Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 15. september 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Industrivej, Jyderup
Drejergangen, Karlslunde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gundestedvej, Hvalsø
Bygmarken, Kr. Sonnerup, Kirke-Såby
Hjortemarksvej, Kisserup, Hvalsø
Hegnet, Køge
Sommerdalen, Greve
Kalundborgvej, Holbæk
Tingstedet, Sæby, Kirke-Hyllinge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Arbejdsulykke – Hjortsvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 10.16 var en mand kommet til skade i forbindelse med sit arbejde, så en ambulance var blevet tilkaldt. Politiet kørte også til arbejdsstedet og fik klarlagt, at en 54-årig mand fra Dianalund havde arbejdet med en tryklufthammer. Af ukendte årsager havde han fået hammerhovedet ned i sit eget hoved med en flænge til følge, så han blev indbragt til skadestuen til fornøden behandling. Politiet underrettede Arbejdstilsynet om ulykken, som myndighederne nu i fællesskab undersøger nærmere for at afklare, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Mange biler udsat for hærværk – Hjulmagervej, Holbæk

Kl. 11.53 rykkede en patrulje ud for at kigge nærmere på en del parkerede biler ved et autoværksted, idet de var blevet udsat for hærværk. Politiet kunne konstatere, at 17 ud af ca. 25 biler var blevet udsat for hærværk i løbet af natten mellem søndag og mandag. Bilerne havde alle fået diverse ridser i lakken, som en ukendt person havde forøvet i løbet af natten. Politiet har nu optaget rapport om det omfattende hærværk i et forsøg på at finde frem til en person, der kan drages til ansvar herfor.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt i området ved Hjulmagervej i løbet at natten mellem søndag og mandag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uorden på perronen – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 12.53 fik politiet en anmeldelse fra en rejsende om, at en formentlig spirituspåvirket mand havde stået og tisset på perronen på Roskilde togstation. Den rejsende havde sammen med andre påtalt dette, hvorefter manden fik en truende attitude over for dem. Da en patrulje kom til området, stak manden af i løb i retning mod Algade og tog undervejs en meget iøjnefaldende trøje af undervejs. Politiet fandt dog frem til manden ved Algade og påtalte adfærden over for en 51-årig mand fra Borup. Han blev opfordret til at tage hjem, så han ikke forstyrrede andre i Roskilde med sin adfærd.

Mistet badedyr – Kystvejen, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 13.13 underrettede en 27-årig kvinde fra Roskilde, at hun under ophold på stranden ved Strøby Egede havde mistet sit badedyr. Der var tale om en stor lyserød flamingo, der var blæst ud på vandet. Hun ønskede blot at underrette politiet herom, så der ikke blev iværksat en søredningsaktion, såfremt andre måtte bemærke badedyret langt ude på vandet. Politiet noterede sig oplysningerne om det bortblæste badedyr og modtog i øvrigt ingen efterfølgende henvendelse fra andre personer med en bekymring om, at nogen kunne være i nød.

Aktion mod udnyttelse af mennesker – Roskilde / Ringsted / Greve

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjælland Politi deltog mandag i en fælleseuropæisk Europol-indsats mod menneskehandel og mulig udnyttelse af menneskers arbejdskraft i den forbindelse. I aktionen deltog også Arbejdstilsynet og Center mod Menneskehandel, når myndighederne aflagde besøg hos forskellige virksomheder, hvor der måske kunne være mistanke om udnyttelse af arbejdskraften eller menneskehandel.
I Roskilde by fik to virksomheder inden for autobranchen og en massagevirksomhed et uanmeldt besøg, hvorunder de udenlandske personer, som myndighederne traf, blev kontrolleret uden at finde grundlag for at mistænke hverken dem eller virksomhederne for udnyttelse af dem.
I Ringsted by fik en restauration et besøg, men også her fandt myndighederne ikke grundlag for at gribe ind over for udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft.
Myndighederne fortsatte sidst på dagen videre til Greve, hvor et indkvarteringssted for udenlandske personer fik et besøg for at kontrollere, om man boede under acceptable forhold. Også ved dette besøg fandt ingen af myndighederne grundlag for at foretage sig yderligere.

Spirituskørsel – bil beslaglagt – Hvalsøvej, Tingerup, Hvalsø – Holbæk

Kl. 15.09 anholdt og sigtede politiet en 62-årig kvinde fra Korsør for spirituskørsel i en personbil: Kort forinden havde hun deltaget i en alkometertest, der indikerede, at hun var spirituspåvirket i en sådan grad, at alkoholkoncentrationen i hendes blodprøve ville give et resultat over 2,00 promille. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev i samme forbindelse gjort bekendt med, at politiet beslaglagde hendes personbil med henblik på senere konfiskation. Ifølge færdselsloven kan et køretøj beslaglægges med henblik på konfiskation, hvis der er mistanke om, at en alkoholkoncentrationen i blodet vil overstige to promille. Reglen kan også bruges, selv om der er tale om første gang, at en bilist mistænkes for spirituskørsel med så høj promille. Den 62-årige vil derfor høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Spirituskørsel på ulovlig knallert – Køgevej, Hårlev – Stevns

Kl. 16.50 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 56-årig mand fra Karise for spirituskørsel på en knallert, som politiet mistænkte for at være konstruktivt ændret. Den 56-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev efterfølgende gjort bekendt med, at knallerten var ulovlig. En kontrol af dens hastighed på et rullefelt viste, at den kunne køre mindst 46 km/t mod højst tilladt 30 km/t for en lille knallert. Sagen om den ulovlige knallert vil medføre en påstand om betinget frakendelse af retten til at føre knallert, men sagerne mod ham vil blive afgjort samlet, når analysen af blodprøven foreligger.

