyeliner. Da hun vendte tilbage til butikken, blev hun tilbageholdt af centervagten. Da vi kom til stedet, erkendte pigen i øjeblikket.

 

Indbrud i villa i Brøndby

Søndag den 12. juli kl. 13.13 blev et indbrud i en villa på Hedegårds Allé i Brøndby anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem mandag den 6. juli kl. 12.00 og søndag den 12. juli kl.13.10. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Anholdt for både spiritus- og narkokørsel samt kørsel uden førerret

Fredag den 10. juli kl. 23.59 bemærkede en patrulje en bil, der kørte frem for rødt lys. Patruljen gjorde tegn til, at bilen skulle standse, men i stedet for at standse, accelererede bilen og forsøgte at køre væk. Kort efter lykkedes det at få bilen bragt til standsning på Gammel Køge Landevej i Brøndby. Føreren af bilen, en 25-årig mand, blev skønnet påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. En narkometertest medførte, at han også blev sigtet for narkokørsel. Derudover viste det sig, at han ikke havde førerret, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret samt for at have kørt frem fra rødt lys. Sigtede erkendte delvist i øjeblikket.

 

Indbrud i lejlighed i Gladsaxe

Fredag den 10. juli kl. 07.42 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en lejlighed på Gladsaxe Møllevej i tidsrummet mellem torsdag den 9. juli kl. 14 og fredag den 10. juli kl. 07.35. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Kørte for stærkt og uden kørekørt i Ishøj

Fredag den 10. juli kl. 23.13 i forbindelse med en hastighedsmåling blev en bil bragt til standsning på Køge Bugt Motorvejen i Ishøj. Føreren af bilen blev sigtet for at køre for stærkt. Derudover viste det sig, at han ikke havde kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Den sigtede erkendte i øjeblikket. Ejeren af bilen blev desuden sigtet for at have overladt bilen.

 

Tyveri fra varebil i Søborg

Fredag den 10. juli kl 09:01 modtog vi anmeldelse fra en håndværker, der havde haft indbrud i en af sine varebiler. Indbruddet var angiveligt sket i tidrummet fra torsdag den 9. juli kl 23:00 og frem til fredag den 10. juli kl 0545, mens bilen holdte ud for Buddingevej 184 i Søborg. I forbindelse med indbruddet var der forsvundet diverse værktøj fra bilen. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Kilde: Københavns Vestegns Politi / 10.-13. juli 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Smedelundsgade, Holbæk
Havnepladsen, Rødvig-Stevns
Holmevej, Kåstrup, Kalundborg

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Liljevænget, Asnæs
Præstevænget, Vig
Egebjerg, Himmelev, Roskilde
Anemonevænget, Asnæs
Krokusvænget, Asnæs – 2 steder
Munkedalen, Ringsted
Samsøvej, Nyk.Sj.
Ravnshøjvej, Kornerup, Roskilde
Syrenvej, Køge
Svanemarken, Herfølge
Toftegårdsvej, Nykøbing By, Nyk. Sj.
Stejlepladsen, Holbæk
Glostrupvej, Glostrup
Baggesens Have, Holbæk
Skibbrogade, Kalundborg
Næsvangsvej, Asnæs

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Engtoften, Ordrup, Fårevejle

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ladegårdsalleen, Holbæk
Præstemarksvænge, Roskilde

Musik til ulempe – hele politikredsen – hele weekenden

Politiet har i weekenden været rundt for at vejlede borgere om at skrue ned for musikken og holde festen på et niveau, der ikke er til væsentlig gene for de omkringboende. I nogle tilfælde har det ikke været nok med dialog, hvorfor politiet har beslaglagt musikanlæg for at genoprette orden på stedet. Politiet vil gerne henstille til, at festglade borgerne viser hensyn til de omkringboende og skruer ned for musikken.

Mange danskere holder ferie herhjemme i sommerhuse eller lignende, og der skal være plads til, at alle får en god ferie. Politiet vil derfor de næste mange uger fortsætte med at køre ud til de personer, der ikke holder musikken på et passende lydniveau. Ved politiets besøg kan man risikere at få
beslaglagt musikanlægget, hvis det vurderes, at det er den rette præventive foranstaltning for at genoprette ro og orden på stedet. Politiet kan også udstede bøder for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Heldigvis følger de fleste borgere politiets anvisninger og skruer ned.

Fredag kl. 10.25 kørte politiet dog til Gyvelvej i Jyllinge, hvor borgerne selv havde forsøgt sig med dialog. Da det ikke var lykkedes at få beboeren til at skrue ned for musikken, kom politiet og vejledte om musikkens lydstyrke. Der blev i en periode skruet ned for musikken, men kl. 02.38 kørte politiet igen til samme adresse efter flere anmeldelser, og en 22-årig mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde, ligesom politiet beslaglagde musikanlægget.

Politiet tager anmeldelserne meget alvorligt, da musik til ulempe er eskaleret denne sommer og er til stor gene for mange.

Politiet vil i det omfang, det er muligt, reagere på alle anmeldelser om musik til væsentlig ulempe og bestræbe os på at give alle anmeldere en tilbagemelding om, hvad der er sket i sagen.

 

Fredag – lørdag

 

15-årig sigtet for narkobesiddelse – Nørregade, Ringsted

Kl. 16.16 traf en politipatrulje tre unge kvinder, en på 15 og to 16 år på Nørregade i Ringsted. Betjentene mistænkte, at de to var påvirkede af narko, og den ene havde et såkaldt ”mixerbræt” til at blande hash med tobak stikkende op ad sin ene jakkelomme. Den 15-årige unge kvinde fra Ringsted blev fundet i besiddelse af 1,17 gram hash, der lå i to pølsemandsposer, som hun blev sigtet for at besidde. De andre piger havde ikke noget ulovligt på sig. Hashen blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Politiet underrettede den sociale døgnvagt, og pigernes forældre blev orienteret om episoden. Den 15-årige kan forvente at få en bøde, når sagen skal afgøres.

Knivloven – Ved Ringen – Roskilde

Kl. 20.21 var politiet i Roskilde Ring Park på en præventiv patrulje. På en bænk i den østlige side af parken traf betjentene fem yngre mænd, som politiet visiterede, da de kunne mistænkes for at være påvirkede af narko. Ingen var dog i besiddelse af narkotika, men politiet fandt tre knive, som de ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at bære. En 24-årig mand fra Tølløse blev sigtet for at overtræde knivloven, da han var i besiddelse af en krumkniv og en hobbykniv. En 25-årig mand uden fast bopæl blev sigtet for have en hobbykniv på sig. Knivene blev beslaglagt med henblik på konfiskation. De to sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Markedsføringsloven – Nebsmøllevej, Ringsted

Fredag aften sigtede politiet en 56-årig mand fra Irland med adresse i Birkerød for at overtræde markedsføringsloven, da han dagen forinden omkring kl. 15.30 mødte personligt op hos en husejer på Nebsmøllevej i Ringsted og tilbød at udføre asfaltarbejde. De indgik en aftale om, at den 56-årige skulle asfaltere en mindre del af en grusvejen til en aftalt pris. Om fredagen mødte den 56-årige op på adressen med et hold asfaltarbejdere, som asfalterede hele grusvejen, og ikke kun de fem meter, som aftalen ifølge anmelderen lød på. Den 56-årige blev afhørt til sagen, men nægtede forholdet. Den 56-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, da dørsalg uden forudgående aftale er en overtrædelse af markedsføringsloven.

Kabineknallert i solouheld – Kisserupvej, Lejre

Kl. 22.34 fik politiet anmeldelse om, at en kabineknallert var forulykket og endt i grøften. Føreren, en 39-årig mand fra Vordingborg, kørte ad Ledreborg Alle mod syd og fortsatte videre ad Kisserupvej, hvor han kørte ind på en grusvej. I forbindelse med en vending bakkede han ned i grøften, hvor knallerten landede, så de to personer i kabinen ikke selv kunne komme ud. Politi og et redningskøretøj fra brandvæsnet kom til stedet for hjælpe de to ud af kabinen. Både føreren og passageren, en 29-årig kvinde fra Vordingborg, klagede over smerter i nakken, så de blev begge kørt til tjek på sygehuset. De var ikke kommet alvorligt til skade ved uheldet. Politiet registrerede uheldet.

 

Lørdag – søndag

 

Spirituskørsel – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 09.15 blev en 29-årig mand fra Roskilde standset, da han førte personbil ad Københavnsvej. Han blev sigtet for spirituskørsel, da alkometeret viste en promille over det tilladte. Den 29-årige blev anholdt og kørt til sygehuset for at få udtaget en blodprøve. Han blev løsladt, men vil høre mere om sagen, når resultatet af blodprøven er klar.

Mistænkeligt forhold – Ringstedvej, Ringsted

Kl. 10.00 indfandt en kvinde sig hos en 86-årig mand fra Ringsted. Kvinden påstod, at hun var fra hjemmeplejen og havde set sig omkring hos den 86-årige mand, men var gået uden at udføre arbejde på stedet. Der var intet stjålet fra adressen, men mandens pårørende ringede til hjemmeplejen for at få besøget bekræftet, og her blev der oplyst, at hjemmeplejen ikke havde sendt en medarbejder til adressen den dag. Derfor har politiet registreret sagen og vil i den forbindelse gerne opfordre til, at borgerne kontakter hjemmeplejen telefonisk, hvis man bliver i tvivl.

