Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 16. juni 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Tranevej, Ringsted
Frejasvej, Ringsted
Vallekildevej, Vallekilde, Hørve
Gummersmarkvej, Bjæverskov

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Stenaldervej, Køge
Rørskovvej, Gundsømagle, Roskilde
Lupinvej, Tølløse
Gundsømagle, Holmehaven, Roskilde
Søagervej, Greve
Møllevej, Borup
Vibyvejen, Viby Sj.

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Universitetsvej, Himmelev, Roskilde

Færdselsuheld – Dommervænget / Bymarken, Roskilde

Kl. 08.54 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld i krydset Dommervænget – Bymarken, hvor en fodgænger var blevet påkørt af en bilist. Det viste sig, at en 34-årig kvinde fra Roskilde var kørt i en personbil ad Dommervænget mod vest og frem til krydset, hvor hun ville foretage svingning til højre ad Bymarken mod nord. I det samme kom en 64-årig mand fra Roskilde gåede ad Bymarken mod syd i den hensigt at fortsætte forbi Dommervængets udmunding i krydset og videre mod syd. Da han var trådt fra fortovet og ud på kørebanen, fortsatte bilisten frem over vigelinjen med lav hastighed og ramte fodgængeren, der forsøgte at afværge påkørslen ved at hoppe opad. Han faldt dog omkuld og slog den ene arm, så ambulancen kørte ham på skadestuen til fornøden behandling for en mindre kvæstelse. Bilisten slap uskadt fra uheldet, og der skete ingen skade på hendes bil, men hun kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Gislingevej, Lammefjord, Grevinge – Odsherred

Kl. 10.18 var to bilister stødt sammen i krydset ved Gislingevej – Ovebæks Høj, så politiet rykkede ud til uheldsstedet. Det viste sig, at en 76-årig mand fra Grevinge kørte i en personbil ad Ovebæks Høj mod øst frem til krydset, hvor han fortsatte ud på Gislingevej og blev ramt af en personbil ført af en 56-årig kvinde fra Holbæk. Hun kørte i sydlig retning, og sammenstødet bevirkede, at den 76-årige bilist havnede i den vestlige grøft i krydset. Ingen af personer kom til skade ved uheldet, der formentlig skete på grund af nedsatte oversigtsforhold i krydset.

Ordensbekendtgørelsen – Vilh. Andersensvej, Ringsted

Kl. 10.35 anmeldte en kvindelig parkeringskontrollør, at en mandlig bilist, hvis bil havde fået en parkeringsafgift, havde taget noget af hendes udstyr, som han havde kastet i jorden, fordi parkeringskontrolløren ikke ville annullere den tildelte afgift. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en stadig ophidset, 28-årig mand fra Ringsted, hvis verbale frustrationer nu gik ud over politipersonalet, som blev omtalt med diverse eder og forbandelser. Politiet vurderede, at manden havde forstyrret den offentlige orden på grund af sin adfærd over for både parkeringskontrolløren og politiet, så den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han kan nu forvente både en bøde fra politiet og kravet fra parkeringskorpset om betaling af den tildelte parkeringsafgift.

Færdselsuheld / spirituskørsel – bil beslaglagt – Holbækvej, Roskilde

Kl. 11.42 fik politiet via alarmcentralen melding om et færdselsuheld ved et fodgængerfelt på Holbækvej ved Rønnebærparkens udmunding, idet en fodgænger var blevet påkørt af en bilist. Politiet var fremme tre minutter senere og kunne konstatere, at en kvæstet kvinde liggende på vejen blev hjulpet af tililende. Vidner oplyste straks til den første patrulje, at bilisten netop var flygtet fra stedet i sin bil, hvorfor politiet straks begyndte at lede efter bilen på Holbækvej i østlig retning, som ifølge vidner var flugtretningen. Tæt på krydset ved Møllehusvej traf politiet bilisten, som blev standset uden dramatik. Bag rattet sad en spirituspåvirket, 55-årig mand fra Lille-Skensved, som blev anholdt og sigtet for både spirituskørsel og straffelovens bestemmelser om flugt fra et uheldssted med en kvæstet person. Den tilskadekomne kvinde blev først tilset af ambulancepersonalet og efterfølgende af en læge fra den tilkaldte lægehelikopter, som landede på den afspærrede del af Holbækvej mellem Møllehusvej og Fælledvej. Kvinden var ved bevidsthed og blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor hun fik konstatere lettere kvæstelser i torsoen og diverse knubs som følge af påkørslen. Den anholdte bilist blev kørt på skadestuen, hvor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. En narkometertest indikerede i øvrigt, at alkoholkoncentrationen i bilistens blod formentlig ville overstige to promille, så politiet beslaglagde hans personbil med henblik på senere konfiskation. Færdselsloven giver hjemmel hertil, hvis alkoholkoncentrationen forventes at overstige to promille, selv om det måtte være første gang, en bilist sigtes for spirituskørsel. Den 55-årige blev efter en juridisk vurdering hos anklagemyndigheden løsladt efter afhøring til sagerne. Den tilskadekomne kvinde var en 80-årig kvinde fra Roskilde, som på uheldstidspunktet var ved at krydse Holbækvej i fodgængerfeltet i sydlig retning, da bilisten kørende i østlig retning ad Holbækvej påkørte hende. Hun er tirsdag formiddag fortsat indlagt på Rigshospitalet og er uden for livsfare.

