Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 15. februar 2021

Midt - og Vestsjællands Politi

Weekendens anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Møllevej, Karlslunde
Kirkevej, Bakkendrup, Gørlev
Vestergade, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Langebjergvej, Haraldsted, Ringsted
Himmelev Have, Himmelev, Roskilde
Agervænget, Regstrup
Risvangen, Benløse, Ringsted – to steder
Lysallén, Himmelev, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Solvej, Ellinge Lyng, Vig
Bekkasinlunden, Veddinge, Fårevejle

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ågerupvej, Vigersted, Ringsted
Fregatvej, Nykøbing Sj.

Mange borgere går fortsat på tynd is – Hele kredsen

Weekendens kolde, men fantastisk smukke solskinsvejr opfordrede ligefrem til en gåtur i det is- og sneklædte landsskab. Selvom flere skøjtesøer i weekenden blev erklæret sikre, så er der stadig mange steder, hvor det ikke er sikkert at gå. Politiet vil gerne understrege først som sidst, at det aldrig bliver tilladt at gå på Roskilde Fjord og andre kyststrækninger, da strømme, høj- og lavvande gør, at isen aldrig bliver sikker.

Midt- og Vestsjællands Politi har weekenden igennem sendt mange patruljer til blandt andet Roskilde Fjord, Nykøbing Bugt, Karlstrup Kalkgrav, Holbæk Fjord, Køge å, Kimmerslev Sø i Borup og flere andre mindre søer og åer i politikredsen for at kalde borgerne ind fra isen.

Nogle anmeldelser lød på børn, dyr og borgere med barnevogne på isen, og andre lød på blandt andet skøjteløbere og personer, som gik langt ude på Roskilde og Holbæk Fjord.

”Vi vil gerne appellere til borgernes sunde fornuft. Det er forbundet med alvorlig risiko at færdes på isen, hvis den ikke er sikker – og man risikerer at bringe sig selv og sine børn i fare for at komme alvorligt til skade og i værste fald miste livet. Hvis man ryger igennem og ind under isen ude på fjorden eller i en sø, er der en stor sandsynlighed for, at man ikke kommer op igen i live. Med de meget lave temperaturer går kroppen nærmest øjeblikkeligt i chok, og det er en fuldkommen unødvendig risiko at løbe” siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands Politi og fortsætter:

”Weekenden har heldigvis ikke ført til, at vi har måttet iværksætte redningsaktioner og ingen personer meldes at være faldet igennem isen – men man skal altså tage det her alvorligt”, fortæller vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard.

Såfremt politiet iværksætter redningsaktioner, og redningsberedskabet bliver kaldt ud, fordi en borger har bragt sig selv i fare ved at færdes på usikker is, kan man risikere et erstatningskrav for myndighedernes udrykning samt en bøde jf. Ordenbekendtgørelsen.

”Men det her handler dybest set ikke om bødestraffe og erstatningsansvar – det handler om ikke at bringe sig selv og sine børn i unødig livsfare. Får vi mange redningsaktioner på samme tid, fordi folk færdes på isen flere steder i politikredsen, er der risiko for ikke at kunne få rettidig hjælp. Så opfordringen fra politiet er helt klar: Er isen ikke givet fri til at færdes på af kommunen, skal man helt lade være,” understreger Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I dag siger vejrudsigten snevejr, men herefter lyder meldingen på både tø- og frostvej igen, hvilket gør isen endnu mere farlige og sikker at færdes på. Borgerne opfordres derfor til at tjekke kommunernes hjemmesider og skiltningen på stedet.

Det er generelt forbudt at færdes på isen ud for kyster, i havne eller på offentlige søer, vandløb, gadekær mv. Kommunen kan dog give tilladelse til at færdes på isen, når tykkelsen på isen gør det sikkert. Kravet til isens tykkelse varierer fra kommune til kommune, men ligger på omkring 13-18 cm. Overholder man ikke reglerne, er det en overtrædelse af Ordensbekendtgørelsens § 15, som straffes med bøde.

Læs mere på din kommunes hjemmeside for at se, hvor det er tilladt og sikkert at færdes på isen.

Roskilde: https://roskilde.dk/skøjtebaner
Lejre: https://www.lejre.dk/nyheder-og-servicemeddelelser/servicemeddelelser/2021/februar/f%C3%A6rdsel-p%C3%A5-isen/
Holbæk: https://holbaek.dk/kultur-og-fritid/sport-og-fritid/udendoers-leg-og-motion/vinteraktiviteter/skoejtesoeer/
Ringsted: https://ringsted.dk/borger/natur-miljoe-trafik/skoejtesoeer
Solrød: https://www.solrod.dk/borger/servicemeddelelser
Køge:https://www.koege.dk/borger/Kultur-idraet-og-fritid/Kom-ud-i-det-fri/Soeer-fisk-og-fugle.aspx
Stevns: https://www.stevns.dk/borger/kultur-fritid/faerdsel-paa
Kalundborg: https://www.kalundborg.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/natur/skoejtesoeer
Odsherred: https://www.odsherred.dk/nyheder
Greve: https://www.greve.dk/om-kommunen/nyheder

Fredag – lørdag

 

Sigtet for ikke at skrabe is fra ruderne – Østerled, Holbæk

Kl. 08.08 sigtede færdselspolitiet en 47-årig mand fra Kirke-Såby for at overtræde udstyrsbekendtgørelsen i færdselsloven. Den 47-årige kørte i en varebil ad Østerled mod Munkholmvej i Holbæk i en bil med is på ruderne. Hverken forrude eller sideruder var skrabet fri for is, så han sigtbarhed var stærkt begrænset. Den 47-årige blev påbudt at fjerne isen før han kørte videre. Politiet nu se på, om den nedsatte sigtbarhed var af så grov karakter, at den skønnes at være til væsentlig fare for færdselssikkerheden. Gør den det, kan sagen foruden en bøde lægges op til frakendelse af førerretten. Det kan ikke betale sig at spare de få minutter på at skrabe bilen fri for is. Det er meget farligt for dig, men ikke mindst for dine medtrafikanter – og så kan det bliv en dyr køretur.

Lørdag – søndag

 

Knallertfører død – Gyden, Høng –Kalundborg

Kl. 16.27 fik en 68-årig mand fra Høng et ildebefinde, mens han kørte på en tre-hjulet knallert ad Gyden i Høng. Manden kørte ind i en hæk, hvor han blev væltet af sin knallert. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor der blev yder førstehjælp til manden, men hans liv stod ikke til at redde. Han blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset. Politiet optog rapport i sagen, og der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve, der skal klarlægge, om han var påvirket under kørslen. Den 68-åriges død undersøges nu nærmere, for at afklare dødsårsagen. Politiet fandt intet mistænkeligt ved uheldet.

