Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 28. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Indbrud i selskabslokaler i Ballerup

Fredag den 25. september kl 04:11 modtog vi anmelde om indbrud i et selskabslokale på Grantoftestræde i Ballerup og en patrulje blev sendt til stedet. Tyvene havde brudt en spillemaskine op og angiveligt tømt den for mønter. De to gerningsmænd beskrives som iført mørkt tøj, de talte dansk og kørte fra stedet på en mørk scooter. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner og kan kontaktes på 43861448.

Tyveri af golfvogn i Brøndby

Søndag den 27. september kl 12:58 modtog vi anmeldelse om tyveri af en golfvogn ved Brøndby Stadion. Patruljen der blev sendt til stedet kunne via overvågningsvideo se at de alt tre gerningsmænd havde kørt golfvognen mod Brøndby Strand. Også i denne sag hører København Vestegns Politi gerne fra vidner.

Trafikuheld i Søborg

Fredag den 25. september modtog vi anmeldelse om at to biler var kørt sammen i krydset Kildebakkegårds Allé/Søborg Hovedgade. Angiveligt skulle den en bilist – en mand på 24 år – lige over krydset, mens den anden bilist – en kvinde på 76 år -skulle dreje til venstre. Af endnu uafklarede årsager holdt kvinden ikke tilbage og påkørte manden.

Indbrud i kiosk i Glostrup

Søndag den 27. september kl 02:08 modtog vi anmelde om at der havde været indbrud i en kiosk på Granskoven i Glostrup. Tyven havde været inde i kiosken i tidsrummet lørdag kl 19 og til søndag kl 02. Patruljen på stedet kunne konstatere, at der angiveligt ikke var stjålet noget.

Anholdt for narkokørsel i Albertslund

Lørdag den 26. september kl. 17.55 så en patrulje en bil på motorring 4, der kørte slingrende. De bragte bilen til standsning. Det viste sig, at føreren af bilen, en 26-årig mand, var frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han blev også vurderet påvirket og blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørt til Politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte forholdene i øjeblikket. Ejeren af bilen blev sigtet for at have overladt bilen til den 26-årige.

Indbrud i villa i Hvidovre 

Søndag den 27. september blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på H.C Bojsensvej. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem onsdag den 23. september kl. 19.30 og søndag den 27. september kl. 15.30. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. stjålet kontanter. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Indbrud i villa i Herlev

Søndag den 27. september blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Stadagervej. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem lørdag den 26. september kl. 12 og søndag den 27. september kl. 13.30. En dør var brudt op, og der var bl.a. stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Indbrud i villa i Høje-Taastrup

Fredag den 25. september blev et indbrud i en villa på Toften anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem torsdag den 24. september kl. 16 og fredag den 25. september kl. 16. En dør var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet kontanter. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Tyveri fra personbil i Glostrup

Søndag den 27. september blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra en personbil på Tranemosevej i Glostrup. Tyveriet var sket i tidsrummet mellem kl. 01.00 og 11.00. En rude var blevet knust.

Borger skræmte tyve på flugt i Søborg

Fredag den 25. september kl. 15.53 anmeldte en beboer på Mørkhøjvej, at han netop havde overrasket tyve i færd med at gennemrode lejligheden efter at have brudt hoveddøren op. De to tyve stak af i en mørk stationcar – de var begge mænd, ca. 175 cm høje, ca. 20-25 år i mørkt tøj. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt i området – ring på telefon 4386 1448.

Vindue brudt op i stuelejlighed i Søborg

Lørdag morgen den 26. september opdagede en beboer indbrud i sin stuelejlighed i Tinghøjparken, hvilket var sket siden søndag den 20. september. Altandøren var uden held forsøgt brudt op, en rude var knust og værelser bar præg af gennemrodning. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt i området – ring på telefon 4386 1448.

En månedsløn for at køre spritkørsel i Hvidovre

Søndag den 27. september bragte en natpatrulje kl. 04.10 en bilist til standsning på Holbækmotorvejen. Føreren, en 29-årig mand fra Køge, blev skønnet spirituspåvirket af betjentene, anholdt og kørt til blodprøve. Bøden for at køre spirituskørsel første gang er en nettomånedsløn ganget med promillen. Dertil koster det en betinget frakendelse af kørekortet, medmindre promillen er over 1,2 – så bliver frakendelsen ubetinget i tre år.

Bøde og plet på straffeattesten til butikstyv i Ishøj

Lørdag den 26. september kl. 10.59 kørte en patrulje til et byggemarked i Industridalen, hvor en butiksdetektiv tilbageholdt en mand mistænkt for butikstyveri i forretningen. Efter undersøgelser på stedet rejste patruljen sigtelse mod en 58-årig mand for tyveri af en lygte og batterier til 510 kr. Han erkendte tyveriet og betalte derefter for varerne. Der venter nu et efterspil med bøde og tyverianmærkning på straffeattesten.

Udrykning for at pågribe tyv i villahave i Rødovre

Søndag den 27. september kl. 15.53 rykkede flere patruljer med udrykning til en villa på Kistrupvej, hvor en borger havde opdaget en tyv gemme sig i haven efter indbrud. Tyven var en høj mand på ca. 190 cm med sort hættetrøje og sorte bukser – han blev uden held eftersøgt af patruljer i området. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt i området – ring på telefon 4386 1448.

Kilde: Københavns Vestegns / 28. september 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Jættevej, RingstedStenhusvej, Holbæk

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Torndyssevej, Gundsømagle, Roskilde

Engrøjel, Greve

Blågårdsparken, Greve

Søndergade, Ringsted

Lejregårdsvej, Lyndby, Kirke-Såby

Vibemosen, Greve

Dyssevej, Ågerup, Roskilde

Langholm, Veddelev, Roskilde

Langagervej, Borup

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Tengslevænget, Tengslemark Lyng, Højby

Banehaven, Høng

Hastrupvej, Køge

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

 

Fredag – lørdag:

 

Kvinde forsøgt bedraget – Osted – Lejre

Kl. 11.40 anmeldte en 85-årig kvinde fra Lejre, at hun om torsdagen kl. ca. 12.00 var blevet ringet af en fremmed mand, der havde udgivet sig for at være fra Nordea. Manden havde oplyst, at der var sket en uberettiget hævning på 12.000 kr. fra hendes konto, hvorfor banken havde brug for hendes dankort. En medarbejder ville komme til hendes bopæl for at hentet dankortet, som skulle lægges i en kuvert uden for døren, så det kunne blive byttet til et nyt. En ung mand mødte op hos den 85-årige, der dog forlangte at se det nye dankort inden udlevering af det gamle. Da den unge mand ikke havde noget nyt dankort, forlod han stedet, men kom kort efter retur med en kuvert, hvori der skulle være et nyt dankort. Da den 85-årige ikke kunne få lov til at se det nye dankort, forlod den unge mand stedet uden at have modtaget kvindens dankort. Hun spærrede dog sit kort, idet hun undervejs i telefonsamtalen havde oplyst kortnummeret samt givet nogle personlige oplysninger til manden i telefonen.

 

Den unge mand, der mødte op ved hendes bopæl, blev beskrevet som:

A: Mand, Dansk af udseende, 20-29 år, 160 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: “nydelig ung mand”, Talte: Dansk, Iført: hvid skjorte og pæne bukser. Politiet har nu optaget en anmeldelse om forsøg på bedrageri, idet der ikke var sket nogle uretmæssige transaktioner på den 85-åriges bankkonto.

Politiet vil gerne rose den 85-årige for at have udvist en sund skepsis over for det usædvanlige og uventede besøg af en påstået bankansat. Dog vil politiet samtidig erindre om, at personlige oplysninger samt numre på diverse kreditkort og kontonumre mv. bør holdes fortrolige over for personer, der uden forudgående aftale pludselig ringer for at få disse oplysninger under et fiktivt påskud.

Kraftig nedbør medførte vand på vejene – Roskilde

Den kraftige nedbør fredag medførte mere vand end sædvanligt på forskellige veje i Roskilde kommune. Politiet fik efter kl. 13.00 fire henvendelser om så meget vand på kørebanen på Gammelgårdsvej, Klosterengen, Fynsvej/Himmelev Bygade og Herregårdsvej, at det kunne være til fare for trafikanterne. Politiet underrettede Roskilde kommune om de problematiske steder, så kommunen som vejmyndighed kunne foretage det fornødne.

Færdselsuheld – Vintappervej / Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 13.37 forulykkede en 59-årig kvinde fra Frederiksværk på sin motorcykel i rundkørslen ved Vintappervej / Elverdamsvej. Hun kørte i sydøstlig retning og skred ud med motorcyklens baghjul, da hun kørte ud af rundkørslen ad Elverdamsvej. Hun væltede og kom til skade, så hun blev i den tilkaldte ambulance kørt til skadestuen i Holbæk, hvor hun fik konstateret et mindre alvorlig brud i skulderen. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Færdselsuheld – Lillevangsvej, Greve

Kl. 13.46 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en personbil var forulykket og havde ramt en lygtepæl. Det viste sig, at en 18-årig mand fra Brøndby Strand var kørt ad Lillevangsvej mod nordøst, da han af ukendte årsager mistede kontrollen over bilen. Herefter påkørte han lygtepælen, så både den og bilen fik materielle skader. Redningspersonalet skar taget af bilen for at redde personer ud af køretøjet, idet både føreren og en 18-årig kvindelig passager på forsædet var kommet til skade. De blev bragt til skadestuen i Køge og indlagt til behandling for hhv. hjernerystelse og benbrud. To passagerer fra bagsædet i bilen blev bragt til skadestuen i Holbæk, men var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Under redningsarbejdet var Lillevangsvej afspærret for færdsel, så også bustrafikken måtte omlægges frem til kl. ca. 15.35. En elektriker blev tilkaldt til at kigge nærmere på den påkørte lygtepæl, så strømførende ledninger ikke var tilgængelige. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.