Færdselsuheld – Lyngparken / Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 17.58 var der sket et færdselsuheld mellem en bilist og en knallert i krydset mellem Lyngparken og Slagelsevej. Ingen var dog kommet til skade ved uheldet, hvor en 77-årig mand fra Kalundborg var impliceret som bilist. Han var kørt ad Lyngparken mod syd og ville i krydset ved Slagelsevej svinge til højre. I forbindelse med svingningen blev han påkørt af en lille knallert, der blev ført ad en 36-årig mand fra Jerslev Sj. i østlig retning ad cykelstien på Slagelsevej, men i den forkerte vejside. Politiet har nu optaget rapport om uheldet for at få afklaret de nærmere omstændigheder ved uheldet, inden sagen afgøres.

Butikstyv var efterlyst i forvejen – Stationscentret, Roskilde

Kl. 19.19 anmeldte personalet i supermarkedet Føtex, at en mand var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet varer fra supermarkedet. Politiet fik kontakt til en 38-årig mand fra Roskilde, som var tilbageholdt efter tyveri af to deodoranter til en værdi af 180 kr., idet han ikke havde betalt for dem, inden han forlod supermarkedet. Den 38-årige var i forvejen efterlyst af politiet, idet han tidligere var udeblevet fra et retsmøde i fogedretten i Roskilde i anledning af et økonomisk mellemværende med en kreditor. Han blev derfor frihedsberøvet og anbragt i et arresthus for overnatning, inden politiet tirsdag formiddag afleverer ham i fogedretten. Senere kan han så forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af butikstyverisagen fra Føtex.

Knallertkører væltet i solouheld – Klippingevej, Strøby – Stevns

Kl. 20.54 rykkede ambulancepersonale og politiet ud i anledning af en melding om en forulykket knallertkører. Det viste sig, at der ikke var andre trafikanter involveret i uheldet, hvor en 15-årig dreng fra Haslev under kørsel på en lille 30-knallert var væltet under kørsel på cykelstien ved Maglebyvej. Han havde af ukendte årsager mistet kontrollen over knallerten og var væltet til den ene side. Ambulancepersonalet bragte ham til kontrol på skadestuen, men han var sluppet med diverse knubs. Politiet kunne konstatere, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort til kørsel på knallerten, så han kan forvente at blive sigtet herfor. Knallerten var ejet af en 38-årig mand fra Hårlev, som også kan forvente at høre nærmere fra politiet, idet han har overladt føringen af knallerten til en person, som ikke lovligt kunne føre den.

Narkopåvirket motorcyklist flygtede forgæves – Holbæk

Kl. 02.03 ønskede en patrulje at kontrollere en motorcykel, der kørte ad Valdemar Sejrsvej mod syd i den sydlige del af Holbæk by. Politiet kunne se, at motorcyklisten kørte med væsentlig højere hastighed end tilladt, hvorfor politiet gerne ville standse og kontrollere motorcyklisten. Føreren ønskede dog ikke at medvirke hertil og fortsatte med høj fart videre i sydlig retning ad Ringstedvej gennem Kvanløse og videre mod syd stadig med meget høj hastighed. I den nordlige del af Ugerløse kørte motorcyklisten venstre rundt i en rundkørsel og videre gennem Ugerløse, inden motorcyklisten fortsatte ad Østrupvej til Undløse. Her kørte motorcyklen videre ad Øvej og til sidst ad en markvej, hvor motorcyklisten væltede. Herefter stak føreren af til fods, men en hundepatrulje fandt kl. 0219 frem til føreren, som blev anholdt. Der var tale om en 38-årig mand fra Vemmelev, som blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen på motorcyklen. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, idet en narkometertest indikerede, at han var påvirket af både amfetamin og methamfetamin. Den 38-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, men vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er analyseret, og sagen incl. hans kørsel skal afgøres.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 15. september 2020

Østjyllands Politi

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

**

Telefon viste sig at være stjålet

Mandag kl. 14.13 kom en kvinde og to børn ind i en butik på Toldboldgade i Aarhus C for at indlevere en telefon til reparation. Da de afleverede telefonen, oplyste ekspedienten, at den var meldt stjålet og at den ville blive afhentet af politiet.

Det viste sig, at kvindens 18-årige datter for knap et år siden havde købt telefonen via en annonce på Den Blå Avis. Datteren havde aftalt at mødes med sælgeren ved Busgaden, hvor hun købte telefonen for 6000 kroner, som hun betalte kontant uden at få kvittering eller lignede dokumentation med.

Telefonen havde virket fint indtil nu, hvor det var begyndt at knibe med signalet. Den 18-årige kvinde besluttede derfor at indlevere telefonen til reparation, og hun har forklaret til politiet, at det først dér gik op for hende, at der var tale om en stjålet telefon. Den 18-årige kvinde blev sigtet for hæleri ved at have købt en stjålet telefon.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man ved handel mellem private altid sørger for at få en form for kvittering eller anden dokumentation for, at der ikke er tale om hælervarer. Er du i tvivl, så lad være med at indgå en handel, da det i sidste ende kan betyde, at du bliver sigtet for hæleri.

**

Ubuden gæst i baglokalet

Mandag ved 20-tiden var en medarbejder i Føtex på Ceres Allé på vej ind i et baglokale, hvor pengeskabet står, da hun blev opmærksom på en fremmed mand, der sad foran det åbne pengeskab med en del kontanter mellem benene.

Medarbejderen bad manden om at følge med hende, men da hun vendte sig rundt, begyndte han at løbe ud af butikken. Medarbejderen løb efter, men mistede ham af syne, da han var kommet ud af butikken. Kvinden kunne høre, at manden havde en masse penge i lommerne, da det raslede, når han løb. Det er uvist, hvordan det var lykkedes manden at få åbnet pengeskabet.

Manden beskrives som:

  • 40-45 år gammel
  • 175-180 cm høj
  • Arabisk af udseende
  • Havde skæg
  • Var iført en blå kasket, en blå trøje og grå træningsbukser

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set manden, da han kom løbende ud af Føtex. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

**

Umotiveret overfald ved letbanestation

Mandag kl. 10.45 stod en 51-årig mand af ved letbanestationen Klokhøjen i Aarhus N, hvor han, sammen med nogle medarbejdere fra Aarhus Kommune, skulle se nærmere på stationen. Da gruppen var stået af toget, blev den 51-årige mand opmærksom på en person, det udviste en underlig adfærd.