Narkokørsel – Stensbjergvej, Køge

Kl. 10.52 standsede politiet en personbil, hvor en 27-årig mand fra Køge var fører. Han stak dog af fra bilen, da den parkerede ved Ølbycenter, men blev pågrebet omkring 50 meter fra bilen. Han blev visiteret, men politiet fandt intet af interesse. Den 27-åriges narkometertest gav dog udslag på cannabis, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt, men vil høre nærmere om sigtelsen senere.

Vold – S-tog ved Karlslunde Station, Greve

Kl. 11.41 anmeldte en 20-årig mand fra Gentofte, at han under en samtale med nogle venner i toget, var blevet overfuset, kradset og hevet i håret af en anden passager i S-toget fra Køge. Gerningsmanden havde forinden bedt om ro i toget, hvorefter han havde udøvet vold mod den 20-årige og var derefter stået af toget på Karlslunde Station.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 25-30 år, ca. 180 cm høj, Kropsbygning: spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Mørkt fuldskæg, Talte: Dansk, Iført: Sort hættetrøje samt sorte joggingbukser.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set manden, efter han forlod toget, eller som i øvrigt har kendskab til sagen. Borgerne kan kontakte 114 med oplysningerne.

Spiritusbilist i uheld med patruljebil – fører flygtet – Højvang, Holbæk

Kl. 12.21 parkerede en patruljebil bag en personbil på parkeringspladsen ved en farvehandler i Holbæk, idet politiet mistænkte den 44-årige mandlige fører fra Ballerup for at være spirituspåvirket, ligesom hans familie havde efterlyst ham efter at have forladt hjemmet i nedtrykt tilstand. Føreren bakkede ind i fronten på patruljebilen og kørte fra stedet. Han undslap fra patruljebilen, men politiet fandt senere føreren i nærheden af Kildedamsskolen i Tølløse, hvor han blev anholdt. Han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven og blev indlagt til behandling. Han vil høre mere om sagen, når den skal afgøres.

Indbrud i campingvogn – Krogvejen, Ågerup, Vipperød – Holbæk

Kl. 22.02 kørte politiet til en campingplads, hvor en af naboerne havde anmeldt indbrud i en campingvogn. Politiet kørte til stedet, hvor en 27-årig mand uden fast bopæl kunne mistænkes for forholdet. Han blev sigtet, og hans campingvogn blev undersøgt. Her fandt politiet koster fra den campingvogn, der var udsat for indbrud. Den 27-årige blev anholdt og sigtet for indbrud, og blev efter afhøring løsladt. Han er dog fortsat sigtet og vil høre nærmere.

Narkokørsel – Motelvej, Roskilde

Kl. 01.07 stoppede en patruljebil ved siden af en personbil, hvor en 25-årig mand fra Roskilde sad bag rattet. Bilen var tændt, da politiet kom til stedet, og en narkometertest gav udslag, hvorfor manden blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt, men vil høre nærmere om sigtelsen senere.

Spiritus- og narkokørsel – Vordingborgvej, Køge

Kl. 01.10 blev en 41-årig mand fra Køge anholdt og sigtet for at køre bil, uagtet han var påvirket af både spiritus og narko under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve på sygehuset, hvor han truede en ansat i forbindelse med blodprøveudtagelse. Da han senere var løsladt, vendte han tilbage til sygehuset for at udtalte flere trusler mod ansatte på stedet. Manden blev derfor anholdt på ny og måtte se sig anbragt i detentionen indtil han var afruset og mere klar i hovedet næste dag. Han er dog fortsat sigtet for både trusler mod offentligt ansatte, spiritus- og narkokørsel. Han vil høre mere fra politiet i fremtiden.

Færdselsuheld – spirituspåvirket fører – Rundkørsel v/ Mosede Landevej, Greve

Kl. 02.23 kørte en 20-årig mand fra Ringsted ad Tune Landevej i sydøstlig retning, da han i rundkørslen ved Tune Landevej/ Mosede Landevej/ Greve Main havde for meget fart på. Han kørte over rundkørslen og forulykkede i rabatten i det sydligste hjørne af rundkørslen. Føreren blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve på sygehuset. Han blev derefter løsladt, men vil høre mere om sagen, når resultatet foreligger.

Søndag – mandag

 

Udenlandske butikstyve – Ølbycenter og Ølsemaglevej, Køge

Kl. 10.16 standsede personalet i Super Brugsen i Ølsemagle en litauisk mand, som havde taget en spegepølse til 77,95 uden at betale. Den 30-årige mand var gået forbi kassen uden at betale, og blev ført tilbage til forretningen, hvor politiet blev tilkaldt. Politiet kom frem, anholdt og sigtede den 30-årige for butikstyveri. Han blev taget med til stationen til afhøring med tolk. Han erkendte forholdet, og sagen blev afgjort med en straksbøde, som den sigtede vedtog, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 19.52 blev to mænd fra Litauen tilbageholdt i Netto i Ølbycenter, hvor de havde stjålet kolonialvarer for 720 kr. De to mænd havde taget varerne ned i nogle medbragte tasker og i deres lommer, hvorefter de gik igennem kasselinjen uden at betale. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev anholdt og sigtet for butikstyveri i forening. Den ene mand var den samme 30-årige mand, som tidligere på dagen fik en straksbøde for tyveriet i Super Brugsen, den anden en 34-årig mand fra Litauen. De to mænd blev foruden kosterne fra Netto fundet i besiddelse af barberblade, tandbørste og parfume. De erkendte at have stjålet varerne, men det lykkedes ikke for politiet at opklare, hvorfra disse ting var stjålet. Begge mænd blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev afgjort med en straksbøde, som de betalte på stedet. De fik herefter lov at gå, da der ikke var grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Færdselsuheld – Marksvinget/Ringvejen, Køge

Kl. 15.41 skete et sammenstød mellem to biler i krydset Marksvinget/Ringvejen, da en 33-årig mand fra Køge kørte ad Ringvejen mod syd, hvor han stødte sammen med en 54-årig kvinde fra Hårlev. Den 54-årige holdt for rødt på Marksvinget og satte i gang, da hun fik grønt lys i sin retning. Da hun kørte frem i krydset, kørte hun ind i den 33-årige mand, som kørte frem, selvom lyssignalet var gult og herefter rødt i hans retning. En patrulje kom frem og optog rapport om uheldet, da den 33-årige havde kørt over for rødt lys, hvilket han blev sigtet for. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der skete skade på bilerne.

To mænd anholdt for indbrud i landejendom – Næsvangsvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 16.28 fik politiet anmeldelse om, at der var to indbrudstyve på adressen. Ejendommens kvindelige ejer var kommet til stedet og havde set, at der holdt en ukendt bil parkeret. Hun blev derfor mistænksom og ringede til sin mand, som kunne følge med på overvågningen og se, at to mænd stjal værktøj. Ejeren kontaktede politiet, som satte kursen mod landejendommen. De to indbrudstyve, som havde stjålet en stor mængde el-værktøj og andet værktøj, nåede at køre fra stedet, før patrulje kom frem.

Anmelderen gav en god beskrivelse af tyvenes bil, så politiet kørte til en adresse i Grevinge, hvor ejeren af bilen boede. Her traf politiet en 55-årig mand, som blev genkendt fra overvågningsvideoen. Han blev anholdt og sigtet for indbruddet på landejendommen. Hans 24-årige søn kunne også mistænkes for at have medvirket til indbruddet, samt at opbevare kosterne. Politiet ransagede sønnens bopæl i Mørkøv, hvor al værktøjet blev fundet. Han blev også sigtet og anholdt, og de blev begge taget med til stationen til afhøring. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev de begge løsladt. Ingen af dem har af sager fra tidligere, og der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Al værktøjet blev efterfølgende registreret og vil blive genudleveret til ejeren.

Mistænkeligt forhold var legalt – Gondolvej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 17.30 kom et alarm opkald om indbrud i øjeblikket på Gondolvej i Jyllinge. En hundepatrulje blev hastigt sendt til stedet, da en mand var set kravle ind igennem et vindue i villaen. Politiet traf en ung mand, som kunne fortælle, at han var søn af husets ejer, men havde glemt sin nøgle. Politiet kontaktede ejeren af huset, som kunne bekræfte den unge mands forklaring.

Spirituskørsel – Klippingevej, Strøby – Stevns

Kl. 19.52 sigtede og anholdt politiet en 55-årig mand fra Bjæverskov for spirituskørsel i en personbil. En alkometertest viste, at han havde indtaget for meget alkohol, så hans promille var over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer vil den 55-årige høre mere fra politiet.

Brand i villa – Bryggerivej, Havdrup – Solrød

Kl. 03.39 kom et alarmopkald om brand i en villa på Bryggerivej. Da politiet kom frem, var huset overtændt, og brandvæsnet ankom kort efter og gik i gang med at slukke branden. Husets beboer, en 93-årig kvinde, var kommet ud og havde søgt hjælp hos en nabo. Der blev tilkaldt en ambulance for at tilse kvinden, som havde indåndet røg. Hun blev taget med på sygehuset til kontrol. Villaen brændte så kraftigt, at den udbrændte totalt. Brandstedet skal undersøges nærmere for at fastlægge årsagen til branden. Beboeren havde glemt en tændt varmepude i stuen, som kan være årsagen til branden, men det skal de endelige undersøgelser afklare.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 10.-13. juli 2020

Østjyllands Politi

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

Bådejer nægtede at betale havneafgift

Søndag kl. 09.38 kørte den lokale betjent på Anholt forbi ved lystbådehavnen, hvor der var opstået uoverensstemmelser om betaling af havneafgift. En 85-årig mand fra Faaborg og hans 73-årige ven havde på grund af blæsevejret lørdag aften søgt nødhavn på Anholt, da de ikke havde kræfter til at sejle videre. Men de nægtede at betale havneafgift, og politiet blev derfor kaldt til stedet.

