Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 17. juni 2021

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Greve Strandvej, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Havrevej, Jyllinge
Egesvinget, Jyllinge
Egebjerg Hovedgade, Egebjerg, Nykøbing Sj.
Moseagervej, Solrød Strand
Kirkestræde, Holbæk
Smedelundsgade, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Kalundborgvej, Snertinge

 

Færdselsuheld – Svinningevej, Skelbæk, Svinninge – Holbæk

Kl. 07.02 holdt en lastbil på en privat grund tæt på krydset Svinningevej-Skelbæk, hvilket en 35-årig kvinde fra Gørlev Sj. bemærkede. Hun tolkede det således, at lastbilen måske var ved at trille ud på Svinningevej, så hun bremsede kraftigt op under kørslen i østlig retning. Det opdagede to bagfra kommende bilister for sent, så en 33-årig kvinde fra Kalundborg påkørte den 35-åriges bil, inden den 33-årige selv blev påkørt bagfra af en 39-årig kvinde fra Føllenslev. Der skete ingen personskade ved sammenstødet, og politiet kunne konstatere, at lastbilen på den private grund ikke havde været ude på Svinningevej og dermed været en del af trafikken på landevejen. De implicerede biler fik mindre skader, så politiet registrerede blot parterne og omstændighederne ved uheldet.

 

Færdselsuheld – Ringstedvej, Køge

Kl. 08.24 var to biler stødt sammen på Ringstedvej mellem Køge by og Sydmotorvejen, efter at en 51-årig kvinde fra Køge som fører af en personbil i vestlig retning var bremset op på grund af kødannelse. Det så en 49-årig mand fra Køge i en personbil lidt for sent, så han påkørte bagenden af den 51-åriges bil. Begge parter blev tilset af personale fra de to tilkaldte ambulancer, men ingen havde fået behandlingskrævende skader. Deres biler blev bugseret væk fra uheldsstedet, og politiet registrerede blot parterne og omstændighederne ved uheldet.

 

Social dumping-kontrol – Lejre / Roskilde / Køge

Onsdag var udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi rundt på i alt seks forskellige arbejdspladser for at kontrollere, om der var udenlandsk arbejdskraft beskæftiget, og om disse personer i givet fald var registreret korrekt hos de danske myndigheder.
Kontrollen blev indledt i Lejre kommune, hvor to byggepladser fik besøg af politiet. Ingen af stederne var der beskæftiget udenlandsk arbejdskraft, så politiet fortsatte videre til Roskilde, hvor et tre byggepladser i Roskilde byområde fik besøg. På den ene byggeplads var der ikke beskæftiget udenlandsk arbejdskraft, men på de to andre byggepladser traf politiet i alt fem udenlandske mænd. Alle var korrekt registreret i Registeret for Udenlandske Tjenesteydere (RUT-registeret), så politiet fandt ikke grundlag for at foretage sig yderligere.
Dagens kontrolbesøg blev afsluttet med en kontrol i en lagervirksomhed i den sydlige del af Køge kommune, men her traf politiet ingen udenlandske medarbejdere.

 

Narkokørsel i frakendelsestiden mv. – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Færdselspolitiet standsede kl. 08.50 en personbil, der blev ført ad motorvejen i sydlig retning ved Greve, for at lave en kontrol af føreren og køretøjet. Føreren var en 30-årig mand fra Brøndby Strand, som ikke kunne fremvise noget kørekort. Det var han i forvejen blevet frakendt, og ved en nærmere kontrol af den 30-årige kunne politiet mistænke ham for at være påvirket af cannabis under kørslen. Det gav anledning til to sigtelser for overtrædelse af færdselsloven. I forbindelse med anholdelsen af den 30-årige for at få ham bragt til udtagelse af en blodprøve blev han ophidset og kaldte færdselsbetjenten mindre pæne ting, ligesom den 30-årige blev udadreagerende, så han måtte lægges i håndjern. Denne adfærd medførte så yderligere en sigtelse for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fornærmelig tiltale mod en polititjenestemand. Den 30-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev herefter løsladt. En del af årsagen til ophidselsen kunne måske også være politiets besked til bilejeren om, at hans personbil blev beslaglagt. Dagens kørsel i bilen var femte gang inden for de seneste tre år, at den 30-årige blev sigtet for at køre bil, selv om han var frakendt kørekortet. Beslaglæggelsen af bilen skal en dommer nu kigge nærmere på grundlaget for, idet den 30-årige ikke var helt enig i politiets dispositioner i sagen. Når blodprøven er blevet analyseret, vil den 30-årige høre nærmere fra politiet om sagen.

 

Færdselsuheld – Bjælkerupvej, Klippinge – Stevns

Kl. 12.11 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist. En ambulance var sendt til uheldsstedet, hvortil politiet også kørte og fik kontakt til parterne. En 72-årig mand fra Klippinge var i sin personbil kørt ad Bjælkerupvej mod syd. Ved sidevejen Esagervej ville han foretage svingning til venstre mod øst, men stødte under svingingen sammen med en 69-årig kvinde fra Kolding. Hun kørte på racercykel ad Bjælkerupvej i nordlig retning, da hun ud for Esagervej blev ramt af bilisten. Hun væltede som følge af påkørslen og blev tilset af ambulancepersonalet, men cyklisten var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Politiet optog rapport om sammenstødet ud fra en mistanke om overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt i forbindelse med svingning.

 

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 14.58 var det sket et uheld på motorvejen i det sydgående spor ved Solrød. En 44-årig kvindelig bilist fra Haslev havde nedsat hastigheden på grund af kødannelse, hvilket en bagfra kommende, 20-årig mandlig bilist fra Odense SØ for sent opdagede. Han påkørte derfor bagenden af den 44-åriges bil. Ingen af parterne til skade ved uheldet, der medførte mindre skader på de to implicerede biler.