Mistænkelig telefonopkald – Osted – Lejre

Kl. 17.03 anmeldte en 86-årig kvinde fra Lejre, at hun onsdag kl. ca. 14.00 var blevet ringet op af en fremmed, men dansktalende mand. Han havde oplyst, at hendes bankkonto var ved at blive tømt, så han ville sammen med en anden mand komme til hendes bopæl for at tale herom. Lidt senere kom to mænd til kvindens indkørsel, men uden at rette henvendelse til hende forlod de skyndsomt stedet igen. Den 86-årige formodede, at de var blevet skræmt af en gartner, der var i færd med at klippe naboens hæk, og som havde bemærket de to mænd ankomme til stedet. Efterfølgende underrettede kvinden sin bank om oplevelsen, hvorefter det rigtige bankpersonale kunne berolige hende med, at der ikke var foregået noget mistænkelig på hendes bankkonti. Politiet har noteret sig kvindens henvendelse om dette mulige forsøg på at narre nogle personlige oplysninger eller kreditkortoplysninger fra hende.

Humanitær eftersøgning hurtigt afsluttet – Roskilde

Kl. 18.06 anmeldte personalet på et sygehus, at en 82-årig mand havde forladt sygehuset i nedtrykt sindstilstand. Personalet havde en kraftigt formodning om, at manden havde meget dårligt, hvorfor politiet blev underrettet. En humanitær eftersøgning blev sat i gang med eftersøgning af manden med flere politipatruljer, ligesom redningsberedskabet blev tilkaldt til at foretage en eftersøgning af manden til søs og i havneområdet i Roskilde. Den sidste del af eftersøgningen nåede dog ikke at blive iværksat, idet manden af sig selv en time efter anmeldelsen dukkede op på sygehuset til den behandling, som personalet kunne tilbyde ham. Politiet indstillede derfor også eftersøgningen efter manden.

Måske for mange forsamlet til fest – Rabalderstræde, Roskilde

Kl. 21.25 fik politiet en anmeldelse om, at måske mere end 50 personer var forsamlet til en fest, hvor der blev spillet høj musik fra en soundbox. En patrulje kørte til området, hvor politiet traf kun fire unge mænd på 16-17 år fra Roskilde og Holbæk. De sad rolig og talte sammen, og politiet fandt ikke nogen fest i området, så der var ikke grundlag for at foretage yderligere over for de fire unge mænd.

Manglende mundbind på serveringssted – Roskilde

Kl. 00.45 bemærkede en patrulje, der førte tilsyn med forskellige forretninger og restaurationer mv. i forhold til de nyligt skærpede regler for at undgå coronasmitten, at to ansatte på et serveringssted ikke anvendte mundbind i forbindelse med arbejdet på stedet. Poltiet sigtede derfor to 40-årige mænd for overtrædelse af disse nye regler, så de begge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Knallert udbrændt – Kristoffersvej, Ringsted

Kl. 05.56 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre ildebrand i et køretøj. Det viste sig at være en knallert, som brændte. Knallerten udbrændte, og der var ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på, hvorfor branden var opstået i knallerten. Politiet undersøger derfor brandårsagen lidt nærmere. Den 28-årige mandlige ejer af knallerten er underrettet om sagen.

Politiet i Ringsted hører gerne personer, der har bemærket noget usædvanligt i området forud for anmeldelsestidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Lørdag – søndag:

 

Polterabend vakte opsigt – Lundevej, Tune – Greve

Kl. 09.22 fik politiet en anmeldelse om, at ca. 20 demonstrationer var ved at lave nogle måske ulovlige aktiviteter ved et køretøj tilhørende et kødvarefirma, hvis firmabil holdt på Lundevej. Politiet kørte til området med flere patruljer, som dog hurtigt fik klarlagt, at der var tale om et selskab på ca. 20 personer, der havde klædt sig ud som aktivister for at lokke indehaveren af kødvarefirmaet frem. Der var ikke foregået noget kriminelt, så politiet forlod området, og polterabend-selskabet kunne dermed fortsætte deres planlagte happenings over for den vordende brudgom.

Musik til ulempe – Lovparken, Køge

Kl. 16.43 fik politiet en henvendelse en beboer tæt på Lovparken, idet der gennem de seneste 15 minutter var spillet så høj musik fra et anlæg i parken, at lydniveauet for musikken var til ulempe for de omkringboende. En patrulje kørte til parken og fik kontakt til en 27-årig mand fra Odense, som stoppede musikafspilningen fra sin soundboks ved politiets ankomst. Han blev ikke sigtet for noget, men vejledt om gældende regler, hvorefter politiet kørte fra parken igen.
Lørdag – søndag

Kørsel uden førerret med skunk i bilen – Eskebjergvej, Kalundborg

kl. 18.50 standsede en politipatrulje en 19-årig mand fra Jerslev, som kørte i en bil, selvom han ikke havde gyldig førerret. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Politiet mistænkte, at den 19-årige var i besiddelse af narko, så bilen blev ransaget. Her fandt patruljen 6,7 gram skunk (hash) fordelt i 5 poser. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse og de ulovlige stoffer beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 19-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

20-årig fik taget halstørklæde og blev truet – Stationscentret, Roskilde

Kl. 19.40 anmeldte en 20-årig mand fra Ølstykke, at han kort forinden var blevet frataget sit dyre designhalstørklæde af en ung mand, som kørte forbi ham på et løbehjul i gyden bag Føtex i Stationscentret. Den 20-årige var i selskab med en ven, og de gik sammen fra Roskilde station, hvor de bemærkede en gruppe unge mænd som kiggede på dem. De gik videre via gyden mod krydset ved Køgevej, da tyveriet skete bag Føtex.

Efter tyveriet løb den 20-årige efter den unge mand på løbehjulet, tog fat i ham og tog halstørklædet tilbage. Vennerne forsøgte herefter at løbe fra stedet, men blev antastet af gruppen af unge mænd som de tidligere havde set ved stationen. De som truede den 20-årige med vold. Den 20-årig så at den ene unge mand var i besiddelse af en kniv, men det lykkedes den 20-årige og hans ven at stikke af fra stedet og kontakte politiet.

Gruppen af unge mænd beskrives som:
A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Iført: Sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse, Bevæbning: kniv
B: Mand, Afrikansk af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Skægstubbe, Iført: Sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse
C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Yderligere kendetegn: løbehjul, Iført: Sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse
D: Mand, Mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: sort fuldskæg, Iført: sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse

Der kan have været flere personer til stede ved episoden.

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til gruppen. Vidner som har set de beskrevne personer omkring Roskilde station og senere ved Føtex omkring kl. 19.30.-19.40 tiden bedes kontakte politiet. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Spiritusbilist stak af fra politiet – Holbækvej, Ringsted

Kl. 19.44 standsede en motorcykelbetjent en bil, hvor føreren viste sig at være påvirket af spiritus. Bilisten, en 51-årig mand fra Ringsted, blev sigtet og anholdt. Efter anholdelsen så den 51-årige sit snit til at stikke af fra politiet, men han nåede kun ca. 200 meter væk før han blev løbet op af en betjent og anholdt igen. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når prøven er blevet analyseret, vil den 51-årige høre mere fra politiet både i forhold til spiritussagen, men også i forhold til, at han flygtede fra politiet, som er en overtrædelse af straffeloven.

16-årig blev frarøvet ejendele – Stationsager, Karlslunde – Greve

Kl. 20.05 anmeldte moren til en 16-årig ung mand, at han kort forinden var blevet frarøvet sine ejendele i form af Airpods, ur og en parfume på Karlslunde station. En patrulje blev sendt til den 16-åriges hjem for at afhøre ham til sagen. Den unge mand var kørt med tog fra Ishøj til Karlslunde, hvor han havde siddet ved siden af tre unge mænd.

Han og de unge mænd steg af på Karlslunde station, hvor de unge mænd antastede den 16-årige og truede ham til at udlevere sine ejendele. Den ene fremviste en pistollignende genstand i bukselinningen, så den 16-årige gav dem sine ting. Det lykkedes ham at beholde sin telefon og forlade perronen. De tre mistænkte blev tilbage på stedet.

De tre unge mænd beskrives som:
A: Mand, 16-18 år, 180-185 cm, Talte: Dansk, Iført: Sort hættetrøje med hætten over hoved, grå bandana for munden, mørkeblå fleece joggingbukser, hvide strømper og sorte sko.
B: Mand, Dansk af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørkeblå Peak Performance dunjakke., Medbragte: høretelefoner, i ørene
C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Håret var tilbagefriseret, “slikhår”., Talte: Dansk, Iført: Sort tøj og sort bandana for munden.

Sagen efterforskes og politiet søger vidner i sagen. Ifølge vidner, skulle der have befundet sig en kvinde i samme togkupe, som den 16-årige og de tre mistænkte. Politiet vil meget gerne i kontakt med kvinden, som kan være steget af på Karlslunde station omkring kl. 19.45. Kontakt politiet, hvis du er set episoden, de beskrevne mænd, eller i øvrigt har oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

Musik til ulempe og kørsel uden kørekort – Sortebrødreplads, Roskilde

Kl. 21.37 fik politiet anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra et parkeringshus på Sortebrødre Plads. En patrulje blev sendt til stedet, men der var musikken ophørt og de fleste biler var ved at forlade stedet, lige idet politiet ankom. Alle biler blev standset og kontrolleret. En 23-årig mand fra Holbæk blev sigtet for kørsel uden førerret, men derudover fandt politiet ikke grundlag for at sigte nogen af de tilstedeværende for noget. Herefter kom ikke flere anmeldelser om larm fra parkeringshuset.