Her oplyste den 85-årige mand i første omgang, at han var løbet tør for kontanter, og at han derfor ville have en faktura, som han kunne betale, når han kom hjem. Efterfølgende oplyste han, at han var ordblind, og derfor ikke kunne betjene betalingsautomaten. Manden blev bedt om at forlade havnen snarest muligt, men det endte med at hans søn, som også havde en båd liggende i havnen, betalte for farens ophold indtil mandag. Dette var faren dog ikke tilfreds med, da han som udgangspunkt mente, at det burde være gratis for pensionister over 80 år.

 

**

 

Skulle have et lift, men endte på asfalten

Natten til mandag kl. 00.42 var en gruppe unge samlet ved Strandvejen i Ebeltoft, da den ene af dem, en 18-årig mand, ville videre til en fest. Han havde derfor spurgt en bekendt, der var i bil, om han ville give ham et lift, hvilket han havde afslået, hvorefter han var kørt fra stedet. Den 18-årige ringede derefter til den bekendte og tilbød ham 300 kr., hvis han ville give ham et lift. Den bekendte vendte derefter tilbage til stedet – angiveligt for at køre den 18-årige til fest.

Den 18-årige har forklaret, at han overførte 300 kr. på MobilePay, men da han stak armen ind af vinduet ved passagersiden, for at vise føreren at pengene var overført, satte bilen i gang. Den 18-årige holdt fast i vinduesåbningen og hægtede sig fast til bilen for at få føreren til at standse. Han blev trukket hen ad vejen, men han kunne ikke holde ved og faldt kort efter ned på asfalten, mens bilen kørte fra stedet.

Der blev tilkaldt en ambulance, og den 18-årige blev tjekket for skader, men var umiddelbart sluppet med et par buler i hovedet og smerter i ben og skulder. Han blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse. Politiet forsøgte efterfølgende at finde frem til den 18-årige fører af bilen, men foreløbigt uden held. Betjentene ved dog, hvem han er, og når de får kontakt til ham, kan han formentlig se frem til en sigtelse for ikke at overholde sine forpligtelser i forbindelse med et færdselsuheld.

**

 

Ukrudtsbrænder skyld i brand

Søndag kl. 16.21 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i et udhus på Randlevvej i Odder. Da politiet ankom til stedet, var brandvæsnet allerede i fuld gang med at slukke branden, der var under kontrol og ikke havde nået at sprede sig til selve huset.

Husets 68-årige ejer forklarede, at han havde været i gang med at fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder og havde gået langs udehuset, hvorefter han var fortsat langs bede og hæk. Da han stod ved hækken ca. 10 minutter senere, havde han hørt, at det knitrede bag ham, og han kunne konstatere, at der var brand i udhuset, hvorefter han selv forgæves havde forsøgt at slukke branden. Den 68-årige mand blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven ved at have udvist uforsigtighed med brug af ukrudtsbrænderen.

 

**

 

Bilist smed pose ud af vinduet under eftersættelse

Søndag kl. 17.12 kørte en patrulje i krydset Karen Blixens Boulevard og Trille Lucassens Gade i Brabrand, da betjentene blev opmærksomme på en bil, hvor føreren lagde sig ned med det samme, han så politiet. Denne manøvre gjorde ham kun mere interessant for betjentene, der foretog en U-vending for at køre efter bilen. Det fik føreren til at sætte farten op, og betjentene aktiverede horn og lygter og satte efter.

Føreren fortsatte sin kørsel, og i svinget, hvor Astridvej bliver til Karensvej, blev der smidt en brun pose fra bilen, der efterfølgende påkørte en kantsten, hvorefter den standsede. Den 25-årige mand, der sad bag rattet, blev anholdt og lagt i håndjern, mens betjentene undersøgte bilen nærmere. Der blev ikke fundet noget i bilen eller på føreren, men det viste sig, at den pose, der var blevet smidt ud af vinduet, indeholdt både hash og skunk, der var pakket i salgsposer. Den 25-årige mand blev derfor sigtet for forsøg på salg af narkotika.

 

**

 

Butikstyve viste sig at være mor og søn

Søndag kl. 19.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt to butikstyve. Butiksdetektiven havde set de to personer gå rundt i butikken og lægge varer ned i en taske, hvorefter kvinden havde taget tasken og var gået forbi kasselinjen uden at betale for noget. Herefter havde butiksdetektiven taget fat i kvinden og bedt hende følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Da politiet ankom til stedet blev den 42-årige kvinde sigtet for butikstyveri. På videoovervågningen kunne politiet se, at en ung mand havde taget varerne og havde puttet dem ned i kvindens taske. Den unge mand på 22 år viste sig at være kvindens søn, og han stod og ventede uden for butikken. Han blev også sigtet for butikstyveri, hvorefter de begge blev bortvist fra stedet.

 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 18.28 blev en 52-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Søndergade i Hadsten.

Natten til mandag kl. 01.10 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for besiddelse af narkotika, da han blev standset af en patrulje på Vejlby Ringvej i Aarhus N.

Natten til mandag kl. 01.33 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Langkærvej i Tilst.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Hadsundvej i Gjerlev J begået mellem lørdag den 11. juli kl. 22.00 og søndag den 12. juli kl. 06.30
  • På Testrupvej i Mårslet begået søndag den 12/7 mellem kl. 01.30 og kl. 03.00
  • På Gørrilds Alle i Randers NV begået mellem fredag den 10/7 kl. 12.00 og søndag den 12/7 kl. 14.40
  • På Brendstrupvej i Aarhus N begået mellem torsdag den 9/7 kl. 10.00 og søndag den 12/7 kl. 17.20

 

Kilde: Østjyllands Politi / 13. juli 2020

Nordsjællands Politi

Tyveri i tog, mellem Ballerup og Frederikssund

Klokken 09.20 anmeldte en 25-årig mand fra Herlev, at han imellem klokken 03.16 og 03.40 havde fået stjålet sin iPhone, imens han havde befundet sig i S-toget kørende fra Ballerup Station til Frederikssund Station.

Foregivelse af offentlig myndighed, Helsingør

Klokken 09.28 blev det anmeldt, at der var tumult imellem tre mænd på Axeltorv. En patrulje blev sendt til stedet, men ved dennes ankomst var der ro over gemytterne blandt tre berusede mænd, der sad på en medbragt sovesofa og drak øl.

Den ene, en 33-årig mand fra Helsingør, var dog iført en sort t-shirt påtrykt POLITI på ryggen samt det danske våbenskjold på brystet, hvorunder der også stod POLITI.

Den 33-årige var dog ikke politibetjent, og han blev derfor sigtet efter straffelovens paragraf 131: ”Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som offentligt eller i retsstridig hensigt udgiver sig for at have en offentlig myndighed eller offentlig bemyndigelse til en virksomhed, eller som uden offentlig bemyndigelse udøver en virksomhed, til hvilken en sådan kræves, eller vedblivende udøver en virksomhed, til hvilken retten er ham frakendt.” Manden fortalte, at han havde købt t-shirten på internettet.

Da manden samtidig var påvirket af alkohol i en sådan grad, at patruljen vurderede, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv, og da han nægtede at efterkomme politiets anvisninger, blev han sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og efterfølgende kørt i detentionen for at sove rusen ud.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 11.46 anmeldte personalet fra Bilka, at en butikstyv havde forsøgt at stjæle et par joggingbukser til en værdi af 229 kroner. Da butikstyven var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 35-årig mand fra Litauen blev sigtet for forholdet.

Indbrud i forretning, Jægersborg

Klokken 12.18 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 12.00 havde været indbrud i butikken Stephen Clante på Jægersborg Allé. Her havde en eller flere ukendte gerningspersoner knust en rude i hoveddøren, hvorefter de havde stjålet en meget lille mængde kontanter.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken cirka 12.20 skete der et færdselsuheld på Isterødvejen ved Hillerød, hvor tre biler var involveret. Vejen blev afspærret imellem Fredensborgvej og Overdrevsvejen, imens der blev ryddet op på stedet, og klokken 13.14 blev der åbnet for begge vejbaner igen.

Flere af de involverede parter blev kørt til kontrol på skadestuen, men der var ikke umiddelbart sket nogen alvorlig personskade.

De nærmere forhold bag færdselsuheldet skal nu undersøges, hvilket kan resultere i sigtelser.

