Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 6. oktober 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nørregade, Køge
Niels Juelsgade, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Rørholm, Himmelev, Roskilde
Bodilsvej, Køge
Skætterivej, Holbæk
Auroravej, Holbæk
Heibergs Have, Holbæk
Urtehaven, Holbæk
Lyngvej, Køge
Gammel Køgevej, Solrød Strand
Strandlindevej, Ølsemagle, Køge
Gersagerparken, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Skolevej, Køge

 

Butikstyveri – Stationscentret, Roskilde

Kl. 08.55 anmeldte personalet i Førex, at de havde tilbageholdt en butikstyv, som havde stjålet en Magnum is og en pakke mundbind til en samlet værdi af 52 kr. En patrulje kom frem og traf den mistænkte, en 19-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for butikstyveri. Betjentene visiterede den 19-årige, som blev fundet i besiddelse af 7,7 gram hash, der blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Han blev sigtet for narkobesiddelse, hvorefter han fik lov til at gå. Den 19-årig vil høre senere høre mere i sine sager, når de skal afgøres.

 

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Holbækvej, Roskilde

Kl. 10.19 anmeldte en 35-årig mand fra Roskilde, at han netop havde set en mand, der sad ved busstoppestedet på Holbækvej med bukserne nede og onanerede. Da manden kort efter gik fra stedet fulgte den 35-årige efter, og så at manden gik ind i en opgang. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en spirituspåvirket 46-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Den 46-årige blev taget med til politistationen til afhøring, hvor han nægtede forholdet. Efter endt sagsbehandling blev den anholdte løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

For hurtig knallert kan koste knallertkørekort – Vedskøllevej, Herfølge – Køge

Kl. 18.50 standsede færdselspolitiet en lille knallert, som betjenten mistænkte for at kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. Knallerten blev målt på et medbragt rullefelt, som kan måle, hvor hurtigt knallerten kan køre. Resultatet af målingen viste, at knallerten kørte 47 km/t. Føreren, en 17-årig ung mand fra Herfølge, blev sigtet og kan nu forvente en bøde og en påstand om betinget frakendelse af kørekort til lille knallert.

 

Spiritusbilist i varebil – Svansbjergvej, Herfølge – Køge

Kl. 19.20 sigtede og anholdt politiet en 58-årig mand fra Herfølge, som kørte i en varebil med en spirituspromille over det tilladte. Han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, kan den 58-årige forvente at høre mere fra politiet.

 

Vand på vejen – Ringsted/Køge

I forbindelse med det kraftige regnvejr mandag aften kom der flere henvendelser om vand på vejene i Ringsted.

kl. 21.42 kom en anmeldelse om at der var 30-40 cm vand på Bragesvejs kørebane, idet brønddæksler var presset op af vandmasserne. En bil var havareret på stedet op grund af vand.

Kl. 22.03 kom en lignende anmeldelse fra Kærup Industrivej i Benløse. Også her var et brønddæksel vippet op grundet den øgede vandmængde i kloakkerne.

kl. 22.17 havarerede flere biler i en tunnel på Østre Ringvej. Der var ingen fare for personer, men brandvæsnet kørte til stedet for at håndtere vandmasserne. Vejdirektoratet blev orienteret og sendte en tavlevogn til at stedet for at dirigere trafikken udenom.

Kl. 23.15 skete en soloulykke med en knallert, da en ung mand væltede på knallert, da han kørte igennem en stor vandpyt på Sorøvej. En ambulance blev sendt til stedet, hvor den unge mand var sluppet med småskrammer.

Kl. 23.38 skete et uheld på Vestmotorvejen mod vest ved Bjæverskov- Køge, hvor en 20-årig kvinde fra Haderslev mistede herredømmet over sin bil, da hans bil aquaplanede i en større vandpyt, som havde samlet sig på kørebanen. Bilen ramte autoværnet i midterrabatten og standsede. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Vejdirektoratet blev orienteret om det påkørte autoværn, og der blev sendt en skiltevogn til stedet. Bilen blev nødflyttet af autohjælp og motorvejen var ingen fri omkring kl. 00.29.