For hurtig knallert stak af fra politiet – Mosede Landevej, Greve

Kl. 23.54 bemærkede en politipatrulje en lille knallert, som kørte væsentligt hurtigere end de tilladte 30 km/t ad Mosede Strandvej. Knallerten havde derudover ingen lys på foran og nummerpladen var ikke synlig. Patruljen tændte udrykningssignalet for at tilkendegive, at knallertføreren skulle standse. Dette fik dog kun knallerten til at sætte farten yderligere op. Føreren mistede herunder herredømmet over knallerten og væltede, men kom ikke til skade. Politiet sigtede føreren, en 18-årig mand fra Greve, for at køre på en konstruktivt ændret knallert med fejl og mangler, og for ikke at følge politiets anvisninger om at standse. Knallerten blev indbragt til nærmere undersøgelse, hvorefter det vil blive vurderet, som knallerten kan konfiskeres, idet det er 2. gang den 18-årige bliver taget for at køre på den ulovlige knallert. Den 18-årige vil høre mere fra politiet i sagen.

Spiritusbilist – Strandvejen, Strøby – Stevns

Kl. 00.13 standsede politiet en polsk indregistreret personbil, som blev ført af en 33-årig mand fra Polen med adresse i København. Han havde en spirituspromille over det tilladte, så han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når politiet får resultatet af blodprøven vil den 33-årige høre mere i sagen.

Kvinde stukket med kniv under husspektakler – Ringparken, Roskilde

Kl. 01.09 kom et alarmopkald om at en kvinde var blevet stukket med kniv i en lejlighed. Politiet kørte talstærkt til stedet, hvor de traf en 49-årig kvinde fra Roskilde, som havde overfladiske skader på overkroppen. Den mistænkte, en spirituspåvirket 61-årig mand fra Roskilde, blev anholdt i lejligheden uden dramatik. Kvinden blev kørt til undersøgelse for sine skader på sygehuset, men ønskede ingen behandling og forlod sygehuset. Den 61-årige blev taget med til politistationen til afhøring, som sigtet for vold. Kvinden havde været på besøg hos manden i lejligheden, hvorunder der opstod tumult og kvinden blev stukket. Anklagemyndigheden vurderede efterfølgende sagen, hvor der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 61-årige i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men kan forvente at høre mere når sagen skal afgøres.

Spiritusbilist påkørte parkerede biler – Lynggårdsvej, Kalundborg

Kl. 02.01 påkørte en varebil to parkerede biler, som holdt i siden af vejen. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en spirituspåvirket 24-årige mand fra Kalundborg, som havde ført varebilen. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilerne fik store skader som følge af uheldet, og igen af dem kunne ikke køre efter sammenstødet. Politiet optog rapport om uheldet og ejeren af de påkørte biler blev orienteret. Efter blodprøveudtagelsen blev den 24-årige løsladt, men kan forvente at høre mere i sagen når resultatet af blodprøven kommer.

Solouheld – Asnæsvej, Kalundborg

Kl. 02.22 skete et uheld på Asnæsvej, da en bil kom i slinger på den våde vejbane og påkørte en lygtepæl. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen. Føreren af bilen, en 21-årig mand fra Kalundborg, og den jævnaldrende passager, som var ejer af bilen, slap begge uskadt fra uheldet. Kalundborg kommune vil blive underrettet om den beskadigede lygtepæl. Politiet registrerede uheldet.

Spiritusbilist endte i detentionen – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 04.02 fik politiet anmeldelse fra personalet i en ambulance, som kørte bag en personbil, der kørte slingrende med en hastighed på omkring 50 km/t på motorvejen mod øst. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten nu var holdt ind i nødsporet af sig selv. Bilen som var dansk indregistreret, holdt med motoren og lyset tændt. Føreren af bilen viste sig at være en polsk mand, som kun talte polsk og ingen identitetspapirer havde på sig. Han var påvirket af spiritus i svær grad og blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev den anholdte taget med i detentionen, mens politiet fik afklaret hans identitet. Han viste sig at være en 48-årig mand fra Polen, som havde tilknytning til en adresse i Danmark. Han blev afhørt til sagen med tolk. Senere på morgenen blev den 48-årige løsladt, og nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter den 48-årige vil høre mere i sagen.

Søndag – mandag:

 

Motorcyklist forulykkede – Hastrupvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 11.51 kørte en motorcyklist galt i et sving, hvor han mistede herredømmet over køretøjet og forulykkede. Motorcyklisten, en 43-årig mand fra Valby, kørte ad Hastrupvejen mod sydvest, hvor vejen svinger omkring 100 m før Sognevejen. Motorcyklen gled og væltede, så den 43-årige røg ud på en mark, men motorcyklen fortsatte lige ud ad vejen nogle meter. Motorcyklisten blev kørt til sygehuset i ambulance, hvor han fik konstateret brud på overkroppen. Ingen andre personer eller genstande blev ramt af motorcyklen. Politiet optog rapport om uheldet, som skal belyse omstændighederne.

Kørte i frakendelsestiden og fik taget bil – Bådehavnen, Køge Marina, Køge

Kl. 14.33 standsede politiet en personbil for at lave en rutinemæssig kontrol af bil og fører. Bag rattet sad en 58-årig mand fra Fakse Ladeplads, som viste sig at være frakendt førerretten for en tidligere sag om hastighed. Han var desuden taget gentagne gange i at køre uden kørekort og køre spirituskørsel, så politiet beslaglagde hans bil med henblik på konfiskation. Dette protesterede den 58-årige over, så nu skal retten vurdere sagen om beslaglæggelse. Senere vil sagen blive afgjort ved et retsmøde, hvor det vil blive besluttet om bilen endeligt kan konfiskeres.

Spiritusuheld – Gørlevvej/Hedevej, Sæby Høng – Kalundborg

Kl. 16.35 skete et solouheld på Gørlevvej, da en bilist kort før krydset ved Hedevej uden for Sæby, Høng mistede herredømmet over bilen, der kørte ud på en mark på den nordlige side af Gørlevvej. Føreren af bilen, en 54-årig mand fra Ruds Vedby var kraftigt påvirket af alkohol, så han blev sigtet og anholdt. Han slap uskadt fra uheldet, men blev tilset i ambulance. Bilen blev totalskadet efter uheldet med trykket tag og knuste ruder. Politiet beslaglagde derfor ikke den 54-åriges bil, selvom hans promille blev testet til at være over 2,0, hvilket ifølge færdselsloven opfylder reglerne for konfiskation. Den 54-årige havde ikke gyldig førerret, så det blev han også sigtet for. Den 54-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den sigtede vil høre mere i sagen.

Hærværk mod kommunens biler – Nørre Boulevard, Køge

Kl. 17.38 anmeldte en borger, at han kort forinden havde set en mand, som forøvede hærværk på flere af kommunens biler, ved at smadre bagruden på fem biler med en bushammer. En patruljen blev sendt til stedet, hvor politiet undersøgte de ødelagte biler og optog rapport. Sagen efterforskes nu, for at finde frem til den mistænkte mand. Politiet har gode spor at gå efter i sagen og håber på snarest, at kunne præsentere en mistænkt for et erstatningskrav i sagen.

Mand sigtet for ikke at anvende mundbind – Roskilde Station, Roskilde

Kl. 17.43 fik politiet anmeldelse fra togpersonalet om, at en mand ikke havde anvendt mundbind i toget under hele togturen, men tog det af og på gentagne gange. Manden ville efterkomme påbuddet om at tage det på, men blev højrøstet og gemte sig på toilettet. En patrulje blev sendt til Roskilde, hvor toget ankom og skulle videre mod København. Politiet traf den mistænkte, en 39-årig mand uden fast bopæl i Køge kommune. Han havde fortsat ikke iført sig mundbind og blev af patruljen bedt om at forlade toget, da han ikke var fritaget for at bære mundbind. Efter flere henstillinger forlod den 39-årige toget. Politiet sigtede den 39-årige for at overtræde reglerne i bekendtgørelsen om krav om mundbind i offentlig transport for at håndtere smittespredning af covid19. Den 39-årige blev herefter bortvist fra stationen og kan nu forvente at få en bøde fra politiet i sagen.

Mistænkeligt forhold – Greve Station, Greve

Kl. 21.19 fik politiet anmeldelse om, at en mindre gruppe unge på Greve station skabte uro og utryghed. Et vidne mente at have set, at en person blev truet med en pistollignende genstand i forbindelse med en kontrovers, da en midaldrende mand konfronterede gruppen med deres utryghedsskabende adfærd. Flere patruljer blev sendt til stedet, men traf ingen personer, som anmeldte at være udsat for noget. Politiet fandt ingen tegn på, at der var afgivet skud på stedet, og traf ingen personer med våben eller andet ulovligt på stedet. Sagen undersøges nu nærmere, for at finde frem til et eventuelt offer og afklare omstændighederne i sagen.

Brand i bil – Roskildevej, Vipperød, Holbæk

Kl. 00.39 kom et alarmopkald om brand i en bil, der holdt i indkørslen ved en privat beboelse. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden blev slukket, før den spredte sig til noget andet. Ingen personer kom til skade ved branden. Patruljen undersøgte brandstedet, hvor der ikke blev fundet tegn på noget mistænkeligt. Branden opstod formentlig i en elektrisk installation på bilen, der samme dag havde fået monteret nyt batteri.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 28. september 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

En 19-årig mand, som, politiet vurderer, er bandemedlem, blev natten til mandag anholdt i Brabrand og sigtet for at have en ulovlig kniv på sig. Da overtrædelsen af knivloven sker under en verserende bandekonflikt, som den 19-årige skønnes at være en del af, fremstilles han i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

En patrulje fik kl. 2.45 øje på en bil, der kørte over for rødt på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, og betjentene satte blinket til og forsøgte at få bilens fører til at standse. I stedet trådte bilisten på speederen og kørte med høj fart ned ad Gudrunsvej. Her standsede bilen på en p-plads, hvor efter seks unge mænd løb i fuld fart fra stedet, inden patruljen kunne nå at få fat på dem.