Røgudvikling uden brand, Helsingør

Klokken 12.51 blev det anmeldt, at der var røgudvikling fra et hus på Mimersvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det hurtigt kunne konstateres, at røgen blot skyldtes røgudvikling fra en vaskemaskine, og der var derfor ingen sag for politiet.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 13.30 anmeldte personalet fra Kvickly på Birkedalsvej, at de havde pågrebet to butikstyve, der havde forsøgt at stjæle otte flasker cognac til en værdi af knap 2.000 kroner. Da de to butikstyve var udenlandske statsborgere, blev en patrulje sendt til stedet, hvor to rumænske mænd på henholdsvis 39 og 42 år blev sigtet for forholdet

Imens patruljen var til stede i pågældende Kvickly, måtte endnu en patrulje sendes dertil, idet en 32-årig litauisk mand havde forsøgt at stjæle grøntsager og en flaske olie til en værdi af 159 kroner, men også han blev opdaget af personalet og dernæst sigtet for forholdet af politiet.

Færdselsuheld, Slangerup

Klokken 14.14 anmeldte en 53-årig mand fra Ølstykke, at han omkring klokken 11.00 havde været involveret i et færdselsuheld på Frederiksborgvej.

Manden havde cyklet ad Frederiksborgvej mod Hillerød, da han kunne se en bil komme kørende fra Hillerødvej ud mod Frederiksborgvej. Bilen holdt i den forbindelse ikke tilbage, trods der var hajtænder, og cyklisten endte derfor med at påkøre bilens fordør. Parterne udvekslede dernæst oplysninger, hvorefter cyklisten tog på skadestuen til kontrol, inden han anmeldte forholdet klokken 14.14.

En patrulje foretog derefter afhøring af både cyklisten og dernæst bilisten, en 29-årig kvinde fra Slangerup, og hun blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Uro ved cafe, Helsingør

Der indløb klokken 16.29 anmeldelse om uro på Kampergade ud for Cafe Korn, hvor en mand stod og råbte af en anden mand, og der havde muligvis også været noget tumult mellem de to. En patrulje kørte til stedet, hvor der var divergerende oplysninger omkring det hændte. De to mænd, en 43-årig uden kendt adresse og en 24-årig mand fra Humlebæk, fik begge noteret deres generalia, inden de blev bortvist fra stedet.

Røgudvikling efter brug af ukrudtsbrænder, Hillerød

Klokken 17.24 indløb der anmeldelse om røgudvikling ved et hus på Kanavej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var opstået kraftig varme samt røgudvikling grundet brug af ukrudtsbrænder nær noget træbeklædning på huset, hvorfor der hurtigt blev hældt vand på.

Husets beboer, en 53-årig kvinde, blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Uro ved McDonald’s, Helsingør

Klokken 19.04 blev det anmeldt, at en gruppe unge drenge igennem en halv times tid havde skabt uro på McDonald’s på Kongevejen og nægtede at forlade stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor otte unge drenge fik registeret deres generalia, inden de blev bortvist fra restauranten.

Færdselsuheld, Frederiksværk

På Hillerødvej skete der klokken 21.30 et færdselsuheld, da en 57-årig mandlig knallertfører fra Frederiksværk kørte ind ved en skovsti og kørte ned i et hul. En patrulje kørte til stedet, hvortil også en ambulance blev rekvireret for en sikkerheds skyld. På vej til ulykkesstedet kørte ambulancen dog også galt, hvorfor en ny ambulance blev tilkaldt.

Der skete ved ingen af uheldene umiddelbart større personskade. Det blev dog vurderet, at den 57-årige knallertfører formentlig havde kørt på knallerten med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og fragtet til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå hans eventuelle præcise promille.

Brand i biler, Helsingør

Klokken 00.11 indløb der anmeldelse om, at tre biler var i brand på en parkeringsplads på Horsedammen. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en bil var helt udbrændt, mens de to andre biler havde svære brandskader.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at branden er påsat.

Gerningsmænd forsøgte at stjæle fælge fra bil, Klampenborg

På Schimmelmannsvej vågnede en 45-årig mandlig beboer klokken 00.33 ved, at alarmen fra hans bil gik i gang. Han kunne efterfølgende konstatere, at et ukendt antal gerningsmænd havde forsøgt at stjæle fælgene fra bilen ved brug af en donkraft. Dette var dog ikke lykkedes for dem, og de flygtede fra stedet, da bilens alarm gik i gang.

En patrulje kørte til stedet og kiggede efter mulige gerningsmænd, men der blev ikke truffet nogen, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

Indbrud på tankstation, Skibby

Klokken 02.17 indløb der anmeldelse om muligt indbrud på Circle K på Hovedgaden. En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter personer, der kunne relateres til hændelsen, men der blev ikke udfundet nogen i området. Ved ankomst til stedet kunne patruljen konstatere, at der havde været indbrud, og at der var stjålet en kontanthåndteringsenhed.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 50-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 02.50 standset af en patrulje på Nybrovej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Sigtet for hærværk, Jægerspris

På Egelundsvej opdagede en 54-årig mand klokken 02.51, at forruden på hans bil blev smadret med en skovl af en ung mand. Bilejeren ringede derfor til politiet, som kørte til stedet. En 16-årig ung mand fra området svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen blev kort efter udfundet, og han blev derfor sigtet for hærværk.

Brand i skraldespand, Kgs. Lyngby

Klokken 03.55 blev det anmeldt, at der var brand i en skraldespand på Carlshøjvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke oplysninger om, hvorvidt branden kan have været påsat.

Spirituskørsel, Frederikssund

En 33-årig mandlig bilist fra Roskilde blev klokken 04.48 standset af en patrulje på Ågade ved Ådalsvej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 33-årige kunne heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han var frakendt førerretten, hvorfor han modtog en sigtelse for at køre bil på trods af dette.

Den 33-årige blev derefter kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå hans eventuelle præcise promille.

Tumult i bus, Hørsholm

Klokken 05.57 blev det anmeldt, at en der klokken 05.00 var opstået tumult i en bus på Bloustrødvej. En mand og en kvinde var steget på bussen og kunne kun betale kontant. Det afviste buschaufføren imidlertid grundet retningslinjerne i relation til covid-19, hvilket gjorde manden og kvinden vrede. Der opstod tumult, hvorunder manden blandt andet tilldelte buschaufføren lussinger og et slag i maven, ligesom chaufføren blev frastjålet sin pung. Herefter forlod de to bussen.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke noget signalement af manden og kvinden.

Kilde: Nordsjællands Politi / 12.-13. juli 2020

Nordjyllands Politi

Frederikshavn – indbrudstyv taget på fersk gerning

Et igangværende indbrud på en adresse ved Kilden i Frederikshavn blev anmeldt til Nordjyllands Politi lørdag den 11. juli sent om aftenen. Indbrudstyven havde skaffet sig adgang til stedet ved at knuse en rude i en garage med en sten. Anmelder var fortsat på adressen og holdt øje med indbrudstyven. Politiet sendte derfor omgående en patrulje til stedet. På vej til adressen traf patruljen en 34-årig mand, der stemte overens med signalementet fra anmelder.

Den 34-årige var tilsyneladende påvirket af stoffer og bar på en pose med en tablet. Politiet tog kontakt til anmelder for at se, om anmelder genkendte den 34-årige. Og ganske rigtigt –  anmelderen genkendte den 34-årige som den person, der havde udført indbruddet. Den 34-årige mand blev derfor sigtet og anholdt for indbrud. En undersøgelse af gerningsstedet viste i øvrigt, at den 34-årige havde efterladt en pose med amfetamin. Derfor blev han også sigtet for brud på lov om euforiserende stoffer.

 

Aalborg Sø – smykker stjålet fra lejlighed

Diverse smykker og arvestykker – dét var blandt de stjålne genstande ved indbrud i en lejlighed. Indbruddet fandt sted på Beatesmindevej i Aalborg Sø mellem torsdag den 2. juli kl. 14:30 og lørdag den 11. juli kl. 11:30. Indbrudstyven fik adgang til lejligheden ved at bryde et køkken vindue op og forlod gerningsstedet ad samme vej.

Har du set mistænkelig færden på Beatesmindevej i Aalborg Sø? Kontakt politiet på 114.

 

Hobro – computer stjålet fra forretning

En forretning i Hobro blev udsat for indbrud søndag den 12. juli kl. 01:50. Indbrudstyven fik adgang til forretningen ved at knuse en rude. Blandt de stjålne genstande var en computer. Der er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke fuldt overblik over de stjålne genstande. Tyven forlod gerningsstedet på ukendt vis.

Har du set mistænkelig færden i Hobro? Kontakt politiet på 114.

 

Aalborg – spiritusbilist anholdt

En 56-årig bilist blev standset af politiet til et rutinetjek på Alexander Foss Gade i Aalborg lørdag aften. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev en alkometertest her udført. Bilistens promille var over den lovlige grænse på 0,5 – hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Bilisten erkendte forholdet.

 

Kilde: Nordjyllands Politi / 10.-13. juli 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

NÆSTVED: 18-årig med sixpack

Fredag klokken 18.54 gik en ung mand gennem kasselinjen i et supermarked på Østre Ringvej med to sixpacks med øl uden at betale. Ud fra gode vidneudsagn fandt politiet lidt senere frem til en 18-årig mand fra byen, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

SLAGELSE: To indbrudstyve fanget

Et vidne ringede natten til lørdag klokken 0.46 til politiet, fordi han havde hørt et vindue blive knust på en naboejendom på Holbækvej i Slagelse, og kort efter havde han set nogle gå rundt med lommelygter inde i huset. Lidt efter var politiet på stedet, men gerningsmændene var ikke til at se. Imidlertid gik der ikke længe, før politiet fik kontakt til en 15-årig dreng, der gik rundt i området. Da politibetjentene spurgte lidt mere indgående til, hvad han lavede, gik han til bekendelse og fortalte, at han havde begået indbruddet sammen med en kammerat. Politiet fik kort efter fat i kammeraten, der også var 15 år. Begge drenge blev anholdt og sigtet for indbrud.