 

Spiritusuheld – Høvevej, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 02.34 skete et solouheld på Høvevej i Fårevejle St, da en 18-årig mand fra Kastrup mistede herredømmet over bilen og kørte galt. Bilen rullede rundt og endte midt på kørebanen. Den 18-årige slap heldigt fra uheldet og kom ikke til skade. En patrulje kom frem og konstaterede, at den 18-årige var påvirket af spiritus over det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter en blodprøveudtagelse, og kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen. Bilen blev fjernet af vejhjælp og brandvæsnet fik ryddet op efter uheldet, hvor den beskadigede bil havde lækket olie på vejen.

 

Bil beslaglagt på grund af høj promille – Mosede Parkvej, Greve

Kl. 14.28 ringede en bekymret bilist til politiets vagtcentral, da han kørte bag en bil, som slingrede meget. Anmelderen fulgte efter bilen, som på Mosede Parkvej i Greve var ved at bakken ind i hans bil. Borgeren som ringede, tilbageholdt her den kvindelig bilist, da hun var kraftigt påvirket af spirituskørsel. En patrulje kørte til stedet, hvor føreren, en 46-årig kvinde fra Ærø, blæste alkometeret over 2,0 promille. Hun blev derfor anholdt, sigtet for spirituskørsel og kørt til sygehuset, hvor hun fik udtaget en blodprøve. Politiet beslaglagde kvindens bil med henblik på konfiskation, som det er muligt, når promillen er over 2,0. Den 46-årige kvinde blev herefter løsladt, og vil senere få besked om resultatet af blodprøven. Retten vil i forbindelse med sagens afgørelse tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres.

 

Glatføreuheld – Erikstrupvej, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 14.30 skete et glatføreuheld i svinget ved kirken i Store-Heddinge, da en 43-årig lokal mand mistede herredømmet over sin bil, som mistede vejgrebet. Bilen skred ud og ramte et trådhegn, så der kom skader på omkring 2,5 meter hegn. Bilen fik mindre skader og bilisten slap uskadt fra uheldet. Politiet registrerede uheldet og skaderne. Den 43-årige fik fjernet bilen med vejhjælp.

 

Søndag – mandag

 

Mand død i forbindelse med solouheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 15.07 skete et solouheld på Vestmotorvejen i Østgående retning, hvor en 65-årig mand fra Ringsted mistede herredømmet over bilen og ramte autoværnet. Bilen kørte af vejen og blev slynget rundt og endte i grøften. Forbipasserende bilister så uheldet og ringede efter hjælp. De handlekraftige borgere ydede førstehjælp til den 65-årige mand indtil redningsberedskabet nåede frem. Den 65-årige mand blev erklæret død i lægehelikopteren og fløjet til sygehuset. De pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Politiet optog rapport i sagen for at belyse omstændighederne omkring uheldet, og bilen blev indbragt til nærmere undersøgelse af en bilinspektør. Politiets undersøgelser skal desuden klarlægge, om den 65-årige kan være kørt galt på grund af sygdom.

I forbindelse med uheldet skete kraftige opbremsninger på motorvejen, som forårsagede at en 21-årige kvinde fra Slagelse, måtte undvige den forankørende. Hun påkørte i den forbindelse autoværnet i midterrabatten. Hun blev tilset i ambulance og kørt til sygehuset til kontrol, men hun var ikke kommet til skade.

Motorvejen blev lukket mens politiet arbejdede på stedet, og der blev opsat skiltevogne til at lede trafikken væk fra motorvejen. Omkring kl. 15.39 blev et spor åbnet for trafik og kl. 16.05 var vejen igen helt åben for færdslen.

I forbindelse med lukningen af motorvejen opstod kødannelse ved Ringsted Nord afkørslen, så trafikken holdt helt stille. I forbindelse med opbremsninger forude skete et harmonikasammenstød med fem biler, som alle fik skader. Ambulancer blev sendt til stedet, men ingen personer var kommet alvorligt til skade i den forbindelse. Politiet registrerede uheldet.

 

Kvinde ramt i fodgængerfelt – Møllehusvej, Roskilde

Kl. 15.11 blev en 85-årig lokal kvinde ramt af en bil, da hun gik over fodgængerfeltet tæt ved Rørmosen i Roskilde. Føreren af bilen, en 28-årig kvinde fra Roskilde, overså kvinden i forgængerfeltet og ramte hende, så den 85-årige faldt og slog hoften. Hun blev hentet i ambulance og kørt til behandling. En patrulje afhørte de tilstedeværende personer til sagen og optog rapport om uheldet. På sygehuset blev det klarlagt, at den 85-årige havde pådraget sig brud på underkroppen i forbindelse med påkørslen. Den 28-årige bilist kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

 

Grundlovsforhør drab – Birkegaardsalle, Solrød Strand

En 27-årig kvinde uden fast bopæl, bliver mandag kl. 13.45 fremstilles i grundlovsforhør, som sigtet for drabet på en 61-årig mand fra Solrød, som søndag kl. 16.39 blev fundet død under mistænkelige omstændigheder på Birkegaardsalle i Solrød Strand. Kvinden, som havde en relation til manden, blev anholdt på stedet uden dramatik. Hun blev taget med til politistationen til afhøring, og politiet har efterfølgende undersøgt findestedet med kriminalteknikere. Der blev afholdt retslægeligt ligsyn på stedet, som viste tegn på at manden var død som følge af vold. Anklageren vil begære dørlukning i sagen, så politiet kan ikke oplyse yderligere i sagen på nuværende tidspunkt.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 12.-15. februar 2021

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.00

Særlig Efterforskning Vest fremstiller mandag kl. 10.00 i Retten i Aarhus en 27-årig mand, der sigtes for besiddelse af en større mængde narkotika med henblik på overdragelse til andre. I sagen sidder en 23-årig mand i forvejen fængslet.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 11.00 i Retten i Aarhus en 48-årig mand, der sigtes for forsøg på brugstyveri af bil, forsøg på røveri, trusler mod polititjenestemand, overtrædelse af våbenloven, overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Søndag kl. 14.00 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde oplyst, at han netop havde været i Bauhaus ved Mega Syd i Viby og havde sat sig ind i en bil, da en fremmed mand gik hen og hev i dørhåndtaget i passagersiden. Bilens ejer steg ud og konfronterede manden med, hvad han havde gang i, hvortil manden blot svarede ”fed bil” og forlod stedet.

