Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 6. august 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Grønningen, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Byvænget, Højby
Tjørnedevej, Tølløse

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

 

Vigepligtsuheld – Tinghulevej/Gl. Nykøbingvej, Højby Sjælland – Odsherred

kl. 08.17 skete et uheld i et firebenet kryds, da en varebil kørte ad Gl. Nykøbingvej mod syd og holdt stille for fuldt stop i krydset ved Tinghulevej. Føreren af varebilen, en 55-årig mand fra Rørvig, overså en knallert som kørte over krydset fra Tinghulevej mod Nr. Asmindrup i østlig retning. Knallerten var skjult bag bilens sidestolpe, så varebilen kørte frem, men bremsede hårdt op, da føreren fik øje på knallerten. Knallertføreren, en 26-årig mand fra Højby Sj. undveg varebilen, men gled i gruset og væltede. Han slog sit ene ben i faldet og blev kørt med ambulance til tjek på sygehuset, men havde ikke pådraget sig brud på benet. Politiet optog rapport om vigepligtsuheldet, og den 55-årige kan forvente at høre mere i sagen.

 

”Brand” var overbagt hvidløgsbrød – Nylandsvej, Køge

Kl. 10.08 kom et 112 opkald om røg i en opgang på Nylandsvej, og beboerne på stedet begyndte at evakuering af opgangen. Da brandvæsnet og politiet kom frem viste det sig, at der var tale om et overbagt hvidløgsbrød, som havde forårsaget røg i en lejlighed. Beboeren havde luftet ud ved at åbne døren til opgangen, så røgen havde spredt sig. Efter en udluftning var alt godt igen, og beredskabet kunne fortsætte til andre opgaver.

 

Flygtede for at undgå togafgift – Jernbaneplads, Holbæk

Kl.10.54 var en togfører ved at skrive en togafgift en passager uden gyldig billet. Manden forsøgte at opgive falsk navn for at undgå afgiften, men blev opdaget, da han opgav navnet på en mand som sidder i fængsel. Manden forsøgte at løbe fra stedet, da han var blevet afsløret i at opgive falsk navn, men blev hurtigt fanget af en politipatrulje. Politiet fandt frem til den rette identitet på manden, en 28-årig uden fast bopæl. Han fik afgiften af togpersonalet, hvorefter han fik lov at forlade stedet, da der ikke var grundlag for en sigtelse i sagen om at opgive falsk navn.

 

Færdselsuheld – Nygade, Vig – Odsherred

Kl. 14.01 stødte to biler sammen i Nygade, da en 19-årig kvinde fra Vig netop var bakket ud af en indkørsel og sat i gang ad Nygade, da hun blev påkørt af en 32-årig mand fra Nykøbing Sj. Den 32-årige bilist forsøgte at bremse, da han opdagede bilen som var bakket ud, men nåede det ikke. Der skete stor materiel skade på bilerne, som ikke selv kunne køre væk fra stedet, men blev hentet af vejhjælp. Den 32-årige mand blev kørt til Holbæk sygehus i ambulance, hvor han blev tilset. Ingen personer var dog kommet alvorligt til skade ved uheldet. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse hvordan uheldet skete, og hvem som skal stilles til ansvar for ulykken.

 

Brand i redskabsskur – Hf. Hjortemosen, Benløse – Ringsted

Kl. 14.48 kørte politi og brandvæsen til en brand i et redskabsskur ved en kolonihave i Benløse. Branden var startet ved en gavl på skuret og spredt sig til resten af huset. Nogle naboer havde opdaget branden og ringet 112. To kvinder knuste ruderne til skuret, for at sikre sig, at der ikke var personer derinde, men skuret var tomt. De personer, som havde været tæt på røgen blev tilset i ambulancen, men ingen havde symptomer på røgforgiftning. Brandvæsnet fik slukket ilden, men skuret nedbrændte. Politiet undersøgte brandstedet, men det var ikke muligt at fastslå brandårsagen med sikkerhed. Stedet skal derfor nærmere undersøges af brandefterforskere, for at klarlægge om to 12 volts batterier, der stod ved skuret, kan være årsag til at branden startede.