 

Vigepligtsuheld – Vejleåvej/Hundigevej, Greve

Kl. 22.50 skete et sammenstød mellem to biler i et T-kryds. En 21-årig mand fra Rødovre kørte ad Hundigevej mod krydset ved Vejleåvej. Her standsede han op for ubetinget vigepligt, og satte i gang med at svinge til venstre ud på Vejleåvej. Den 21-årige over så en bil, en 31-årig mand fra Sverige, som kørte ind i siden på den 21-åriges bil. Hele krydset blev spærret ved uheldet. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 31-årige blev kørt til kontrol på hospitalet, idet han havde rygsmerter. Ingen kom noget alvorligt til ved ulykken. Bilerne blev flyttet af vejhjælp og politiet optog rapport om vigepligtsuheldet.

 

Narkokørsel, narko og slagvåben – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 01.25 standsede en politipatrulje en personbil, som kørte ad Ringstedgade i sydgående retning for at lave en rutinekontrol. Bilen blev standset ved en tanstation, hvor føreren af bilen, en 35-årig mand fra København, viste sig at være påvirket af narko og spiritus. Han blev derfor anholdt og sigtet, da han skulle med politiet for at få taget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 35-åriges promille var så høj, at politiet inddrog hans førerret midlertidigt, indtil blodprøven er blevet analyseret, og sagen kan afgøres.
Med som passager i bilen var en 41-årig mand fra København. Han blandede sig i politiets arbejde, og blev ved med at råbe højt trods flere advarsler. Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen ved i spirituspåvirket tilstand at have en adfærd, der var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Han blev visiteret og fundet i besiddelse af et slagvåben i form af en hård kugle i en strømpe, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Derudover fandt betjentene en hashjoint i hans jakke. Den 41-årige blev derfor sigtet for narko og våbenbesiddelse.

Politiet mistænkte at den 41-årige kunne opbevare narko på sin opholdsadresse i et kolonihavehus i Roskilde. Politiet ransagede kolonihavehuset under overværelse af den 41-årige. Her blev fundet 1,89 gram kokain, 1,01 gram skunk, 0,10 gram amfetamin, 14 viagrapiller og 3 morfinpiller, som den 41-årige ikke havde en recept på. Han blev derfor sigtet for de nye fund af narko og overtrædelse af lægemiddelloven. De ulovlige genstande blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Herefter blev den 41-årige løsladt, men vil høre mere fra politiet i sine sager.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 5.-6. oktober 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Aarhus kl. 9.30

Østjyllands Politi fremstillede tirsdag kl. 9.30 en 25-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for at have været med til en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper. En hashhandel, som Østjyllands Politi mener har forbindelse til drabet på en ung mand den 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Den 25-årige blev den 15. september anholdt i Tyskland på anmodning af Østjyllands Politi, efter han havde været eftersøgt noget tid. Siden har han siddet i tysk politis varetægt, men mandag blev han så udleveret til Danmark.

Den 25-årige blev varetægtsfængslet frem til den 22. oktober. Han nægtede at udtale sig og tog forbehold for at kære kendelsen.

I forvejen er tre andre mænd varetægtsfængslede i narkosagen – en fjerde mand sidder varetægtsfængslet for selve drabet.

Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

 

**

 

Kvinde sigtet for stikke mand med kniv

Østjyllands Politi fik mandag kl. 16.28 en anmeldelse om, at en mand gik rund med bar overkrop på Nørrebrogade i Randers, og at han blødte fra et sår i ryggen. En patrulje kørte til stedet og traf en 31-årig mand, som var såret af et knivstik, men havde svært ved at forklare, hvad der var sket.

Manden blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for et mindre stiksår. Politiets efterforskning ledte dem hurtigt til en lejlighed i Randers NØ, hvor mandens 25-årige veninde bor. Hun blev anholdt og sigtet for grov vold ved at have stukket den 31-årige – formentligt under noget tumult mellem de to parter i forbindelse med et skænderi.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere.

 

**

 

Brand i møbelværksted ved Rønde

Et møbelværksted på Grenåvej tæt på Rønde brød mandag aften i brand. Østjyllands Politi fik anmeldelsen om branden kl. 21.03, og både politi og brandvæsen var hurtigt på stedet. Flere af virksomhedens bygninger brændte ned, men ingen personer kom til skade ved branden.