Arbejdsulykke – Gl. Skovvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 14.27 rykkede ambulancepersonale, brandvæsen, lægehelikopteren og politiet ud til en arbejdsulykke, hvor en mand ifølge anmeldelsen til alarmcentralen skulle være fastklemt i en maskine. Politiet kunne konstatere, at ulykken var sket i en grusgrav, hvor en mandlig medarbejder havde begge sine ben i klemme i en stenknusermaskine. Han kom fri og blev transporteret til Holbæk sygehus til behandling for kvæstelserne. Politiet tilkaldte Arbejdstilsynet, som undersøgte omstændighederne ved ulykken for at få klarlagt, om nogen kan drages til ansvar herfor. Politiet har p.t. ikke nogen oplysninger om hverken den tilskadekomnes alder eller alvorligheden af hans kvæstelser.

Færdselsuheld – Hovedvejen, Øm, Roskilde – Lejre

Kl. 15.07 var der sket et færdselsuheld med flere parter involveret, hvilket politiet og ambulancepersonale rykkede ud til. Det viste sig, at ingen var kommet til skade, men en 44-årig mand fra Ringsted blev dog kørt til kontrol på skadestuen, efter at hans bils airbag blev udløst. Uheldet skete, da en 60-årig mand fra Odense NV under kørsel i sin bil i sydvestlig retning tæt på krydset ved Højbyvej påkørte bagenden af den 44-åriges bil. Dette sammenstød medførte, at den 44-åriges blev skubbet fremad, så to andre bilister også blev impliceret i uheldet. Bugseringskøretøj blev tilkaldt til at flytte de havarede biler og rengøre kørebanen for vragdele. Politiet registrerede blot parterne i uheldet og var færdige på uheldsstedet kl. ca. 16.00.

Færdselsuheld – Frejasvej / Stenhusvej, Holbæk

Kl. 16.13 var der sket et færdselsuheld med to bilister impliceret. En 39-årig kvinde fra Stenlille var forinden kørt i en personbil ad Stenhusvej mod sydvest, da hun i krydset ved Frejasvej påkørte venstre forskærm på en personbil ført af en 60-årig kvinde fra Holbæk. Sidstnævnte var forinden kørt ad Frejasvej og var standset ved vigelinjen, inden hun fortsatte ud på Stenhusvej, hvor hun blev påkørt. Begge parter blev indbragt til skadestuen til kontrol, men de var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Politiet regulerede trafikken i krydset, indtil bugseringskøretøjer kl. ca. 17.30 havde fået fjernet de implicerede køretøjer fra uheldsstedet. Den 60-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmeler.

Færdselsuheld – Hundige Strandvej, Greve

Kl. 17.47 var en 89-årig mandlig cyklist fra Greve væltet på sin cykel, da han kørte ad Hundige Strandvej mod nord på cykelstien. Forinden kunne han høre, at en knallert/scooter nærmede sig bagfra, hvorfor han med sin cykel trak ind på fortovet for at give plads. Pludselig mærkede han et ryk i cyklen, så han væltede. Knallerten/scooteren fortsatte videre uden at standse, og cyklisten bemærkede, at der på knallerten var to unge mænd af anden etnisk oprindelse end dansk, 18-21 år, uden styrthjelm, den ene iført short og den anden lange, mørke bukser. Der var ingen nummerplade på knallerten, så politiet forsøger nu at finde frem til føreren af knallerten for at få hans forklaring til sagen, som politiet behandler som et færdselsuheld. Cyklisten slap med diverse knubs efter sit styrt på cyklen.

Vold – Greve strand, Greve

Kl. 18.33 anmeldte en 46-årig mand, at han på stranden ud for Olsbæk Strandvej var blevet slået i hovedet af en fremmed mand, der forinden havde ytret sig om hans person. Voldsmanden var ifølge vidner gået fra stedet efter overfaldet, men kom efterfølgende tilbage, hvorfor politiet kl. 19.14 kunne anholde en spirituspåvirket, 24-årig mand fra Greve. Han blev sigtet for vold og løsladt efter afhøring til sagen, som han vil høre nærmere om, når den skal afgøres ved et retsmøde i retten.