 

Humanitær eftersøgning endte godt – Ll. Grandløse, Holbæk

kl. 19.13 fik politiet anmeldelse fra de pårørende til en 63-årig mand fra Holbæk om, at han havde forladt sin bopæl i nedtrykt tilstand. Politiet iværksatte en omfattende eftersøgning, hvor hundepatruljer, en helikopter og en drone blev sat ind på at finde manden. Politiets indsatsleder meldte kl. 00.34 at manden var fundet i god behold ved Holbæk fælled i krydset Arenavej/Skagerakvej. Den 63-årige var dog lidt nedkølet og blev kørt til sygehuset til tjek. De pårørende blev med det samme kontaktet og beroliget med, at manden var fundet og efter omstændighederne havde det godt.

 

Røver stoppet af kunder – Klosterparkvej, Kalundborg

kl. 20.54 kom et alarmopkald om et røveri i et supermarked. En maskeret mand havde indfundet ved kassen, hvor han truede kassemedarbejderen til at udlevere penge. Røveren truede med at skyde, hvis han ikke fik pengene, men han havde ikke med et våben. Ekspedienten åbnede kasseapparatet, og røveren rakte ned i kasse og tog en del sedler, hvorefter han løb mod døren. Her blev han standset af tre mandlige kunder, som fik lagt manden ned og fratog ham pengene. Politiet kom frem og anholdt den mistænkte, en 42-årig mand fra Kalundborg, som blev sigtet for røveriet. Politiet fandt intet våben på manden. Han blev taget med til stationen til afhøring og er fortsat i politiets varetægt. Han vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling ved Retten i Holbæk kl. 11.30.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 5.-6. august 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Randers kl. 13.15

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.15 en 20-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for grov vold ved natten til torsdag at have stukket en vagtlæge i brystet med en saks. Episoden skete på et bosted i Randers. Vagtlægen kom ikke alvorligt til skade.

 

**

 

38 sigtelser efter færdselsindsats i Aarhus Vest

Onsdag aften var færdselspolitiet på besøg i Aarhus Vest.

Det resulterede i alt i at 37 personer blev sigtet for følgende 38 forseelser:

 • Manglende brug af sikkerhedssele: 5
 • Manglende brug af sikkerhedssele barn/klip: 1
 • Benyttet håndholdt mobiltelefon/klip: 8
 • Overtrædelse af reg.bek.: 2
 • Ej medbragt kørekort: 1
 • Fejl og mangler: 1
 • Synsindkaldelse: 1
 • Hyrevognssag: 1
 • Forkert lygteføring: 1
 • Rødt lys/ klip: 2
 • Hastighed/ klip: 9
 • Hastighed/betinget: 1
 • Kørsel uden førerret: 2
 • Overladelse af føring: 2
 • Overhaling højre om/klip: 1

Østjyllands Politi vil fortsat lave færdselsindsatser rundt i hele kredsen resten af sommeren. Fra på mandag vil det især være skolevejene, der har fokus.

 

**

 

Uenigheder endte med trusler med kniv

Hvad der virkede som en uenighed mellem tre mænd, fik onsdag kl. 06.40 flere personer på Banegårspladsen i Aarhus til at ringe efter politiet.

Ifølge vidnernes forklaring havde der først været et skænderi imellem to mænd i banegårdens forhal. De blev af vagter bedt om at forlade stedet og mødte udenfor en 26-årig mand. Han virkede til at kende de to andre, opførte sig meget aggressivt og trak kort efter en kniv, som han truede de to mænd med. Efter at have skændtes nogle minutter gik mændene hver til sit.