 

Færdselsuheld – Karlslunde Landevej, Karlslunde – Greve

Kl. 16.24 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til endnu et færdselsuheld, hvor flere køretøjer var impliceret. En 30-årig mand fra Toreby L havde under kørsel i en varebil for sent opdaget, at de forankørende var standset på grund af kødannelse. Han påkørte derfor bagenden af en personbil ført af en 60-årig kvinde fra Klippinge. Hendes bil blev ved sammenstødet skubbet frem i en påhængsvogn tilkoblet en lastbil, hvis fører – en 59-årig mand fra Klippinge – også var standset på grund af kødannelsen. Airbags i de to bageste biler blev udløst ved sammenstødet, og den 60-årige fik ved undersøgelse på skadestuen konstateret et muligt brud på den ene arm som følge af uheldet. Politiet optog rapport om uheldet, som forårsagede større skader på vare- og personbilen.

 

Opfølgende besøg i boligkvarter – Gymnasievej / Parkvej, Køge

Onsdag ind til aften var en patrulje på et opfølgende besøg i det grønne område ved boligblokkene på Gymnasievej og Parkvej i Køge. I sidste uge havde politiet i forbindelse med et besøg fundet et par personer blandt flere tilstedeværende i besiddelse af både narkotika og penge formentlig fra handel hermed, hvorfor området blev aflagt et præventivt og opfølgende besøg. I området traf politiet flere af de samme personer som sidst og fik sig en snak med disse om løst og fast. I denne omgang fandt politiet ikke grundlag for at sigte nogen for nogen lovovertrædelse, idet flere blot nød det gode vejr og gjorde klar til aftensmaden.

 

Listetyv på spil? – Holbæk

Onsdag eftermiddag og aften fik politiet anmeldelser fra forurettede med adresse på Kirkestræde og Smedelundsgade i Holbæk. Fælles for begge forurettede var, at de opholdt sig andetsteds i deres boliger og havde ladet hoveddøren være lukket, men ulåst. I Kirkestræde var det lykkedes en ukendt person at snige sig ind og ubemærket stjæle en taske indeholdende bl.a. pung med et betalingskort i. Først da banken kontaktede beboeren efter mistanke om misbrug af betalingskortet for et mindre beløb, blev beboeren opmærksom på tyveriet af tasken.
I Smedelundsgade havde en beboer hørt noget puslen og hoveddøren blive åbnet, men regnede med, at der var tale om et familiemedlems forventede besøg. Da beboeren havde talt til vedkommende uden respons, havde beboeren undersøgt sagen nærmere og hørt yderdøren smække. Heller ikke her havde beboeren set nogen personer og efterfølgende konstateret, at et ur og en pung var blevet stjålet.
Politiet efterforsker nu sagen i et forsøg på at få identificeret den eller de personer, der måtte stå bag tyveriet. I begge tilfælde var der tale om tyverier fra lejligheder, men opfordringen fra politiet går både til beboere i lejligheder og villaer om at låse hoveddøren ved ophold indendøre eller i haven. Tyven får dermed sværere ved at komme uset ind, og opmærksomheden henledes i disse varme dage også på åbne vinduer, som også kunne være en mulighed for at komme uset ind i en bolig.

 

Fupopkald fra politiet – Herfølge – Køge

Kl. 18.54 kontakte en 33-årig kvinde fra Herfølge politiet, fordi hun netop havde afsluttet en mærkværdigt opkald fra en fremmed mand, der havde ringet fra et af politiets hovedtelefonnumre sluttende på 1448. Manden havde udgivet for at være politibetjent og kontaktede den 33-årige i anledning af et lån, som hun havde optaget. Det var kvinden dog noget uforstående overfor, idet hun ikke havde optaget noget lån. Under den videre samtale havde manden afsløret kendskab til kvindens adresse og hendes personnummer og ville have hende til at overføre penge til en konto. Det havde anmelderen afslået, hvorefter manden havde afbrudt opkaldet.
Anmelderen havde ikke lidt noget tab på grund af sin skepsis til mandens udsagn, hvilket politiet gerne vil rose hende for. Politiet vil i øvrigt generelt aldrig kontakte nogen i anledning af private økonomiske forhold og bede om pengeoverførsler, uden at der ville foreligge omstændigheder, som en borger i forvejen ville være bekendt med, f.eks. i en efterforskning eller lignende situation.

 

Narkokørsel – Højby Hovedgade, Højby – Odsherred

Kl. 19.30 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Højby for narkokørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer ud fra en mistanke om, at den 37-årige fører var påvirket af cannabis under kørslen.

 

Musik til ulempe – Ved Parken, Asnæs – Odsherred

Kl. 23.10 fik politiet en anmeldelse om, at unge havde forsamlet sig i parken, hvor der blev spillet så høj musik, at musikken var til ulempe for de omkringboende. En patrulje kørte til stedet og fik bl.a. kontakt til en 15-årig dreng fra Asnæs. Han havde medbragt sin soundboks, som var blevet skruet lidt for meget op. Musikken blev stoppet, idet den 15-årige oplyste, at de unge alligevel var på vej væk fra området. Ingen blev sigtet for noget i anledning af anmeldelsen.

 

Spirituskørsel – Havnsøvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 01.30 anholdt og sigtede politiet en 39-årig mand fra Jyderup for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

Narkokørsel / lov om euforiserende stoffer – Odsherredvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 01.33 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand uden fast bopæl for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Ved nærmere undersøgelse af hans fandt politiet ca. ½ gram hash, som den 25-årige blev sigtet for ulovlig besiddelse af. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 17. juni 2021

Østjyllands Politi

Cyklende indbrudstyv stoppet af kantsten

Onsdag kl. 19.24 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et muligt igangværende indbrud på Møllegade i Aarhus C. Anmelderen kunne se en person, der tilsyneladende havde stjålet en dyr racercykel fra stedet og derefter var kørt ud af en port ved Vestergade.