På grund af bygningernes tilstand er det umiddelbart ikke muligt for politiet at finde en brandårsag, men der er intet, der tyder på, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med branden.

 

**

 

Hidsig bilist nægtede at oplyse sit navn

En patrulje fra Østjyllands Politi fik mandag kl. 15.45 øje på en mand, der kørte i sin bil på Århusvej i Grenaa uden sikkerhedssele på og med mobilen oppe ved øret. Betjentene fik bilisten til at køre ind til siden og tog kontakt til den 44-årige mand bag rattet. Han var stadig i gang med telefonsamtalen, da patruljen kom hen til bilen.

Det stod hurtigt klart, at den 44-årige ikke var særlig samarbejdsvillig. Da en af betjentene bad om hans kørekort, forlangte manden, at betjenten først viste sit eget kørekort. Han ville trods gentagne opfordringer heller ikke oplyse sit navn og sin adresse, da han ikke mente, at politiet havde krav på de oplysninger.

Til sidst besluttede betjentene at anholde manden, som dog ikke frivilligt ville forlade bilen. Det lykkedes til sidst patruljen at lægge manden i håndjern, og den 44-årige blev sigtet for at køre uden sele, for at benytte mobil under kørslen, nægte at oplyse sit navn til politiet og ikke have medbragt sit kørekort.

 

**

 

Værktøj stjålet fra containere

Ukendte gerningsmænd brød i løbet af weekenden ind i to containere på Tingvej i Hornslet, hvor de stjal for en del tusinde kroner værktøj. Gerningsmændene brød låsene op og stjal forskellige former for batteriværktøj. Det præcise gerningstidspunkt er ikke fastlagt, men indbruddet er begået mellem fredag kl. 13.45 og mandag kl. 6.45.

Østjyllands Politi sendte efter anmeldelsen en patrulje til stedet for at undersøge gerningsstedet og sikre eventuelle spor. Har du oplysninger om indbruddet, kan du kontakte politiet via tlf. 114.

 

**

 

Brand i lade i Trige

Politi og brandvæsen blev mandag kl. 12.18 kaldt til en brand i en lade på Hæstvej i Trige. Ingen personer var til stede i bygningen, og ingen kom til skade ved branden.

Det lykkedes brandvæsnet at forhindre branden i at brede sig til stuebygningen, men laden brændte stort set helt ned. Det er endnu uvist, hvordan branden opstod.

 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 11.00 skete der et færdselsuheld i krydset Mindebrogade/Fiskergade i Aarhus C.  En 31-årig kvindelig bilist kørte sydøst ad Fiskergade og ramte ind i en 74-årig kvinde, der kom cyklende ad Mindebrogade. Cyklisten blev efterfølgende kørt til skadestuen til tjek, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 12.45 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Fårup. To biler ført af en 36-årig kvinde og en 23-årig kvinde stødte sammen. Ingen af dem kom umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 16.00 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

Mandag kl. 16.01 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariagervej i Randers NV.

Mandag kl. 16.06 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Åbyhøjgård i Åbyhøj. En 20-årig mandlig bilist svingede til højre ind foran en 31-årig kvindelig cyklist, som ramte ind i bilen. Cyklisten slap umiddelbart fra uheldet uden større skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 17.54 blev en 43-årig mand anholdt og sigtet for at køre spritkørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Møllestien i Aarhus C.

Mandag kl. 21.42 blev en 48-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Fuglebakken i Randers C.

Mandag kl. 22.05 skete der et færdselsuheld i krydset Grønnegade/Vestergade i Aarhus C. En 32-årig mandlig bilist kørte ind i krydset og ramte ind i en 26-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Hovedgaden i Rønde begået mandag d. 5/10 mellem kl. 11.30 og kl. 15.00
• På Lindholmvej i Aarhus N begået mandag d. 5/10 mellem kl. 16.45 og kl. 17.30

 

Kilde: Østjyllands Politi / 6. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Tyveri fra andet køretøj, Kgs. Lyngby, Hillerød, Gilleleje og Dronningmølle

I løbet af morgenen indløb der fire anmeldelser om, at der var blevet stjålet værktøj og/eller udstyr fra større gravemaskiner rundt omkring i Nordsjælland.