Bilejeren lagde herefter mærke til, at manden tog fat i flere døre på parkerede biler, og han ringede derfor til politiet og gav et signalement af manden. Kort efter ankom en patrulje til stedet, og betjentene fik øje på en mand, der passede på signalementet.

Betjentene tog kontakt til manden, der tydeligvis ikke ønskede at tale med politiet, og gentagne gange trodsede de anvisninger han fik om at holde hænderne oppe af lommerne. Manden blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Mens betjentene var i færd med at visitere manden, blev de kontaktet af en 57-årig mand, der forklarede, at han kort forinden var blevet passet op af den nu anholdte mand, der havde truet ham med en skruetrækker og krævet, at han udleverede sine bilnøgler.

Den 57-årige forklarede, at han kort tid forinden havde været i Kvickly for at handle og havde sat sig ind i sin bil og sat nøglen i tændingen, da den nu anholdte mand pludselig havde taget i døren til passagersædet. Den 57-årige mand havde med det samme taget nøglen ud igen og var steget ud af bilen, hvorefter den anden mand havde sat sig ind på passagersædet og var begyndt at kigge omkring i bilen.

Den 57-årige mand var gået om til passagersiden og havde krævet, at manden forlod bilen, hvilket havde fået manden til at stige ud og stille sig helt tæt på den 57-årige med en skruetrækker i hånden, hvorefter han havde sagt ”giv mig nøglen”. Det havde fået den 57-årige til råbe op, hvorefter manden var gået fra stedet. Kort efter så den 57-årige at politiet ankom og fik fat i ham.

I forbindelse med visitation af den 48-årige mand blev han fundet i besiddelse af to skruetrækkere, og under anholdelsen truede han flere gange betjentene på livet og kaldte dem diverse skældsord.

**

 

31 sigtede ved færdselsindsats i det vestlige Aarhus

Østjyllands Politis færdselsafdeling gennemførte fredag aften endnu en målrettet færdselsindsats i det vestlige Aarhus, hvor det kunne konstateres, at særligt de unge bilister havde en tung fod på speederen.

En 18-årig mandlig bilist blev på Silkeborgvej målt til at køre 87 km/t, hvor man må køre 50 km/t. En 20-årig mandlig bilist kørte samme sted 94 km/t. Og på Paludan Müllers Vej blev en 18-årig mandlig bilist blev målt til 92 km/t mod tilladt 50 km/t. Alle tre kan nu se frem til store bøder og må aflevere deres kørekort igen.

I alt 31 personer blev sigtet og der blev giver 21 klip i kørekortet. Blandt sagerne kan nævnes:

12 x hastighedssager i byzone (tilladt 50 km). Heraf 8 til klip og 4 til betinget frakendelse
8 x hastighedssager ved færdselstavler – 7 til klip og en til betinget frakendelse
3 x fremkørsel rødt lys
3 x lov om euforiserende stoffer
2 x ulovlig overhaling – klip.
2 x narkokørsel
1 x kørsel i frakendelsestiden
1 x brug af håndholdt mobiltelefon

Østjyllands Politis færdselsafdeling har nu siden oktober måned lavet 156 færdselsindsatser på Ringvejen i Aarhus og yderligere 14 særligt målrettede indsatser i det vestlige Aarhus. Indsatserne har sammenlagt givet 940 sager.

**

 

Havde strømpistol og kniv med i letbanen

Søndag kl. 16.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der i et letbanetog på vej mod Lystrup Station sad en mand, der var i færd med at lade en strømpistol. Manden skulle desuden også være i besiddelse af en kniv.

Der blev sendt en patrulje til Lystrup Station, hvor toget holdt stille, og hvor manden fortsat sad. Betjentene tog kontakt til den 32-årige mand, der synligt sad med en strømpistol ved siden af sig. Manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Ved visitation af manden blev han desuden fundet i besiddelse af en kniv i sin ene strømpe. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven.

**

 

Brand på autoværksted

Søndag kl. 12.14 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der lugtede af brændt plastik og kom sort røg fra et autoværksted på Graham Bells Vej i Skejby, Aarhus N. Da politiet ankom til stedet, kunne betjentene se en røgsøjle fra bygningen, men umiddelbart ingen synlige flammer.

Brandvæsnet var også ankommet og var i gang med slukningsarbejdet. Det viste sig, at der inde i bygningen stod en bil, der var overtændt, men brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol. Bilen udbrændte, og der kom brand- og sodskader på gulve vægge og tag, men ingen personer var kommet noget til. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

**

 

Færdsel

Søndag kl. 15.52 skete der et færdselsuheld på Herredsvej i Aarhus V. To biler, ført af henholdsvis en 23-årig mand og en 52-årig mand, kørte sammen i krydset ved Hasle Ringvej – formentlig fordi den 23-årige mand kørte frem for rødt lys. Ingen af de to mænd kom umiddelbart noget alvorligt til, men den 23-årige mand blev sigtet for kørsel frem for rødt lys.

Søndag kl. 18.10 standsede en patrulje en bil på Århusvej i Grenaa, idet flere af bilens lygter ikke virkede som de skulle. Betjentene kunne konstatere, at der både manglede lys i bilens højre forlygte, venstre baglygte samt bremselys i venstre baglygte. Bilens 42-årige mandlige fører blev derfor sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen.

Natten til mandag kl. 02.28 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Motortrafikvejen ved Rønde.

Natten til mandag kl. 03.33 blev en 45-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, kørsel uden førerret og fornærmelig tiltale mod politiet, da hun blev standset af en patrulje på Aldersrovej i Aarhus N.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Regnersgade i Viby begået søndag den 14/2 kl. 04.43
  • På Hellerupvej i Aarhus C begået mellem lørdag den 13/2 kl. 22.30 og søndag den 14/12 kl. 09.00
  • På Ankersgade i Aarhus C begået mellem fredag den 12/2 kl. 16.00 og søndag den 14/2 kl. 19.00
  • På Engskovgård i Skødstrup begået søndag den 14/2 mellem kl. 17.30 og kl. 19.15

 

 

Kilde: Østjyllands Politi / 15. februar 2021

Nordsjællands Politi

Hærværk

Helsingør: Klokken 07.31 blev det anmeldt, at en personbil holdende ved Folehaven havde fået knust bagruden og begge sideruder, ligesom forruden havde fået et stort slag. Hærværket var blevet udført imellem lørdag klokken 17.30 og søndag klokken 07.30.