Da gruppen begyndte at gå, gik manden efter dem og begyndte at gå meget tæt på den 51-årige mand, der har forklaret, at manden pludselig sprang et skridt frem og slog ham på det højre øre. En kollega ringede efter politiet, der kort efter kom til stedet og fik anholdt den 23-årige mand, der blev sigtet for vold.

**

Meget fuld lastbilchauffør

Mandag kl. 18.04 blev en 45-årig mandlig lastbilchauffør fra Hviderusland anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på den Nordjyske Motorvej i Randers SV. En borger havde ringet til politiet, fordi lastbilen slingrede voldsomt. Da politiet fik standset lastbilen, stod der en næsten tom flaske vodka i kopholderen og en åben øl i døren, og chaufføren blæste alkometeret op over to promille.

Den 45-årige chauffør fik administrativt inddraget førerretten midlertidigt. Mandens arbejdsgiver blev kontaktet, og de indvilligede i at betale mandens straksbøde på 5000 kroner, hvorefter de ville sende en ny chauffør, der kunne afhente lastbilen, så varerne kunne blive leveret til tiden.

**

Krogæst efterlod regning

Mandag kl. 13.02 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Årslev Kro på Silkeborgvej i Brabrand, hvor personalet forgæves havde forsøgt at få en gæst til at betale for sine overnatninger. Manden havde overnattet på kroen i to nætter, men da han lidt efter kl. 12.00 blev bedt om at betale regningen, oplyste han, at hans telefon desværre var løbet tør for strøm, og at han uden den ikke kunne huske koden på sit hævekort, og han havde heller ikke nogen kontanter.

Personalet var behjælpelige med at skaffe en oplader til telefonen, men da telefonen havde fået strøm igen, oplyste manden, at der desværre ikke var nok penge på kortet, men at hans fætter snart ville komme og betale. Manden forlod herefter stedet i sin bil.

Personalet har dog noteret personoplysninger på manden og registreringsnummer på bilen, så politiet har en formodning om, hvem manden er.

**

Sigtet for at true butiksmedarbejder

Tirsdag morgen kl. 6.57 blev en 34-årig mand anholdt på Banegårdspladsen i Aarhus og sigtet for at have truet en medarbejder i 7-Eleven på banegården.

Medarbejderen fortalte, at han havde opdaget, at den 34-årige tog en flaske vand fra butikken, som han lagde ned i en pose. Da han var på vej ud af butikken uden at betale, gik medarbejderen hen til ham og forlangte, at han betalte for vandet.

Den 34-årige leverede modvilligt vandflasken tilbage, men blev aggressiv og førte en finger hen over halsen, mens han kiggede på medarbejderen. Den bevægelse gentog han flere gange på vej ud af butikken. Medarbejderen følte sig truet og ringede derfor til politiet.

Kort efter kom en patrulje frem og anholdt manden, som blev sigtet for trusler på livet.

**

Mand havde kniv og hash i bilen

En patrulje fra Østjyllands Politi fattede natten til tirsdag kl. 1.40 mistanke til en mand, som stod ved sin bil på Helge Rodes Vej i Aarhus V. Da manden så patruljen komme kørende lidt længere oppe ad vejen, satte han sig hurtigt bag rattet og kørte fra stedet. Patruljen besluttede ud for mandens adfærd at tage en snak med ham og dirigerede derfor bilen ind til siden.

Bilisten, en 22-årig mand, blev visiteret, og i hans ene lomme fandt betjentene en kniv, som han blev sigtet for at besidde. Inde i bilen lå der flere salgsposer med hash gemt, og den 22-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

**

Flere biler udsat for hærværk

Østjyllands Politi modtog mandag flere anmeldelser fra borgere i Mellerup ved Randers, der havde oplevet hærværk begået mod deres biler.
Ukendte gerningsmænd har i løbet af weekenden skruet søm eller skruer ind i dækkene på biler, der holdt parkeret i indkørsler og på veje i byen.

Det præcise gerningstidspunkt er ukendt, og der er p.t. ingen sigtede i sagen.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra borgere, der har oplysninger om, hvem gerningsmændene kan være. Du kan tippe politiet ved at ringe 114.

**

Slagsmål endte i anholdelse

Mandag kl. 18.24 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået slagsmål på græsplænen foran Vor Frue Kirke på Klostertorvet i Aarhus. Da patruljen ankom til stedet havde en vagt tilbageholdt en kvinde, mens en anden vagt forsøgte at tilbageholde to andre personer, der ville blande sig. Det viste sig, at den 44-årige kvinde havde indladt sig i slagsmål med flere andre, og hun blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

**

Færdsel

Mandag kl. 05.55 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen ved Egå. En 54-årig mandlig lastbilchauffør trak ud i ydersporet for at overhale to busser. Da lastbilen efterfølgende trak ind i det inderste spor igen, kom en personbil, ført af en 54-årig mand bagfra, overhalede lastbilen og trak derefter ind foran lastbilen. Men da personbilen ikke fastholdt den højere hastighed, blev den påkørt bagfra af lastbilen. Der sket betydelig materiel skade på begge biler, men der skete umiddelbart ingen personskade.

Mandag kl. 06.22 skete der et uheld i krydset Fredensgade/Sønder Allé i Aarhus C, hvor en gadelampe var faldet ned på kørebanen, hvorefter flere biler havde påkørt den med materiel skade til følge. Krydset blev spærret og færdslen blev reguleret på stedet, indtil der var ryddet op, og det igen var muligt at færdes i krydset.

Mandag kl. 07.38 skete der et færdselsuheld på Carl Nielsens Vej i Aarhus C. En 58-årig kvindelig bilist kørte ind i rundkørslen ved Kongeveje, da hun påkørte en 48-årig kvindelig cyklist, der var på vej rundt i rundkørslen. Der sket umiddelbart kun mindre materielle skader ved uheldet og ingen personskade. Den 58-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 11.02 blev en 51-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Havkærvej i Tilst.