 

VORDINGBORG: Rejste i tog med en pistol under trøjen

Lørdag eftermiddag klokken 14.10 fik politiet en anmeldelse om, at der befandt sig en mand med en pistol, som han skjulte under sin trøje, i et tog mod Vordingborg. På Vordingborg station blev toget tilbageholdt, mens politiet fandt frem til manden. Det viste sig at være en 26-årig mand fra Haslev, der havde været ude at skydetræne med sin splatterpistol, og han havde derefter glemt at få lagt pistolen i en taske. Forklaringen ændrede imidlertid ikke på, at den 26-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

TAPPERNØJE: Flammehopper sigtet efter ordensbekendtgørelsen

En mand opførte sig lørdag klokken 23.40 temmelig besynderligt på en tankstation på Hovedvejen i Tappernøje. Et vidne havde set manden sprøjte lidt benzin ud på asfalten, hvorefter han antændte det og begyndte at hoppe rundt i de små flammer, der dog hurtigt døde ud. En politipatrulje, der var i nærheden, var på tankstationen et par minutter senere, og her fik betjentene fat i manden, der er 24 år og fra Tappernøje. Han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

VORDINGBORG: Gorilla-råb og hash

I forbindelse med en almindelig patruljering traf to politibetjente lørdag morgen klokken 4.39 en temmelig højrøstet mand på Københavsvej i Vordingborg. Manden gik på et tidspunkt frem mod betjentene med knyttede næver, mens han råbte “I er nogle f*** gorillaer”. Det er noget uklart, hvad manden egentlig mente med det, men udtalelsen og den aggressive adfærd udløste under alle omstændigheder en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen. Da manden, der er 19 år og fra Askeby, blev visiteret, fandt politiet noget hash, og derfor blev han også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

KARREBÆKSMINDE: Politiet på patrulje på vandet

Det er ikke kun på landjorden, at politiet holder øje. Men jævne mellemrum patruljerer politiet også på vandet. Det skete fx søndag mellem klokken 8 og 20 i farvandet mellem Vordingborg og Karrebæksminde. På grund af det mellemfornøjede sommervejr var der ikke mange sejlere på vandet. Seks sejlbåde blev dog kontrolleret, og her var alt i orden. Desuden blev der foretaget havnekontroller i Vordingborg Vesthavn, Karrebæksminde Lystbådehavn, Ydernæs Havn og Næstved Havn, hvor alt også var, som det skulle være.

 

STENLILLE: To mænd sigtet for butikstyveri

Søndag klokken 12.26 fik politiet en opringning fra en ansat i et supermarked på Fredensvej i Stenlille. Personalet i forretningen havde netop tilbageholdt to mænd, som var blevet genkendt som butikstyve fra dagen i forvejen. Da en politipatrulje kom til forretningen, kunne betjentene via butikkens videoovervågning konstatere, at det var de samme mænd, der dagen forinden havde stjålet en del varer fra forretningen. Begge mændene blev derfor sigtet for butikstyveri. Det drejer sig om en 27-årig mand og en 52-årig mand – begge fra Tølløse.

 

ESKILSTRUP: 99 bilbatterier stjålet

En lastbilchauffør opdagede søndag formiddag, at der var blevet stjålet hele 99 bilbatterier fra hans sættevogn, som holdt parkeret på Dronningehave rasteplads på Sydmotorvejen ved Eskilstrup. Har man set noget mistænkeligt eller har andre oplysninger til sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114. Politiet advarer desuden om at være opmærksom på hælervarer, hvis tyvene forsøger at sælge batterierne videre.

 

SLAGELSE: 23-årig sigtet for vold

En ansat i en kiosk på Smedegade i Slagelse blev søndag klokken 14.15 udsat for vold, da en mand slog den ansatte med en flaske og truede ham verbalt. Ud fra gode vidneudsagn lykkedes det politiet lidt senere at finde frem til en 23-årig mand, som blev anholdt og sigtet for vold.

 

SLAGELSE:  Varm motorsav antændte bil

Søndag aften klokken 20.37 blev politiet kaldt ud til Vestmotorvejen ved Slagelse, hvor der var gået ild i en varevogn. Det viste sig, at føreren havde lagt en varm motorsav ind i bagagerummet, og den havde været årsag til branden. Den ene vejbane måtte afspærres, mens slukningsarbejdet stod på. Det viste sig efterfølgende, at manden, der førte bilen, havde fået inddraget sin førerret, så derfor blev han sigtet efter færdselsloven.

 

NØRRE ALSLEV: 45-årig fik bilen beslaglagt

En 45-årig mand fra Nørre Alslev blev søndag klokken 20.45 standset af politiet på Gåbensevej ved Nørre Alslev. Det viste sig, at den 45-årige ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da han to gange inden for de seneste tre år var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 10.-12. juli 2020

Bornholms Politi

Brand

Fredag formiddag opstod der brand i en silo på en gård på Grammegårdsvej i Åkirkeby. Branden kom hurtigt under kontrol med hjælp fra brandvæsnet. Ingen dyr eller mennesker kom til skade.

 

Færdsel

Fredag morgen holdt ATK-bilen på Vestermarievej i Vestermarie. 3 bilister kørte for stærkt, højeste hastighed blev målt til 67 km/t i en 50 km-zone.

Senere samme dag holdt ATK-bilen på Poulskervej i Poulsker. Her kørte 6 bilister for stærkt, højeste hastighed blev målt til 106 km/t i en 80 km-zone.

Lørdag sen eftermiddag skete der et færdselsuheld i krydset Slamrebjergvej/Gadevejen i Bodilsker.
En 64-årig kvindelig turist påkørte på motorcykel et vejskilt, og pådrog sig ved uheldet brud på sin ankel og sit håndled.

 

Søloven

Lørdag morgen påsejlede tre unge mennesker en sten ud for Nordre Kystvej i Rønne i en sejlbåd.
Meldingen lød på, at alle tre var røget i vandet. Redningsmandskab blev sendt afsted, de tre unge mænd blev reddet i land, og blev alle tre sendt en tur på hospitalet til tjek. Desuden blev de tre unge mænd fra hhv. 1996, 1997 og 2001 alko-testet, og det viste sig at den ene var påvirket over det tilladte, hvorfor der blev udtaget en blodprøve.
Båden blev senere bjærget med kran, men nåede desværre at banke så meget ind mod stenene, at den blev delt i flere stykker.
De tre unge mennesker er sigtet for overtrædelse af søloven, for ikke at kunne sejle båden på betryggende vis.

 

Vold

Natten til søndag blev en 32-årig mand fra Rønne slået i hovedet med en jernstang af en 38-årig mand ovrefra på Østergade i Rønne. Den 32-årige løb fra stedet men blev jagtet af den 38-årige gennem Rønnes gader. Den 32-åriges 43-årige bror blev også overfaldet af den 38-årige. Overfaldet skulle tilsyneladende bunde i noget jalousi. Den 38-årige var til afhøring søndag eftermiddag og blev her sigtet for vold.

 

Musik til ulempe

Hen over weekenden har der været musik til ulempe mange steder på Bornholm. Patruljen har nærmest kørt fra det ene sted til det andet både natten til lørdag og natten til søndag.
Der har været holdt en del fester på udendørs arealer, og her har patruljen flere steder valgt at inddrage de højtalere, de festende mennesker har haft problemer med at nedjustere lydstyrken på.
Bornholms Politi henstiller til at tage hensyn til naboer og øvrige borgere, når der holdes fest.

 

Kilde: Bornholms Politi / 10.-13. juli 2020

Fyns Politi

Assens

Vold
5620 Glamsbjerg – Old Gyde
Anmeldt: 11/07/2020 01:45
Sket: 11/07/2020 01:45
Forurettede var efter kontrovers på værtshus, blevet opsøgt af sagens person, der havde tildelt forurettede adskillige slag med et aluminiumsbat. Forurettede havde fået større røde mærker på ben og arme, som følge af slagene. Gerningsmand identificeret.

Våbenloven, i øvrigt
5610 Assens – Østergade
Anmeldt: 10/07/2020 20:30
Sket: 10/07/2020 20:30
Sigtede blev under visitation fundet i besiddelse af 1 stk. peberspray. Sigtede erkendte men ønskede ikke at underskrive konfiskationserklæring.

Indbrud i privat beboelse
5560 Aarup – Flintebakken
Anmeldt: 12/07/2020 11:56
Sket: 10/07/2020 13:00 – 12/07/2020 11:30
Vindue til soveværelse brudt op. Stjålne Genstande: Smykker og ellers intet overblik.

Indbrud i garage/udhus
5690 Tommerup – Glentevej
Anmeldt: 11/07/2020 10:00
Sket: 10/07/2020 23:00 – 11/07/2020 06:00
Fra uaflåst garage var der stjålet en knallert samt en hækkeklipper med forlænger af mrk. Makita.

Brugstyveri af ureg. personbil
5492 Vissenbjerg – Mejerivej
Anmeldt: 12/07/2020 10:00
Sket: 12/07/2020 02:00
metal blå Audi A8, personbil, årgang 1997. Stjålet fra adresse. På overvågningen sås to gerningsmænd stjæle bilen med en kopinøgle.