En hundepatrulje blev tilkaldt, og en politihund fik hurtigt færten af de flygtende mænd. Den løb hen til døren ind til en bygning på Bentesvej, og betjentene gik ind i opgangen. Her stod fire forpustede mænd og forsøgte at gemme sig. Mændene, der er i alderen 19-22 år, blev alle anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Under visitationen af den 19-årige mand fandt betjentene en større dolk, som han blev sigtet for at besidde. Samme sigtelse fik den 19-årige også den 12. september, hvor han blev fundet i besiddelse af en kniv.

Hvis den 19-årige bliver dømt i sagen, risikerer han en højere straf, da forseelsen er sket under en bandekonflikt, og det er på den baggrund, at han fremstilles i grundlovsforhør.

**

 

Pige befølt af mand i bussen

En 15-årig pige anmeldte søndag, at hun natten til søndag var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse i en bus. Kl. 00.15 stod pigen på Park Allé i Aarhus, hvor hun tog bus 2A mod Holme. I bussen sad en gruppe på tre unge mænd, og fem minutter efter, at pigen var stået på, satte en af mændene sig hen på et sæde over for hende.

Ifølge pigen befølte han hende op af inderlåret og holdt fast i hendes ben, da hun forsøgte at flytte dem. Manden forsøgte flere gange at få pigen til at oplyse navnet på hendes snapchat-profil, men det nægtede pigen. Det fik manden til at blive aggressiv og råbe op, men han opgav og gik til sidst tilbage til sine venner.

Kort efter stod pigen af bussen, og dagen meldte hun sammen med sin mor episoden til politiet.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og hører gerne fra vidner, der har set episoden i bussen.

• Gerningsmanden beskrives som:
• Arabisk af udseende
• Ca. 23 år
• Ca. 175 cm høj
• Kort, sort hår og lidt skægvækst om munden

Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi via tlf. 114.

**

 

Stak mand i hånden og blev bidt af hund

En 31-årig mand ringede natten til mandag kl. 2.49 til politiet og fortalte, at han netop var blevet udsat for vold i sit hjem tæt på Rønde.

Den 31-årige forklarede, at det bankede på døren kl. 2.45, og da han åbnede, gik en mand frem i døråbningen med en spids genstand, som han stak ham i hånden med.

I entréen stod den 31-åriges hund, og da den så sin ejer blive angrebet, sprang den på gerningsmanden, som blev bidt i armen, hvorefter han hurtigt løb væk fra stedet.

Den 31-årige, der fik et mindre snitsår i hånden ved overfaldet, ringede til politiet, der kort kom til stedet. Han var umiddelbart ikke i stand til at give et signalement til betjentene, men Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde frem til gerningsmanden.

**

 

Hostede folk i hovedet og råbte ”corona”

En 45-årig mand blev søndag middag anholdt, efter han havde hevet hårdt fat i armen på flere forbipasserende ved Musikhuset i Aarhus og hostet dem i ansigtet, mens han råbte ”corona”.

En vagt tog kontakt til politiet, mens han fulgte efter manden, der gik mod banegården. En patrulje gik kort efter ind på banegården, hvor de traf den 45-årige mand, der sad og drak en øl og var stærkt påvirket af alkohol.

Han blev anholdt og sigtet for vold.

**

 

Sigtet for at råbe ind til indsat

En patrulje kørte søndag kl. 23.30 til Aarhus Arrest for at undersøge en anmeldelse om, at en mand havde forsøgt at kontakte en indsat ved at råbe ind til ham. Ifølge personalet i arresten havde manden holdt ind i sin bil og gået hen til porten, hvor han begyndte at råbe ind til en navngiven mand, som p.t. sidder i arresten.

Da betjentene kom frem, var manden kørt fra arresten, men en patrulje standsede kort efter en bil lidt derfra. Bilen og den 20-årige mand bag rattet svarede nøje til det signalement, som politiet havde fået, og bilisten blev sigtet for ulovlig forbindelse med fanger.

**

 

Færdsel

Søndag kl. 11.52 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Drammelstrupvej i Allingåbro.

Søndag kl. 13.56 skete der et færdselsuheld på Hørgårdsvej i Risskov. En 19-årig kvinde cyklede ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Ved sammenstødet røg cyklisten op i ruden på bilen og blev efterfølgende kørt til skadestuen med nogle skader i ansigtet.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 14 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Bredkær Tværvej i Egå begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 16.00 og søndag d. 27/9 kl. 10.00
• På Parosvej i Hårup ved Hjortshøj begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 16.30 og søndag d. 27/9 kl. 10.15
• På Virup Skovvej i Hjortshøj begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 18.55 og søndag d. 27/9 kl. 10.30
• På Aage Jedichs Vej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 12.00 og søndag d. 27/9 kl. 11.20
• På Parosvej i Hårup ved Hjortshøj begået mellem fredag d. 25/9 kl. 17.30 og søndag d. 27/9 kl. 10.44
• På Åkrogs Strandvej i Risskov begået mellem fredag d. 25/9 kl. 13.00 og søndag d. 27/9 kl. 12.30
• På Parosvej i Hårup ved Hjortshøj begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 16.30 og søndag d. 27/9 kl. 10.15
• På August Kroghs Vej i Grenaa begået mellem fredag d. 25/9 kl. 13.00 og søndag d. 27/9 kl. 17.15
• På Engtoften i Viby begået mellem fredag d. 27/9 kl. 7.00 og søndag d. 27/9 kl. 17.15
• På C.F. Aagaards Vej i Højbjerg begået mellem søndag d. 20/9 kl. 00.00 og søndag d. 27/9 kl. 18.00
• På Nordre Strandvej i Risskov begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 13.00 og søndag d. 27/9 kl. 18.35
• På Toftesvinget i Egå begået mellem lørdag d. 26/9 kl. 13.30 og søndag d. 27/9 kl. 18.30
• På Tranevej i Risskov begået mellem onsdag d. 9/9 kl. 16.00 og søndag d. 27/9 kl. 21.40
• På J. Søndergaards Vej i Højbjerg begået fredag d. 25/9 kl. 14.00

Kilde: Østjyllands Politi / 28. september 2020

Nordsjællands Politi

Bil udsat for hærværk

Hillerød: En Opel, der holdt på en p-plads ved Fredskovhellet, har mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 09.00 fået skåret højre for- og bagdæk op. Desuden er en af bilens hjulkapsler blevet ødelagt.

Blomsterkrukker væltet

Helsingør: Mellem lørdag klokken 10.00 og søndag klokken 09.00 har en eller flere ukendte gerningsmænd væltet blomsterkrukker og vendt havemøbler på hovedet ved en lejlighed på Kongevejen.

El-scooter stjålet

Jægerspris: En sort el-scooter er mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 12.40 blevet stjålet fra en indkørsel på Erantisvej.

Kvinde set ved indbrud

Hillerød: En kvinde blev søndag eftermiddag omkring klokken 13.10 set i forbindelse med et indbrud i en villa på Carlsbergvej. Her gik en alarm klokken 13.04 og kvinden blev set af en nabo, ligesom hun kunne ses på overvågningen fra stedet. Kvinden beskrives som almindelig af bygning, muligvis afrikansk af udseende, 160-170 cm høj med mørkt hår. Hun var iført gul- og sortternet trøje med en hvid bluse under samt mørke bukser. Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget ved indbruddet.

Stjal tøj og powerbank

Kgs. Lyngby: En 34-årig udenlandsk mand blev søndag eftermiddag klokken 14.54 taget for butikstyveri i Føtex i Lyngby Storcenter. Her havde manden stjålet et par boxershorts og en powerbank. Manden blev sigtet for tyveriet og taget med på politistationen til afhøring.

Kørte uden kørekort

Hillerød: Søndag eftermiddag klokken 16.23 blev en 42-årig kvinde fra Kokkedal standset, da hun kom kørende ad Hostrupsvej. Da kvinden ikke havde noget kørekort, blev hun sigtet for kørsel uden førerret.

Tøj stjålet fra skur

Frederikssund: Fra et skur på Havnegade er der mellem lørdag klokken 23.30 og søndag klokken 10.00 stjålet et par bukser samt et par løbebukser. Tyven har brudt en hængelås op for at skaffe sig adgang.

Forsøgte at stjæle græsslåmaskine

Frederiksværk: To mænd forsøgte søndag aften ved 18-tiden at stjæle en græsslåmaskine fra Industrimarken. Mændene blev opdaget af en 47-årig mand, der kontaktede politiet. De to mænd opgav imidlertid deres forehavende og kørte fra stedet. Den patrulje som var blevet sendt til stedet, kørte rundt i området for at se, om mændene var til at finde, men det lykkedes ikke.

Fik påbud om at benytte mundbind

Frederiksværk: Personalet i et spisested i Frederiksværk fik søndag aften klokken 19.40 et påbud om at bære mundbind. En 29-årig kvinde havde tidligere på aftenen konstateret, at personalet på stedet ikke bar mundbind og kontaktede derfor politiet. Da en patrulje kom til stedet var billedet det samme, og personalet i spisestedet fik derfor påbud om at bære mundbind.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 25. – 28. september 2020

Kilde: Nordsjællands Politi / 28. september 2020

Nordjyllands Politi

Gedsted – spiritusbilist anholdt

En patruljevogn kom kørende ad Højdevej i Gedsted fredag den 25. september om morgenen, da man her besluttede sig for at udføre kontrol med en personbil på vejen.