Klokken 07.27 blev det anmeldt, at der imellem torsdag formiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt nær stranden på Alfavej i Gilleleje.

Klokken 07.28 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt på en mark nær Rødkildevej i Dronningmølle.

Klokken 08.38 blev det ligeledes anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine holdende på Lundtoftegårdsvej ud for Anker Engelundsvej i Lyngby.

Sluttelig blev det klokken 09.54 anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen ligeledes var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt nær en rundkørsel på Peder Oxes Allé i Hillerød.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der er en sammenhæng imellem de fire ovenstående anmeldelser, hvor der sammenlagt er blevet stjålet udstyr for omtrent en million kroner.

 

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 07.52 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en bil havde påkørt en cyklist. En personbil ført af en 62-årig mand fra Birkerød kørte ad Høveltevej i nordøstlig retning med lav fart, da bilen påkørte en 39-årig mandlig cyklist fra Allerød, som kørte ad Kongevejen i sydøstlig retning.

Bilisten blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens cyklisten blev kørt til kontrol på skadestuen.

 

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 08.22 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en bil havde påkørt en cyklist. En personbil ført af en 34-årig mand fra Birkerød kørte nordøst ad Birkerød Kongevej, og da denne drejede til højre ad Kajerødvej, påkørte bilen en 56-årig kvindelig cyklist fra Hillerød, der ligeledes kørte nordøst ad Birkerød Kongevej.

Bilisten blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

Klokken 10.50 blev en 58-mandlig bilist fra Guldborgsund standset og kontrolleret på Smørkildevej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Tyveri fra byggeplads, Nivå

Klokken 12.45 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 07.00 var blevet stjålet værktøj samt dyre maskiner fra en byggeplads på Gammel Strandvej.

 

Færdselsuheld, Stenløse

Klokken 12.51 skete der et færdselsuheld i T-krydset Kalveholmvej/Knardrupvej, idet en cyklist og en bil stødte sammen.

En 67-årig mandlig bilist fra Stenløse kørte ad Kalveholmvej i østgående retning. Bilisten kørte ud i T-krydset Kalveholmvej/Knardrupvej, hvilket medførte, at en 76-årig mandlig cyklist kørende på en elcykel ad Knardrupvej i sydgående retning kolliderede med venstre side af bilen og styrtede. Bilisten blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete umiddelbart ikke større personskade ved sammenstødet.

 

Vejvrede, Hellerup

Klokken 14.01 anmeldte en 54-årig kvindelig bilist fra Vanløse, at hun var blevet verbalt overfuset og spyttet i ansigtet af en mandlig bilist cirka 20 minutter forinden på Bernstorffsvej.

Kvinden var grundet vejarbejde fejlagtigt havnet i den forkerte kørebane, hvilket havde fået føreren af en anden bil til at bremse foran hende, stige ud af sin egen bil, hvorefter han havde råbt af kvinden og spyttet hende i ansigtet, inden han kørte fra stedet.

Manden beskrives som: mand, dansk af udseende, 50-55 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, med brunt kort hår. Talte dansk.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Espergærde

Klokken 15.25 anmeldte en 46-årig mand fra Humlebæk, at en yngre mand kørte rundt på cykel inde i Espergærde Centret, og at den 46-årige var blevet påkørt af cyklisten. Den 46-årige havde derefter konfronteret cyklisten med påkørslen og skubbet til ham, hvilket havde fået cyklisten til at skubbe tilbage, så den 46-åriges briller røg af. Den 46-årige kvitterede dernæst på dette med en lussing til cyklisten.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 46-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Dette blev cyklisten ikke sigtet for, idet han var 12 år og dermed under den kriminelle lavalder, men de relevante voksne blev underrettet om hændelsen.