Mandens signalement blev sendt rundt til patruljerne i nærheden, og kort tid efter spottede en patrulje på Carl Blochs Gade en cyklende mand, der passede på signalementet. Manden havde dog også ret travlt med at kigge efter patruljen, så han væltede over en kantsten, da han forsøgte at krydse vejen.

Betjentene fik herefter fat i den 30-årige mand, der blev sigtet for indbrud i lejlighed.

 

Kortegekørsel og afgivelse af skud var formentlig optagelser til en musikvideo

Onsdag ved 20.30-tiden modtog Østjyllands Politi flere anmeldelser om, at 5-6 køretøjer kørte i en form for kortege ved Nyringen i Risskov. Anmelderne havde bemærket, at flere personer stak op gennem soltaget og nærmest sad på taget af bilerne, og at en af dem sad med to pistollignende genstande i hænderne. Kort tid efter kom der en anmeldelse om, at der fra en af bilerne var blevet affyret skud op i luften gennem et åbent soltag.

Da patruljerne ankom til stedet, var køretøjerne væk, men området, hvor der skulle være afgivet skud, blev afspærret, mens der blev foretaget en gerningsstedsundersøgelse. Her blev det hurtigt slået fast, at der ikke havde været tale om skarpe skud, idet der blev fundet tre patronhylstre fra en signalpistol. Der blev også fundet flere printede pengesedler, der blev sikret til sagen.

På bagrund af gerningsstedsundersøgelserne og flere vidneafhøringer kunne det konstateres, at der efter al sandsynlighed havde været tale om optagelser til en musikvideo. Politiet arbejder nu videre med at finde frem til de personer, der deltog i optagelserne.

 

Farlig medicin i omløb

Onsdag aften fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der i tidsrummet fra kl. 17.30 til kl. 19.00 havde været indbrud i en bil, der holdt parkeret i en parkeringskælder på Peter Sabroes Gade i Aarhus C. Fra bilen blev der stjålet en taske med forskellige former for anæstesimedicin, heriblandt Fentanyl, der kan være livsfarligt i de forkerte hænder.

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have viden om, hvor medicinen er endt henne. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Pige udsat for blufærdighedskrænkelse

Onsdag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en mor til en 7-årig pige, der ved 14.30-tiden var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse tæt på en legeplads ved C La Cours Skole i Randers.

Pigen havde været på vej tilbage til skolen, da hun på en asfaltsti ned til Sjællandsgade blev opmærksom på en mand, der havde trukket sine bukser ned og vist/rørt ved sit lem, mens han sagde nogle lyde. Moren havde efterfølgende forgæves at finde frem til manden.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set manden i området ved C La Cours Skolen onsdag eftermiddag. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

 

Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Natten til torsdag kl. 02.04 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i en ejendom på Nørregade i Laurbjerg ved Langå. Da patruljen ankom til stedet fik de kontakt med en 39-årig kvinde, der stod med en hund på armen.

Kvinden oplyste, at hun var beboer i huset, og at der ikke var nogen personer derinde. Hun oplyste desuden, at branden formentlig var startet, idet hun havde ladet et stearinlys stå tændt i vindueskarmen.

Kort efter ankom brandvæsnet og påbegyndte slukningsarbejdet. Branden medførte dog ret omfattende skader på huset. Den 39-årige kvinde blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven ved at have efterladt et tændt stearinlys, hvilket formentlig har været årsag til branden.

 

Slagsbrødre endte i detentionen

Natten til torsdag kl. 00.58 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to personer var kommet i slagsmål på Brødregade i Randers C. Da politiet ankom til stedet, var slagsmålet overstået og begge parter, en 36-årig mand og en 31-årig mand, blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under visitationen blev den 31-årige mand fundet i besiddelse af et jernrør og en kartoffelskræller, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

De to mænd bliver efterfølgende kørt til politigården i Randers, men den 36-årige mand var tilsyneladende ikke specielt interesseret i at tilbringe natten i et detentionsrum. Han gjorde kraftigt modstand, så betjentene til sidst måtte lægge ham ned på gulvet. I den forbindelse bed han den ene betjent i låret, og blev derfor også sigtet for vold mod polititjenestemand.

Det lykkedes at få ham indsat i et detentionsrum, men han var åbenbart ikke helt færdig med at ytre sin utilfredshed over situationen. Kort før kl. 02.00 ankom en læge til politigården for at foretage en lægeundersøgelse, og da den ene betjent åbnede døren til detentionsrummet, for at orientere den 36-årige mand om, at lægen er ankommet, blev han spyttet i hovedet. Det kostede den 36-årige mand endnu en sigtelse for vold mod polititjenestemand.

 

Vagter tilbageholdt to mænd, der endte med flere sigtelser

Onsdag kl. 16.17 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra nogle vagter, der havde tilbageholdt to personer på Østergade i Aarhus C. Den ene havde vagterne set løbe fra en bil, hvori der lå en kniv, og den anden var blevet taget i at stjæle parfumer fra Salling.

Butikstyven, en 29-årig mand, blev ved en visitation fundet i besiddelse af to uåbnede parfumer, en pose skunk og en kniv. Han blev derfor både sigtet for butikstyveri, narkobesiddelse og overtrædelse af knivloven.

Den anden, en 28-årig mand, blev fundet i besiddelse af nøglerne til bilen. Her blev der fundet et baseballbat og en fiskekniv. Den 28-årige mand blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

Mand skabte utryghed i Odder

Onsdag kl. 23.26 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand skabte utryghed på Torvet i Odder, idet han havde en truende adfærd og spyttede efter forbipasserende. Da patruljen ankom til stedet betjentene kontakt til en gruppe unge, der oplyste, at manden nu var gået mod letbanestationen.