Betjentene henvendte sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 56-årig mand. Af rutinemæssige årsager instruerede betjentene manden i at deltage i en alkometertest.

Og det fik konsekvenser for bilisten – for testen gav udslag. Manden havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 56-årige mand for spirituskørsel. Efterfølgende tog de ham med i patruljevognen og kørte til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Rosenby – bilist sigtet for kørsel uden førerret

Fredag den 25. september om formiddagen kom en 41-årig mand kørende i bil, da han blev standset af en patrulje til kontrol på Hjallerupvej i Rosenby.

Betjentene observerede, at manden allerede havde fået inddraget sit kørekort i en tidligere hændelse. Derfor sigtede politiet bilisten for kørsel uden førerret.

 

Aalborg – bærbar stjålet fra bil

En bærbar computer blev stjålet fra en personbil, der holdt parkeret på Årestrupvej i Aalborg fredag den 25. september om formiddagen. En ukendtgerningsmand brød ind i køretøjet for at stjæle værdigenstande – hvor man stjal bærbaren som resultat.

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 

Ålbæk – værktøj og personbil stjålet ved indbrud

Et indbrud fandt sted i Ålbæk mellem torsdag den 24. september kl. 16:00 og lørdag den 26. september kl. 18:00.

Indbrudstyven brød et køkkenvindue op, formodentlig med et koben. Derefter gennemrodede man skuffer i køkkenet og resten af huset for værdier. Blandt de stjålne genstande var diverse former for værktøj og en personbil tilhørende husets beboere.

Gerningsmanden stjal bilnøglen fra huset og kørte derefter væk fra gerningsstedet i bilen.

Har du set mistænkelig færden i Ålbæk? Kontakt politiet på 114.

 

Valsgård – værktøj og varebil stjålet ved indbrud

Diverse former for værktøj – herunder et svejseapparat og en kompressor – samt en ATV og en varebil. Dét var blandt de stjålne genstande, da der var indbrud i en garage på Ouevej mellem Valsgård og Oue.

Indbrudstyven fik adgang til stedet ad en port, hvorefter gerningsstedet blev finkæmmet for værdier. Den ukendte gerningsmand forlod garagen ad samme vej.

Har du set mistænkelig færden på Ouevej mellem Valsgård og Oue? Kontakt politiet på 114.

 

Kilde: Nordjyllands Politi / 25.-28. september 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

SLAGELSE: Sigtet for kvalificeret vold efter slagsmål

To mænd var fredag aften oppe at slås på gaden i Smedegade i Slagelse, og vidner tilkaldte derfor politiet. En 40-årig mand havde fået både slag og spark og blev kørt til sygehuset til behandling for sine knubs, og på baggrund af vidneforklaringer fandt politibetjentene kort efter frem til mand, der opholdt sig i nærheden. Det var en 23-årig mand fra Slagelse, og han blev anholdt klokken 22.51 og sigtet for kvalificeret vold. Han virkede temmelig beruset og blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen lørdag klokken 10.05.

 

SLAGELSE: Biltræf på Japanvej

Fredag klokken 23.00 fik politiet en anmeldelse om, at der var bilræs på Japanvej i Slagelse, men inden en politipatrulje nåede frem, var der faldet ro på stedet. Men kort efter midnat blev politiet tilkaldt igen, og denne gang var der omkring 10 biler på stedet. Der var hverken larm eller ræs, og politibetjentene fik en god snak med de tilstedeværende bilentusiaster om god færdselskultur.

 

KORSØR: Brand i bil

Fredag klokken 23.11 fik politiet og brandvæsen en anmeldelse om, at der var ild i en bil i Geddesøparken. Et vidne havde set bilen rulle afsted med ild, indtil den ramte et skur, som også brød i brand. Ingen kom til skade ved branden, men der er et signalement af den formodede gerningsmand: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført sort maskering over mund og næse samt en sort eller mørkeblå Peak Performance-dunjakke med hætten trukket op over hovedet og et par mørke bukser. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

SC: 1900-71121-00140-20

 

HASLEV: To sigtet for hærværk mod politibil

En politibil, der fredag aften holdt parkeret uden for politistationen på Stationspladsen i Haslev, blev omkring klokken 23.30 udsat for hærværk. Ventilerne var blevet skruet ud af to af dækkene, så den stod med flade dæk, men et vidne havde bemærket en bil, og det ledte politiet på sporet af to mænd. En politipatrulje så de to mænd på Enighedsvej, hvor de blev kontaktet. Det var en 19-årig og en 20-årig mand, begge fra Næstved, og de passede på det signalement, et vidne havde givet. De to mænd blev anholdt klokken 23.46 og sigtet for hærværk. De blev afhørt og løsladt igen klokken 0.37.

 

HASLEV: Motorcykelulykke

En 70-årig mand fra Lolland mistede livet lørdag formiddag, da han kl. 10.20 kørte galt på en motorcykel på Piberhusvej i Haslev. Manden mistede herredømmet over motorcyklen og ramte et træ, der stod i rabatten. De pårørende er underrettet.

 

FENSMARK: Generede kunder på tankstation

Politiet fik lørdag klokken 21.32 en anmeldelse om, at en mand gik rundt ved en tankstation i Fensmark og generede nogle af kunderne. Han virkede beruset og havde blandt andet råbt op og løbet efter andre. En patrulje fandt hurtigt frem til manden, der viste sig at være 34 år og fra lokalområdet. Han blev anholdt klokken 21.52 og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen klokken 00.01.

 

GLUMSØ: Indbrudstyve taget på fersk gerning

Politiet fik søndag klokken 01.39 en anmeldelse fra en opmærksom borger, der havde bemærket, at der foregik noget mistænkeligt ved en tandklinik i Glumsø. Et par personer, der var iført hætter og handsker, luskede rundt med en lommelygte, og gik frem og tilbage mellem en bygning og en bil, der holdt parkeret udenfor. Da politiet kom, forsøgte to mænd at flygte fra stedet i hver sin retning, men de blev hurtigt løbet op af to betjente og anholdt klokken 01.50, sigtet for indbrud. Den ene var 24 år og fra Ringsted, den anden var 23 år og fra Horsens. De blev begge løsladt igen klokken henholdsvis 11.16 og 11.11 søndag formiddag.

 

NYKØBING FALSTER: Tyv stjal undertøj

En familie i Nykøbing Falster havde bemærket, at der tidligere var blevet fjernet noget undertøj fra deres tørresnor. De var derfor ekstra opmærksomme, da der søndag morgen var en mand, der luskede ind i deres carport og var i færd med at fjerne nogle bh’er, der var hængt til tørre. De fik standset manden med en civil anholdelse og politiet blev tilkaldt. Han blev anholdt klokken 05.23 og sigtet for tyveri. Det var en 40-årig mand fra Nakskov. Han blev taget med på stationen, hvor han blev afhørt, før han blev løsladt igen klokken 06.40.

 

STEGE: Tricktyveri

Lørdag klokken 11.22 kom en mand ind i en butik i Storegade i Stege. Her gik han rundt og lod som om han ledte efter noget tøj, men da butikkens medarbejdere på et tidspunkt kiggede væk, lykkedes det ham at slippe afsted med to mobiltelefoner. Manden var 30-35 år, cirka 180-185 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med et østeuropæisk udseende. Han havde sort, kort hår og talte gebrokkent engelsk. Han var iført et sort fritidssæt af mærket Addidas, med hvide striber ned af ærmerne og muligvis også ned af begge ben. Han medbragte en Louis Vuitton-taske, der var delt op i felter og hang på kryds henover skulderen.

 

Lidt senere – klokken cirka 12 samme dag – var den gal igen. Her kom en mand ind i en frisørsalon i Algade i Vordingborg. Han spurgte efter en voks til håret, viftede med en hundredekroneseddel og lagde samtidig en avis på disken, hvorefter det lykkedes ham at slippe afsted med en mobiltelefon. Manden var 35-39 år, 170 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med et mellemøstligt udseende. Han havde sort, kort hår og talte engelsk. Han var iført sort joggingtøj og en sort kasket.

 

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt, og opfordrer desuden til, at man er særdeles opmærksom, hvis der kommer kunder ind i en butik, der bevidst forsøger at skabe forvirring. F.eks. ved at vifte med en avis, pengesedler eller ved umotiveret at gå ind i butikkens baglokale.

 

RØDBY: Vold

Politiet fik søndag klokken 10.25 en anmeldelse om, at en mand havde givet en anden mand flere knytnæveslag i ansigtet og spark på kroppen efter et skænderi ved et privat arrangement. En patrulje rykkede ud og manden, der var 24 år og fra Rødby, blev anholdt klokken 11.20 og sigtet for vold. Han blev taget med på stationen og afhørt, før han blev løsladt igen lokken 16.28.

 

VORDINGBORG: 45-årig sigtet for røveri

Søndag klokken 12.08 blev politiet kaldt til T. Hansen på Krondrevet ved Vordingborg, hvor nogle kunder havde stjålet elpærer, og da personalet prøvede at tilbageholde dem, kørte de fra stedet. På vejen strejfede de en medarbejder med sidespejlet på bilen. På baggrund af oplysningerne fra vidner fandt politiet frem til en 45-årig mand fra Vordingborg, som blev anholdt klokken 16.45. Sagen efterforskes som et røveri, g den anholdt blev afhørt på politistationen i Vordingborg, inden han blev løsladt igen klokken 18.37.