 

 

Hærværk

Kgs. Lyngby: Klokken 07.49 blev det anmeldt, at forruden på en personbil holdende på Lyngbygårdsvej var forsøgt knust med store sten. Hærværket var blevet udført imellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.30.

 

 

 

Tyveri af metaller

Espergærde: Klokken 08.03 ankom en patrulje til Højvangen, hvor to mænd blev truffet, imens de var i færd med at stjæle kobberrør fra en bygning.

De to tyve, en 25-årig mand fra Helsingør og en 33-årig udenlandsk mand, blev sigtet for tyveri af metaller, hvorefter genstandene blev lagt retur.

 

 

Indbrud i skole

Græsted: Klokken 11.53 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 18.30 og søndag klokken 09.00 havde været indbrud på Gilbjergskolen Udsholt. Her var der blandt andet blevet stjålet en højtaler, ligesom der var udøvet hærværk i form af et ituslået ovenlysvindue, ligesom der lå nogle køller på skolens tag.

 

 

Butikstyveri

Hillerød: Klokken 12.33 blev det anmeldt fra Rema1000, at de havde pågrebet en butikstyv, som havde forsøgt at stjæle seks sixpacks med øl, to pakker hakket grisekød samt en pakke ovnklar kylling. Da butikstyven var udenlandsk, blev en patrulje sendt til stedet for at foretage sigtelse af en 42-årig udenlandsk mand, der blev præsenteret for en straksbøde.

 

 

Ej lovlig knallert

Hillerød: Klokken 12.47 blev en 61-årig mandlig knallertfører fra Hillerød standset og kontrolleret på Kirsebærallé. Her viste det sig, at knallerten var modificeret, således den kunne køre mere end det tilladte, hvorfor manden blev sigtet for dette.

 

 

Tyveri fra varebil

Frederikssund: Klokken 12.52 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 12.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Falkenborggården.

 

 

Færdselsuheld

Charlottenlund: Klokken 13.26 skete der et færdselsuheld i krydset Rådhusvej/Enighedsvej, da to biler stødte sammen. En bil ført af en 71-årig mand fra Frederiksberg foretog venstresving i krydset uden at overholde sin vigepligt, hvorfor bilen stødte sammen med en bil ført af en 83-årig mand fra Jyllinge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 71-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

 

 

Færdselsuheld og spritkørsel

Græsted: Klokken 13.38 skete der et færdselsuheld på Almevej, som ikke umiddelbart medførte nogen personskade, men føreren af en involveret bil fremstod påvirket. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 70-årig mandlig bilist fra Gilleleje blæste alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel.

Da alkometeret blev blæst op over en promille på 2,0 blev køretøjet beslaglagt med henblik på konfiskation.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse desværre ikke yderligere detaljer om færdelsuheldet.

 

To grupper skabte uro

Gentofte: To grupper personer skabte søndag aften omkring klokken 18 noget uro ved Baunegårdsvej/Gentoftegade. En patrulje kørte til stedet, men de unge var forsvundet fra området.

 

 

Indbrud i skole

Ølstykke: Et par minutter efter mandag midnat var der indbrud i Toftehøjskolen på Frederiksborgvej. Det er ikke opgjort, om der blev stjålet noget ved indbruddet, ligesom det ikke er oplyst, hvordan indbruddet er sket.

 

 

Indbrud i tøjforretning

Hellerup: Natten til mandag har der været indbrud i Trois Pommes på Strandparksvej. Det er sket klokken 01.50, hvor en rude i butiksfacaden er blevet smadret. Et vidne har set to mænd i alderen 18-19 år knuse ruden. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget.

 

 

Indbrud i børneinstitution

Frederikssund: Klokken 04.09 natten til mandag var der indbrud i institutionen Stenhøjgaard på Ventevej. Tyven har brudt en dør op for at komme ind, det er ikke opgjort, om der er stjålet noget.

 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 12. – 15. februar 2021

 

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 15. februar 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

 

VORDINGBORG: 17-årig sigtet for salg af stoffer

Politiet fik sent fredag eftermiddag en anmeldelse om, at der formentlig foregik noget lyssky handel med ulovlige stoffer ved en adresse i Vordingborg. Politiet fandt kort efter frem til en 17-årig kvinde fra Vordingborg, og på hendes adresse snusede en narkohund sig frem til plade hash på 46,7 gram og 39 små, individuelt indpakkede kugler med hash på i alt 50 gram. Den 17-årige blev sigtet for salg af stoffer, og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

 

 

SKÆLSKØR: To havde ulovlige stoffer

I forbindelse med en anden sag traf politiet fredag klokken 18.11 tre mænd på Slagterivej i Skælskør. Det viste sig, at de to af dem havde ulovlige stoffer på sig: En 67-årig mand fra byen havde 14 gram hash, og en 31-årig mand fra Rude havde to gram kokain. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

BORRE: Havde peberspray i kopholderen

Lørdag klokken 16.16 standsede færdselspolitiet en bilist på Klintevej ved Borre. Det var en 75-årig mand fra Stege, som viste sig at have en peberspray med i bilen. Den stod i kopholderen i midterkonsollen. Den 75-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Husk i øvrigt: Siden 1. januar 2019 har man lovligt kunnet købe en peberspray til selvforsvar i eget hjem, men nu rulles ordningen tilbage. Så hvis du har en peberspray liggende, kan du frem til den 31. marts 2021 aflevere den hos os.

Tilbagerulningen af peberspraysordningen betyder, at det fra 1. februar 2021 er blevet ulovligt at erhverve, besidde, bære og anvende peberspray i eget hjem og på offentligt tilgængelige steder uden særlig tilladelse. Men i en overgangsperiode frem til den 31. marts 2021 kan man som borger uden konsekvenser aflevere sin peberspray hos politiet. Det er der allerede nu en del, der har benyttet sig af.

I samme periode er det derfor også lovligt at transportere en peberspray, hvis man er på vej hen for at aflevere den på et af politiets afleveringssteder.

Du kan aflevere din peberspray i politikredsens borgerekspeditioner, der ligger i Slagelse, Næstved, Vordingborg, Nykøbing og Nakskov. Her sidder vi klar i vores åbningstider til at tage imod din peberspray. Kom endelig ind med den, så du ikke risikerer at “brænde inde” med den, for efter 31. marts bliver det jo strafbart at opbevare peberspray i eget hjem.