Flere personer i slagsmål / ordensbekendtgørelsen – Hundige Havnevej, Greve

Kl. 20.03 var flere personer røget i totterne på hinanden ved Hundige Havn. En 20-årig kvinde fra Herfølge oplyste, at en gruppe på fire kvinder og en mand havde henvendt sig til hende og hendes 23-årige kæreste, som var blevet slået i ansigtet. Han havde så forsvaret sig selv og indladt sig i slagsmål med de fire kvinder og manden. Ingen kom til skade ved slagsmålet, så politiet valgte at sigte alle seks personer for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da alle mente at være forurettede i anledning af slagsmålet. Alle kan nu se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Spiritus-/narkokørsel – Vesterbro, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 20.42 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 41-årig mand fra Store-Heddinge for spiritus- og narkokørsel på en ATV. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret mv. – Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 21.24 fik politiet en anmeldelse om, at en knallertkører havde svært ved at holde balancen og var væltet nogle gange under kørslen ad Frederiksborgvej i nordlig retning. Politiet fik kontakt til en 15-årig dreng fra Viby Sj., som var påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen. Han blev derfor sigtet for de overtrædelser af færdselsloven og anholdt. Under visitationen fandt politiet ham i besiddelse af 5½ gram hash, og politiets indgriben i hans kørsel blev kommenteret med mindre pæne verbale ytringer om politiet. Sigtelserne kom derfor også til at omfatte den ulovlige besiddelse af hash samt overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af ytringerne mod politiet. Endvidere havde den 15-årige ikke noget kørekort til at køre på knallert, så det blev han også sigtet for. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, inden han blev løsladt og afhentet af sin mor på politistationen i Roskilde. De sociale myndigheder blev også underrettet om sagen, som både den 15-årige og hans værger kan forvente at høre nærmere om.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 15.-16. juni 2020

Østjyllands Politi

Mand anholdt for at blotte sig for pige

En 15-årig pige blev mandag kl. 11.05 udsat for en ubehagelig oplevelse, da hun kom gående på en sti ved Banevej i Mårslet. Foran pigen gik en mand, der pludseligt standsede op ved nogle buske og trak ned i bukserne, som om han skulle tisse. Da pigen var ved at gå forbi ham, fløjtede manden højlydt, og da hun kiggede derhen, stod han og onanerede.

Pigen skyndte sig at løbe fra stedet og fik fat i sin mor, som kontaktede politiet. En patrulje fik kort efter øje på en 30-årig mand ved Mårslet letbanestation, som passede på pigens signalement. Han ville i første omgang ikke fortælle, hvad han lavede på stedet, men erkendte senere, at han havde blottet sig for pigen.

Den 30-årige blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse.

**

Aggressiv mand anholdt i Aarhus

En 52-årig mand blev natten til tirsdag kl. 00.14 anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter han opført sig aggressivt foran en patrulje fra Østjyllands Politi. En borger havde ringet efter politiet, da han havde set to mænd i håndgemæng på Guldsmedegade i Aarhus C.

Da betjentene kom frem, løb en mand fra stedet, men den 52-årige blev tilbage. Han var beruset og råbte og gestikulerede voldsomt af betjentene, da de steg ud af bilen. Han blev flere gange bedt om at standse sin aggressive fremtoning, og da han fortsatte sin truende adfærd, mens han gik tættere på patruljen, blev han anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

**

22-årig kvinde så blotter på sti

En 22-årig kvinde anmeldte mandag kl 10.10, at en mand netop havde blottet sig for hende på Brabrandstien ved Åbrinkvej i Aarhus C. Kvinden forklarede, at hun under en løbetur på stien fik øje på en mand, der kom cyklende mod hende.

Pludseligt hev manden ned i sine bukser, så kvinden kunne se hans penis. Herefter cyklede han videre fra stedet.

Kvinden har givet følgende signalement af manden:

• Mellemøstlig af udseende
• Ca. 25-35 år
• Kort, sort hår
• Iført grå hættetrøje
• Cyklede på en sort damecykel

Har du oplysninger om manden, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.

**

Ruder knust hos virksomheder i Randers

En eller flere ukendte gerningsmænd var natten til tirsdag på spil på Engelsholmvej i Randers SV, hvor tre forskellige virksomheder fik ruder knust.

Det var en vagt, der reagerede på en alarm, der gik kl. 3.31. Da han kom frem, så han, at nogen havde knust ruder i tre bygninger på vejen. En patrulje kørte efterfølgende til stedet for at sikre spor.

I én af virksomhederne var der tegn på, at gerningsmændene havde været inde på stedet og gennemrode et kontor, men der er endnu ikke noget overblik over, om der er blevet stjålet noget.

**

Ukrudtsbrænder startede brand hos nabo

Politi og brandvæsen blev mandag kl. 10.51 kaldt til en brand på en privat adresse i Hjortshøj, hvor et træhegn og et brændeskur stod i flammer. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der ikke nåede at sprede sig til villaen ved siden af.

Det viste sig, at det var en uheldig 61-årig mand, der havde forårsaget branden, da han med en ukrudtsbrænder var i færd med at fjerne ukrudt op af hegnet mellem sin egen og naboens grund.
En flamme fik fat i hegnet, og så bredte ilden sig derfra til naboens skur.