Da politiet kort efter ankom, fandt de hurtigt ud fra vidnernes beskrivelse den 26-årige, der blev anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

**

 

To biler i brand i Aarhus V

Politi og brandvæsen kørte torsdag kl. 03.28 til Hasle Centervej, hvor der var ild i to biler der bredte sig med varmeskader til yderligere en bil. Ved patruljens ankomst så de høje flammer fra den ene bil.
Knap en halv time senere var ilden slukket. Den bredte sig ikke yderligere og ingen kom til skade.

Årsagen til branden er endnu uvis.

 

**

 

Færdsel

En 32-årig mandlig bilist blev onsdag anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Makedsgade i Grenå. Den 32-årige blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og eftersom det ikke var første gang, blev hans bil beslaglagt.

Onsdag kl. 12.29 skete der et færdselsuheld på Hadsundvej i Randers, da en 43-årig mandlig bilist kørte ud fra en ejendom over et fortov og her ramte en 17-årig dreng på knallert. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 15.09 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen, da en 32-årig kvindelig bilist påkørte en 49-årig kvindelig bilist bagfra, hvorved den 49-årige kvinde blev skubbet frem i en 45-årig kvindelig bilist. De tre bilister fik alle lettere skader, men ingen kom umiddelbart kritisk til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 16.00 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Havreballe Skovvej og Jyllands Allé i Aarhus, da en 22-årig mandlig bilist overhalede en 27-årig kvindelig cyklist og angiveligt svingede ind så tæt foran hende, at hun påkørte bilen. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 27-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 00.02 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Fladbrovej i Randers.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

Kilde: Østjyllands Politi / 6. august 2020

Nordsjællands Politi

Bagrude knust

Ølsted: En Toyota, der holdt på Thannersvej, er mellem tirsdag aften klokken 23.30 og onsdag morgen klokken 08.50 blevet udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har knust bilens bagrude med nogle sten.

 

Ild i affald

Kgs. Lyngby: Onsdag formiddag gik der ild i noget affald i en skraldevogn på Caroline Amalievej. Trafikken blev spærret, mens brandvæsenet arbejdede med at slukke ilden. Affaldet måtte tømmes ud på vejen for at få slukket ilden, og da ilden var slukket, blev affaldet efterfølgende samlet op i en anden skraldevogn og vejen åbnet for trafik igen. Der skete hverken brand- eller personskade.

 

Kvinde blev slået og spyttet på

Helsinge: En 22-årig kvinde fra Helsinge blev tirsdag aften mellem klokken 23.45 og 23.59 slået og spyttet på af en anden kvinde. Den 22-årige havde været ved Circle K tanken, hvor hun blev råbt an af den anden kvinde, som beskyldte den 22-årige for at være sammen med en mand, der i forvejen havde en kæreste. Efterfølgende slog kvinden den 22-årige i ansigtet og spyttede på hende, hvorefter hun satte sig ind i en mørk bil og kørte fra stedet. Kvinden, der overfaldt den 22-årige, beskrives som 17-18 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning med langt rødt/orange hår. Hun var iført bukser og en tank top.

 

Brand i shelter

Stenløse: Onsdag eftermiddag klokken 14.49 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i et shelter på Bastbjergvej. Branden er efter al sandsynlighed opstået fordi nogle brugere af shelteret også har benyttet bålstedet foran shelteret og ikke fået slukket bålet helt. Dermed er nogle gløder fra bålstedet på grund af vinden blæst over på shelterets tag, og har forårsaget branden.

 

Glemt sele og kørekort

Hillerød: Ved en færdselskontrol ved Industrivænget i Hillerød onsdag eftermiddag mellem klokken 15.35 og 17.00 blev 21 bilister standset. Heraf blev to skrevet for ikke at bruge sele, en bilist havde glemt sit kørekort og en bilist kørte i en bil med afmeldte nummerplader.