Hvis helt særlige omstændigheder umuliggør, at du kan indlevere din peberspray inden 31. marts 2021, så kan du stadig indlevere din peberspray efter periodens udløb. Det kan f.eks. være ved alvorlig sygdom eller et længerevarende ophold uden for Danmark. Pebersprayen skal dog indleveres snarest muligt efter, at omstændighederne ikke er til stede længere.

Læs evt. mere her: https://politi.dk/…/aflever-peberspray-i…/2021/02/01.

Har du spørgsmål til dette så ring til os på 1-1-4.

 

 

NÆSTVED: 25-årig sigtet for at sælge kokain

Lørdag klokken 19.30 anholdt politiet en 25-årig mand fra Silkeborg på Kalbyrisvej i Næstved. Ved en forudgående visitation fandt politiet tre små poser med hver 0,8 gram kokain, som han havde i lommen. Derudover havde han et del kontanter på sig. Den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af bestemmelserne i lov om euforiserende stoffer om salg af stoffer, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Her blev han afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 20.43.

 

 

MARIBO: 17-årig stjal nummerplader

Efter et tip tjekkede politiet lørdag aften en 17-årig fyr fra Nakskov, som klokken 22.52 ankom med toget til banegården i Nakskov. Han havde to nummerplader under jakken og indrømmede, at han netop havde stjålet dem fra to adresse i Maribo. Den 17-årige blev sigtet for tyveriet, og nummerpladerne fandt tilbage til de biler, de var blevet stjålet fra.

 

 

HASLEV: Havde en joint i lommen

Søndag klokken 0.46 standsede politiet en 23-årig mand fra Køge i Skolegade i Haslev. Den 23-årige lugtede af hash, og han fremdrog da også en joint på 1,6 gram fra lommen. Han blev herefter sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nakskov Vinkelvej Hus Tirsdag klokken 10.00 – torsdag klokken 13.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Præstø Østerbro Hus Lørdag klokken 11.35 Ikke umiddelbart stjålet noget
Rødby Bjerremarkvej Hus Torsdag klokken 19.00 – lørdag klokken 14.00 Sølvtøj, medicin, en dørhammer og en vasketøjskurv
Sakskøbing Guldborgvej Landejendom Fredag klokken 16.00 – søndag klokken 11.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sakskøbing Rykkerupvej, kartofte Hus Tirsdag klokken 9.00 – lørdag klokken 9.59 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Haydnsvej Hus Søndag klokken 4.08 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Solbakken Hus Fredag klokken 17.00 – søndag klokken 11.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Sorø Søleddet Hus Lørdag klokken 13.00-20.55 Ikke umiddelbart stjålet noget
Øster-Ulslev Godstedvej Hus Lørdag klokken 11.30-16.40 Smykker

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i weekenden haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Skovvej Fredag klokken 11.30-12.30 ATK 188 5 50 km/t 60 km/t
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 10.11-11.11 ATK 257 1 50 km/t 59 km/t
Mogenstrup Præstø Landevej Søndag klokken 11.36-13.20 ATK 590 27 60 km/t 78 km/t
Nykøbing Brovejen ved Engmosevej Fredag klokken 8.56-13.00 ATK 1849 34 60 km/t 82 km/t Et klip
Næstved Præstø Landevej Søndag klokken 8.47-11.00 ATK 480 8 80 km/t 115 km/t Et klip
Næstved Vordingborgvej Fredag klokken 9.03-13.03 ATK 1250 55 60 km/t 86 km/t To klip
Ruds-Vedby Sorøvej Søndag klokken 14.01-19.30 ATK 570 23 50 km/t 73 km/t Tre klip
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 13.17-14.45 ATK 516 1 60 km/t 77 km/t
Sorø Ringstedvej Lørdag klokken 15.33-19.30 ATK 509 19 80 km/t 1230 km/t To klip
Sorø Skælskørvej Fredag klokken 15.21-19.30 ATK 497 6 80 km/t 110 km/t Et klip
Sorø Skælskørvej Fredag klokken 10.18-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 497 6 80 km/t 110 km/t Et klip
Sorø Slagelsevej Lørdag klokken 13.45-15.15 ATK 285 60 km/t
Sorø Vestmotorvejen Fredag klokken 8.06-12.35 ATK 3565 17 130 km/t 156 km/t
Vordingborg Sydmotorvejen Lørdag klokken 8.36-13.30 ATK 3370 190 90 km/t 169 km/t 22 klip og en betinget frakendelse

 

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Sorø Nordmarksvej Fredag klokken1 5.50-16.20 En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Sorø Nordmarksvej Lørdag klokken 16.10-16.50 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Askeby Lerbækvej Lørdag klokken 18.08 19-årig mand fra Stege Narkokørsel
Haslev Karisevej Søndag klokken 0.02 27-årig mand fra Haslev Narkokørsel
Holme-Olstrup Landevej Søndag klokken 23.53 33-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Næstved Farimagsvej Lørdag klokken 0.48 29-årig mand fra Køge Narkokørsel. Han blev også sigtet for at køre over for rødt og for at køre mod færdselsretningen
Næstved Gammel Holstedvej Fredag klokken 19.30 25-årig mand fra Haslev Narkokørsel og kørsel uden førerret. Da den 25-årige tidligere var sigtet for at køre uden kørekort flere gange, blev hans bil beslaglagt på stedet
Næstved Vordingborgvej Søndag klokken 15.45 59-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Præstø Næstvedvej, Baarse Lørdag klokken 18.56 35-årig mand fra Tappernøje Narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden
Slagelse Sønderås Fredag klokken 17.55 39-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 15. januar 2021

Bornholms Politi

Færdselsuheld

Søndag den 14. kl. 1100 anmeldte en borger i Aarsdale, at hans bil, der holdt parkeret i Gaden ved Laksegade i Aarsdale var blevet påkørt. Har du set eller hørt noget, vil Bornholms Politi gerne høre fra dig på 114, da modparten forlod stedet uden at give sig til kende.

Søndag den 14. kl. 1120 skete der et uheld på Borrelyngvej ved Rutsker, da en 95 årig mandlig fører af en personbil for at give plads til en overhalende trak for langt ud i højre side, hvor han ramte nogle snedriver, der fik hans køretøj til at vælte rundt på taget. Der skete heldigvis kun materiel skade ved uheldet.