Ved stationen fik betjentene kontakt til en 36-årig mand, der passede på signalementet, og gruppen af unge, der var gået efter betjentene, bekræftede, at de havde fat i den rigtige. På baggrund af de unges forklaringer blev den 36-årige mand anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

 

Sigtet for narkobesiddelse

Onsdag kl. 14.45 spottede et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje to personer, der kom gående ad Jægergårdsgade i Aarhus C. Betjentene havde mistanke om, at de to personer muligvis solgte hash, så de blev begge visiteret.

Den ene, en 27-årig mand, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk, og han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika. Den anden, en 18-årig mand, blev fundet i besiddelse af flere salgsposer med skunk, og han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

 

Færdsel

Onsdag kl. 08.43 skete der et færdselsuheld i rundkørslen ved Hjulbjergvej/Saralyst Allé i Højbjerg. En 63-årig mandlig bilist kom kørende ad Hjulbjergvej og kørte ind i rundkørslen ved Saralyst Allé. Da han kørte ud af rundkørslen igen, påkørte han en 38-årig kvindelig cyklist, der også var på vej rundt i rundkørslen. Den kvindelige cyklist faldt til jorden og slog sit hovedet, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Hun blev dog kørt til kontrol på skadestuen. Den 63-årige mandlige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Onsdag kl. 08.48 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus C. En bus, ført af en 57-årig kvinde, kom kørende ad Silkeborgvej og holdt for rødt lys for at krydse Vestre Ringgade. Da lyset skiftede til grønt og bussen kørte ud i krydset, blev den påkørt af en bil, ført af en 22-årig kvinde, der kom kørende ad Vestre Ringgade mod nord. Den 22-årige kvinde havde slået hovedet i forbindelse med sammenstødet og blev kørt til nærmere undersøgelse på skadestuen. Hun var dog ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Onsdag kl. 14.04 skete der et mindre færdselsuheld i Åbyhøj. En 12-årig dreng havde leget med nogle kammerater på Bjarkesvej, hvor de havde skubbet lidt til hinanden. På et tidspunkt blev den 12-årige dreng skubbet ud på vejen, hvor en 49-årig kvindelig bilist i samme øjeblik kom kørende med lav hastighed. Bilen strejfede den 12-åriges ben, men han slap umiddelbart uden skader og kunne selv gå hjem efterfølgende.

Onsdag kl. 15.15 skete der et færdselsuheld i krydset Mariagervej/Langvangen i Randers NV. En 45-årig kvindelig bilist kom kørende ad Langvangen, og skulle dreje til højre ad Mariagervej, da hun overså en 29-årig kvindelig cyklist, der kom kørende ad Mariagervej. Cyklisten blev kørt til skadestuen, og den 45-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 17.57 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Janesvej i Brabrand.

Onsdag kl. 22.42 blev en 41-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel på Niels Juels Gade i Aarhus N.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Møllegade i Aarhus C begået onsdag den 16/6 kl. 19.24

 

Kilde: Østjyllands Politi / 17. juni 2021

Nordsjællands Politi

Solofærdselsuheld, Lynge

En 18-årig mandlig motorcyklist kom klokken 07.19 kørende i østlig retning ad Bastrupvej, hvor han overså en kurve og fortsatte ud på et markområde. I forbindelse med uheldet slog den 18-årige sit kraveben, og han blev derfor kørt med ambulance til hospitalet for behandling af sine skader.

 

Forsøg på tricktyveri, Hillerød

En 32-årig kvinde fra Hillerød anmeldte klokken 09.03, at to personer kort forinden havde banket på hendes dør på Svalevej og oplyst, at de kom fra en telekommunikationsvirksomhed og skulle arbejde på matriklen. Da de to personer ikke kunne fremvise dokumentation for, at de arbejdede for den navngivne virksomhed, afviste kvinden at lukke dem ind i hendes hjem. Hun ringede derefter til virksomheden, som kunne afvise, at de skulle have sendt medarbejdere til hendes adresse. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at udfinde dem i området.

De to personer beskrives som:
A: mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning og med kort hår. Iført gråt tøj. Talte engelsk.
B: mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, ca. 180 cm og kraftig af bygning. Iført gul vest med firmanavn påtrykt.

Også på Sættedammen havde to personer klokken 10.11 henvendt sig og udgivet sig for at arbejde for samme telekommunikationsvirksomhed. Her havde husets beboer, en 55-årig mand også afvist at lukke dem ind. En patrulje kørte til området for at lede efter de to personer, men de var i mellemtiden forsvundet.

De beskrives som:
A: mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning, hvid i huden og med sort kort hår. Iført grå sweatshirt uden hætte med et hvidt firmanavn påtrykt på ryggen. Talte engelsk og lidt dansk.
B: mand østeuropæisk af udseende, ca. 180 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og med sort hår. Iført hjelm og gul neon-farvet vest med firmanavn påtrykt. Talte engelsk og lidt dansk.

Grundet sammenfald af modus og signalement har Nordsjællands Politi en formodning om, at personerne ved de to hændelser er identiske.

 

Tricktyveri, Hellerup

Klokken 10.08 kom en mand ind i en frisørsalon på Strandvejen, hvor han fremviste et stykke papir til personalet på stedet. Under henvendelsen fumlede han med papiret, og da han havde forladt salonen, opdagede personalet, at en mobiltelefon var blevet stjålet fra disken.

Formentlig var det også den samme mand, som klokken 09.50 var inde i en bad- og køkkenbutik på Strandvejen, hvor han spurgte, om der var en kopimaskine. Der blev ved den episode ikke umiddelbart stjålet noget.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 50-60 år, 170-180 cm, almindelig til kraftig af bygning, mørk i huden og med sort mellemlangt hår, der var strøget tilbage. Iført sort læderjakke med lynlås på ærmerne, hvid t-shirt, mørke bukser med tern og sorte sko. Yderligere kendetegn: manglede en fortand og havde tatoveringer på hænderne. Medbragte et stykke hvidt papir. Talte fransk. Kørende i en ældre sølvfarvet Volkswagen Golf med udenlandske nummerplader.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen i sydgående retning skete der klokken 10.14 et færdselsuheld, da to bilister kørte sammen og ind i midterrabatten. Patruljer kørte til stedet, hvor trafikken en overgang var påvirket, indtil der var ryddet op efter uheldet.