Mandag kl. 12.10 blev en 33-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, manglende forsikring og manglende registrering, da han blev standset af en patrulje på Hovedgaden i Allingåbro.

Mandag kl. 14.04 skete der et færdselsuheld på den nordjyske motorvej ved Randers SØ. En 51-årig lastbilchauffør kom kørende på motorvejen, da han forsøgte at undvige et hjul fra en trailer, der lå midt på kørebanen. Men lastbilen kørte over hjulet, der slog hul i dieseltanken, så der nu flød dieselolie ud. Brandvæsnet var også tilkaldt og havde kontakt til både Vejdirektoratet og Randers Kommune med henblik på rensning og oprydning.

Mandag kl. 16.46 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen ved Aarhus N. I forbindelse med sammenfletning på stedet skete der sammenstød mellem en personbil, ført af en 52-årig mand og en lastbil, der blev ført af en 32-årig mand. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet og umiddelbart ingen personskade.

Mandag kl. 17.05 skete der et færdselsuheld i krydset Eugen Warmings Vej/Vestre Ringgade i Aarhus C. En 41-årig kvindelig bilist kørte frem for ubetinget vigepligt og påkørte i den forbindelse en 8-årig pige, der kom gående. Pigen blev kørt til Aarhus Universitetshospital for nærmere undersøgelse.

Mandag kl. 21.49 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus V. En 27-årig mandlig bilist kom kørende ad Paludan Müllers Vej, da han af ukendt årsager påkørte en bil, der holdt parkeret langs kørebanen. Den parkerede bil blev skubbet frem i en anden parkeret bil, så det skete skade på i alt tre biler. Der skete dog ingen personskade ved uheldet.

Mandag kl. 22.03 skete der et færdselsuheld på Nørrevænget i Tranbjerg. En 29-årig mand har forklaret til politiet, at han kom kørende på sit el-løbehjul, da en scooter kom kørende op på siden af ham. På scooteren sad to personer, en 29-årig mand og en 25-årig kvinde, som den 29-årige kendte i forvejen. De to parter kom dog for tæt på hinanden, så scooteren ramte løbehjulets baghjul, og de styrtede alle i grøften. De to, der havde siddet på scooteren, kom begge alvorligt til skade og blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital. Her fandt betjentene ud af, at den 29-årige mand, der havde kørt scooteren, havde været påvirket af spiritus og/eller narkotika, hvorfor han blev sigtet for at køre i påvirket tilstand. Det viste sig også, at han var frakendt førerretten, hvorfor han også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Mandag kl. 22.18 kørte en patrulje på Århusvej i Grenaa efter en knallert, der kørte meget hurtigt. Da patruljen fik standset knallerten, erkendte den 26-årige mandlige ejer, at knallerten var blevet konstruktivt ændret til at kunne køre hurtigere end det tilladte, hvilket han blev sigtet for. Den 26-årige mand trak herefter sin knallert hjem til bopælen, hvor han afmonterede en ulovligt monteret udstødning, som betjentene tog med sig.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

Kilde: Østjyllands Politi / 15. september 2020

Nordsjællands Politi

Målrettet færdselsindsats, Snekkersten

På Kongevejen var der mellem klokken 07.30 og 09.00 målrettet færdselsindsats. Her blev 12 bilister sigtet for at anvende håndholdt mobiltelefon under kørsel og en for ikke at anvende sikkerhedssele. Herudover blev en 30-årig mandlig bilist fra Helsingør sigtet for kørsel uden førerret, mens en 28-årig mandlig bilist fra Helsingør blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 08.24 indløb der anmeldelse om, at to unge mænd var blevet set gå ind i flere forskellige haver på Holmeparken, hvilket en beboer fra området fandt mistænkeligt. En patrulje kørte til området, hvor de efter kort tid fik kontakt til to personer, hvis signalement svarede til det, anmelderen havde oplyst. De to unge mænd forklarede dog, at de blot havde været ude for at dele flyers ud i området, og en beboer på vejen kunne da også bekræfte, at han netop havde modtaget en flyer af dem. De to unge mænd kunne derfor kort efter fortsætte deres tur rundt i området.

Der var i dette tilfælde tale om et legalt forholdt, men Nordsjællands Politi opfordrer borgerne til at kontakte politiet, når de oplever noget mistænkeligt, så det er muligt at få fastslået, om der er hændt noget kriminelt eller ej.

 

Tyveri fra gravemaskiner, Hørsholm

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 09.48, blev dørene til førerkabinerne på to gravemaskiner, som stod på Ådalsvej, brudt op. Fra gravemaskinerne blev skærme til styring, styrebokse, sæder, håndtag til styring og instrumentpaneler stjålet. Tyveriet skete mellem torsdag klokken 16.00 og mandag klokken 06.30.

 

Indbrud på museum, Kgs. Lyngby

Mellem lørdag klokken 13.30 og mandag klokken 10.00 var der indbrud i Nationalmuseet i Brede. Ukendte gerningsmænd tiltvang sig adgang til stedet via en knust rude i et vindue. Ifølge anmeldelsen, som indløb klokken 11.30, havde en beboer i området søndag aften set to unge personer med lommelygter på stedet.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Færdselsuheld, Helsingør

På Borsholmvej skete der klokken 11.52 et færdselsuheld, da en 81-årig kvindelig bilist fra Hornbæk mistede herredømmet over sin bil og påkørte en parkeret bil. Der skete som følge af uheldet ikke umiddelbart større personskade, men uheldet skyldtes formentlig, at føreren fik et ildebefindende, og hun blev derfor efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Indbrud ved skole, Gilleleje

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 12.33, var der mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 12.00 indbrud i et udhus tilhørende Søborg Privatskole på Bygaden. Her havde ukendte gerningsmænd tiltvunget sig adgang ved at opbryde en hængelås, og fra stedet blev der stjålet tre håndøkser og 10 snitteknive.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Ørholmvej ved Kulsviervej mistede en 78-årig mandlig bilist fra Virum af ukendte årsager klokken 12.34 herredømmet over sin bil, hvorved han påkørte et træ. I forbindelse med uheldet blev manden fastklemt i bilen og måtte hjælpes fri. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om manden, men han blev efter uheldet kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 13.07 blev det anmeldt, at en mand klokken 12.40 havde stukket chokoladestænger ind gennem hegnet til børnene i en dagsinstitution på Skuldsvej. Da en medarbejder på stedet havde opdaget manden og henvendt sig til ham, skyndte han sig at gå fra stedet.