 

Uro, Gentofte

Klokken 16.10 blev det anmeldt fra IKEA, at en mand opførte sig aggressivt og truende i varehuset. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 27-årig mand fra Brøndby blev truffet foran hovedindgangen og sigtet efter ordensbekendtgørelsens bestemmelser.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

Klokken 16.33 blev en 41-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Firskovvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Færdselsuheld, Smørum

Klokken 17.34 skete der et færdselsuheld ved Smørumvej/Frugtvangen. En 73-årig kvindelig bilist fra Stenløse kørte ad Smørumvej i sydøstlig retning og skulle svinge til venstre ad Frugtvangen, mens en 24-årig mandlig bilist fra Søborg kørte ad Frugtvangen i sydøstlig retning, da de to biler stødte sammen.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 24-årige blev kørt til kontrol på skadestuen, mens den 73-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Butikstyveri, Holte

Klokken 19.31 anmeldte et par butiksdetektiver fra Holte Midtpunkt, at de stod med en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle to Philips Oneblade barbermaskiner. Butikstyven var efterfølgende blevet tiltagende aggressiv, hvorfor personalet bad om politiets assistance. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 27-årig mand uden fast adresse blev sigtet for forholdet.

 

Mistænkeligt forhold, Værløse

Klokken 21.00 anmeldte en borger, at han kunne se, at der blev lyst med lommelygter inde i et hus på Fægyden. Huset var netop blev solgt, vidste anmelderen, og der burde derfor ikke være nogen i huset.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at det var husets nye ejer, der var inde og lavet noget el-arbejde.

Selvom der var tale om et legalt forhold, skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold. Den nye husejer er i hvert fald flyttet ind i et nabolag, hvor man passer på hinanden.

 

Kvinde ramt af skud, Græsted

Klokken 22.24 blev en 20-årig kvinde ramt af skud på Smidstrup Camping. Kvinden og hendes jævnaldrende kæreste var netop ankommet til campingpladsen, hvor de bor, da en ukendt gerningsmand afgav fire-seks skud i retning mod parret fra omkring 30 meters afstand. Kvinden blev ramt i den ene balle og kørt til behandling på hospitalet, ligesom parrets hund også blev ramt af skud.

Nordsjællands Politi har natten igennem undersøgt gerningsstedet og beder vidner eller andre, der har oplysninger til sagen om at ringe på 114. Der kan indtil videre ikke give yderligere oplysninger om sagen.

 

Hærværk og vold mod tjenestemand, Slangerup og Ølstykke

Klokken 22.12 blev en personbil bragt til standsning i Ølstykke i lyskrydset Maglemosen ud for Frederiksborgvej, da bilen muligvis kunne kædes sammen med flere anmeldelser om hærværk mod parkerede biler på Lindevang i Slangerup tidligere på aftenen.

Patruljen besluttede at anholde den 51-årige mand fra Ølstykke på grund af anmeldelserne om hærværk samt fordi, manden havde forsøgt at køre fra patruljen. Dette fik den 51-årige til at slå den ene polititjenestemand på øret med oversiden af sin ene hånd. Manden blev derfor sigtet for vold mod polititjenestemand, ligesom han blandt andet formentlig kan se frem til en del sigtelser for hærværk.

 

Tyveri fra byggeplads, Hillerød

Tirsdag klokken 06.44 blev det anmeldt fra en byggeplads på Slangerupgade, at der i nattens løb fra en container var blevet stjålet værktøj for omtrent 75.000 kroner.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 05. – 06. oktober 2020

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 5.-6. oktober 2020

Nordjyllands Politi

Væltet gyllebeholder viste sig at være majs

Mandag aften kl. 2000 modtog politiet en anmeldelse om, at der på Harkenvej i Rakkeby, var væltet en gyllebeholder og at indholdet nu lå på vejen. Der skulle være meget glat på stedet. Da patruljen nåede frem viste det sig, at det var majs der var tabt på vejen. Der var igangsat oprydning, der næsten var færdigt og der var ikke glat på stedet.

Færdselsuheld med materiel skade

Tirsdag morgen kl. 0726 skete der et færdselsuheld på Bodumvej i Aalborg Ø. I krydset Bodumvej Humlebakken kørte en knallert frem mod rødt lys. Med forholdsvis lav hastighed kørte knallerten ind i en bil, der befandt sig i krydset. Der skete udelukkende materiel skade ved uheldet.

Færdselsuheld med narkopåvirket bilist

Tirsdag morgen kl. 0631 skete der et færdselsuheld på Aggersundvej i Løgstør kommune. En personbil kørte i sydøstlig retning. Her foretog han en overhaling af anmelderen og påkørte derved en cyklist, der kørte i modsatte vognbane. Cyklisten brækkede håndledet ved påkørslen. Da politiet afhørte bilisten kunne de konstatere, at han virkede påvirket. Han blev testet for narko, og testen gav udsving for amfetamin. Han blev derfor anholdt, og der blev udtaget en blodprøve på Farsø sygehus.