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en af parterne blev efterfølgende kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om de to parter.

 

Pung stjålet fra taske, Frederiksværk

En 77-årig mand fra Melby anmeldte klokken 10.43, at han mellem klokken 09.25 og 09.45 havde fået stjålet sin pung, som han havde haft i en taske. I tidsrummet havde han været ved flaskeautomaten i Lidl på Nørregade samt inde i selve butikken. Han havde haft tasken på sig hele tiden, men da han skulle betale for sine varer, var pungen væk. Inden manden nåede at få spærret sit hævekort, havde den ukendte gerningsperson haft held til at hæve penge med det.

 

Taske stjålet i supermarked, Dronningmølle

En 87-årig kvinde fra Dronningmølle anmeldte klokken 11.19, at hun havde fået stjålet sin taske mellem klokken 09.00 og 09.30, mens hun var i Netto på Dronningmølle Strandvej.  Kvinden havde lagt mærke til nogle unge mænd, som befandt sig i butikken, og kort efter hun kom hjem, så hun de samme mænd komme gående ad vejen. Da hun gik ud på vejen for at undersøge dette nærmere, fandt hun sin taske smidt, og hendes pung indeholdende diverse kort og kontanter manglede.

 

Løbende gerningspersoner stjal taske, Gentofte

En 36-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 11.48, at hun aftenen før klokken 23.30 havde fået stjålet sin designertaske, mens hun gik på Søager. Her løb nogle ukendte gerningspersoner forbi hende og stjal tasken, som hun havde på armen.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke beskrivelse af gerningspersonerne.

 

Færdselsuheld og spirituskørsel, Græsted

En 86-årig mandlig bilist fra Græsted kørte klokken 13.25 i sydlig retning ad Helsingevej, hvor han kørte over i modsatte vejbane og påkørte en 59-årig mandlig bilist fra Hillerød, som kom kørende i nordlig retning.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse parterne.

Den 86-årige bilist blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spirituspåvirkning.

 

Ung kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse, i toget mellem Nørreport og Rungsted Kyst Station

På vegne af en 16-årig ung kvinde blev det klokken 14.51 anmeldt, at hun klokken 14.06 havde været udsat for blufærdighedskrænkelse, mens hun befandt sig i toget mellem Nørreport og Rungsted Kyst Station. En mand var her kommet over til hende og havde taget hende på skuldrene, hvorefter han kyssede hende på kinden og krammede hende. Han forsøgte derefter at kysse hende igen, men dette lykkedes ikke, da den unge kvinde lænede sig væk. Da toget standsede på Rungsted Station, forlod manden toget.

Manden beskrives som: afrikansk af udseende, 26-27 år, 175-185 cm, meget mørk i huden og kronraget. Talte dansk med accent. Iført sort jakke og mørke bukser.

 

Kvinder forsøgte at veksle falsk pengeseddel, Kgs. Lyngby

Klokken 15.29 blev det anmeldt, at to kvinder en halv times tid tidligere havde været inde i en blomsterbutik på Lyngby Hovedgade, hvor de havde forsøgt at få vekslet en falsk 1000-kroneseddel. Herefter var de gået ind til en cafe på samme gade, hvor de bad om vand og forsøgte at distrahere personalet. Dette lykkedes dog ikke, og de forlod derfor stedet igen.

De to kvinder beskrives som værende af anden etnisk herkomst end dansk. Den ene var spinkel, mens den anden var kraftig af bygning. Den ene var iført en skriggul t-shirt og den anden en meget lilla t-shirt.

 

Færdselsuheld, Nærum

En 26-årig mandlig bilist fra Helsingør kom klokken 15.44 kørende ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning i tredje vognbane, da han bremsede ned ca. 300 meter før afkørslen til Vedbæk grundet kødannelse. En 20-årig mandlig bilist fra Skibby, som kørte bagved opdagede ikke nedbremsningen i tide og påkørte derfor den 26-årige bagfra.

Grundet bilernes placering var motorvejen en overgang afspærret, indtil der var ryddet op efter uheldet, og trafikken igen kunne glide forbi.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 16.25 blev det anmeldt på vegne af en pige i de tidlige teenageår, at hun samme eftermiddag var blevet forfulgt 4-5 kilometer på Gurrevej af en mand i en grå Suzuki personbil, imens hun selv var på cykel. Manden havde råbt adskillige truende budskaber til hende ud af bilens vindue, såsom at hun ville blive ”smadret”, hvis hun rørte mandens bil. Pigen havde intet foregående kendskab til manden og vidste ikke, hvorfor han var så vred.

Manden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 40-55 år gammel, med krøllet mørkt hår. Var iført solbriller og kørte i en grå Suzuki personbil.

 

Indsats mod utryghedsskabende narkohandel, Nivå

Klokken 18.30 var Nordsjællands Politi til stede ved Nivå Centeret i forbindelse med en indsats mod utryghedsskabende narkohandel.

Her blev en 24-årig mand fra Nivå sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash, mens en 17-årig mand fra Nivå og en 28-årig mand fra Hillerød begge blev sigtet for at have været besiddelse i en moderat mængde hash med henblik på videresalg, da hashen var fordelt i mindre poser.

 

Forsøg på tyveri fra skole, Hellerup

Klokken 18.43 blev det anmeldt, at en mand 10 minutter forinden formentlig havde forsøgt at stjæle adskillige iPads fra Dyssegårdsskolen. Anmelderen kunne høre noget rumstere i et depot, og da hun undersøgte lyden nærmere, kunne hun se en fremmed mand stå og fumle med nogle iPads.