Den 61-årige blev efterfølgende sigtet efter beredskabsloven for uforsvarlig omgang med ild.

**

Færdsel

Mandag kl. 8.14 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvejen/Kærvej i Grenaa. En 54-årig mandlig bilist var i færd med at svinge til venstre ad Kærvej, da han blev ramt bagfra af en bil ført af en 18-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Mandag kl. 14.45 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Lystrupvej i Risskov. En 43-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 23-årig mand, som blev skubbet op i en bil med en 39-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 15.13 skete der et færdselsuheld i krydset Havnegade/Udbyhøjvej i Randers C. En 70-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 53-årig mand, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 15.24 skete der et færdselsuheld på Hørretvej i Mårslet. En 12-årig pige cyklede ind på en cykelsti lige ud foran en 58-årig mand, som kom cyklende ligeud. Den 58-årige forsøgte at bremse, men de to cykler stødte sammen og begge parter væltede ned på asfalten. Begge pådrog sig formentligt mindre hjernerystelser, og den 58-årige blev kørt til behandling på skadestuen, da han havde ondt i sin skulder.

Mandag kl. 17.52 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Tilst.

Mandag kl. 19.24 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Henrik Hertz Vej i Åbyhøj. En 70-årig mandlig cyklist stødte sammen med en bil ført af en 33-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Parterne var ikke helt enige om, hvordan uheldet var sket.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Solbakken i Pindstrup begået mellem fredag d. 12/6 kl. 14.00 og mandag d. 15/6 kl. 7.00

 

Kilde: Østjyllands Politi / 16. juni 2020

Nordsjællands Politi

Elværktøj stjålet

Hillerød: Fra en container, der stod på Carlsbergvej er der mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og mandag morgen klokken 06.30 stjålet diverse el-værktøj. Tyven har på ukendt vis fjernet låsen til containeren.

 

Bænk stjålet

Stenløse: En grøn såkaldt ”Københavner-bænk” med sorte støbejernssider og –ben er mellem fredag eftermiddag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Stenløse Kirkegård på Engholmvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.47.

 

Flere på skadestuen efter trafikuheld

Helsinge: To fodgængere og en bilist måtte mandag en tur på skadestuen efter et større færdselsuheld på Valbyvej. Uheldet skete som et harmonikasammenstød klokken 11.49, hvor i alt tre biler stødte sammen. Uheldet skete, da føreren i den bagerste bil ikke opdagede, at de forankørende biler havde sænket farten, mens de ventede på at kunne passere nogle fodgængere, der gik i vejkanten.

 

Mand standsede spritbilist

Skævinge: En 44-årig mand fra Birkerød fik mandag omkring klokken 12.30 standset en kvinde, der kørte ad Amtsvejen. Den 44-årige mand fik på grund af kvindens kørsel mistanke om, at hun var alkoholpåvirket og han kørte derfor efter hende alt imens han havde kontakt til en patrulje, som blev sendt afsted for at finde kvinden. Det lykkedes imidlertid manden, at standse kvinden, som er 35 år og fra København, og få hende til at blive på stedet, indtil patruljen nåede frem. Her blev hun sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

 

Havde lidt for travlt

Slangerup: En 43-årig mand med ukendt adresse havde så travlt med at komme frem til sit bestemmelsessted, at hans overhalinger blev anmeldt til politiet som hensynsløse af en medtrafikant. En patrulje kørte af sted for at finde manden og traf ham på Slangerupvej, hvor han blev behørigt formanet om, at tidsnød ikke berettiger til at køre uden hensyntagen til sine medtrafikanter.

 

Mobiltelefon stjålet fra bil

Hornbæk: En mobiltelefon blev mandag eftermiddag mellem klokken 13.30 og 13.45 stjålet fra en Renault Clio, som holdt på Villingebæk Strandvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 36-årig mand fra Hornbæk blev mandag eftermiddag klokken 17.15 standset, da han kom kørende ad Søndre Strandvej. Her viste det sig, at manden tidligere havde fået frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Taske stjålet fra bil

Skodsborg: En taske med tøj og en ipad blev mandag eftermiddag mellem klokken 15.50 og 16.30 stjålet fra en VW Tiguan, der var parkeret på Bøllemosevej. Tyven har knust en siderude for at få adgang til bilen.

 

Drenge søgte tilflugt på politistation

Helsingør: Tre 14-årige drenge fra Helsingør og Snekkersten søgte mandag aften klokken 21.10 tilflugt på politistationen. Her forklarede de, noget forpustede, at de var blevet jagtet fra multibanen på Borgm. P. Christ. Vej via stisystemet og hen til politistationen af en mand i en bil. Forud for episoden havde de tre mødt en fjerde dreng i gangtunnelen ved multiparken. Her havde der været en meningsudveksling, som afstedkom, at den fjerde dreng ringede til en person, der formentlig var identisk med manden i den bil, der kørte efter de tre andre drenge. Manden kom også til politistationen, hvor gemytterne blev dæmpet, og de tre drenge blev vejledt om at ringe efter deres forældre og holde sig væk fra Multiparken.