Kilde: Nordjyllands Politi / 6. oktober 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

KORSØR: To klip og en betinget frakendelse

I går mellem klokken 18.11 og 18.47 havde politiet en hastighedskontrol med laser på Ørnumvej i Korsør. Her blev to målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, og en blev målt til hele 86 km/t, hvilket udløser en betinget frakendelse af kørekortet, eftersom man højst må køre 50 km/t på denne strækning.

 

VORDINGBORG: Røver fanget af politihund

I går aftes klokken 22.06 var et supermarked på Bryggervangen i Vordingborg udsat for et røveri, da en mand kom ind i forretningen og truede personalet til at udlevere penge. Herefter forsvandt han til fods. Kort efter var flere politipatruljer i området, og en af patruljerne fik øje på en person, der svarede til signalementet på røveren. I første omgang løb manden væk, men politiet fik omkranset området ved Havnegade og Færgegårdsvej, og et par politihunde blev sat på sagen. Der gik ikke længe før politihunden Geo havde sniffet sig frem gerningsmanden, som lå og gemte sig i nogle siv. Det drejer sig om en 20-årig mand fra byen, som ved den efterfølgende afhøring også er blevet sigtet for røveriet mod Aldi på Prins Jørgens Alle i sidste uge. Han fremstilles senere i dag i grundlovsforhør.

 

SORØ: Høj musik, ulovlige knive og topskud

Politiet kørte i nat ud til en anmeldelse om for høj musik på Frederiksbergvej i Sorø. Da politibetjentene bankede på døren var det en noget frembrusende og truende 37-årig mand, der åbnede døren. Flere ting gjorde betjentene mistænksomme på, at der muligvis kunne foregå noget ulovligt på stedet, og ved den efterfølgende ransagning fandt politiet da også flere ulovlige knive og nogle topskud fra hampeplanter. Den 37-årige blev anholdt og sigtet for det hele.

 

SORØ: Bil beslaglagt

En patrulje bemærkede mandag klokken 20.15 en bil, der kom kørende på Rolighed i Sorø. Bag rattet sad en mandlig chauffør, og da han så politiet, satte han farten op og forsøgte at køre væk. Kort efter kørte han dog ind på en parkeringsplads, og selvom han i første omgang valgte at løbe væk fra bilen, kom han dog hurtigt tilbage. Da politiet fik undersøgt hans forhold nærmere, viste det sig, at han havde fået frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for at køre i bil i frakendelsestiden. Da det ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre uden førerret, blev hans bil desuden beslaglagt. Det var en 44-årig mand fra Sorø.

 

RUDS-VEDBY: Kørte bil i frakendelsestiden

Mandag klokken 23.00 kontrollerede en patrulje en bil, der kom kørende på Sorøvej i Ruds-Vedby. Føreren, som var en 38-årig mand fra lokalområdet, virkede påvirket af narkotika, og da han desuden havde fået frakendt sit kørekort, blev han anholdt klokken 23.04 og sigtet for både narkotikakørsel og for at køre i bil i frakendelsestiden. Han blev løsladt igen klokken 23.52.

 

SAKSKØBING: Kastede flaske gennem bilrude

Politiet fik tirsdag klokken 01.00 en anmeldelse om, at to mænd havde kastet en vinflaske igennem en bagrude på en bil, der holdt parkeret i Juniorsgade i Sakskøbing. De var derefter løbet fra stedet i retning mod Torvet. Den ene mand var 22-26 år, 175-180 centimeter høj og var iført en sort dunjakke, mørke bukser og en mørk hættetrøje. Den anden var også 22-26 år, 185-190 centimeter høj og iført en mørk jakke og en grå hættetrøje. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set episoden. Ring på 1-1-4.