Anmelder spurgte manden, hvem han var, og hvad han lavede, hvortil han svarede, at han ledte efter sin ven Michael, som gjorde rent på stedet. Anmelder oplyste ham, at der ikke var nogen på stedet, der hed Michael. Anmelderen opdagede dernæst, at manden havde lagt nogle iPads i sit indkøbsnet, hvorefter hun gjorde ham bekendt med, at hun ville ringe til politiet. Dette fik manden til at flygte fra stedet uden sit indkøbsnet med iPads i.

Den fremmede beskrives som: Mand, dansk af udseende, 180 cm høj, cirka 40 år gammel, almindelig af bygning, med kort mørkt hår. Iført blå t-shirt og sorte shorts. Snøvlede en smule, muligvis fordi han var påvirket.

 

Brand, Frederikssund

Klokken 20.50 blev det anmeldt, at der var brand i nogle pakker med isolering, der stod tæt op ad en skurvogn og et hus på Tollerupparken. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte tog sig af slukningsarbejdet af både isoleringen og huset, hvor ilden havde bredt sig til, mens politiet blandt andet tog sig af at sigte en 40-årig mand for overtrædelse af beredskabslovgivningen, idet branden formentlig var opstået grundet brug af en ukrudtsbrænder.

 

Mistænkeligt forhold, Farum

Klokken 21.58 anmeldte en bilist på Hillerødmotorvejen, at der stod en mand på gangbroen over motorvejen nær afkørsel 10, som muligvis havde kastet noget ned på motorvejen.

Politiet blev sendt til stedet og motorvejen blev kortvarigt lukket i begge retninger, imens strækningen blev undersøgt, men der blev ikke fundet noget af relation til anmeldelsen.

 

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 00.28 blev en 33-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Lyngbyårdsvej. Her fik hun alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor hun blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Forsøg på knallerttyveri, Frederikssund

Klokken 01.24 anmeldte en mand, at han netop havde set to personer stå og rode ved en knallert i Nørreparken, og at de havde en vinkelsliber i hånden. Da han havde påtalt deres forehavende, havde de svaret aggressivt tilbage, hvorefter de havde forladt området.

En patrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at udfinde de to.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 16.-17. juni 2021

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 16.-17. juni 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

NORDFALSTER: Efterlod dyr uden vand – sigtet efter dyreværnsloven

Fødevarestyrelsen og politi aflagde onsdag morgen et besøg på en landejendom på Nordfalster. Her gik der 14 grise og fem høns omkring, og dyrene havde ingen adgang til frisk vand. Drikkekarret var knastørt. Ejeren – en 44-årig mand – var ikke på ejendommen, men blev kontaktet og fik pålæg om at sørge for dyrene. Den 44-årige blev samtidig sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven, og umiddelbart efter fremsendte han dokumentation for, at drikkekarret var fyldt op igen.

 

GEDSER: Sigtet for dokumentfalsk

En 38-årig mand fremviste en falsk coronatest, da han køre ind i landet i Gedser 13.15 onsdag. Dokumentet havde tydeligvis fået påført en anden dato end den oprindelige. Manden blev derfor sigtet for dokumentfalsk.

 

NÆSTVED: Fængslet for fem indbrud og et biltyveri

En 37-årig mand fra Næstelsø er anholdt og sigtet for fem indbrud natten mellem den 10. og 11. juni. Ved det ene af indbruddene stjal manden en bilnøgle og derefter den bil, der hørte til nøglen. Så blev den stjålne bil efterfølgende brugt til at fragte tyv og tyvekoster rundt fra indbrudssted til indbrudssted. Da politiet anholdt manden var både tyvekoster og indbrudsværktøj stadig i bilen. Han blev onsdag aften fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til 30. juni

 

NÆSTVED: Fuld og upåklædt

Onsdag klokken 16.30 fik politiet en anmeldelse om, at en mand stod nøgen og muligvis fuld foran banegården i Næstved. Det var en 55-årig mand, som ganske rigtigt var beruset. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og hjulpet hjem på sin bopæl.

 

NYKØBING: To sigtet for at lave graffiti

Politiet fik onsdag eftermiddag en anmeldelse om, at to uautoriserede malere var i gang med at lave graffiti på en af bropillerne under Frederik den IX. Bro. Det var en 21-årig mand fra København, der sammen med en 30-årig mand fra Sakskøbing blev taget med fingrene i spraydåserne. De blev begge anholdt klokken 17.52 og sigtet for hærværk, og efter at de var afhørt på politistationen i Nykøbing, blev de løsladt igen klokken 18.17.

 

VORDINGBORG: Røg hash i kælder

Politiets patrulje besøgte onsdag aften klokken 21.10 et kælderlokale i Vordingborg, hvor fire borgere var i gang med at ryge hash. Den 53-årige beboer i ejendommen blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, fordi han erkendte at 0.8 gram hash, som politiet fandt, tilhørte ham.

 

SAKSKØBING: Bølge af butikstyverier

En kriminel duo, som stammer fra det storkøbenhavnske trak i går sydover.

Det har medført en stribe butikstyverier i blandt andet Nakskov, Stubbekøbing, Sakskøbing, Maribo og Nykøbing Falster. Der er foreløbig tale om mindst 18 forhold. Mændene er henholdsvis 29 og 35 år gamle er anholdt i København og fremstilles til formiddag i grundlovsforhør, hvor de sigtes for de mange tyverier.