 

 

INDBRUD

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dianalund Dr. Sells Vej Hus Søndag klokken 19.30 – 21.00 En iPad
Faxe Ladeplads Pile Allé Hus Lørdag klokken 14.00 – 14.30 Taske, træningsur, øretelefoner, træningssko, T-shirt og shorts.
Maribo Bryggervej Hus På et tidspunkt op til torsdag d. 24. september 2020 klokken 00.00 Kamera, bøger og malerier
Nysted Sakskøbingvej Landejendom Torsdag klokken 15.30 – søndag klokken 12.45 Boremaskiner, vinkelsliber, græsslåmaskine, træflismaskine, hækkeklipper og motorsav af ukendt mærke – og en mælkejunge
Rødby Bjerremarkvej Hus Lørdag d. 25. juli klokken 18.59 – fredag d. 25. september klokken 13.45 Køkkenskabe, ovn, og en emhætte af ukendt mærke
Skælskør Vestergade Hus Torsdag klokken 15.30 – søndag klokken 10.30 Violin og violinkasse
Sorø Elmevej Hus Torsdag klokken 15.30 – fredag klokken 15.00 Ikke opgjort

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i weekenden haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Vemmetoftevej Fredag klokken 11.45 – 13.45 ATK 63 13 50 km/t 65 km/t
Rønnede Ny Næstvedvej Fredag klokken 06.19 – 07.49 ATK 340 25 60 km/t 88 km/t 2 klip
Slagelse Nykøbing Landevej Fredag klokken 13.38 – 19.30 ATK 867 0 80 km/t
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 05.26 – 07.00 ATK 145 0 60 km/t
Slagelse Vestre Ringgade Fredag klokken 07.14 – 12.00 ATK 1535 36 50 km/t 73 km/t 1 klip
Øster Toreby Linde Allé Fredag klokken 11.09 – 13.00 ATK 67 2 50 km/t 63 km/t
Nykøbing Kraghave Gaabensevej Fredag klokken 13.51-17.00 ATK – bestilt færdselskontrol 105 1 60 km/t 105 km/t
Mern Gl. Præstøvej Fredag klokken 14-53-17.00 ATK – bestilt færdselskontrol 55 11 50 km/t 70 km/t To klip
Herlufmagle Ravnstrupvej Fredag klokken 0.46-12.05 ATK – bestilt færdselskontrol 66 8 50 km/t 71 km/t To klip
Herlufmagle Trælløsevej Fredag klokken 8.44-9.50 ATK – bestilt færdselskontrol 28 1 50 km/t 60 km/t

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nykøbing F. Holger Brodthagensvej Søndag klokken 00.08 21-årig mand fra Nørre-Alslev Spirituskørsel
Nykøbing F. Markedsgade Lørdag klokken 01.45 24-årig mand fra Nykøbing F. Narkotikakørsel. Den 24-årige havde 2,63 gram hash og en joint på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Næstved Kalbyrisvej Lørdag klokken 01.05 21-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Skælskør Orebyvej Fredag klokken 13.52 46-årig mand fra Høng Spirituskørsel
Sorø Pedersborg Torv Mandag klokken 01.38 26-årig mand fra Sorø Spirituskørsel

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 28. september 2020

Bornholms Politi

Færdsel

Fredag formiddag foretog færdselspatruljen kontrol på Østbornholm. 3 bilister blev målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 127 km/t i en 70 km-zone.

Sammen formiddag holdt ATK-bilen på Nybrovej i Østerlars. Her blev en bilist målt til at køre 61 km/t i en 50 km-zone.

Fredag eftermiddag holdt ATK-bilen på Munch Petersensvej i Rønne. Her kørte 3 bilister for stærkt, højeste hastighed blev målt til 61 km/t i en 50 km-zone.

Lørdag formiddag skete der et færdselsuheld i Hareløkkerne, hvor en 48-årig kvindelig bilist grundet dårligt udsyn på kørte en anden bil, ført af en 44-årig kvinde, da man skulle køre ud fra parkeringspladsen overfor Travbanen. Passagererne i begge biler kom lettere til skade, og blev tilset på skadestuen, og den 48-årige kvinde er nu sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt i forbindelse med udkørsel fra parkeringsplads.

 

Hærværk

Lørdag nat blev en rude knust i et hus af ukendt gerningsmand på Borgmester Nielsens Vej i Rønne. Hærværket blev opdaget, da en af husets beboere kom hjem midt om natten.

 

Musik til ulempe

Henover weekenden har patruljen måttet rykke ud til flere private arrangementer, hvor larmen blev for meget. Bornholms Politi opfordrer igen til, at man tager hensyn til sine omgivelser og dæmper både musik og larm.

 

Kilde: Bornholms Politi / 25.-28. september 2020

Fyns Politi

Assens

Brandundersøgelser
5610 Assens – Skovvej
Anmeldt: 25/09/2020 18:32
Sket: 25/09/2020 18:32
Brand i scenen tilhørende Skovpavillonen.

Indbrud i garage/udhus
5620 Glamsbjerg – Stentevej
Anmeldt: 25/09/2020 11:13
Sket: 24/09/2020 22:00 – 25/09/2020 08:00
Indgang: døren opbrudt. Stjålet: bilhøjtalere, værktøj.

Spirituskørsel
5620 Glamsbjerg – Faaborgvej
Anmeldt: 27/09/2020 00:51
Sket: 27/09/2020 00:45 – 27/09/2020 00:50
Person førte personbil, uagtet at promillen var over den tilladte.

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i virksomhed
5600 Faaborg – Øster Hæsingevej
Anmeldt: 25/09/2020 09:00
Sket: 24/09/2020 18:00 – 25/09/2020 08:00
Indgang: Hoveddør opbrudt. Stjålne genstande: Kædesave.

Indbrud i privat beboelse
5792 Årslev – Rønnebærvej
Anmeldt: 25/09/2020 13:56
Sket: 25/09/2020 13:56
Havedør forsøgt opbrudt.
Signalement af gerningsmænd: A: ung mand iført blå/hvid maske, korte shorts. Har tatovering på den ene læg.
B: ung mand iført blå/hvid maske. De kørte sammen fra stedet i en lyseblå Skoda Fabia.

Indbrud i privat beboelse
5792 Årslev – Morbærvænget
Anmeldt: 25/09/2020 14:24
Sket: 25/09/2020 14:24
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: Sølvbestik, Kontanter.
Signalementer: I alt fire personer, hvor en formentlig var kvinde. Alle personer iført blå/hvide mundbind. Køretøjer: lyseblå Skoda Fabia.

Tyveri fra personbil
5600 Faaborg – Vestkaj
Anmeldt: 26/09/2020 08:37
Sket: 25/09/2020 15:00 – 26/09/2020 08:10
Peugeot, grå, personbil, årgang 2006. Siderude knust. Stjålet: Værktøj.

Tyveri fra lastbil/varebil
5750 Ringe – Mellemager
Anmeldt: 26/09/2020 12:13
Sket: 25/09/2020 23:00 – 26/09/2020 05:30
Varebil, Ford Transit Van, grøn, årgang 2008. Sidedør opbrudt. Stjålet: diverse håndværktøj og el-værktøj, støvsuger, blandemaskiner.

Hærværk
5672 Broby – Marsk Billesvej
Anmeldt: 26/09/2020 10:26
Sket: 25/09/2020 16:00 – 26/09/2020 10:20
Citröen, mørk grå, personbil, årgang 2008. Alle fire dæk var punkteret.

Kerteminde

Indbrud i virksomhed
5550 Langeskov – Agertoften
Anmeldt: 26/09/2020 10:29
Sket: 25/09/2020 18:00 – 26/09/2020 09:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: Intet overblik.

Langeland

Intet fra døgnrapporten.

Middelfart

Røveri mod forretning
5580 Nørre Aaby – Jernbanevej
Anmeldt: 27/09/2020 20:53
Sket: 27/09/2020 20:53
Røveri begået mod butik. Mand anholdt og sigtet i sagen.

Indbrud i virksomhed
5500 Middelfart – Stationsvej
Anmeldt: 26/09/2020 07:43
Sket: 25/09/2020 13:00 – 26/09/2020 07:35
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i forretning
5500 Middelfart – Sofiendalvej
Anmeldt: 26/09/2020 04:10
Sket: 26/09/2020 04:07
Indgang: dør opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5500 Middelfart – Tobaksvænget
Anmeldt: 27/09/2020 12:53
Sket: 26/09/2020 12:30 – 27/09/2020 12:50
Indgang: vindue opbrudt. Manglende overblik over stjålne genstande.

Indbrud i privat beboelse
5500 Middelfart – Ved Norden Bro
Anmeldt: 27/09/2020 18:31
Sket: 25/09/2020 10:00 – 27/09/2020 18:30
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: smykker.

Indbrud i garage/udhus
5591 Gelsted – Hylkedamvej
Anmeldt: 27/09/2020 16:40
Sket: 25/09/2020 18:30 – 27/09/2020 14:00
Indgang: garage opbrudt. Stjålet: rød 4 hjulet Lindberg scooter, rød Jonsered havetraktor, plæneklipper, diverse håndværktøj.

Indbrud i garage/udhus
5592 Ejby – Rådhusstrædet
Anmeldt: 25/09/2020 10:35
Sket: 22/09/2020 10:30 – 24/09/2020 09:00
Indgang: skur opbrudt. Stjålet: Bowlingtaske, regntøj, rødvin.

Brugstyveri af reg. personbil
5500 Middelfart – Værkstedsvej
Anmeldt: 26/09/2020 17:00
Sket: 25/09/2020 16:00 – 26/09/2020 16:00
Stjålet fra parkeringsplads: personbil, VW Up!, årgang 2016.