 

Sigtet for falsk anmeldelse

Vejby: En 16-årige ung kvinde fra Brøndby er blevet sigtet for falsk anmeldelse. Den unge kvinde anmeldte i sidste uge, at hun var blevet voldtaget på en mark, da hun var på vej hjem fra en fest i Holløse. Anmeldelsen medførte, at et område mellem Vejby og Tisvilde blev undersøgt af politiets teknikere og hunde, ligesom kvinden blev kørt til undersøgelse på Center for Voldtægtsofre. Hverken de tekniske undersøgelser eller undersøgelsen af den unge kvinde viste imidlertid tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse, og kvinden fortalte efterfølgende, at det var noget, hun havde fundet på.

 

Skabte uro i butik

Jægerspris: En 52-årig mand fra Jægerspris skabte med sin opførsel onsdag eftermiddag klokken 16.39 uro i Aldi på Hovedgaden. En patrulje kom til stedet og konstaterede, at den 52-årige mand var opfarende og beruset. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen og taget med til detentionen på politistationen og blev efter nogle timers ophold løsladt igen.

 

Sigtet for hash-salg

Farum: En 21-årig mand fra Farum blev onsdag eftermiddag klokken 17.20 sigtet for salg af euforiserende stoffer på stierne ved Bybækterrasserne. Den 21-årige var i ud over en moderat mængde hash også i besiddelse af et større kontantbeløb samt flere telefoner.

 

Mindre ammoniakudslip

Hillerød: I forbindelse med et mindre ammoniakudslip fra en bygning på Industrivænget onsdag aften klokken 19.35 blev et område omkring adressen afspærret og de nærliggende ejendomme evakueret. Ingen kom til skade ved udslippet, og afspærringen blev ophævet igen klokken 21.23.

 

Tissetrængende unge vakte mistanke

Helsingør: Fem unge vakte onsdag aften mistanke, da de blev set omkring skolen på Nygade. En borger troede, at de unge var ved at begå indbrud og kontaktede politiet, som sendte en patrulje til stedet. Det viste sig imidlertid, at de unge bare havde været inde på ejendommen for at tisse.

 

Uenighed medførte tumult

Helsingør: En uenighed mellem fire kvinder i alderen 18 til 21 år fra Kvistgård og Helsingør og en 55-årig mand fra Helsingør medførte onsdag aften klokken 22.13 noget tumult på Lerbakkevej. De fire unge kvinder var i færd med at tænde en vandpibe, men manden troede, at de var ved at tænde et bål. Der opstod en diskussion som udviklede til slag og skubberi mellem parterne. En patrulje kom til stedet og fik dæmpet gemytterne.

 

Spritbilist ramte træ

Skævinge: Onsdag aften klokken 22.20 kørte en alkoholpåvirket 23-årig mand fra Ølsted galt på Markebækvej. I et vejkrydset mistede han herredømmet over sin bil, som fortsatte ind i en have og ramte et træ. Den 23-årig kom ikke til skade ved uheldet, men da en alkometertest viste, at hans promille var over den tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Unge røg hash og skabte uro

Helsingør: Politiet måtte i løbet af onsdag aften køre ud til Reberbaneparken, hvor nogle unge havde forsamlet sig. Klokken 23.35 kontaktede en borger politiet for at anmelde, at de unge kørte rundt og larmede på knallerter. Der var dog ingen knallertkørende unge, da patruljen kom til stedet, men derimod et par unge mænd på 19 år, som sad og røg en joint. De blev begge sigtet for besiddelse af hash.

 

Fest blev lukket

Kgs. Lyngby: Nogle unge mennesker lavede klokken 01.08 natten til torsdag så megen uro og uorden ved et beboerlokale på Christian X’s Alle, at en patrulje blev sendt ud til stedet og festen blev lukket.

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 5.-6. august 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

KORSØR: Visitationszone ved Motalavej

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har genindført en visitationszone omkring Motalavej i Korsør efter en række episoder med uro i området. Zonen trådte i kraft onsdag klokken 18.00 og gælder foreløbig frem til onsdag den 19. august klokken 18.00. Der var onsdag aften forholdsvis roligt i området. Politiet foretog en række visitationer og der blev fundet et slagvåben.