 

SKÆLSKØR: Betjentene giv et nattelift til politigården

En gruppe unge menneskers drikkelag på Havnevej i Skælskør blev opløst i går aftes. fordi naboer havde klaget over larmen. De unge blev bortvist fra området og det var de meget utilfredse med. Specielt to af de unge mænd opførte sig meget udfordrende over for politiets patrulje og var meget berusede. Da den ene råbte “Pansersvin” efter patruljebilen, fandt betjentene 00.21 anledning til at tage den 21-årige mand med på stationen i Næstved, så han kunne sove rusen ud – og i dag vågne op til en sigtelse for overtrædelse af ordentsbekendtgørelsen.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Engpibervej Hus Torsdag klokken 3.57 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Akademigrunden Lejlighed Lørdag klokken 9.00 – tirsdag klokken 21.15 Tre sæt manchetknapper, et armbånd og en bluetoothhøjttaler af mærket Harman Kardon+

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Dianalundvej Onsdag klokken 13.52-16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 168 11 60 km/t 97 km/t Tre klip
Dianalund Holbergsvej Onsdag klokken 17.03-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 480 7 50 km/t 70 km/t To klip
Slagelse Sdr. Ringgade Onsdag klokken 6.45-13.00 ATK 1729 11 60 km/t 80 km/t

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Haslev Vordingborgvej Onsdag klokken 17.00-18.10 41 køretøjer blev kontrolleret – en blev målt til at køre ikke mindre end 117 km/t, og det giver et klip i kørekortet
Karrebæksminde Onsdag klokken 13.00-13.45 Ingen sager
Nykøbing Nykøbing Omfartsvej Onsdag klokken 18.30-19.30 Fem blev standset og sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet. Den højst tilladte hastighed er 70 km/t, og den hurtigste blev mål til 111 km/t
Næstved Onsdag klokken 8.45-9.30 To blev sigtet for at køre mod ensretningen, og det giver et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Maribo Suhrs Gade Torsdag klokken 5.26 42-årig mand fra Maribo Spirituskørsel
Nørre Alslev Nykøbingvej Onsdag klokken 18.05 22-årig mand fra Nørre Alslev Narkokørsel

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 16. juni 2021

Bornholms Politi

Hærværk

En bil parkeret i Langelinie i Rønne er mellem fredag kl. 16.00 og mandag kl. 08.00 blevet udsat for hærværk. Bilen er blevet ridset, og har fået flere buler i højre side.

 

Færdsel

En 61-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 09.30 sigtet for at køre uden brug af sikkerhedssele på Stendbrudsvej i Nexø.

ATK-bilen startede dagen i går på Nybrovej i Nylars, hvor 10 bilister havde for meget fart på. Højeste hastighed blev målt til 65 km/t. Dernæst blev der målt på Nyker Hovedgade, hvor alle overholdt fartgrænsen i de knap 2 timer, der blev målt. Sluttelig blev der målt på Munch Petersensvej i Rønne ved Sdr. Bådehavn. Her var der tre bilister, der kørte for stærkt. Højeste hastighed blev målt til 64 km/t.

 

Kilde: Bornholms Politi / 17. juni 2021

Fyns Politi

Assens

Indbrud i privat beboelse
5610 Assens – Ramsherred
Anmeldt: 17/06/2021 03:13
Sket: 17/06/2021 03:13
Stjålet: Lampe. Anmelder oplyste, at han var blevet vækket af et brag fra sin stue. Anmelder så 2 mænd løbe fra stedet hen til en knallert der var parkeret ca. 100 m fra adressen. Anmelder kan ikke oplyse yderligere om signalement.

Tyveri af cykel
5610 Assens – Søndre Ringvej
Anmeldt: 16/06/2021 23:38
Sket: 16/06/2021 23:38
Patruljen kørte på Søndre Ringvej, hvor en ung mand kørte på en hvid Kalkhoff Agattu damecykel. Da han så patruljen, smed han cyklen og stak af fra patruljen, selv om han blev bedt om at stoppe. Cyklen taget i bevaring.

Hærværk
5492 Vissenbjerg – Nørregade
Anmeldt: 16/06/2021 14:04
Sket: 13/06/2021 16:00 – 16/06/2021 12:00
Anmelder/forurettede oplyste, at et modulhegn på ialt 12 meter, var væltet og ødelagt.

 

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i garage/udhus
5600 Faaborg – Damtoften
Anmeldt: 16/06/2021 10:46
Sket: 15/06/2021 17:00 – 16/06/2021 08:45
Uberettiget adgang gennem port, som stod åben. Stjålne genstande: Vinkelsliber, varmeblæser.

 

Kerteminde

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5550 Langeskov – Lucernetoften
Anmeldt: 16/06/2021 17:13
Sket: 14/06/2021 14:30 – 14/06/2021 14:35
Ukendt gerningsmand havde fra en sort rygsæk, som hang på en krog i lager/kontorområde stjålet en pung.  En mistænkelig person set på stedet A: Mand, 170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: iført sort mundbind, Iført: lys kortærmet skjorte, mørke shorts, Medbragte: en mobiltelefon.

Færdselsuheld
5330 Munkebo – Kystvejen
Anmeldt: 16/06/2021 07:34
Sket: 16/06/2021 07:34
Part 1 kørte ad Kystvejen i sydlig retning. Part 2, cyklist kørte ad Kystvejen i nordlig retning. I krydset Kystvejen og Fjordvej kørte Part 2 lige ud i krydset. Part 1 svingede til venstre. Herved kørte Part 1 ind foran Part 2, så Part 2 ramte siden af Part 1. Part 2 blev kastet af cyklen og pådrog sig overfladiske skader.

 

Middelfart

Færdselsuheld
5500 Middelfart – Bogensevej
Anmeldt: 16/06/2021 19:56
Sket: 16/06/2021 19:56
Part 1, personbil kørende i vestlig retning ad Bogensevej forsøgte at overhale part 2, personbil, der ligeledes kørte i vestlig retning ad Bogensevej, men var venstresvingende. Part 1 påkørte part 2 bagfra på venstre side af part 2 s køretøj.

 

Odense

Indbrud i garage/udhus
5000 Odense C – Bernstorffsvej
Anmeldt: 16/06/2021 11:21
Sket: 14/06/2021 21:00 – 15/06/2021 08:00
Fra ulåst garage var stjålet: Batteri fra Ladcykel.