 

Spritbilist standset

Hillerød: En 25-årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 23.43 standset på Københavnsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige promille.

 

Sprængning af hæveautomat

Ålsgårde: Klokken 01.30 natten til torsdag foretog ukendte gerningsmænd en sprængning af en hæveautomat ved Nordea i Ålsgårdecentret. Det har ikke umiddelbart været muligt at konstatere, om sprængningen gav gerningsmændene adgang til automatens kontanter. Sagen efterforskes nu yderligere.

 

Kørte uden kørekort

Ålsgårde: En 18-årig kvinde fra Charlottenlund blev klokken 02.22 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Krogebakke. Kvinden havde ikke erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og bilens ejer blev sigtet for at overlade bilen til en person uden kørekort.

 

Indbrud hos frisør

Charlottenlund: En ukendt gerningsmand brød klokken 03.08 ind i en frisørsalon på Ordrupvej. Tyven har brudt en vindue op og stjålet nogle kontanter fra forretningen.

 

Narkobilist uden kørekort

Gentofte: En 30-årig mand fra København blev omkring klokken 04.00 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Emmasvej. Her viste det sig, at han var narkopåvirket, ikke havde noget kørekort, men til gengæld havde han flere salgsposer med hash i sine bukselommer. Manden blev sigtet for samtlige forseelser og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad. Bilens ejer blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 15.-16. juni 2020

Nordjyllands Politi

Brugstyveri af bil

Natten til tirsdag kl. 0305 blev der standset en bil på Uno-X stationen på Halsvej i Vodskov. I bilen var der fire unge mænd. Bilen var brugsstjålet med rette nøgle og føreren blev sigtet for brugstyveriet. Han blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret og så var han også i besiddelse af en ulovlig kniv. Kniven blev konfiskeret og den unge mand kan nu se frem til bøder for alle forholdene.

 

Indbrud i virksomhed

Tirsdag nat kl. 0313 blev der lavet indbrud i en virksomhed på Søagervej i Sdr. Onsild. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at knuse to vinduer i en dør i indgangspartiet til virksomheden. Efter at være kommet ind havde gerningsmanden været rundet i alle kontorene, men var tilsyneladende blevet overrasket af et eller andet da kosterne var efterladt på stedet. En patrulje sikrede DNA fra gerningsstedet.

 

Indbrud i villa

I perioden fra fredag kl. 1200 til mandag kl. 1205, blev der lavet indbrud i en villa på Bygaden i Aalborg. Der var brudt et stuevindue op, og gerningsmanden var kommet ind i villaen via vinduet. Hele villaen var gennemrodet, og der var blevet stjålet sølvtøj og dyre smykker. Der er endnu ikke helt præcist overblik over, hvad der er stjålet i villaen.

 

Kilde: Nordjyllands Politi / 16. juni 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

HASLEV: Pas på falske eurosedler

I går formiddags klokken 11.26 fik politiet en anmeldelse om, at der var en kunde i en kiosk på Gamle By i Haslev, der havde betalt med 2 falske 50 eurosedler. De falske pengesedler var først blevet opdaget senere, og politiet er nu i gang med at efterforske sagen. I samme forbindelse advarer politiet om at være ekstra  opmærksom, når der bliver betalt med eurosedler.

 

KORSØR: Spurgte kvinde om hun ville have sex

En kvinde havde i går klokken 15 en noget løjerlig oplevelse på en skovsti på Skovvej i Korsør. Hun var kommet gående ad stien , da en mand henvendte sig til hende og spurgte, om hun talte engelsk. Herefter havde han spurgt kvinden om hun ville have sex med ham. Det takkede hun nej til og skyndte sig videre. Hun er tilsyneladende ikke den første i området, der har fået et sådan tilbud. Og politiet vil derfor gerne tale med manden. Han beskrives som 30-45 år, 170-175 cm høj, almindelig af kropsbygning, brun i huden, sort kort hår, talte engelsk og var iført hvid t-shirt og sorte bukser.

 

SLAGELSE: Hurtig knallert

I forbindelse med en almindelig patruljering stødte en politipatrulje på en noget hurtigt knallert, da den kom kørende ad Stillingevej i krydset ved Bildsøvej i Slagelse. Den var ganske rigtigt ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt, og derfor blev den 21-årige mandlige fører sigtet efter færdselsloven.

 

NYRUP: Motorcyklist i færdselsuheld

En motorcyklist kom i går klokken 16.32 galt afsted, da han kørte ind i en bil, som holdt stille for at svinge til venstre ved Ugerløsevej i Nyrup. Motorcyklisten, der kom alvorligt til skade, blev fløjet til Rigshospitalet til behandling. Føreren af personbilen kom ikke til skade ved ulykken.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 15. juni 2020

Bornholms Politi

Færdsel

Færdselsafdelingen var ude med laseren mandag den 15. juni i Lobbæk. Her blev det desværre til 3 klip i kørekortet til 3 mænd, som ikke havde taget højde for hastighedsbegrænsningen på 60 km/t. Den højeste hastighed var 88 km/t. Der blev også standset en ulovlig lille knallert, som kørte 47 km/t.