 

 

Manglende søkort

Søndag den 14. kl. 2100 blev to drenge kaldt ind fra Zahrtmanns Sø af en tilfældig forbipasserende, da de var ude at spadsere på den. Kære forældre – husk at fortælle jeres børn, at det kun er tilladt at færdes på frosne søer, når det er skiltet.

 

Kilde: Bornholms Politi / 15. februar 2021

Fyns Politi

Assens

Brand i øvrigt
5610 Assens – Barløsevej
Anmeldt: 15/02/2021 01:40
Sket: 15/02/2021 01:40
Gårdbrand. Røgudvikling fra værelse.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5560 Aarup – Skovkrogen
Anmeldt: 15/02/2021 02:02
Sket: 15/02/2021 02:00
Sigtede fundet i besiddelse af en foldekniv.

Indbrud i privat beboelse
5610 Assens – Ulskovvej
Anmeldt: 14/02/2021 09:36
Sket: 13/02/2021 17:00 – 14/02/2021 09:30
Indgang: Køkkenvindue opbrudt. Stjålne genstande: fladskærm, vaser, fad.

Indbrud i virksomhed
5620 Glamsbjerg – Søndergade
Anmeldt: 12/02/2021 14:09
Sket: 09/02/2021 00:00 – 10/02/2021 06:00
Dør til trapperum opbrudt.

Indbrud i virksomhed
5620 Glamsbjerg – Søndergade
Anmeldt: 12/02/2021 15:37
Sket: 09/02/2021 00:00 – 10/02/2021 06:00
Hovedør ind til trappegang opbrudt.

Færdselsuheld
5560 Aarup – Mørkmosehøj
Anmeldt: 12/02/2021 14:30
Sket: 12/02/2021 14:30
Part 1, lastbil med påhængsvogn, kom kørende i rundkørslen ved Assensvej og Mørkmosehøj ved Aarup med ca. 30-40 km/t. Part 1 kørte af ved afkørslen Assensvej i sydlig retning, hvor part 1 formentlig rammer kantstenen på vej ud ad rundkørslen. Dette medfører at påhængsvognen med den påmonterede container, tippede ned mod den modkørende vejbane. Containeren slap påhængsvognen og endte i modsatte vejbane på siden, hvorfor flisen i containeren spredte sig ud over vejen. Påhængsvognen rullede 180 grader rundt og endte med bunden op ad, hvorfor den ikke kunne køre videre.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5560 Aarup – Assensvej
Anmeldt: 13/02/2021 20:27
Sket: 13/02/2021 20:27
Part 1, personbil, kørte ad Assensvej i Aarup i sydlig retning. Part 1 mistede herredømmet over køretøjet og fortsatte ind i part 2s forhave. Part 1 var påvirket af alkohol over den tilladte grænse.

Butikstyveri
5610 Assens – Fåborgvej
Anmeldt: 12/02/2021 21:02
Sket: 12/02/2021 20:35
Forsøg på tyveri af cigaretter.

 

Faaborg/Midtfyn

Brand i øvrigt
5600 Faaborg – Øster Hæsingevej
Anmeldt: 13/02/2021 11:16
Sket: 13/02/2021 11:16
Brand i soveværelse på 1. sal i villa.

Brandundersøgelser
5792 Årslev – Søstedvej
Anmeldt: 13/02/2021 09:01
Sket: 13/02/2021 09:01
Brand i fritliggende træhus, der til dagligt fungere som museum.

Indbrud i privat beboelse
5600 Faaborg – Fleningevej
Anmeldt: 13/02/2021 10:06
Sket: 30/01/2021 17:15 – 13/02/2021 10:08
Indgang: rude i terrassedør aflistet. Intet stjålet.

Indbrud i sommerhus
5600 Faaborg – Hesseløjevej
Anmeldt: 12/02/2021 12:18
Sket: 06/02/2021 16:30 – 12/02/2021 12:05
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: sofa, sofaborde, topmadras, sengeborde.

Indbrud i garage/udhus
5600 Faaborg – Strynøvej
Anmeldt: 12/02/2021 17:07
Sket: 09/02/2021 15:00 – 10/02/2021 10:00
Indgang: termoruder i dør aflistet samt dør opbrudt. Stjålet: værktøjskasse indeholdende diverse værktøj.

Indbrud i virksomhed
5863 Ferritslev – Ørbækvej
Anmeldt: 13/02/2021 11:26
Sket: 12/02/2021 11:30 – 12/02/2021 16:00
Fra jakke som hang på knage bag dør til kontor var der stjålet: foldepung. Et firmakreditkort var forsøgt misbrugt 3 gange.

Indbrud i virksomhed
5863 Ferritslev – Ørbækvej
Anmeldt: 13/02/2021 11:26
Sket: 09/02/2021 15:00 – 12/02/2021 16:00
Fra skrivebord var der stjålet: pengepung.

Færdselsuheld
5792 Årslev – Røjlevej
Anmeldt: 13/02/2021 16:15
Sket: 13/02/2021 16:15
Part 1, personbil, kom kørende fra Røjlevej og ud for ubetinget vigepligt, hvilket forårsagede at part 2, personbil, der kom kørende i sydvestlig retning ad Albanivej, påkørte part 1.

 

Kerteminde

Brandundersøgelser
5300 Kerteminde – Vejlevangen
Anmeldt: 12/02/2021 18:30
Sket: 12/02/2021 18:30
Brand i partikelfilter i udsugningsanlæg.

Indbrud i privat beboelse
5300 Kerteminde – Ved Stranden
Anmeldt: 14/02/2021 14:59
Sket: 12/02/2021 09:00 – 14/02/2021 14:30
Indgang: terrassedør opbrudt. Stjålne genstande: vase, lamper, højtalere, forstærker.

Indbrud i privat beboelse
5380 Dalby – Fynshovedvej
Anmeldt: 13/02/2021 15:40
Sket: 06/02/2021 14:00 – 13/02/2021 15:20
Stjålet fra beboelse: motorsave, bæresele til buskrydder, tankdæksel til buskrydder.

Færdselsuheld
5330 Munkebo – Nyhøjen
Anmeldt: 13/02/2021 18:49
Sket: 13/02/2021 18:49
Part 1, personbil, kørte ad Solbakken mod vest og forsøgte at svinge til højre mod nord, men grundet sne og glat føre påkørte part 1 en lygtepæl og en telefonboks. Part 1 forlod efterfølgende stedet uden at kontakte politiet.