 

BÅRSE: Gik på motorvejen

Politiet fik onsdag klokken 07.01 en anmeldelse om, at der gik en mand rundt med en hund i nødsporet på motorvejen ved Bårse. Politiet fandt hurtigt frem til manden, der viste sig at være 40 år og fra lokalområdet. Han blev sigtet for at overtræde færdselsloven.

 

SAKSKØBING: Skunkvæksthus

Politiet ransagede onsdag klokken 9.00 en ejendom i Sakskøbing, hvor der blev fundet et skunkvæksthus med cirka 300 cannabisplanter, lamper, ventilatorer, udsugningsudstyr m.m. Tre personer blev anholdt – To mænd på 30 og 45 år fra udlandet og en 29-årig mand fra Københavnsområdet. De ventes alle tre fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

 

RØDBY: Hampplanter

Politiet fik onsdag klokken 14.47 en anmeldelse om, at der var blevet set nogle hampplanter ved en ejendom i Rødby. Da politiet kom, fandt de cirka 50 planter, og en 45-årig mand blev anholdt klokken 19.38, sigtet for salg af stoffer. Han blev taget med på stationen og afhørt, før han blev løsladt igen klokken 22.10.

 

MARIELYST: To kom op at skændes

Onsdag klokken 21.39 blev politiet kaldt ud til Marielyst Strandvej, hvor der var opstået lidt tumult. Det viste sig, at det var to unge, der var kommet op at skændes. En 25-årig mand fra Nykøbing Falster blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 5. august 2020

Bornholms Politi

Musik til ulempe

Endnu en gang måtte en patrulje onsdag den 5. august kl. 1850 til Segenvej ved Aarsballe, hvor en beboer spillede høj musik. Naboerne havde forsøgt at få musikanten til at dæmpe sig, men det var ikke lykkedes. Der var dog skruet ned, da patruljen ankom, så man slap for videre tiltale.

Torsdag den 6. august kl. 0220 var den gal på Nordskovvej i Rønne, hvor en 42 årig mand spillede musik i haven, mens han drak kaffe. Kaffetørsten blev slukket sammen med musikken, så han trak indenfor og spillede videre.

 

ATK

Målebilen holdt onsdag den 5. august i tre timer på Nordre Borrelyngvej ved Allinge udenfor byzonen. Der var ingen køretøjer, som overskred hastighedsgrænsen på 80 km/t.

Værre så det ud i Bølshavn i 40 km/t zonen, hvor der blev målt i godt tre timer. 27 køretøjer passerede med for høj hastighed. Den værste kørte 63 km/t og tre bilister fik klip i kørekortet.

Kilde: Bornholms Politi / 5.-6. august 2020

Fyns Politi

Assens

Brand i øvrigt
5620 Glamsbjerg – Kirke Søbyvej
Anmeldt: 05/08/2020 17:19
Sket: 05/08/2020 17:19
Anmelder oplyser, person brænder ukendt affald af, hvilket lugter voldsomt. Anmelder mener ikke, at der er tale om almindeligt haveaffald.

Spirituskørsel
5631 Ebberup – Topshøj
Anmeldt: 05/08/2020 17:24
Sket: 05/08/2020 17:24
Sigtede førte lille knallert uagtet at være alkoholpåvirket med en promille over det tilladte.

 

Faaborg/Midtfyn

Tyveri fra personbil
5750 Ringe – Odensevej
Anmeldt: 05/08/2020 14:03
Sket: 31/07/2020 12:00 – 05/08/2020 14:00
VW Passat, sølvgrå, årg. 2004. Da anmelder kom for at hente bilen, var alle 4 dæk/stålfælge stjålet. Bilen sås ikke klodset op, men efterladt på undervognen.

Hærværk
5772 Kværndrup – Lærkevej
Anmeldt: 05/08/2020 20:13
Sket: 05/08/2020 20:13
Gerningsmand har slået på personbil med hammer og truet forurettede.