Manden beskrives som: 160-165 cm, kraftig af bygning, halvlangt brunt hår og måne. Iført blå cowboybukser, lys mønstret skjorte. Medbragte to indkøbsposer.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden med henblik på at fastslå årsagen til hans foretagende på stedet.

Unge mænd forsøgte at stjæle scooter, Hillerød

På Dyrehavevej nær Helsevej blev to mørkklædte unge mænd klokken 13.16 set rode ved låsen på en parkeret scooter. Da de to opdagede, at en forbipasserende kvinde iagttog dem, forsvandt de fra stedet. Det fandt kvinden noget mistænkeligt, hvorfor hun ringede til politiet. En patrulje kørte dertil for at lede efter de to unge mænd, men det var ikke muligt at udfinde dem i området.

Ved nærmere undersøgelse kunne patruljen konstatere, at de to unge havde forsøgt at opbryde scooterens kædelås ved at dreje den rundt flere gange.

Tabte høretelefoner og fik stjålet cykel, Birkerød

Klokken 13.50 tabte en 49-årig mandlig cyklist sine høretelefoner, mens han cyklede på Rolighedsvej. Han standsede derfor og parkerede sin cykel, inden han gik tilbage ad vejen for at samle høretelefonerne op. Da han vendte rundt for at gå tilbage til sin cykel, var den imidlertid blevet stjålet, og ej gerningsmand eller cykel var at se i nærheden.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 14.14, gik en mand rundt iført camouflagetøj og muligvis bærende på en kniv på Strandvejen, hvorefter han forsvandt ind i Rotunden. Flere patruljer kørte til området for at lede efter manden, som dog ikke var at finde.

Ingen efterfølgende anmeldelser kan umiddelbart sættes i forbindelse med det mistænkelige forhold.

Færdselsuheld, Hundested

På Amtsvejen i krydset ved Fjordvej skete der klokken 14.51 et færdselsuheld, idet en 33-årig mandlig bilist fra Helsingør skulle foretage et venstresving ind på Fjordvej, hvor han overså og derved påkørte en 9-årig pige fra Hundested, som gik over fodgængerfeltet. Pigen brækkede ved uheldet sit ene ben og slog hovedet, og hun blev derfor efterfølgende kørt med ambulance til hospitalet for behandling af sine skader.

Færdselsuheld, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen i nordgående retning skete der klokken 15.26 et færdselsuheld mellem Hørsholm og Kokkedal med fire implicerede parter. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men grundet bilerne placering måtte der tilkaldes skiltevogne og afspærres vognbaner, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Færdselsuheld, Ølstykke

Klokken 17.30 skete der et færdselsuheld i krydset Frodebjergvej/Havremarken. En 46-årig mandlig motorcyklist fra Smørum kørte i sydlig retning på Frodebjergvej og skulle dreje til højre ad Havremarken, da han mistede herredømmet over motorcyklen og væltede.

Motorcyklisten var ved fuld bevidsthed efter uheldet, men det blev alligevel vurderet, at han skulle til kontrol på skadestuen.

Appelsinkast fra bil, flere steder

I løbet af mandag aften indløb der flere anmeldelser fra borgere om, at de var blevet ramt eller forsøgt ramt af appelsiner kastet eller skudt fra en forbipasserende sort VW Golf personbil.

Klokken 18.38 blev en 28-årig mand fra Gentofte ramt i brystet af en appelsin, da han var nær Kokkedal Slot på Rungsted Strandvej. Omkring klokken 19 blev en 46-årig mandlig cyklist forsøgt ramt, da han cyklede på Nordre Strandvej i Hellebæk, og cirka samtidig blev en 58-årig kvinde ramt på overarmen af en appelsin fra bilen, da hun gik på Nordre Strandvej i Hellebæk. Klokken 20.44 anmeldte en 53-årig kvinde fra Nærum, at hun var blevet ramt i baghovedet af en appelsin eller klementin, da hun klokken 18.05 havde siget og luget ukrudt på Skodsborgvej.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der har kendskab til hændelserne eller den sorte VW Golf.

Kørsel i påvirket tilstand samt overtrædelse af fyrværkeriloven, Jægerspris

Klokken 18.37 blev en 24-mandlig bilist med ukendt adresse standset og kontrolleret på Færgelundsvej ved Kronprins Frederiks Bro. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Under den efterfølgende ransagning af køretøjet blev der desuden fundet fire kanonslag, hvorfor manden desuden blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Indbrud i kolonihavehus, Lyngby

Klokken 19.28 blev det anmeldt fra en ejer af et kolonihavehus i H/F Ermelund, at der imellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 18.00 havde været indbrud i hendes kolonihavehus, hvorfra der var blevet stjålet kaffe, te og en regnfrakke. Anmelderen kunne desuden se, at der formentlig havde været indbrud i flere andre kolonihavehuse i nærheden.

Spirituskørsel, Veksø

Klokken 20.24 blev en 69-årig kvindelig bilist fra lokalområdet standset og kontrolleret på Kirkebakken. Her fik hun alkometeret til at slå ud, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Brand i bil, Veksø

Klokken 22.19 blev det anmeldt, at der var brand i en bil holdende på en p-plads ved en børnehave på Maglehøj Allé. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik slukket branden. Der er umiddelbart tale om en påsat brand, og Nordsjællands Politi skal nu efterforske sagen ved blandt andet at gennemgå videoovervågning fra stedet.