Indbrud i forretning
5200 Odense V – Middelfartvej
Anmeldt: 17/06/2021 03:33
Sket: 17/06/2021 03:33
Glasdør ind til forretningen forsøgt knust med større sten samt et cykelstativ. Gerningsmanden overrasket af anmelder, som råbte ham an, hvorefter han flygtede fra gerningsstedet på en mørk knallert ad Bystævnevej i retning mod Rismarksvej. Ingen indstigning og intet stjålet.

Tyveri af taske/bagage
5230 Odense M – Hunderupvej
Anmeldt: 16/06/2021 11:24
Sket: 15/06/2021 12:00 – 15/06/2021 12:30
Mørkeblå taske med diverse indhold stjålet fra cykelkurv.

Færdselsuheld
5220 Odense SØ – Nyborgvej
Anmeldt: 16/06/2021 17:19
Sket: 16/06/2021 17:19
Part 2, personbil kom kørende ad Nyborgvej i vestlig retning, da part 1, personbil kom kørende i høj fart, ca 70-80 km/t ad Nyborgvej i østlig retning og muligvis ville foretage et venstresving/u-vending ad Vildrosevej i nordlig retning. I den forbindelse påkørte part 1 part 2. Der skete ikke personskade i forbindelse med uheldet.

Færdselsuheld
5250 Odense SV – Athenevænget
Anmeldt: 16/06/2021 19:14
Sket: 16/06/2021 19:14
Anmelder, som er vagt ved vaccinationscenteret, oplyser, en motorcyklist for kort tid siden har påkørt en bilist. Føreren af motorcyklen overhalede alle i køen og i den forbindelse påkørte han en bil. Føreren af motorcyklen blev dog så vred, at han to fat i bilisten og hev ham ud ad personbilen. Der var mange vidner, og bilisten, som var meget rystet, ønskede at anmelde dette.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Albanigade
Anmeldt: 16/06/2021 21:47
Sket: 16/06/2021 21:47
Anmelder oplyser, at han er blevet spyttet på, og at anmelder følger efter ham, der gjorde det. Ham der spyttede slår anmelder igen under telefonsamtalen. Meget højtråbende begge parter. Patrulje oplyser, at manden har karantæne mod at komme i Døgnnetto. Vagten oplyser derfor personalet om, at han ikke skal betjenes – det får manden til at blive meget sur, hvorefter han spytter på vagten.

Hærværk
5200 Odense V – Højstrupvej
Anmeldt: 16/06/2021 08:38
Sket: 15/06/2021 07:00 – 15/06/2021 16:45
Sort Peugeot 3008 personbil – Årgang 2017. På bilen sås der med skarp ukendt genstand ridset fire dybe 8-10 cm lange ridset på bilens venstre side. På yderligere tre biler på stedet sås der ydet hærværk på i form af ridser. Ingen overvågning – Ingen mistanke.

Hærværk
5200 Odense V – Højstrupvej
Anmeldt: 16/06/2021 11:16
Sket: 16/06/2021 00:30 – 16/06/2021 10:00
På Toyota Aygo, blå, årgang 2012 var begge fordøre ridset, venstre forskærm ridset og ridset på motorhjelm. Anmelder/forurettede oplyste, at der var 3 yderligere biler, der havde været udsat for hærværk.

Hærværk
5200 Odense V – Højstrupvej
Anmeldt: 16/06/2021 11:35
Sket: 15/06/2021 07:00 – 15/06/2021 15:30
Grå Hyundai I30CW. Bilen havde været udsat for hærværk, mens den holdt parkeret på anmelder/forurettedes arbejdsplads. Bilen havde fået en del dybe ridser på højre fordør samt på benzindækslet på bilens venstre side.

Hærværk
5250 Odense SV – Floravænget
Anmeldt: 16/06/2021 12:14
Sket: 14/06/2021 17:15 – 16/06/2021 12:00
To ridser på hver sin side af personbil, Toyota Aygo, årgang 2008.

 

Svendborg

Tyveri fra villa/landejendom forsøg
5700 Svendborg – Søkildevej
Anmeldt: 17/06/2021 00:55
Sket: 17/06/2021 00:55
Forurettede modtog via sin overvågningsnotifikation besked om aktivitet ved hendes bopæl, imens hun ikke var hjemme. Der sås en maskeret person, iklædt gråt træningssæt og mørke handsker, medbringende en mørk skuldertaske over venstre skulder gik rundt på ved hendes hus. Der fremgik af lyden, der kunne være to personer på stedet.
Politiet var fremme inden for tre minutter, men personerne var da forsvundet. Fremme på stedet sås en sort udendørslampe forsøgt demonteret. Umiddelbart intet stjålet.

Færdselsuheld
5700 Svendborg – Svendborgmotorvejen
Anmeldt: 16/06/2021 20:08
Sket: 16/06/2021 20:08
Part 1 kørte ad Motorvejen mod nord, da bilen punkterede på højre forhjul, hvorved hun mistede herredømmet over bilen og forulykkede til højre for kørselsretningen. Ingen personskade.

Spirituskørsel
5700 Svendborg – Skovsbovej
Anmeldt: 16/06/2021 20:37
Sket: 16/06/2021 20:37
Sigtede, der kørte knallert, efterkom ikke anvisning om at standse, men fortsatte og påkørte en kantsten, hvorefter han væltede ind i en hæk. Testet på stedt til en promille over den tilladte. Oplyste desuden, at han dagligt røg hash. Knallerten indbragt med henblik på undersøgelse for konstruktive ændringer. Da sigtede i forvejen har tilsvarende sigtelser, blev knallerten beslaglagt med henblik på konfiskation.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5700 Svendborg – Skovsbovej
Anmeldt: 16/06/2021 20:37
Sket: 16/06/2021 20:37
Sigtede førte lille knallert med under påvirkning af euforiserende stoffer.

 

Kilde: Fyns Politi / 16. juni 2021