Spirituskørsel
5300 Kerteminde – Kertemindevejen
Anmeldt: 14/02/2021 00:40
Sket: 14/02/2021 00:40
Sigtede førte varebil uagtet at være påvirket af alkohol over det tilladte.

 

Langeland

Indbrud i sommerhus
5900 Rudkøbing – Påøvej
Anmeldt: 12/02/2021 09:01
Sket: 11/02/2021 16:00 – 12/02/2021 08:30
Indgang: hoveddør opbrudt. Intet stjålet.

Spirituskørsel
5932 Humble – Ristingevej
Anmeldt: 12/02/2021 18:20
Sket: 12/02/2021 18:20
Sigtede førte personbil uagtet at være påvirket af alkohol over det tilladte.

 

Middelfart

Brandundersøgelser
5500 Middelfart – Frederiksgade
Anmeldt: 14/02/2021 02:10
Sket: 14/02/2021 02:10
Ild i drivhus.

Indbrud i privat beboelse
5580 Nørre Aaby – Albuen
Anmeldt: 12/02/2021 09:14
Sket: 12/02/2021 01:08
Vindue forsøgt opbrudt.

Indbrud i privat beboelse
5580 Nørre Aaby – Albuen
Anmeldt: 12/02/2021 16:57
Sket: 04/02/2021 15:00 – 12/02/2021 16:30
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Tyveri fra personbil
5500 Middelfart – Damgårdvej
Anmeldt: 14/02/2021 12:13
Sket: 12/02/2021 17:30 – 14/02/2021 11:45
Ford Fiesta, grå, personbil, årgang 2012. Alle fire hjul var afmonteret. Køretøjet efterladt på en mælke og stålkasse.

Tyveri fra personbil forsøg
5580 Nørre Aaby – Assensvej
Anmeldt: 14/02/2021 15:28
Sket: 13/02/2021 13:00 – 14/02/2021 15:15
Sort Peugeot 108, personbil. Rude knust i venstre bagdør. Intet stjålet.

Færdselsuheld
5592 Ejby – Nørregade
Anmeldt: 12/02/2021 13:43
Sket: 12/02/2021 13:43
Part 1, køretøj, kørte fra Fynske motorvej mod vest på afkørselsrampe Ejby. Part 1 kørte ud for ubetinget vigepligt ved enden af afkørselsrampen og påkørte part 2, køretøj, som kom kørende ad Nørregade mod nord.

Spirituskørsel
5500 Middelfart – Jyllandsvej
Anmeldt: 13/02/2021 12:48
Sket: 13/02/2021 12:48
Sigtede førte personbil uagtet at være påvirket af spiritus over den tilladte grænse.

 

Nordfyn

Indbrud i privat beboelse
5471 Søndersø – Odensevej
Anmeldt: 14/02/2021 13:08
Sket: 03/02/2021 12:00 – 14/02/2021 12:40
Vindue og terrassedør forsøgt opbrudt.

Spirituskørsel
5450 Otterup – Otterupvej
Anmeldt: 12/02/2021 20:31
Sket: 12/02/2021 20:31
Sigtede førte personbil uagtet at være påvirket af alkohol over det tilladte.

 

Nyborg

Indbrud i privat beboelse
5800 Nyborg – Skolebakken
Anmeldt: 13/02/2021 14:19
Sket: 10/02/2021 16:30 – 13/02/2021 14:15
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: computerskærme, figurer.

Indbrud i privat beboelse
5871 Frørup – Regissevej
Anmeldt: 12/02/2021 22:10
Sket: 12/02/2021 13:00 – 12/02/2021 22:00
Stjålet fra beboelse: smykker.

Indbrud i sommerhus
5871 Frørup – Egernvej
Anmeldt: 13/02/2021 13:13
Sket: 11/02/2021 11:00 – 13/02/2021 12:00
Indgang: rude i hoveddør knust. Stjålne genstande: diverse værktøj, lamper og figurer.

 

Odense

Brand i øvrigt
5250 Odense SV – Rosenbækken Havekoloni
Anmeldt: 14/02/2021 16:16
Sket: 14/02/2021 16:16
Brand i havekolonihus.

Brand i køretøj
5260 Odense S – Sandkæret
Anmeldt: 14/02/2021 08:31
Sket: 14/02/2021 08:31
Brand i bils motor.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Pjentedamsgade
Anmeldt: 12/02/2021 16:59
Sket: 12/02/2021 16:59
Sagens person blev fundet i besiddelse af kniv.

Indbrud i privat beboelse
5240 Odense NØ – Birkeparken
Anmeldt: 12/02/2021 11:30
Sket: 11/02/2021 10:45 – 11/02/2021 14:15
Indgang: hegn til have samt vindue opbrudt. Stjålne genstande: Intet overblik over det stjålne.

Tyveri fra personbil forsøg
5000 Odense C – Krügersvej
Anmeldt: 13/02/2021 18:23
Sket: 09/02/2021 14:00 – 13/02/2021 16:00
Citroën C1, personbil, årgang 2009. Rude knust i højre fordør. Intet stjålet.

Tyveri fra villa/landejendom
5000 Odense C – Skibhusvej
Anmeldt: 12/02/2021 15:34
Sket: 12/02/2021 12:00 – 12/02/2021 13:00
Stjålet fra villas ydermur: lampe.

Tyveri fra villa/landejendom
5000 Odense C – Tesdorpfsvej
Anmeldt: 12/02/2021 16:42
Sket: 11/02/2021 21:00 – 12/02/2021 08:00
Stjålet fra husfacade: udendørslampe.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Østergade
Anmeldt: 12/02/2021 12:58
Sket: 12/02/2021 11:00
Stjålet fra kørestol: bæltetaske.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5260 Odense S – Jacob Hansens Vej
Anmeldt: 13/02/2021 14:14
Sket: 13/02/2021 07:45 – 13/02/2021 14:00
Stjålet fra beboelse: kontanter.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Anmeldt: 12/02/2021 08:39
Sket: 12/02/2021 08:39
Part 1, personbil, kørte i vestlig retning ad Tietgens Allé i vognbanen beregnet til ligeud kørsel. Cirka midt i krydset, var part 2, personbil, i færd med at foretage venstresving fra sdr. boulevard mod Tietgens Allé. Her påkørte part 1 part 2 på venstre side, hvorefter part 3, varebil, påkørte part 1 på højre side.