 

ATK

ATK-køretøjet var også på vejene i går, hvor der i 5 timer blev målt på Nordre Ringvej i Rønne inden for bymæssig bebyggelse. Der var 35 bilister, som ikke havde forstået budskabet. Den højeste hastighed var 69 km/t, hvilket resulterede i et klip. Der blev også målt i 2 timer på Munch Petersens Vej i Rønne, hvor der var 2, som kørte for stærkt. Den højeste hastighed her var 61 km/t.

 

Tyveri

Søndag den 14. juni i tidsrummet kl. 1045 til kl. 1100 på Store Torv i Rønne ud for Bornholmercentret blev en 85 årig kvinde, mens hun var inde for at handle, frastjålet sin kurv, der sad bag på hendes 4-hjulede crosser. Hun kunne godt tænke sig at få den tilbage, så har du oplysninger om tyveriet, hører Bornholms Politi gerne fra dig på 114.

 

Brand

En glemt plasticbøtte på en tændt kogeplade var mandag den 15. juni skyld i røgudvikling i et køkken på Rosenvej i Rønne. Brandvæsenet skaffede sig adgang og fik slukket kogepladen. Der var hverken personer eller dyr, som led overlast, men beboeren må alligevel imødese en bøde for overtrædelse af brandlovgivningen.

 

Kilde: Bornholms Politi / 15.-16. juni 2020

Fyns Politi

Faaborg/Midtfyn

Brandundersøgelser
5750 Ringe – Assensvej
Anmeldt: 15/06/2020 15:25
Sket: 15/06/2020 15:25
Brand i halmballer som blev transporteret på en lastbil med anhænger. Anmelder havde forsøgt, at vende tilbage til gården med halmlen, men måtte opgive. Brandvæsnet havde spredt halmballerne på en nærliggende mark for at foretage en kontrolleret afbrænding. Ingen personskade.

Færdselsuheld
5600 Faaborg – Bjernevej
Anmeldt: 15/06/2020 13:48
Sket: 15/06/2020 13:30
Forurettede gående med sin cykel på Bjernevej ca. 100 m sydvest for krydset Bjernevej/Johan Rantzaus Vej sammen med en bekendt. En grå mikrobil kommer kørende bagfra og i en kurve rammer bilen forurettedes cykel, således at forurettede væltede ned i grøften med mindre personskade til følge. Bilen kørte herefter et par hundrede meter længere hen ad vejen, hvorefter føreren steg ud og besigtigede sin bil. Derefter satte han sig ind i bilen igen og kørte fra stedet uden at give sig til kende.
Føreren beskrives som en ældre herre med gråt hår.

Kerteminde

Spirituskørsel
5330 Munkebo – Bakkely
Anmeldt: 15/06/2020 21:18
Sket: 15/06/2020 21:18
Personbil rutinemæssigt bragt til standsning. Føreren anholdt sigtet for spirituskørsel.

Langeland

Færdselsuheld og spirituskørsel
5900 Rudkøbing – Herslevvej
Anmeldt: 15/06/2020 18:42
Sket: 15/06/2020 18:42
Sigtede kørte i personbil, da hun mistede herredømmet over bilen og forulykkede i en kornmark. Alkometertestet til en promille over den tilladte.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5900 Rudkøbing – Omfartsvejen
Anmeldt: 15/06/2020 23:21
Sket: 15/06/2020 23:18
Part 1 kørte ad Omfartsvejen mod nord og kørte tværs over T-krydset med Nordre Landevej / Brovejen. Påkørte på modsatte side af krydset et hegn til Langeland Kommunes materielplads.

Middelfart

Indbrud i privat beboelse
5463 Harndrup – Hjortebjergvej
Anmeldt: 15/06/2020 09:52
Sket: 12/06/2020 15:00 – 14/06/2020 12:00
Indgang via opbrudt vindue. Intet stjålet.

Indbrud i garage/udhus
5580 Nørre Aaby – Enghavevej
Anmeldt: 15/06/2020 18:01
Sket: 14/06/2020 22:00 – 15/06/2020 16:30
Indgang via opbrudt dør. Der er blevet stjålet en el-cykel af mærket Raleigh og lader til batteri.

Tyveri fra personbil
5500 Middelfart – Sjællandsvej
Anmeldt: 15/06/2020 13:20
Sket: 12/06/2020 15:30 – 15/06/2020 05:00
Tyveri fra personbil Peugeot ved at have knust bagruden. Der er blevet stjålet værktøj.

Tyveri fra personbil
5500 Middelfart – Sjællandsvej
Anmeldt: 15/06/2020 13:24
Sket: 12/06/2020 15:30 – 15/06/2020 05:00
Tyveri fra personbil Peugeot ved at have knust bagerste venstre siderude. Der er blevet stjålet inventar.