 

Kerteminde

Hærværk
5550 Langeskov – Jernbanegade
Anmeldt: 05/08/2020 16:02
Sket: 05/08/2020 11:30 – 05/08/2020 15:15
Stænger på hvid havepavillion ødelagt og blåt havebord i plast væltet så det var flækket.

 

Langeland

Indbrud i øvrigt
5900 Rudkøbing – Illebøllevej
Anmeldt: 05/08/2020 10:20
Sket: 02/08/2020 15:00 – 05/08/2020 10:00
Dør opbrudt.  Stjålet: diverse værktøj.

Indbrud i øvrigt
5900 Rudkøbing – Illebøllevej
Anmeldt: 05/08/2020 17:42
Sket: 02/08/2020 17:00 – 05/08/2020 13:00
Indstigning via port, som er sparket ind. Stjålet: et stk. svejseværk, ilt/gas, to stk. computere, to stk. udlæsningsapparater, en autoradio mrk. Becker, to stk. 20 liters motorolie mrk. Elf., en lille knallert mrk. Honda Dax, rød, div. håndværktøj.

 

Odense

Vold
5000 Odense C – Vestergade
Anmeldt: 05/08/2020 09:33
Sket: 05/08/2020 09:33
Sigtede slog forurettede i hovedet med et par høretelefoner. Herefter slog sigtede forurettede i hovedet med sin hånd og sparkede forurettede.

Vold
5230 Odense M – Oppermannsvej
Anmeldt: 06/08/2020 00:20
Sket: 06/08/2020 00:17
Gerningsmanden slog forurettede med knyttede hånd i ansigtet.

Brand i øvrigt
5230 Odense M – Hverringevej
Anmeldt: 05/08/2020 14:44
Sket: 05/08/2020 14:44
Anmelder oplyser, at person afbrænder affald inden for byzone.

Brand i køretøj
5240 Odense NØ – Birkeparken
Anmeldt: 05/08/2020 23:49
Sket: 05/08/2020 23:49
Brand bil i det fri. Står på p-plads. Delvist udbrændt.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5000 Odense C – Grønløkkevej
Anmeldt: 05/08/2020 08:50
Sket: 28/07/2020 18:00 – 30/07/2020 14:00
Dør var opbrudt. Stjålet: diverse vintertøj, jakker, trøjer, handsker, diverse håndværktøjer.

Tyveri fra lastbil/varebil
5200 Odense V – Jellingvej
Anmeldt: 05/08/2020 13:05
Sket: 31/07/2020 15:00 – 03/08/2020 06:30
Tyveri fra varebil, Volkswagen Transporter, årgang 2011, farve sort. Gerningsmænd havde knust en dobbelt bagrude i varebilen. Indstigning i varebilen foretaget og fra køretøjet ses stjålet håndværktøj af forskellige mærker.

Tyveri fra lastbil/varebil
5200 Odense V – Ivarsvej
Anmeldt: 05/08/2020 13:27
Sket: 04/08/2020 16:00 – 05/08/2020 13:00
Varebil, Ford Transit, hvid, årg. 2016. Bagdør indtil kasserum opbrudt. Stjålet: Hele kasserummet var tømt for værktøj, søm og skruer.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5220 Odense SØ – Æblegrenen
Anmeldt: 05/08/2020 12:08
Sket: 28/07/2020 18:00 – 04/08/2020 16:00
Anmelder oplyste, at der fra forurettedes taske er stjålet kontanter.