 

KORSØR: Kørte ind i haven

Mandag klokken 18.40 kom en 32-årig kvinde fra Sorø kørende på Tårnborgvej i Korsør, da hun mistede herredømmet over bilen, påkørte et hegn og ramte et træ, som stod i en have. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade ved ulykken. Politiet blev tilkaldt, og det viste sig, at den 32-årige virkede påvirket af narkotika, og hun blev derfor anholdt klokken 19.08 og sigtet for narkotikakørsel.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 5. oktober 2020

Bornholms Politi

Færdsel

Den 44 årige mand nævnt i døgnrapporten fra fredag den 2. oktober, som ikke havde generhvervet sin førerret, men kørte bil alligevel, fik også konfiskeret sit køretøj, da det var 3. gang han kørte uden at have generhvervet.

Ellers et roligt døgn på Bornholm.

Kilde: Bornholms Politi / 5.-6. oktober 2020

Fyns Politi

Assens

Indbrud i virksomhed
5610 Assens – Kildebakken
Anmeldt: 05/10/2020 10:26
Sket: 03/10/2020 09:00 – 03/10/2020 10:00
Vindue knust.

Færdselsuheld
5492 Vissenbjerg – Fynske Motorvej
Anmeldt: 05/10/2020 18:11
Sket: 05/10/2020 18:11
Part 1, personbil, kørte ad fynske motorvej i østlig retning. Grundet et øjebliks uopmærksomhed påkørte han betonautoværnet. Skade på højre forreste hjørne af køretøjet. Ingen personskade.

Færdselsuheld
5610 Assens – Stampemøllevej
Anmeldt: 05/10/2020 15:52
Sket: 05/10/2020 15:45
Part 1, personbil, kørte i nordlig retning ad Stampemøllevej, og skulle lige over i krydset ved Odensevej. Part 1 kørte frem for ubetinget vigepligt, og påkørte part 2, personbil, der kørte i østlig retning ad Odensevej. Part 1 havde skader på fronten og part 2 havde skader på højre forskærm. Ingen personskade.

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i garage/udhus
5672 Broby – Flintebjergvænget
Anmeldt: 05/10/2020 09:18
Sket: 03/10/2020 15:00 – 04/10/2020 10:00
Indgang: skur opbrudt. Stjålet: grill, gasflaske, plæneklipper.

Indbrud i virksomhed
5750 Ringe – Industrivej
Anmeldt: 05/10/2020 08:09
Sket: 25/09/2020 00:00 – 05/10/2020 08:11
Indgang: port opbrudt. Stjålet: værktøj.

Tyveri fra lastbil/varebil
5750 Ringe – Industrivej
Anmeldt: 05/10/2020 07:18
Sket: 04/10/2020 16:00 – 05/10/2020 07:00
Hvid Citroen Jumper Varebil – Årgang 2013. Stjålet fra bil: diverse værktøj.

Tyveri fra personbil
5792 Årslev – Ukendt
Anmeldt: 05/10/2020 14:33
Sket: 28/09/2020 10:00 – 29/09/2020 15:30
Fiat, sort, personbil, årgang 2004. Højre sidedør opbrudt. Stjålet: Tøj.

Kerteminde

Vold
5300 Kerteminde – Hans Schacksvej
Anmeldt: 05/10/2020 09:25
Sket: 02/10/2020 22:12
Forurettede blev skubbet ind i vejskilt og slog baghovedet.

Indbrud i privat beboelse
5330 Munkebo – Dyssevænget
Anmeldt: 05/10/2020 16:05
Sket: 05/10/2020 10:00 – 05/10/2020 16:00
Indgang: vindue opbrudt. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud i virksomhed
5550 Langeskov – Bytoften
Anmeldt: 05/10/2020 08:19
Sket: 02/10/2020 14:00 – 05/10/2020 07:00
Indgang: Vindue opbrudt. Stjålet: docking stationer, computerskærm.

Tyveri fra personbil
5330 Munkebo – Stenvænget
Anmeldt: 05/10/2020 11:46
Sket: 04/10/2020 20:15 – 05/10/2020 11:45
Personbil, Volkswagen Golf, hvid, årgang 2018. Stjålet fra bil: Touchdisplay.

Langeland

Tyveri af taske/bagage
5900 Rudkøbing – Ahlefeldtsgade
Anmeldt: 05/10/2020 16:23
Sket: 05/10/2020 14:30 – 05/10/2020 15:30
Stjålet fra indkøbsvogn: stofnet med indhold.