Tyveri fra lastbil/varebil
5500 Middelfart – Stationsvej
Anmeldt: 25/09/2020 16:58
Sket: 24/09/2020 22:00 – 25/09/2020 06:15
Varebil, hvid, Fiat, model Ducato, årgang 15, fik knust venstre siderude. Stjålet: brilleetui, kvittering.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5500 Middelfart – Idrætsvej
Anmeldt: 26/09/2020 17:47
Sket: 19/09/2020 16:40
Der var opstået skænderi mellem anmelder/forurettede og sagens person, hvorefter anmelder/forurettede opdagede at anmelder/forurettedes hævekort var væk. Kortet blev efterfølgende misbrugt.

Færdselsuheld
5500 Middelfart – Fynske Motorvej
Anmeldt: 25/09/2020 14:49
Sket: 25/09/2020 14:49
Som følge af kødannelse bremsede part 1, personbil, hårdt op og foretog svingning for at undgå at ramme forankørende. Han påkørte derved autoværnet. Materiel skade på køretøj og autoværn. Part 1 kørt på sygehus.

Færdselsuheld
5500 Middelfart – Brovejen
Anmeldt: 25/09/2020 15:56
Sket: 25/09/2020 15:56
Part 1, køretøj, og part 2, køretøj, kørte begge ad Brovejen i østlig retning. Part 2 kørte foran part 1. I krydset Brovejen/Viaduktvej bremsede part 2 hårdt op da lysreguleringen skiftede til rødt. Grundet den hårde opbremsning nåede part 1 ikke at standse, hvorfor part 1 påkørte part 2 bagfra. Ingen personskade.

Færdselsuheld
5592 Ejby – Nørregade
Anmeldt: 27/09/2020 00:06
Sket: 27/09/2020 00:06
Part 1, personbil kørte frem for ubetinget vigepligt og påkørte Part 2, personbil. Part 1 oplyste, at der var fejl på hendes køretøj, og at bremsen ikke virkede. Parterne kørt til tjek på sygehus.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5464 Brenderup Fyn – Middelfartvej
Anmeldt: 25/09/2020 14:49
Sket: 25/09/2020 14:48
Part 1, personbil, førte bil med en promille over det tilladte. I forbindelse med kørslen, påkørte part 1, part 2, personbil. Ingen personskade.

Hærværk
5500 Middelfart – Færgegårdvej
Anmeldt: 26/09/2020 12:16
Sket: 26/09/2020 01:00 – 26/09/2020 01:10
Toyota Aygo, blå, 2013, personbil. Alle fire dæk på bilen var blevet punkteret.

Nordfyn

Brand i øvrigt
5400 Bogense – Jerstrupvej
Anmeldt: 26/09/2020 12:13
Sket: 26/09/2020 12:13
Afbrænding af plastic og flamingo til stor gene for naboen.

Indbrud i forretning
5471 Søndersø – Toftekær
Anmeldt: 28/09/2020 00:34
Sket: 28/09/2020 00:34
Indgang: Vindue opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i virksomhed
5471 Søndersø – Industrivej
Anmeldt: 26/09/2020 12:27
Sket: 26/09/2020 00:00 – 26/09/2020 09:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: knive.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5471 Søndersø – Maderupvej
Anmeldt: 25/09/2020 19:10
Sket: 25/09/2020 19:09
Part 1, personbil kørte ad Maderupvej i sydvestlig retning, mistede kontrollen over køretøjet og påkørte et træ ved en indkørsel. Større materiel skade på bilen. Part 1 blev fastklemt. Efterfølgende kørt på sygehus, umiddelbart uden kritiske skader.

Spirituskørsel
5450 Otterup – Lunde Bygade
Anmeldt: 26/09/2020 03:20
Sket: 26/09/2020 03:20
Person førte køretøj med en promille over det tilladte.

Nyborg

Indbrud i sommerhus
5800 Nyborg – Strandskovvej
Anmeldt: 27/09/2020 16:54
Sket: 24/09/2020 00:00 – 27/09/2020 00:00
Indgang: dør opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5800 Nyborg – Åparken
Anmeldt: 27/09/2020 10:59
Sket: 14/08/2020 12:00 – 27/09/2020 09:30
Indgang: Kælderdør opbrudt. Stjålne genstande: Boremaskine, Fiskestang, Slibesten.

Spirituskørsel
5800 Nyborg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 26/09/2020 15:36
Sket: 26/09/2020 15:36
Sigtede førte personbil ad Fynske Motorvej mod øst ud for afkørsel 44 Nyborg/Knudshoved påvirket af spiritus samt euforiserende stoffer.

Odense

Vold
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Anmeldt: 27/09/2020 14:04
Sket: 27/09/2020 14:04
Person gik ind på OBC uden at anvende et mundbind. En centervagt (forurettede) påtalte dette og tog fat i armen på personen. Det kom til lettere håndgemæng mellem personen og forurettede, og i den forbindelse spyttede personen forurettede i hovedet.

Vold
5260 Odense S – Nr. Lyndelse Vej
Anmeldt: 27/09/2020 14:40
Sket: 27/09/2020 14:00
Forurettede blev af en ukendt gerningsmand tildelt et slag på venstre kind med knyttet næve, hvorved forurettedes gebis flækkede.

Vold
5260 Odense S – Kærlandsvej
Anmeldt: 25/09/2020 14:58
Sket: 25/09/2020 14:45
I forbindelse med indbrud forsøgte forurettede at tilbageholde gerningsmanden. Forurettede hev en rygsæk af gerningsmanden, der derefter steg af sin medbragte cykel, truede to gange med et koben og efterfølgende slog forurettede én gang på armen med kobenet.

Røveri mod andre
5230 Odense M – Købkesvej
Anmeldt: 27/09/2020 02:13
Sket: 27/09/2020 02:13
Anmelder oplyser, at han netop har været udsat for et røveri. Anmelder gestikulerede til en personbil i høj fart, hvorved føreren og passageren steg ud af bilen og trak anmelder om i en baggård, hvor han blev tildelt slag og spark og fik frarøvet sin pung.
Signalementer: A.: Mand. Iført mørkt tøj.
B: Mand. Iført mørkt tøj.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Slotsgade
Anmeldt: 27/09/2020 02:46
Sket: 27/09/2020 02:46
Sort Mercedes henstod med åben bagsmæk. Person i relation til bil visiteret og fundet i besiddelse af kniv.

Våbenloven, i øvrigt
5220 Odense SØ – Peder Wessels Vej
Anmeldt: 25/09/2020 17:30
Sket: 25/09/2020 17:30
Sigtede var i besiddelse af peberspray på offentlig område.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5220 Odense SØ – Korsløkkevej
Anmeldt: 26/09/2020 01:18
Sket: 26/09/2020 01:18
I forbindelse med ransagning af køretøj blev der i handskerummet fundet en køkkenkniv.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5220 Odense SØ – Blangstedgårdsvej
Anmeldt: 27/09/2020 18:47
Sket: 27/09/2020 18:47
Sigtede blev fundet i besiddelse af en lille køkkenkniv med en bladlængde på 6 cm.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5240 Odense NØ – Vollsmose Allé
Anmeldt: 25/09/2020 20:11
Sket: 25/09/2020 20:11
Sigtede blev fundet i besiddelse af en låsbar foldekniv på offentligt tilgængeligt sted.

Indbrud i forretning
5000 Odense C – Rødegårdsvej
Anmeldt: 26/09/2020 23:08
Sket: 26/09/2020 20:08
Gerningsmanden indfandt sig i butikken i åbningstiden. Han skjulte sig indtil efter lukketid og stjal chokolade til en samlet værdi af 600 kr. Gerningsmand anholdt.

Indbrud i virksomhed
5000 Odense C – Skibhusvej
Anmeldt: 25/09/2020 08:10
Sket: 25/09/2020 00:01 – 25/09/2020 00:30
Indgang: dør opbrudt. Umiddelbart intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5000 Odense C – Kragsbjergvej
Anmeldt: 26/09/2020 14:33
Sket: 25/09/2020 18:00 – 26/09/2020 14:30
Stjålet fra villa: forskellige hvidevarer.

Indbrud i garage/udhus
5000 Odense C – Thorkildsgade
Anmeldt: 27/09/2020 14:23
Sket: 25/09/2020 12:00 – 27/09/2020 14:00
Stjålet fra uaflåst skur: jakke, blå rygsæk.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Rensdyrløkken
Anmeldt: 25/09/2020 22:26
Sket: 25/09/2020 16:05 – 25/09/2020 21:45
Stjålne genstande: Højtaler, høretelefoner.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Lærkevej
Anmeldt: 26/09/2020 13:51
Sket: 21/09/2020 13:00 – 26/09/2020 10:00
Indstigning: vindue opbrudt. Umiddelbart intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5220 Odense SØ – Æblegrenen
Anmeldt: 27/09/2020 19:24
Sket: 27/09/2020 15:00 – 27/09/2020 19:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: pung indeholdende betalingskort. Kortet blev efterfølgende misbrugt 2 gange.

Indbrud i garage/udhus
5220 Odense SØ – Kongepennen
Anmeldt: 27/09/2020 08:17
Sket: 26/09/2020 23:00 – 27/09/2020 08:15
Indgang: skur opbrudt. Stjålet: Hammer, løbehjul.