Færdselsuheld, Græsted

Klokken 22.35 skete der et færdselsuheld på Helsingevej lidt syd for Lyshøj. En 21-mandlig motorcyklist fra Græsted kørte i sydlig retning ad Helsingevej, da han mistede herredømmet over motorcyklen og kørte i grøften.

Politi og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kørte motorcyklisten til kontrol på skadestuen i ambulance.

Røg uden brand, Dyssegård

Klokken 04.14 blev det anmeldt fra en opgang på Vangedevej, at der lugtede kraftigt af røg, og at det muligvis brændte.

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lugtede af røg på grund af en cigaret, der ikke var blevet slukket, men det havde dog ikke udviklet sig til en brand.

Kilde: Nordsjællands Politi / 15. september 2020

Nordjyllands Politi

Mariagerfjord – tricktyveri

Den 14. september anmeldte en butik i Mariagerfjord kommune et tricktyveri, som fandt sted fredag den 11. september ved 20.30-tiden. Gerningsmanden indfandt sig i butikken og fik en medarbejder til at scanne ugyldige Oddset-præmiekuponer fra en anden butik. Herefter bad gerningsmanden om at få lavet nye Oddset-kuponer, som blev betalt med værdien af de ugyldige kuponer.

Aalborg og Frederikshavn – musik til ulempe

Den 15. september kort efter midnat modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om musik til ulempe i Jomfru Ane Parken i Aalborg. En patrulje blev sendt til stedet og konstaterede, at en mindre gruppe studerende hørte musik fra en ret lille højttaler. De unge dæmpede musikken.

Den 15. september ved 02.30-tiden blev en patrulje sendt til en adresse i Frederikshavn, hvor anmelder rapporterede om musik til ulempe. Patruljen kunne dog konstatere, at to ældre borgere blot sad og lyttede til musik – og endda ikke særlig høj musik. De blev venligt bedt om at lukke døren, og så kørte patruljen fra stedet igen.

Er du selv udsat for musik til ulempe?

Før du ringer til politiet, så spørg festens deltagere, om de vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de færreste er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Klim – indbrud i værksted, alkohol stjålet

Mellem den 13. og 14. september var der indbrud i et værksted på Thistedvej i Klim. En rude blev aflistet, hvorefter der blev stjålet alkohol fra gerningsstedet.

Løgstør – indbrud i fiskehus

Fra Kanalvejen i Løgstør er der fra et fiskehus stjålet diverse effekter, blandt andet skrubbegarn, anker og bøjer. Indbruddet er sket ved at fjerne en hængelås, og gerningstidspunktet er mellem 11. og 14. september

Hobro – indbrud i villa

Fra en villa på Brøndumvej i Hobro er der stjålet værktøj og elektronik. Gerningsmanden kom ind ved at knuse en rude i kælderdøren. Gerningstidspunktet er mellem 10. og 12. september.

Hals – indbrud i villa

Fra en villa på Aalborgvej i Hals er der stjålet diverse effekter, især møbler. Indbruddet er sket ved at knuse en rude i terrassedøren, og gerningstidspunktet er i løbet af mandagen, d. 14. september.

Har du set mistænkelig færden på de indbrudsramte steder? Kontakt politiet på 114.

Kilde: Nordjyllands Politi / 15. september 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

DALMOSE: Skydevåben og narko

Efter et tip om at der skulle foregå noget ulovligt på en adresse i Bøgelunde, ransagede politiet i går formiddags et hus. Her fandt betjentene både skydevåben og en del narko. En 37-årig mand blev anholdt og sigtet i sagen, og han fremstilles i dag klokken 9.30 i grundlovsforhør ved retten i Næstved.

NAKSKOV: Butikstyv vendte tilbage

Mandag klokken 12.50 blev politiet kaldt til Kop & Kande i Søndergade i Nakskov, hvor en kunde havde stjålet en flødekande, hun havde stoppet i sin taske. Episoden blev fanget af overvågningskameraet, men kunden nåede at forlade butikken – men dog ikke hurtigere end at vidner nåede at tage registreringsnummeret på den bil, hun kørte i. Politiet kontaktede kunden – en 21-årig kvinde – som blev sigtet for butikstyveri – og tilbageleverede flødekanden. Det viste sig samtidig, at hun i sidste uge havde stjålet en saltskål, og det forhold blev hun også sigtet for.

KORSØR: Høj hastighed og ulovlige knallerter

Færdselspolitiet holder i øjeblikket et vågent øje med trafikanterne i Korsør, og mandag blev der afviklet tre færdselskontroller i lokalområdet: Fra klokken 13.50-15.42 stod politibetjentene klar med lasermåleudstyret på Ørnumvej, hvor man højst må køre 50 km/t. Her blev 13 målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens en ræsede afsted med 106 km/t, og det giver en ubetinget frakendelse af kørekortet. Den kørsel kandiderer vist til betegnelsen “vanvidskørsel”.

En blev sigtet for at køre på motorcykel uden førerret, en for at overhale højre om og en fører af en varebil blev sigtet for ikke at have forsynet bilen med CVR-nummer.

Mellem klokken 18.07 og 18.59 fortsatte kontrollen på Tårnborgvej: En blev målt til at køre 30% hurtigere end tilladt, og en knallertkører blev standset med en passager bagpå – som ikke havde styrthjelm på. Knallerten kunne køre hurtigere end tilladt, og på den 20-årige passager fandt politiet 5,2 gram hash, 0,23 gram kokain og dolk med en klinge på 8,5 cm. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af både færdselsloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer.

En hastighedsoverskridelse på 100% giver en frakendelse af kørekoret i mindst seks måneder. Bøden er i udgangspunktet 5.000 kroner, hvortil kommer et højhastighedstillæg på 1.000 kroner.

SØLLESTED: To anholdt efter indbrud

Politiet fik tirsdag klokken 2.30 en anmeldelse om, at der havde været indbrud på genbrugspladsen på Jernbanegade i Søllested. Der var ikke umiddelbart stjålet noget. Ud fra oplysninger fra vagtselskabet kunne politiet senere genkende en bil, som holdt på en tankstation i Nakskov. Der sad to mænd på henholdsvis 19 og 30 år i bilen, og de blev begge anholdt klokken 5.30 og sigtet for indbrud. Begge de sigtede er efterfølgende løsladt.