Færdselsuheld
5492 Vissenbjerg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 10/07/2020 12:53
Sket: 10/07/2020 12:53
Færdselsuheld på motorvejen, hvor to biler kørte sammen, ca. 400 meter før afkørsel 55 i østlig retning. Ingen alvorlig tilskadekomst.

Færdselsuheld med personskade
5560 Aarup – Fynske Motorvej
Anmeldt: 11/07/2020 10:31
Sket: 11/07/2020 10:31
Part 1, Kia overså kødannelse længere fremme og påkørte Part 2, BMW bagfra og efterfølgende autoværn. Resulterede i at flere andre biler støder sammen. Part 1, passager har brækket venstre håndled samt form. kravebenet.

Færdselsuheld
5620 Glamsbjerg – Søndergade
Anmeldt: 10/07/2020 07:20
Sket: 10/07/2020 07:20
Sagens person havde foretaget for tidlig højresvingsmanøvre, i personbil, Sølvgrå Nissan hvor han langsomt havde påkørt husmuren tilhørende Matas i Glamsbjerg, samt vejskilt tilhørende Assens kommune. Alt dette foregik i langsomt tempo. Efterfølgende parkerede sagens person ved egen bopæl, patruljen ankom til stedet umiddelbart 5 minutter efter ulykken.

Færdselsuheld og spirituskørsel med personskade
5610 Assens – Odensevej
Anmeldt: 10/07/2020 21:56
Sket: 10/07/2020 21:56
Part 1 kørt af vejen ud for Odensevej 124, 5610 Assens. Alkometertestet til en promille på 1,34. Kørt på OUH med kraftig blødning ved venstre hånd.

Spirituskørsel
5492 Vissenbjerg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 11/07/2020 01:30
Sket: 11/07/2020 01:30
Peronbil standset. Føreren alkotestet til over det tilladte, hvorfor personen blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Sigtede er løsladt.

 

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i garage/udhus
5750 Ringe – Sundsgårdsvej
Anmeldt: 10/07/2020 07:22
Sket: 09/07/2020 15:30 – 10/07/2020 07:15
Skydeport ind til lade var rykket af og fjernet. Stjålet: ca. 700 liter dieselolie fra en tank(slange på tanken var skåret over), nøgler til en havetraktor af mrk. John Deer (model 1550), intet yderligere overblik.

Tyveri fra personbil
5600 Faaborg – Strandgårdsparken
Anmeldt: 12/07/2020 10:33
Sket: 11/07/2020 16:00 – 12/07/2020 09:00
Fra uaflåst personbil var der stjålet en pung indeholdende kørekort, sygesikring og Visakort til Jyske Bank. Efterfølgende konstateret at der var hævet penge på kortet.

Tyveri fra villa/landejendom
5600 Faaborg – Valmuemarken
Anmeldt: 12/07/2020 13:17
Sket: 11/07/2020 22:30 – 12/07/2020 12:45
Fra udhæng på villa var der stjålet en væglampe i børstet kobber. Lampen er skuret ud af væggen og ledning klippet.

Færdselsuheld
5672 Broby – Allerupvej
Anmeldt: 11/07/2020 14:51
Sket: 11/07/2020 14:51
Part 1 og part 2 kommer begge kørende ad Allerupvej i vestlig retning. Part 1 kørte bag ved part 2. Grundet øjebliks uopmærksomhed bemærkede part 1 ikke, at part 2 havde indhentet en forankørende knallert og derfor bremsede ned til ca. 20 km/t. Part 1 påkørte part 2 bagfra med ca. 60 km/t. Part 2 blev som følge heraf skubbet i grøften. Ingen personskade.

Hærværk
5672 Broby – Dæmningen
Anmeldt: 12/07/2020 12:59
Sket: 11/07/2020 13:45 – 11/07/2020 17:00
Personbil, Opel Corsa, rødmetal, årg. 1995 havde været udsat for hærværk i form af punktering af begge fordæk samt en bule i taget.

 

Kerteminde

Færdselsuheld
5330 Munkebo – Østergårdsvej
Anmeldt: 12/07/2020 21:58
Sket: 12/07/2020 21:58
Anmelder oplyste, at de kom hjem til deres hus efter at havde været væk hjemmefra hele aften. Hjemme på bopælen fandt de en rumænsk indregistreret Peugeot St., der var kørt gennem deres hæk og op på deres overdækkede terrasse og ind i deres hus. Bilen var forladt.

Spirituskørsel
5300 Kerteminde – Andekæret
Anmeldt: 11/07/2020 01:48
Sket: 11/07/2020 01:48 – 11/07/2020 01:49
Sigtede førte Mercedes-Benz vito varebil selvom han havde indtaget alkohol over den maksimalt tilladte grænse.

 

Langeland

Indbrud i sommerhus
5900 Rudkøbing – Havgaardsvej
Anmeldt: 12/07/2020 11:25
Sket: 08/07/2020 16:00 – 12/07/2020 11:15
Vindue ind til soveværelse var forsøgt opbrudt. Fra have stjålet: 4 stk. havestole af mrk. Jutlandia, 2 stk. havestole af ukendt mrk., 1 stk. rundt Marrokansk havebord.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5900 Rudkøbing – Ahlefeldtsgade
Anmeldt: 12/07/2020 07:56
Sket: 11/07/2020 18:00 – 11/07/2020 19:00
Fra taske stjålet: orange stof damepung(kinesiske tegn) indeholdende, Svensk pas, ID samt kontanter

 

Middelfart

Indbrud i arbejdsskur/kontorvogn og lign.
5500 Middelfart – Liljehaven
Anmeldt: 10/07/2020 13:11
Sket: 02/07/2020 07:00 – 05/07/2020 21:00
Ukendt gerningsmand havde fundet rette nøgle til skuret og derved skaffet sig adgang. Stjålet: En rullestige, en tretrins trappestige, 5 kasser skruer, 30 vinkelbeslag, 2000 beslags skruer, to kabel tromle af 20 meter stk. et rullestillads, multistige. Efterfølgende havde gerningsmanden saboteret to pumper til skurvognen.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5500 Middelfart – Kongebrovej
Anmeldt: 10/07/2020 09:06
Sket: 03/07/2020 13:00 – 04/07/2020 14:00
Anmelder havde fra taske fået stjålet en brun kasse indeholdende, smykker og medicin Anmelder oplyste at hun havde haft sin taske hos sig hele tiden og kunne derfor ikke forklare de nærmere omstændigheder herom

Færdselsuheld
5592 Ejby – Fynske Motorvej
Anmeldt: 11/07/2020 10:11
Sket: 11/07/2020 10:11
Part 2  kørte i andet spor på motorvejen med ca. 80 km/t i tæt trafik. Tre biler foran part 2 bremser ned, hvilket part 2 også gjorde, men blev påkørt bagfra af part 1. Materiel skade – ingen personskade.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5500 Middelfart – Siøvænget
Anmeldt: 11/07/2020 02:43
Sket: 11/07/2020 02:43
Part 1 kørte ad Siøvænget i nordøstlig retning i en hvid Mercedes i spirituspåvirket tilstand. Part 1 påkørte en elboks og en lygtepæl på stedet.

Hærværk
5592 Ejby – Jernbanevej
Anmeldt: 11/07/2020 15:29
Sket: 09/07/2020 00:00 – 09/07/2020 06:30
Peugeot 508 personbil udsat for hærværk. Gerningsmand havde med skarp genstand, formentlig kniv, stukket 4 huller i venstre bagdæk

 

Nordfyn

Brugstyveri af reg. personbil
5450 Otterup – Fuglsangsvej
Anmeldt: 10/07/2020 18:05
Sket: 10/07/2020 17:15 – 10/07/2020 18:05
Hvid, Renault Personbil, Årgang 2016. stjålet med rette nøgle. Anmelder havde været ude at løbe, hvor hun fra jakkelomme havde tabt bilnøglerne. Bilen havde holdt parkeret ved parkeringsplads hvortil der var fri adgang. Bilen er tilbage hos anmelder.

Tyveri fra personbil
5450 Otterup – Bøgevej
Anmeldt: 10/07/2020 19:50
Sket: 10/07/2020 18:50 – 10/07/2020 19:46
Tyveri af damepung, indeholdende kørekort, sygesikringsbevis, et hævekort og div. personlige papirer. Pungen stjålet fra taske i køretøjet, ifm. brugstyveri af køretøj. Hævekort spærret.

Spirituskørsel
5450 Otterup – Søndergade
Anmeldt: 12/07/2020 04:33
Sket: 12/07/2020 04:33
Sagens person førte personbil, Seat Altea, med en alkoholpromille på 0,86 i udåndingsluft.

Spirituskørsel
5450 Otterup – Klintebjergvej
Anmeldt: 12/07/2020 04:40
Sket: 12/07/2020 04:40
Skoda personbil bragt til standsning. Fører testet til 0.84 promille med alkometer.

Spirituskørsel
5450 Otterup – Slettensvej
Anmeldt: 12/07/2020 07:03
Sket: 12/07/2020 07:03
Flere anmeldelser omkring hasarderet kørsel i Odense i en personbil, Audi A5 Sportsback. Patrulje så bilen holdende på rasteplads ved Slettensvej i Otterup. Personbilen holdt tændt og føreren lå og sov. Påvirket af kokain og promille på 1,22. Sigtet og anholdt. Samtidig i besiddelse af halv hashjoint, ectasypille og anabolske steroider.