Middelfart

Tyveri fra båd
5500 Middelfart – Oddevejen
Anmeldt: 05/10/2020 12:21
Sket: 04/10/2020 19:00 – 05/10/2020 10:00
Stjålet fra jolle: påhængsmotor.

Færdselsuheld
5592 Ejby – Fynske Motorvej
Anmeldt: 05/10/2020 05:14
Sket: 05/10/2020 05:14
Part 1 kørte i 2. vognbane mod vest og mistede herredømmet over sin bil. Part 1 foretog højresving, hvorved han ramte autoværnet. Ringe materiel skade.

Nordfyn

Indbrud i virksomhed
5450 Otterup – Hjorslevvej
Anmeldt: 05/10/2020 07:02
Sket: 02/10/2020 14:00 – 05/10/2020 07:00
Indgang: Vindue opbrudt. Stjålne genstande: kroge, værktøj.

Hærværk
5400 Bogense – Østergade
Anmeldt: 05/10/2020 13:57
Sket: 03/10/2020 15:00 – 04/10/2020 06:45
Grå Volkswagen Polo, personbil , årg. 10. Kølerhjelmen og bagklappen var ridset og venstre forskærm havde en lille bule.

Nyborg

Indbrud i privat beboelse
5540 Ullerslev – Lervadparken
Anmeldt: 05/10/2020 08:15
Sket: 04/10/2020 22:00 – 05/10/2020 06:15
Dør forsøgt opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5800 Nyborg – Vognmandsvej
Anmeldt: 05/10/2020 13:16
Sket: 01/10/2020 15:00 – 05/10/2020 13:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: flyttekasser.

Odense

Brand i øvrigt
5220 Odense SØ – Vægtens Kvarter
Anmeldt: 05/10/2020 18:05
Sket: 05/10/2020 18:05
Brand i tagkonstruktion i rækkehus.

Indbrud i garage/udhus
5000 Odense C – Tværgade
Anmeldt: 05/10/2020 11:22
Sket: 30/09/2020 08:00 – 05/10/2020 08:00
Indgang: port opbrudt. Stjålet: styrthjelm, skivebremselås.

Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum
5000 Odense C – Skt. Jørgens Gade
Anmeldt: 05/10/2020 09:30
Sket: 30/09/2020 15:00 – 05/10/2020 07:50
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5220 Odense SØ – Æblegrenen
Anmeldt: 05/10/2020 12:27
Sket: 03/10/2020 08:00
Stjålet fra taske: kontanter.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vestergade
Anmeldt: 05/10/2020 15:34
Sket: 05/10/2020 15:34
Sigtede forsøgte at stjæle et par bukser til en værdi af 999 kr.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vestergade
Anmeldt: 05/10/2020 16:26
Sket: 05/10/2020 16:26
Sigtede forsøgte at stjæle flere trøjer fra en herretøjsbutiks udendørs udstilling. Sigtede prøvede at køre væk fra stedet på en cykel, hvor en af trøjerne viklede sig om bremsen, hvorfor sigtede løb fra stedet uden koster. En mand løb efter sigtede og bragte både trøjer og cykel tilbage til butikken.

Hærværk
5240 Odense NØ – Vollsmose Allé
Anmeldt: 05/10/2020 11:39
Sket: 01/10/2020 16:00 – 05/10/2020 07:00
Ruder knust og flere effekter ødelagte.

Svendborg

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5700 Svendborg – Grusvig
Anmeldt: 05/10/2020 10:42
Sket: 02/10/2020 12:30 – 02/10/2020 13:00
Stjålet: pung.

Hærværk
5700 Svendborg – Dronningemaen
Anmeldt: 05/10/2020 12:32
Sket: 02/10/2020 11:00 – 04/10/2020 14:00
Stjålet fra offentlige toiletter: slangeforskruning/vandforsyning, afløb, håndvask.

Hærværk
5700 Svendborg – Lodsvej
Anmeldt: 05/10/2020 14:42
Sket: 04/10/2020 12:00 – 05/10/2020 08:00
Vindueskarm til hytte ødelagt.

Ærø

Intet til døgnrapporten.

Kilde: Fyns Politi / 6. oktober 2020