Indbrud i privat beboelse
5240 Odense NØ – Muslingevej
Anmeldt: 26/09/2020 16:31
Sket: 19/09/2020 12:00 – 26/09/2020 14:00
Indgang: dør opbrudt. Umiddelbart intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Ådalsvej
Anmeldt: 26/09/2020 21:41
Sket: 26/09/2020 21:41
Indgang: vindue og dør opbrudt.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Ådalsvej
Anmeldt: 26/09/2020 22:24
Sket: 26/09/2020 19:30 – 26/09/2020 22:20
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Vibekevej
Anmeldt: 27/09/2020 15:11
Sket: 26/09/2020 12:00 – 27/09/2020 15:10
Indgang: vindue opbrudt. Stjålet: smykker, vejrstation.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Bakketoppen
Anmeldt: 27/09/2020 16:33
Sket: 27/09/2020 09:00 – 27/09/2020 16:30
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: fjernsyn.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Dragebakken
Anmeldt: 27/09/2020 18:26
Sket: 27/09/2020 18:00
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.
Køretøjer: lyseblå Skoda.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Mågebakken
Anmeldt: 27/09/2020 21:21
Sket: 27/09/2020 17:30 – 27/09/2020 21:20
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: smykker, skuffer.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5250 Odense SV – Dianavænget
Anmeldt: 27/09/2020 11:04
Sket: 21/09/2020 15:30 – 27/09/2020 11:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: hængelås, sofabord, hvid Kildemoes damecykel.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Volderslevhaven
Anmeldt: 25/09/2020 13:58
Sket: 25/09/2020 11:50 – 25/09/2020 13:30
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: Bærbar computer, samt diverse smykker.
Signalementer: A: Mand, dansk, 20-25 år, ca. 180 cm, tynd af bygning, iført: mundbind, kasket.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Kærlandsvej
Anmeldt: 25/09/2020 14:58
Sket: 25/09/2020 14:45
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.
Signalementer: A: Mand, dansk, ca. 35 år, 190, almindelig af bygning, lyst hår, iført sort kasket, mundbind, sort jakke, lys hættetrøje, grønne bukser, sorte sko.
Køretøjer: Sort el-cykel.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Rulkehøjen
Anmeldt: 25/09/2020 19:51
Sket: 25/09/2020 07:30 – 25/09/2020 19:30
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: Safetybox, smykker, pas, dokumenter, ekstern harddisk, kontanter, sparegris.
Signalementer: A: Mand, 15-17år, grønne bukser, rygsæk og mundbind.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Guldsmedevænget
Anmeldt: 27/09/2020 21:03
Sket: 27/09/2020 09:30 – 27/09/2020 21:00
Indgang: vindue var opbrudt. Stjålne genstande: elektronisk udstyr, armbåndsure, smykker, solbriller.
Signalementer: A: Mand, dansk, høj og tynd, iført kasket, Army farvet bukser, rygsæk.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Lindvedparken
Anmeldt: 27/09/2020 21:14
Sket: 27/09/2020 21:00 – 27/09/2020 21:15
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: lampe.
Signalementer: A: Mand, 20-25 år, 175cm, kort sort hår, lys i huden, iført mørkt tøj, talte dansk uden accent,
B: Mand, dansk, 20-25 år, 175 cm, alm. af bygning, kort brunt hår, iført mørkt tøj.
Køretøjer: Lysegrå personbil, mørke bagruder.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Elsebethvænget
Anmeldt: 27/09/2020 09:41
Sket: 26/09/2020 20:00 – 27/09/2020 09:40
Indgang: vindue opbrudt. Stjålet: smykker, gavekort, kontanter, smartphone.

Brugstyveri af ureg. lastbil/varebil
5210 Odense NV – Saxovej
Anmeldt: 26/09/2020 00:48
Sket: 26/09/2020 00:48 – 26/09/2020 00:50
Bil stjålet: Volkswagen Transporter, rød.

Tyveri fra lastbil/varebil
5000 Odense C – Nørregade
Anmeldt: 27/09/2020 16:04
Sket: 25/09/2020 12:00 – 27/09/2020 16:05
Rude knust på hvid Citroen C3 Van, årgang 2019 varebil.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5200 Odense V – Middelfartvej
Anmeldt: 25/09/2020 11:51
Sket: 25/09/2020 10:26 – 25/09/2020 11:00
Anmelder/forurettede havde fået stjålet sin pung fra taske.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5220 Odense SØ – Ejbygade
Anmeldt: 25/09/2020 15:06
Sket: 20/09/2020 15:00 – 20/09/2020 16:00
Anmelder/forurettede havde lagt sin taske i et ulåst skab og var gået ind for at træne. Da han kom tilbage var pungen stjålet.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5220 Odense SØ – Ørbækvej
Anmeldt: 26/09/2020 13:22
Sket: 26/09/2020 13:00 – 26/09/2020 13:20
Stjålet fra bukselomme: smartphone.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5220 Odense SØ – Ørbækvej
Anmeldt: 27/09/2020 14:18
Sket: 27/09/2020 13:30 – 27/09/2020 14:00
Pung stjålet.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Ejby Møllevej
Anmeldt: 25/09/2020 09:07
Sket: 25/09/2020 09:07
Part 1, personbil, holdt for rødt i krydset Nyborgvej og Ejby Møllevej. Ved grønt foretog part 1 svingning til højre og påkørte i den forbindelse part 2, knallert, der væltede.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Hunderupvej
Anmeldt: 27/09/2020 12:59
Sket: 27/09/2020 12:59
Part 2, fodgænger, der virkede forvirret, stod stille i vejkant da part 1, personbil, kørte ad Hunderupvej i nordlig retning med ca. 30 km/t forbi fodgængeren. Da Part 1 næsten havde passeret part 2, gik part 2 pludselig ud på kørebanen og ind i højre side på part 1 s køretøj, hvorefter part 2 faldt om på kørebanen med få hudafskrabninger på hænderne til følge.

Færdselsuheld med personskade
5000 Odense C – Østerbro
Anmeldt: 25/09/2020 21:45
Sket: 25/09/2020 21:45
Personbil kørte ind i en husmur på Østerbro. Personbilen totalskadet. De 3 personer i bilen var alle kommet til skade. Opdateret: 2 er afgået ved døden, 1 i kritisk tilstand.

Spirituskørsel
5250 Odense SV – Assensvej
Anmeldt: 25/09/2020 21:28
Sket: 25/09/2020 21:28
Sigtede førte lille knallert ad Assensvej i nordlig retning, selvom hans promille var over det tilladte.

Spirituskørsel
5260 Odense S – Brogårdsvej
Anmeldt: 26/09/2020 01:38
Sket: 26/09/2020 01:37 – 26/09/2020 01:49
Sigtede førte personbil til trods for, at hans promille var over det tilladte.

Butikstyveri
5000 Odense C – Skibhusvej
Anmeldt: 26/09/2020 18:30
Sket: 26/09/2020 18:30
Butikstyv har stjålet kød/bøffer til kr. 59,-

Hærværk
5000 Odense C – Tornehøjvej
Anmeldt: 25/09/2020 17:00
Sket: 24/09/2020 17:00 – 25/09/2020 14:24
Gravsted af marmor delvist ødelagt

Hærværk
5240 Odense NØ – Slåenhaven
Anmeldt: 25/09/2020 10:23
Sket: 24/09/2020 09:00 – 25/09/2020 09:55
Hvid, Volkswagen UP!, Personbil, Årgang 2018. Begge dæk i højre side var blevet punkteret. Bilen havde holdt parkeret på parkeringsplads ud for bopæl.

Hærværk
5240 Odense NØ – Åsumvej
Anmeldt: 27/09/2020 15:57
Sket: 27/09/2020 15:57
Husets døre/låse limet til med lim.

Hærværk
5240 Odense NØ – Slåenhaven
Anmeldt: 27/09/2020 19:18
Sket: 27/09/2020 18:19 – 27/09/2020 19:19
Hvid VW UP personbil – Årgang 2018. Bilens højre for og bagdæk sås ødelagt/skåret op.

Svendborg

Indbrud i virksomhed
5700 Svendborg – Knopvænget
Anmeldt: 25/09/2020 11:45
Sket: 24/09/2020 22:00 – 25/09/2020 10:45
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: el-cykel, herremodel, af mærket Scott i farven koksgrå, cykelstativ til anhængertræk, diverse værktøjer.

Indbrud i privat beboelse
5700 Svendborg – Stevneskovvej
Anmeldt: 26/09/2020 23:18
Sket: 21/09/2020 11:00 – 26/09/2020 23:15
Indgang: Vindue opbrudt. Stjålne Genstande: smykker.

Indbrud i privat beboelse
5881 Skårup Fyn – Nyborgvej
Anmeldt: 27/09/2020 22:04
Sket: 25/09/2020 11:02
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: sparegris, jakke.

Færdselsuheld
5700 Svendborg – Nyborgvej
Anmeldt: 25/09/2020 11:12
Sket: 25/09/2020 11:12
Part 1, personbil, kørende i nordøstlig retning ad Nyborgvej, kørte frem for grønt, da part 2, knallert, kørte frem for rødt og ind i højre side ved fordøren på part 1. Ifølge part 2 satte gaskablet sig fast, hvorfor knallerten pludselig kørte ud i krydset.

Færdselsuheld
5892 Gudbjerg Sydfyn – Teglværksvej
Anmeldt: 25/09/2020 11:15
Sket: 25/09/2020 11:15
Personbil påkørte stengærde efter at have ramt, hvad der formentlig var olie på vejen. Skader på højre side af bilen. Ingen skader på stengærde eller skilte.

Hærværk
5771 Stenstrup – Løgeskov
Anmeldt: 28/09/2020 00:03
Sket: 28/09/2020 00:03
Anmelder oplyser, at en personbil netop har holdt udenfor anmelders hus og gasset op. Anmelder er vågnet herved og kort efter blev der kastet sten mod anmelders hus, hvorved vindue blev knust.

Hærværk
5881 Skårup Fyn – Åbyvejen
Anmeldt: 27/09/2020 00:08
Sket: 27/09/2020 00:00 – 27/09/2020 00:05
Postkasse sprængt i stykker med fyrværkeri. Postkassen var monteret på et stativ som stod foran huset.

Ærø

Intet fra døgnrapporten.

Kilde: Fyns Politi / 28. september 2020