Spirituskørsel
5471 Søndersø – Mejerivej
Anmeldt: 11/07/2020 18:16
Sket: 11/07/2020 18:16
Sigtede førte uindregistreret motorcykel uden førerret til motorcykel. Sigtede blev alkometertestet til over det tilladte. Han blev derefter sigtet og anholdt.

Motorfører, medicin mv.
5491 Blommenslyst – Fynske Motorvej
Anmeldt: 11/07/2020 07:32
Sket: 11/07/2020 07:32
Anmelder havde kørt bag personbil, Audi SQ5, ad den Fynske Motorvej i østlig retning fra Blommenslyst til Langeskov. Føreren af Audien havde kørt meget slingrende, usikkert og farligt. Han havde kørt i nødsporet, med varierende fart og havde ligeledes påkørt autoværnet. Alt dette videodokumenteret. Intet om spiritus eller euforiserende stoffer. Føreren sigtet for at have ført køretøjet på ikke fuldt betryggende måde grundet alvorlig mangel på søvn.

 

Nyborg

Færdselsuheld
5540 Ullerslev – Fynske Motorvej
Anmeldt: 10/07/2020 15:53
Sket: 10/07/2020 15:53
Part 1 kørte i personbil  i 2. vognbane på Fynske Motorvej mod øst ved Ullerslev. Pludselig bremsede part 2 foran op og part 1 kunne med sin afstand til den forankørende ikke nå at undgå påkørsel af denne og ramte part 2 bagerst på bilen. Materielskade på begge biler.

Færdselsuheld
5540 Ullerslev – Kertemindevej
Anmeldt: 11/07/2020 13:16
Sket: 11/07/2020 13:16
Part 1, Volkswagen Golf kom kørende ad Kertemindevej i sydlig retning, hvor part 1 af ukendte årsager kørte over i modsatte vognbane, hvorefter part 1 påkørte en gavl tilhørende et hus på Kertemindevej. Gavlen rykkede sig 10-15 cm fra soklen, og der var revner på det meste af gavlen. Ingen personskade.

 

Odense

Vold mod nogen i offentlig tjeneste
5240 Odense NØ – Vollsmose Allé
Anmeldt: 10/07/2020 15:19
Sket: 10/07/2020 12:10
Anmelder/forurettede og forurettede var i deres embede som billetkontrollører steget på bussen, for at tjekke billetter. Da de ville tjekke billet ved sagens person havde han ingen billet og da anmelder/forurettede begyndte at skrive en afgift til sagens person, begyndte han at råbe og sagens person ville herefter hurtigt ud af bussen, men anmelder/forurettede og forurettede stillede sig i vejen for ham, da han ikke ville udlevere sine generalia. Sagens Person skubbede til anmelder/forurettede og forurettede inden de fik ro på sagens person, som herefter udleverede sine generalia og anmelder/forurettede og forurettede lod ham herefter forlade bussen.

Brand i øvrigt
5000 Odense C – Bellisvej
Anmeldt: 12/07/2020 03:41
Sket: 12/07/2020 03:41
112: brand i skur

Brandundersøgelser
5000 Odense C – Danmarksgade
Anmeldt: 11/07/2020 12:48
Sket: 11/07/2020 12:48
112: Brand i en gammel togvogn. Står i tilknytning til børnehavelegepladsen Vennepladsen i tilknytning til Børnehaven Rising. Mindre brandskade i et område på 30×40 cm. i det nordvestlige hjørne.

Brandundersøgelser
5000 Odense C – Bellisvej
Anmeldt: 12/07/2020 03:41
Sket: 12/07/2020 03:41
Brand i skur i forlængelse af garager.

Brandundersøgelser
5210 Odense NV – Snorresvej
Anmeldt: 13/07/2020 02:42
Sket: 13/07/2020 02:42
Sort, Honda, BY30130 i brand. Brand formentlig opstået ved kortslutning et sted i det elektriske system – heraf arnested både under bilens kølerhjelm i passagersiden og i baglygte i passagersiden. Div. blotlagte kabler. Ejer kontaktet og han får bilen fjernet.

Brand i øvrigt
5240 Odense NØ – Bullerupvej
Anmeldt: 11/07/2020 19:54
Sket: 11/07/2020 19:54
Anmelder oplyser, at tre personer på en hvid knallert har tændt et bål/antændt ild tæt på skolens bygning. Adspurgt var bålet ca. 3-5 meter væk fra bygningen og ikke op af bygningen. Ingen skader på området ud over bålstedet. Anmelder har tidligere slukket denne slags bål på skolens område og ønsker at gøre politiet bekendt med, at der tidligere er startet denne slags bål på skolens område.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Banegårdscenter
Anmeldt: 11/07/2020 00:58
Sket: 11/07/2020 00:55
Sigtede befandt sig på OBC med tilhørende taske, der kortvarigt havde været væk og herefter fundet af vagtpersonalet på stedet. Tasken indeholdte 1. stk. låsebar foldekniv med 8 cm. blad. Sigtede erkendte forholdet.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Hans Mules Gade
Anmeldt: 11/07/2020 19:47
Sket: 11/07/2020 19:47
Sigtede var i besiddelse af dolk med en klingelængde på ca. 8 cm og med orange skæfte. Kniven sad i sort nylon hylster, som lå i en sort bæltetaske, som sigtede bar om livet.

Våbenloven, i øvrigt
5000 Odense C – J.B. Winsløws Vej
Anmeldt: 11/07/2020 21:52
Sket: 11/07/2020 21:30
Sigtede blev i forbindelse med visitation fundet i besiddelse af et stk. Peberspray.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Gammelsø
Anmeldt: 12/07/2020 02:12
Sket: 12/07/2020 02:12
Sagens person forsøgte at køre fra patruljen på knallert. Ved standsning blev sagens person visiteret, og fundet i besiddelse af en dolk på 12 cm.

Våbenloven, i øvrigt
5200 Odense V – Bjarkevej
Anmeldt: 10/07/2020 23:57
Sket: 10/07/2020 23:57
Sagens person havde forsøgt at få adgang til egen lejlighed gennem brevsprækken, idet han havde glemt sin nøgle, men sad her fast med den ene hånd. Anmelder havde derfor mistanke om et igangværende indbrud. Ved konstatering af identiteten på sagens person, blev der i hans jakkelomme fundet en ulovlig peberspray.

Våbenloven, i øvrigt
5220 Odense SØ – Nyborgvej
Anmeldt: 11/07/2020 02:43
Sket: 11/07/2020 02:42
Sigtede førte personbil, ad Nyborgvej mod vest, og ind ad indkørsel. Under parkering sprang fører om på bagsædet. Fører havde ikke kørekort. Ved siden af førersædet, blev der fundet et aluminium baseballbat.

Indbrud i privat beboelse
5000 Odense C – Skt. Hans Plads
Anmeldt: 11/07/2020 10:13
Sket: 11/07/2020 10:13
Indgang via opbrudt hoveddør. Stjålet: Kontanter.

Indbrud i sommerhus
5000 Odense C – Østre Kanalvej
Anmeldt: 10/07/2020 10:34
Sket: 10/07/2020 10:34
Anmelder tilbageholder en indbrudstyv. Stjålne genstande: 4 læskedrikke, 2 dåser torskerogn , 1 dåse makrel , 1 pose Kims chips , 3 badmintonketchere . Signalementer: A: Mand, ca. 30 år, mellem 180-190, normal/spinkel af bygning, lys i huden, brunt, langt krøllet hår, fuldskæg, iført hvide bukser, sweater.

Indbrud i garage/udhus
5000 Odense C – Fænøvænget
Anmeldt: 11/07/2020 12:40
Sket: 11/07/2020 10:00 – 11/07/2020 11:00
Lås til skur brudt op. Fra skur var der stjålet: 1 sort/orange Scott Spark 730 herrecykel, 1 grøn Trek børnecykel, Bosch Skrumaskine, Bosch slagboremaskine.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5000 Odense C – Rugårdsvej
Anmeldt: 10/07/2020 15:44
Sket: 02/07/2020 12:00 – 07/07/2020 10:00
Indstigning via opklippet kraftig hængelås. Stjålet: 4 stk. alu. fælge mrk. VW, 19 med dæk, et stk. kiteboard ukendt farve og mærke, to kitefaldskærm.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5000 Odense C – Døckerslundsvej
Anmeldt: 10/07/2020 19:52
Sket: 07/07/2020 08:00 – 10/07/2020 08:00
Fra aflåst kælderrum, hvor hængelås var blevet erstattet af ny hængelås. Stjålne genstande, 2 kasser Lego Simpson samleobjekt, plastikkasser med diverse olier og krydderier, rengøringsmidler, kasse med professionel køkken redskaber ellers ikke overblik.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5000 Odense C – Strynøgade
Anmeldt: 11/07/2020 15:01
Sket: 10/07/2020 20:00 – 11/07/2020 14:30
Kælderdør aflåst med hængelås opbrudt. Stjålet bl.a. madvarer fra fryser.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Snorresvej
Anmeldt: 12/07/2020 12:55
Sket: 09/07/2020 15:00 – 12/07/2020 12:50
Indgang: Skydedør ind til soveværelse brudt op. Stjålne Genstande: Computer, sølvtøj, smykker og eller intet overblik.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Uglevangen
Anmeldt: 12/07/2020 13:58
Sket: 06/07/2020 07:30 – 12/07/2020 13:40
Indgang via vindue i soveværelse. Stjålne Genstande: Sølv smykker, et pas, diverse brocher samt parfume.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Bergthorasvej
Anmeldt: 12/07/2020 17:26
Sket: 12/07/2020 12:00 – 12/07/2020 17:20
Indstigning via terrassedør. Huset gennemrodet og stjålet mobiltelefon, kontanter m.v.