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Sofiendalsvej Hus Torsdag klokken 15.00 – søndag klokken 12.00 Intet stjålet
Haslev Kærgårdsvej Hus Tirsdag d. 1. september klokken 17.00 – mandag d. 14. september klokken 09.55 Intet stjålet
Næstved Kærsagrene Hus Søndag klokken 17.00 – mandag klokken 16.10 Bora induktionskogeplade, AEG kaffemaskine, AEG vaskemaskine og Quooker armatur.

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller: 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Køgevej Mandag klokken 08.20 – 09.20 ATK 167 11 60 km/t 89 km/t 2 klip
Haslev Lysholm Alle Mandag klokken 6.10-7.40 ATK – bestilt færdselskontrol 88 15 50 km/t 79 km/t 3 klip
Korsør Halsebyvej Mandag klokken 08.52 – 10.00 ATK – Bestilt færdselskontrol 50
Nørre Alslev Nykøbingvej Mandag klokken 14.00-20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 1145 76 50 km/t 98 km/t 5 klip
Rønnede Faxevej Mandag klokken 09.54 – 11.25 ATK 404 32 50 km/t 79 km/t 4 klip
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 06.56 – 08.15 ATK 281
Sorø Fulbyvej Mandag klokken 16.57-19.40 ATK – bestilt færdselskontrol 53 4 60 km/t 81 km/t
Sorø Nyrupvej Mandag klokken 14.21-16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 59 11 60 km/t 105 km/t Et klip og en betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

By Vej Tidspunkt
Korsør Skovvej Mandag klokken 19.50 – 20.31 Ét køretøj kontrolleret, fører sigtet for at køre mere end 30% for stærkt i tættere bebygget område.
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 18.07 – 18.59 9 køretøjer kontrolleret. Én sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt  i tættere bebygget område, én sigtet for at køre på konstruktivt ændret lille knallert med passager bagpå, én sigtet for at lade sig befordre  som passager på lille knallert uden styrthjelm, én sigtet for overtrædelse af våbenloven og én sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.
Vordingborg Københavnsvej Mandag klokken 10.00 – 14.30 Uopmærksomhedskontrol. 21 køretøjer kontrolleret. Én sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon, én sigtet for at køre uden førerret, hvor køretøjet blev konfiskeret idét føreren var standset flere gange. Én billist fik inddraget nøgler og nummerplader, idét køretøjet var efterlyst.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en påvirket trafikant:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Slagelse Jernbanegade Mandag klokken 21.38 23-årig mand fra Slagelse Narkokørsel. Den 23-årige havde ikke noget kørekort og blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret, og bilen, som han kørte i, viste sig at være stjålet. Han blev derfor også sigtet for tyveri

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 15. september 2020

Bornholms Politi

Hærværk

Mandag formiddag anmeldte en 34-årig kvinde fra Rønne, at der var blevet kastet en sten gennem forruden på hendes bil på Zahrtmannsvej i Rønne.

Mandag eftermiddag anmeldte en 48-årig mand fra Rønne, at der i løbet af weekenden var blevet knust to ruder på hans campingvogn i Dampmøllegade i Rønne.

Indbrud

Mandag formiddag indløb en anmeldelse om indbrud i et klubhus i Rønne. Ukendt gerningsmand har skaffet sig adgang ved at brække et ovenlys vindue op og kravle ned igennem det.
Der er blevet stjålet en kasse marsbars og en kasse Jenka tyggegummi, hvorefter gerningsmanden har forladt stedet via hovedindgangen.

Kilde: Bornholms Politi / 15. september 2020

Fyns Politi

Assens

Spirituskørsel
5690 Tommerup – Møllebakken
Anmeldt: 14/09/2020 16:45
Sket: 14/09/2020 16:40 – 14/09/2020 16:45
Sigtede førte varebil, ad Møllebakken til trods for at han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i øvrigt
5600 Faaborg – Havnegade
Anmeldt: 14/09/2020 13:32
Sket: 11/09/2020 12:00 – 12/09/2020 11:00
Indgang: Dør opbrudt. Stjålet: Diverse håndværktøj.

Indbrud i garage/udhus
5772 Kværndrup – Mullerupvej
Anmeldt: 14/09/2020 08:23
Sket: 14/09/2020 00:00 – 14/09/2020 06:00
Indgang: vindue opbrudt. Stjålet: Intet overblik.

Hærværk
5750 Ringe – Fåborgvej
Anmeldt: 14/09/2020 18:42
Sket: 14/09/2020 18:42
Hærværk på bil. Knust rude og ridser på kølerhjelmen.

Kerteminde

Indbrud i privat beboelse
5330 Munkebo – Bakkelunden
Anmeldt: 14/09/2020 11:55
Sket: 14/09/2020 10:00 – 14/09/2020 11:45
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: smykker, elektronisk udstyr, kontanter.

Indbrud i privat beboelse
5330 Munkebo – Solbakken
Anmeldt: 14/09/2020 12:03
Sket: 14/09/2020 08:10 – 14/09/2020 12:04
Indgang: Dør opbrudt. Stjålne genstande: Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5380 Dalby – Hersnapvej
Anmeldt: 14/09/2020 14:24
Sket: 12/09/2020 10:00 – 14/09/2020 14:00
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: pengeskab, vinflasker.

Middelfart

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5500 Middelfart – Toget Mellem Middelfart Og Kolding
Anmeldt: 14/09/2020 09:15
Sket: 11/09/2020 13:10 – 11/09/2020 13:30
Stjålet fra rygsæk: pung.

Færdselsuheld
5500 Middelfart – Motorvej E
Anmeldt: 14/09/2020 20:52
Sket: 14/09/2020 20:52
Part 1, personbil påkørte afspærringsmateriale og skiltevogn, med ca. 80 km/t. Part 1 havde skader på fronten. Skiltevognen havde skader bag på.