Tyveri fra villa/landejendom
5220 Odense SØ – Otte Ruds Vej
Anmeldt: 05/08/2020 13:15
Sket: 01/08/2020 17:00 – 01/08/2020 23:59
Fra hus stjålet pung samt én bærbarcomputer. I døråbningen stod pludselig 4-5 gerningsmænd. 2 af gerningsmændene talte og afledte forurettede. Mens gik de resterende gerningsmænd gik ind og stjal forurettedes ting.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5220 Odense SØ – Ørbækvej
Anmeldt: 05/08/2020 12:20
Sket: 05/08/2020 12:10 – 05/08/2020 12:11
Fra taske stjålet grå IPhone 11 Pro, i et coverfarvet etui.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5250 Odense SV – Gammel Højmevej
Anmeldt: 05/08/2020 14:13
Sket: 04/08/2020 14:45 – 04/08/2020 15:45
Gerningsmand havde stjålet forurettedes sorte pung fra forurettedes sorte taske.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Slotsgade
Anmeldt: 05/08/2020 19:02
Sket: 05/08/2020 19:02
Part 1, fører af personbil, kørte ad Slotsgade i nordøstlig retning. Kort før svinget, kom der en modkørende, som part 1 følte kørte meget stærkt og tæt på midten af vejen, hvorfor part 1 rev i rattet og kørte ligeud i svinget og ind i part 2, husmur. Der var en ridse på højre side af part 1s bil, og et mærke på husmuren.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Filosofgangen
Anmeldt: 05/08/2020 12:54
Sket: 05/08/2020 12:54
Part 2, personbil, kørte ad Filosofgangen i vestlig retning. Part 1, personbil, kørte ud fra Filosofgangen. Part 1 overså herefter part 2 og kørte ud foran.

Færdselsuheld
5250 Odense SV – Holkebjergvej
Anmeldt: 05/08/2020 13:32
Sket: 05/08/2020 13:32
Anmelder oplyste at anmelder havde bemærket en sort personbil komme hen til adressen og derefter bakke væk. I den forbindelse bakkede føreren ind i et hegn, så en stolpe væltede og fik skader. Føreren valgte herefter at køre fra stedet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Kongensgade
Anmeldt: 06/08/2020 01:45
Sket: 06/08/2020 01:45
Sigtede optrådte voldeligt på gaden, idet sigtede forsøgte at starte et slagsmål, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

 

Svendborg

Brand i øvrigt
5700 Svendborg – Fåborgvej
Anmeldt: 05/08/2020 20:57
Sket: 05/08/2020 20:57
Anmeldelser om bålafbrænding. Personer kaster ting på bålet, sort røg stiger op.

Indbrud i øvrigt
5700 Svendborg – Nordre Ringvej
Anmeldt: 05/08/2020 09:27
Sket: 04/08/2020 23:00 – 05/08/2020 09:00
Øverste rude i dør var knust. Stjålet: ældre iphones, diverse loppemarkeds ting.

Indbrud i privat beboelse
5700 Svendborg – A P Møllers Vej
Anmeldt: 06/08/2020 03:39
Sket: 06/08/2020 03:39
Anmelder oplyser, at man kan se, at to gerningsmænd er inde i huset.

Indbrud i virksomhed
5881 Skårup Fyn – Nyborgvej
Anmeldt: 05/08/2020 08:30
Sket: 05/08/2020 00:43
1 vindue forsøgt opbrudt. 1 vindue opbrudt. 1 metaldør forsøgt opbrudt.

Tyveri fra lastbil/varebil
5700 Svendborg – Kirsten Lykkes Vej
Anmeldt: 05/08/2020 14:00
Sket: 29/06/2020 00:00 – 30/06/2020 00:00
Hvid, Renault, Årgang 2012, Varebil. Gerningsmand havde opbrudt køretøjet ved at knuse højre siderude. Stjålet diverse el-værktøj.

Tyveri af taske/bagage
5883 Oure – Idrætsvej
Anmeldt: 05/08/2020 11:08
Sket: 27/06/2020 08:00 – 27/06/2020 10:00
Tyveri af 1 stk gennemsigtig sæk indeholdende fodboldstøvler, en taske, div. sportstøj m.m.

 

Ærø

Brand i øvrigt
5970 Ærøskøbing – Gilleballetofte
Anmeldt: 05/08/2020 10:53
Sket: 05/08/2020 10:53
Ild i teknikrum.

 

Kilde: Fyns Politi / 5. august 2020