Indbrud i privat beboelse
5220 Odense SØ – Kirsebærgrenen
Anmeldt: 10/07/2020 11:10
Sket: 09/07/2020 07:00 – 10/07/2020 06:30
Gerningsmand havde forsøgt indstigning via terrassedør og soveværelsesvindue. Intet stjålet.

Indbrud i virksomhed
5230 Odense M – Billedskærervej
Anmeldt: 11/07/2020 14:58
Sket: 10/07/2020 18:00 – 11/07/2020 14:30
Stjålne genstande: Bærbar computer Mac air, 2 skærme Mac.

Indbrud i øvrigt
5230 Odense M – Munkerisvej
Anmeldt: 10/07/2020 13:38
Sket: 10/07/2020 10:45 – 10/07/2020 11:00
Anmelder/forurettede oplyste, at han havde fået stjålet værktøj der var placeret i opgangen i forbindelse med en renoveringsopgave i en lejlighed på stedet. Der var stjålet en slagskruetrækker af mrk. Dewalt og en LED arbejdslampe.

Indbrud i privat beboelse
5230 Odense M – Thor Langes Vej
Anmeldt: 11/07/2020 10:58
Sket: 08/07/2020 08:00 – 11/07/2020 10:55
Indgang: Vindue til kontor brudt op. Stjålne Genstande: Smykker og kontanter.

Indbrud i privat beboelse
5240 Odense NØ – Tjørnehaven
Anmeldt: 12/07/2020 22:39
Sket: 12/07/2020 18:30 – 12/07/2020 22:30
Vindue i stue knust. Stjålne genstande: Kontanter, 3 stk. Macbook , 2 iPads , 1 Xbox One .

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Lisas Allé
Anmeldt: 10/07/2020 07:26
Sket: 07/07/2020 12:00 – 10/07/2020 06:38
Gerningsmand havde opbrudt et vindue ind til soveværelset. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Lungstedvangen
Anmeldt: 11/07/2020 15:59
Sket: 05/07/2020 13:00 – 07/07/2020 10:00
Vindue der førte ind til spisestuen var opbrudt. Stjålet: Loftlamper og ellers intet overblik.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Skovalléen
Anmeldt: 12/07/2020 12:05
Sket: 11/07/2020 16:00 – 12/07/2020 12:00
Vindue ind til køkken var opbrudt. Stjålet: intet overblik.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Søvangen
Anmeldt: 11/07/2020 15:56
Sket: 10/07/2020 10:00 – 11/07/2020 12:00
Værelsesvindue brudt op. 4-6 spisestuestole m.v. stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Søvangen
Anmeldt: 11/07/2020 21:24
Sket: 08/07/2020 16:00 – 11/07/2020 17:00
Soveværelsesvindue opbrudt. Stjålet: Smykker, intet yderligere overblik over stjålne genstande.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Syvhøjevej
Anmeldt: 12/07/2020 11:17
Sket: 11/07/2020 16:00 – 12/07/2020 10:45
Vindue til soveværelse brudt op. Stjålne genstande: Intet overblik.

Brugstyveri af reg. personbil
5200 Odense V – Middelfartvej
Anmeldt: 12/07/2020 15:34
Sket: 12/07/2020 11:20
AU81215 Opel Vectra Wagon personbil årgang 2006, sort. Stjålet i forbindelse med prøvetur. Videoovervågning forefindes.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5000 Odense C – Pjentedamsgade
Anmeldt: 12/07/2020 20:31
Sket: 11/06/2020 00:00 – 12/07/2020 17:00
Fra kagedåse placeret ovenpå køkkenskab over emhætte havde ukendt gerningsmand stjålet kontanter

Færdselsuheld med personskade
5000 Odense C – Rugårdsvej
Anmeldt: 11/07/2020 20:03
Sket: 11/07/2020 20:03
Part 1, Volvo S60 kom i forbindelse med gaderæs med Part 2, flygtet part, ad Rugårdsvej i vestlig retning over i kørebanen for modkørende færdsel, hvorved der skete påkørsel af Part 3 og Part 4.

Færdselsuheld
5220 Odense SØ – Cikorievej
Anmeldt: 12/07/2020 21:56
Sket: 12/07/2020 21:56
Anmelder oplyser at en personbil ikke har overholdt sin ubetinget vigepligt og kørt ind i hans køretøj. Det ene køretøj holder i vejen for den øvrige trafik og kan umiddelbart ikke flyttes.

Færdselsuheld
5240 Odense NØ – Martins Minde Havekoloni
Anmeldt: 12/07/2020 21:52
Sket: 12/07/2020 21:52
Anmelder sad i sin bil  der holdt parkeret på parkeringspladsen i Martins Minde HF. Han blev påkørt 2 gange af mørkegrå der kørte fra stedet uden at udveksle generalier.

Færdselsuheld
5250 Odense SV – Fynske Motorvej
Anmeldt: 10/07/2020 17:27
Sket: 10/07/2020 17:27
Part 2 blev påkørt af en ukendt person og et ukendt køretøj, på venstre bagside af køretøjet. En passager fra forreste passagersæde i det ukendte køretøj steg ud af køretøjet efter påkørslen og slog ud efter part 2 s køretøj. Køretøjet som påkørte part 2 forlod efterfølgende stedet via nødsporet.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Kochsgade
Anmeldt: 12/07/2020 16:40
Sket: 12/07/2020 16:40
Knallert ført slingrende af cykelstien langs Kochsgade. Bragt til standsning og føreren alkometertestet til over det tilladte. Anholdt på stedet.

Spirituskørsel
5250 Odense SV – Rughøjvej
Anmeldt: 12/07/2020 18:50
Sket: 12/07/2020 18:50
Sigtede kørte i personbil Toyota af Rughøjvej ud for nr. 40.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vestergade
Anmeldt: 11/07/2020 14:57
Sket: 11/07/2020 14:57
Anmelder som er vagt hos G4S oplyser, at han står med to mindreårige butikstyve (16-17år) De har stjålet varer fra to steder (Matas og HM).

Butikstyveri
5200 Odense V – Middelfartvej
Anmeldt: 10/07/2020 20:36
Sket: 10/07/2020 20:36
Sigtede forsøgte at stjæle inde i føtex, men blev stoppet af personale før han passerede kasselinjen, og derefter bedt om at forlade Føtex. Ude foran føtex ved p-areal tog sigtede en vandmelon til en værdi af 20kr og gik fra stedet uden at betale for den. Anmelder fulgte efter ham og ringede til politiet. Patruljen traf sigtede på Ivarsvej, hvor han var i besiddelse af vandmelonen, som var flækket. Intet erstatningskrav idet sigtede betalte for vandmelonen.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Anmeldt: 10/07/2020 14:34
Sket: 10/07/2020 14:34
To unge 15-18 år, taler hverken dansk eller engelsk og vil ikke oplyse id til togkonduktøren. Kontrol af id og bortvisning.

Hærværk
5000 Odense C – Østre Kanalvej
Anmeldt: 10/07/2020 10:34
Sket: 10/07/2020 10:34
Hærværk i form af knust rude på fritidshus.

Hærværk
5220 Odense SØ – Allerup Bygade
Anmeldt: 10/07/2020 08:57
Sket: 09/07/2020 19:00 – 10/07/2020 07:30
Gerningsmand havde knust i alt 7 staldvinduer i staldbygningen.

Hærværk
5230 Odense M – Rødegårdsvej
Anmeldt: 12/07/2020 09:29
Sket: 10/07/2020 16:30 – 11/07/2020 19:30
Gerningsmand var kravlet op på skolens tag og havde fjernet 1 kvadratmeter tagsten og kastet ned i skolegården. Herefter havde gerningsmanden kastet tagstenene igennem tre store ruder ind til skolens administration. Vægter havde været på stedet den 11.07.2020 kl. 19.30 og sikret ruderne.

 

Svendborg

Indbrud i virksomhed
5700 Svendborg – Sankt Nicolai Gade
Anmeldt: 11/07/2020 01:23
Sket: 11/07/2020 01:22
Indbrud i tandlægeklinik. Skab med 3 skuffer trukket ud.

Indbrud i privat beboelse
5700 Svendborg – Rønnebærvænget
Anmeldt: 12/07/2020 03:02
Sket: 12/07/2020 03:02
Indbrud i øjeblikket. Intet stjålet. Signalementer: A: Mand, iført lyst tøj og kasket.

Tyveri fra personbil forsøg
5700 Svendborg – Dronningemaen
Anmeldt: 12/07/2020 08:06
Sket: 11/07/2020 13:45 – 12/07/2020 08:00
Siderude i passagerside knust i rød, Citroen C3, personbil. Handskerummet rodet igennem, men intet stjålet.

 

Ærø

Intet til døgnrapporten

 

Kilde: Fyns Politi / 10.-12. juli 2020