Nyborg

Spirituskørsel
5800 Nyborg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 14/09/2020 18:02
Sket: 14/09/2020 18:02
Bilist stoppet. Kørte mod færdselsretningen på motorvejen. Anmelder oplyser at føreren lugter af alkohol.

Spirituskørsel
5800 Nyborg – Odensevej
Anmeldt: 15/09/2020 01:05
Sket: 15/09/2020 01:05
To personer truffet i køretøjet. Begge lugtede kraftigt af alkohol og blev skønnet påvirkede. Der sås adskillige tomme øldåser i bilen. Promille over den tilladte.

Odense

Indbrud i virksomhed
5000 Odense C – Wichmandsgade
Anmeldt: 14/09/2020 08:22
Sket: 11/09/2020 15:00 – 12/09/2020 10:00
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: computerskærme.

Indbrud i privat beboelse
5000 Odense C – Allégade
Anmeldt: 14/09/2020 11:17
Sket: 12/09/2020 20:00 – 13/09/2020 02:52
Indgang via dør. Stjålne genstande: mobiltelefon, betalingskort, der efterfølgende blev misbrugt.

Indbrud i virksomhed
5220 Odense SØ – Nøglens Kvarter
Anmeldt: 14/09/2020 10:42
Sket: 10/09/2020 15:00 – 11/09/2020 06:00
Indgang gennem vindue. Stjålet: Skoletaske med indhold. Ydermere var der ødelagt en projekter som hang i loftet.

Indbrud i garage/udhus
5240 Odense NØ – Bøgeparken
Anmeldt: 14/09/2020 09:43
Sket: 11/09/2020 16:00 – 14/09/2020 06:00
Indgang: skur opbrudt. 3 el-cykler beskadiget. Stjålne genstande: scooter BX2742.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Kirkevej
Anmeldt: 14/09/2020 11:21
Sket: 08/09/2020 12:00 – 14/09/2020 10:00
Indgang: Vindue opbrudt. Stjålne genstande: Intet stjålet.

Tyveri fra personbil
5220 Odense SØ – Ørbækvej
Anmeldt: 14/09/2020 07:43
Sket: 13/09/2020 22:00 – 14/09/2020 07:35
Suzuki Swift årgang 2006, mørk rød metallic. Forreste siderude i passagerside knust. Stjålet: glasfigurer, to tasker med petanque kugler.

Færdselsuheld
5220 Odense SØ – Østre Ringvej
Anmeldt: 14/09/2020 13:09
Sket: 14/09/2020 13:09
Motorcykel og bil kørt sammen i rundkørsel. Ingen alvorlig personskade.

Færdselsuheld
5260 Odense S – Fynske Motorvej
Anmeldt: 14/09/2020 17:58
Sket: 14/09/2020 17:58
Part 1, personbil kørte ad Fynske Motorvej mod vest i 2. vognbane med ca. 110 km/t, da han i et splitsekund var uopmærksom. Part 1 mistede herredømmet og påkørte midterautoværn, der blev beskadiget. Ingen personskade.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5240 Odense NØ – Strandvejen
Anmeldt: 14/09/2020 16:39
Sket: 14/09/2020 16:39
Part 1, 3 hjulet el-scooter kørte ad Kertemindevej mod Øst. I krydset ved Strandvejen foretog han venstresvingning, men kørte tværs igennem krydset i nordvestlig retning, hvorunder han krydsede ind foran en køretøj, der kørte lige igennem krydset og måtte bremse, hvorefter part 1 ramte part 2, personbil, der befandt sig i krydset og skulle i sydlig retning. Part 2 prøvede at undvige til højre, men blev ramt på venstre baghjul og skærm. Part 1 skønnedes påvirket af spiritus.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vesterbro
Anmeldt: 14/09/2020 16:30
Sket: 14/09/2020 16:30
Butikstyv havde stjålet Airpods i Føtex, og flygtede til fods fra stedet. Medarbejder fra butikken eftersatte, og fangede tyven. Politiet herefter tilkaldt.

Hærværk
5000 Odense C – Lerchesgade
Anmeldt: 14/09/2020 07:58
Sket: 11/09/2020 14:00 – 14/09/2020 07:15
Begge sidespejle vredet rundt og knust på 4 køretøjer: Volkswagen Golf årgang 2019 mellemgrå. Peugeot 308 årgang 2010, sølvgrå. Peugeot 308 årgang 2011, mellemgrå. Volkswagen Golf årgang 2019, mellemgrå.

Svendborg

Indbrud i privat beboelse
5700 Svendborg – Klampenborgvej
Anmeldt: 14/09/2020 16:01
Sket: 13/09/2020 21:00 – 14/09/2020 07:30
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: Intet overblik.

Indbrud i privat beboelse
5700 Svendborg – Hellet
Anmeldt: 14/09/2020 08:42
Sket: 13/09/2020 22:00 – 14/09/2020 08:30
Indgang: Hoveddør opbrudt. Stjålne genstande: Sko, Solbriller, Armbåndsur, Tøj, Smykker, Mobil.

Færdselsuheld med personskade
5700 Svendborg – Søndervej
Anmeldt: 14/09/2020 13:16
Sket: 14/09/2020 13:16
Part 1, varebil var standset i højre rabat i vestgående retning. Idet føreren åbner venstre fordør, kommer en kvindelig cyklist bagfra. Hun rammer døren og bliver slynget i asfalten. Cyklisten blev kørt til skadestue.

Færdselsuheld med personskade
5762 Vester-Skerninge – Knarrebjergvej
Anmeldt: 14/09/2020 10:15
Sket: 14/09/2020 10:15
Part 1, personbil med retning mod øst. Han havde formentlig fået solen i øjnene, hvorfor han med sin front påkørte part 2, personbil med retning mod øst. Part 2 holdt stille på landevejen, idet hun skulle svinge til venstre ad en bivej. Part 2 kørt til sygehus.

Kilde: Fyns Politi / 15. september 2020