Færdselsuheld
5210 Odense NV – Sværup Møllevej
Anmeldt: 12/02/2021 08:45
Sket: 12/02/2021 08:45
Part 2, køretøj, holdt på Ruggårdsvej i sydøstlig retning, hvor part 2 skulle foretage et venstresving ind på Sværup Møllevej. Idet part 1, køretøj, svingede ind mod Sværup Møllevej, påkørte part 2 part 1 bagfra.

Færdselsuheld
5250 Odense SV – Hækkehusvej
Anmeldt: 13/02/2021 19:46
Sket: 13/02/2021 19:46
Part 1, personbil, kørte ad Hækkehusvej, hvor han ramte kantsten grundet glat føre og væltede om på siden.

Færdselsuheld
5260 Odense S – Stenløsevej
Anmeldt: 12/02/2021 07:50
Sket: 12/02/2021 07:50
Part 1, lastbil, kørte i 2. vognbane i rundkørslen. Part 2, personbil, kørte i 1. vognbane. Begge parter kørte ind i rundkørslen på samme tid, hvor part 1 trak ind i 1. vognbane og påkørte part 2 på siden. Herefter blev part 2 skubbet rundt i rundkørslen indtil den stod på tværs af vejen. Part 1 flygtede herefter fra stedet.

Færdselsuheld
5270 Odense N – Slettensvej
Anmeldt: 12/02/2021 14:25
Sket: 12/02/2021 14:25
Part 1, personbil, kørte ad Slettensvej og mistede herredømmet som følge af vand og sne på vejbanen. Part 1 gled ind i husfacade. Ringe materiel skade på køretøj og ingen personskade.

Færdselsuheld
5270 Odense N – Valkendrupsgyden
Anmeldt: 14/02/2021 08:34
Sket: 14/02/2021 08:34
Anmelders parkerede bil påkørt.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5000 Odense C – Åløkke Allé
Anmeldt: 12/02/2021 21:45
Sket: 12/02/2021 21:45 – 12/02/2021 21:52
Sigtede førte personbil på trods af at være påvirket af euforiserende stoffer.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5000 Odense C – Tromsøgade
Anmeldt: 14/02/2021 04:20
Sket: 14/02/2021 04:20
Sigtede førte personbil uagtet at være påvirket af bevidsthedspåvirkende stoffer.

Spirituskørsel
5200 Odense V – Roesskovsvej
Anmeldt: 14/02/2021 18:14
Sket: 14/02/2021 18:14
Sigtede førte personbil til trods for at være påvirket af spiritus.

Spirituskørsel
5200 Odense V – Roesskovsvej
Anmeldt: 14/02/2021 18:14
Sket: 14/02/2021 18:14
Sigtede havde overladt førerretten til sagens person velvidende om, at sagens person ikke havde førerret samt havde indtaget alkohol.

Spirituskørsel
5220 Odense SØ – Nyborgvej
Anmeldt: 14/02/2021 02:10
Sket: 14/02/2021 02:10
Sagens person førte personbil uagtet at være påvirket af alkohol og euforiserende stoffer samt at have et kørselsforbud.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5230 Odense M – Stærmosegårdsvej
Anmeldt: 15/02/2021 01:30
Sket: 15/02/2021 01:30
Sigtede førte personbil påvirket af euforiserende stoffer.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5270 Odense N – Bispeengen
Anmeldt: 12/02/2021 11:48
Sket: 12/02/2021 11:48
Sigtede førte personbil uagtet at være påvirket af euforiserende stoffer og uden førerret.

Butikstyveri
5000 Odense C – Hans Mules Gade
Anmeldt: 13/02/2021 21:50
Sket: 13/02/2021 21:50
Sagens person stjal 18 stk. øl af mrk. Tuborg. Varerne var gemt i taske.

Butikstyveri
5270 Odense N – Fuglsang
Anmeldt: 13/02/2021 18:45
Sket: 13/02/2021 18:45
Sagens personer havde stjålet 1 pk. nakkekoteletter, 1 stk. Palmolive shower, 1 stk. Head and Shoulders shampoo til en samlet værdi af 89 kr.

Hærværk
5000 Odense C – Schacksgade
Anmeldt: 13/02/2021 08:01
Sket: 12/02/2021 22:30 – 13/02/2021 06:00
Citröen, hvid, personbil, årgang 2015. Højre sidespejl revet af.

Hærværk
5210 Odense NV – Njalsvej
Anmeldt: 12/02/2021 11:55
Sket: 08/02/2021 22:00 – 09/02/2021 05:30
Skoda Fabia personbil årgang 2012, mørk grå. Venstre fordæk punkteret.

 

Svendborg

Røveri mod forretning
5700 Svendborg – Toldbodvej
Anmeldt: 12/02/2021 13:46
Sket: 12/02/2021 13:46
Sigtede gik ud på Faktas lager, hvor han pakkede en vogn med 120 flasker Smirnoff Ice, 6 flakser Aalborg Akvavit, 6 flasker Brøndum snaps og 2 stk. svinemørbrad. Da han forlod butikken, løb en ansat efter sigtede og forsøgte at standse ham. 2 borgere forsøgte ligeledes at hjælpe med standsningen af gerningsmanden. Sigtede tog derfor den ene kasse med Aalborg Akvavit og forsøgte at gå fra stedet. Da den ansatte standsede ham igen, truede sigtede den ansatte med en løftet knyttet hånd, hvorfor den ansatte lod ham gå.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5700 Svendborg – Jægermarken
Anmeldt: 13/02/2021 13:37
Sket: 06/02/2021 00:00 – 13/02/2021 11:00
Indgang via uaflåst hoveddør herefter opbrudt hængelås på kælderdør. Stjålet: diverse værktøj, hylder, dyner, tøj.

Færdselsuheld
5700 Svendborg – Fåborgvej
Anmeldt: 12/02/2021 08:37
Sket: 12/02/2021 08:37
Part 1, køreyøj, kørte ad Fåborgvej i østlig retning. Part 1 kørte med en lavtstående sol lige i øjnene, hvorfor part 1 havde svært ved at se ud på vejen. Part 1 påkørte en bil som var parkeret langs vejen.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5700 Svendborg – Mølmarksvej
Anmeldt: 14/02/2021 17:04
Sket: 14/02/2021 17:00
Sigtede førte personbil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Spirituskørsel
5762 Vester-Skernninge – Fåborgvej
Anmeldt: 13/02/2021 16:45
Sket: 13/02/2021 16:45
Sigtede førte køretøj selvom han var påvirket af alkohol over det tilladte.

 

Ærø

Intet til døgnrapporten.

 

 

Kilde: Fyns Politi / 15. februar 2021