Tyveri fra lastbil/varebil
5500 Middelfart – Vestergårdvej
Anmeldt: 15/06/2020 09:30
Sket: 14/06/2020 17:30 – 15/06/2020 09:00
Ukendt gerningsmand havde knust rude bagved i førersiden på Ford Fiesta varebil. Der er blevet stjålet en værktøjskasse med diverse håndværk samt elværktøj.

Tyveri fra lastbil/varebil
5500 Middelfart – Odensevej
Anmeldt: 15/06/2020 09:42
Sket: 12/06/2020 08:00 – 15/06/2020 09:00
Siderude i førerdør på hvid Renault Trafic, varebil knust. Stjålet: Brobizz, benzinkort. Bakkamera desuden brækket af bilen.

Tyveri af taske/bagage
5500 Middelfart – Østre Hougvej
Anmeldt: 15/06/2020 19:34
Sket: 12/06/2020 23:59 – 13/06/2020 01:15
Stjålet: Nettopose med indkøb, drikkevarer samt håndtaske med indhold.

Nordfyn

Indbrud i privat beboelse
5462 Morud – Engvej
Anmeldt: 15/06/2020 13:47
Sket: 12/06/2020 10:00 – 15/06/2020 13:30
Indgang via opbrudt vindue. Der er blevet stjålet indbo, smykker mv

Færdselsuheld og spirituskørsel med personskade
5450 Otterup – Slettensvej
Anmeldt: 15/06/2020 23:48
Sket: 15/06/2020 23:48
Part 1 kom kørende ad Slettensvej mod nord. Part 1 mistede herredømmet over bilen. Bilen brudt i brand og føreren trukket ud og bragt på sygehuset.

Nyborg

Indbrud i privat beboelse
5800 Nyborg – Sprotoften
Anmeldt: 15/06/2020 16:05
Sket: 15/06/2020 14:30 – 15/06/2020 16:00
Indgang via opbrudt dør. Der er blevet stjålet en pengekasse med kontanter, smykker og en skuldertaske.

Indbrud i privat beboelse
5853 Ørbæk – Odensevej
Anmeldt: 15/06/2020 05:06
Sket: 15/06/2020 05:06
Indgang via opbrudt vindue. Intet konstateret stjålet.

Færdselsuheld
5800 Nyborg – Bøjdenvej
Anmeldt: 15/06/2020 10:14
Sket: 15/06/2020 10:14
Part 1, personbil kørende ad Bøjdenvej mod sydvest, hvor føreren formentlig fik et ildebefindende og kørte i modsatte kørebanes vejgrøft. Påkørte i den forbindelse en hæk.

Færdselsuheld
5800 Nyborg – Ladegårdsvej
Anmeldt: 15/06/2020 19:10
Sket: 15/06/2020 19:10
Cyklist under lige udkørsel påkørt af venstresvingende personbil. Ringe materiel skade på både cykel og bil og ingen personskade.

Spirituskørsel
5800 Nyborg – Pilevej
Anmeldt: 16/06/2020 01:43
Sket: 16/06/2020 01:43
Sagens person kørte personbil ad Pilevej, 5800 Nyborg i sydgående retning, uagtet at hans promille var over det tilladte.

Odense

Vold
5210 Odense NV – Rismarksvej
Anmeldt: 15/06/2020 20:45
Sket: 15/06/2020 20:45
Anmelder oplyser, at han er blevet beskudt med en hardballpistol, da anmelder kørte forbi to mænd.

Brandundersøgelser
5240 Odense NØ – Slåenhaven
Anmeldt: 15/06/2020 15:17
Sket: 15/06/2020 15:17
Anmeldelse om bygningsbrand. Alle er ude. Ild i køkken. Huset fyldt med røg.

Indbrud i virksomhed
5000 Odense C – Torvegade
Anmeldt: 15/06/2020 08:02
Sket: 15/06/2020 00:32
Indgang via opbrudt dør. Der er blevet stjålet en pengekasse indeholdende kontanter.

Indbrud i privat beboelse
5000 Odense C – Rasmus Nielsens Vej
Anmeldt: 15/06/2020 13:09
Sket: 15/06/2020 01:00 – 15/06/2020 13:00
Forsøgt indgang ved aflistning af vindue.

Indbrud i privat beboelse
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Anmeldt: 15/06/2020 15:40
Sket: 15/06/2020 15:10
En kvinde ringede på forurettedes dør og gav udtryk for, at hun skulle gøre rent i opgangen. Hun tilbød forurettede tærte og frugtsalat, og de gik sammen i køkkenet for at finde en skål. Imens er en anden gerningsmand formentligt gået ind i forurettedes soveværelse, hvorfra gerningsmanden stjal kontanter fra forurettedes pung.

Indbrud i garage/udhus
5250 Odense SV – Ejersmindevej
Anmeldt: 15/06/2020 10:47
Sket: 15/06/2020 00:00 – 15/06/2020 07:00
Indgang via opbrudt dør. Intet stjålet.

Indbrud i garage/udhus forsøg
5250 Odense SV – Ejersmindevej
Anmeldt: 15/06/2020 14:50
Sket: 13/06/2020 18:00 – 15/06/2020 10:00
Dør opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i virksomhed
5260 Odense S – Højbyvej
Anmeldt: 15/06/2020 07:12
Sket: 15/06/2020 02:44
Indgang via knust rude. Der er blevet stjålet diverse indbo mv.

Tyveri af skib/båd/fly
5250 Odense SV – Bellingevej
Anmeldt: 15/06/2020 12:16
Sket: 14/06/2020 22:00 – 15/06/2020 12:00
Der er blevet stjålet en hvid 12 fods båd af ukendt mrk., påhængsmotor af mrk. Mercury. Båden stod placeret på en trailer, som ligeledes var stjålet.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5000 Odense C – Ryttergade
Anmeldt: 15/06/2020 10:23
Sket: 15/06/2020 04:00 – 15/06/2020 09:00
Fra lejlighed er der blevet stjålet diverse kort, kontanter, Airpods og diverse papirer.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Egebæksvej
Anmeldt: 15/06/2020 08:30
Sket: 15/06/2020 08:29
Part 2 kørte på cykel ad Egebæksvej i sydøstlig retning. Foran nr. 14 åbnede part 1 bildøren på sin personbil, hvorefter part 2 påkørte bildøren og væltede.

Færdselsuheld
5270 Odense N – Bjørnekæret
Anmeldt: 15/06/2020 16:17
Sket: 15/06/2020 16:17
Personbil påkørte buskads for enden af villavej i Næsby. Der var tre personer i bilen. Føreren af bilen var meget oprevet efter uheldet og havde været udadreagerende mod beboerne på vejen, som derfor foretog en civil anholdelse af føreren. Føreren af bilen havde ikke erhvervet sig kørerkort.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Munke Mose Allé
Anmeldt: 15/06/2020 23:54
Sket: 15/06/2020 23:54
Sigtede førte el-løbehjul ad Munke Mose Allé under påvirkning af spiritus over det tilladte.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5230 Odense M – Erholmvænget
Anmeldt: 15/06/2020 20:15
Sket: 15/06/2020 20:15
Sagens person førte sort VW passat ad Erholmvænget, påsat to forskellige nummerplader. Sagens person blev sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da narkometer test viste positiv.

Svendborg

Brand i køretøj
5700 Svendborg – Heldagervej
Anmeldt: 15/06/2020 17:15
Sket: 15/06/2020 17:15
Anmeldelse om brand i traktor. Forsøgt slukket af personer på stedet. Traktor står 6-8 meter fra maskinhus, hvor der lige indenfor er der ca. 30 halmballer.

Brand i øvrigt
5700 Svendborg – Ukendt
Anmeldt: 15/06/2020 15:44
Sket: 15/06/2020 15:44
Anmeldelse om ild i båd. Båden ligger tæt på andre både. Umiddelbart ingen personer.

Indbrud i virksomhed
5700 Svendborg – Byparken
Anmeldt: 15/06/2020 10:58
Sket: 12/06/2020 15:30 – 15/06/2020 06:30
Indgang via knust rude. Intet stjålet.

Færdselsuheld
5700 Svendborg – Elvira Madigans Vej
Anmeldt: 15/06/2020 14:14
Sket: 15/06/2020 14:14
Part 2 kørte i sydøstlig retning ad Sundbrovejen på lille knallert. Part 1 kørte personbil, hvor han ud for indkørsel til Elvira Madigans Vej kørte op på cykelbanen og direkte ind foran part 2. Part 2 blokerede bremserne for at undvige, hvilket mislykkedes, hvorfor sammenstødet skete på cykelstien/vigelinjerne.
Ingen behandlingskrævende tilskadekomst.

Færdselsuheld
5700 Svendborg – Baagøes Alle
Anmeldt: 15/06/2020 15:02
Sket: 11/06/2020 08:45
Anmelder som var vidne, oplyste at en mørkgrå Volkswagen påkørte bagskærmen på en parkeret hvid Audi A6. Efter påkørslen, bemærkede anmelder, at den kvindelig billist ikke lagde en seddel i forruden og kørte fra stedet uden at give sig til kende.

Butikstyveri
5700 Svendborg – Centrumpladsen
Anmeldt: 15/06/2020 15:55
Sket: 15/06/2020 15:55
Et par herre jeans stjålet.

Butikstyveri
5700 Svendborg – Ukendt
Anmeldt: 15/06/2020 15:55
Sket: 15/06/2020 15:55
Anmelder oplyser, at hun står med en butikstyv, som formentlig har stjålet flere steder. Gerningsmanden tilbageholdes på stationen.

 

Kilde: Fyns Politi / 15. juni 2020