Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 9. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Mød dine lokalbetjente i Herlev

På onsdag den 11. november ruller lokalpolitiet en mobil politistation ind på butikstorvet ved Dildhaven. Kom og mød din lokale betjent, som gerne vil høre mere om dit boligkvarter. Kig efter den mobile politistation mellem kl. 14 og 17.30.
OBS: Pga. Corona må der max være 10 samlet på samme tid.

 

Butikstyv idømt straksdom

Lørdag den 7. november kl 14:48 blev en af vores patruljer sendt til et supermarked på Stationsporten i Albertslund. Her havde butikspersonale tilbageholdt en 22-årig mand, som var mistænkt for at have stjålet flere flasker spiritus. Patruljen anholdte manden og den efterfølgende efterforskning afdækkede, at han stod bag et større antal butikstyverier i bl.a. Taastrup, Ishøj, Ballerup og Søborg. Manden blev efterfølgende fremstillet i Retten i Glostrup og her idømt en såkaldt straksdom på 40 dages fængsel samt 6 års indrejseforbud i Danmark.

 

Mand anholdt efter eftersættelse i Gladsaxe

Søndag den 8. november kl 1614 blev en 27-årig mand anholdt af politiet og mistænkt for at have kørt narkopåvirket. Politiet havde inden søgt at stoppe bilisten, men da han forsøgte at køre fra politiet optog flere patruljevogne forfølgelse. Under eftersættelsen påkørte manden et autoværn på Brunsøvej, hvorved at hans bil formentlig punkterede. Eftersættelsen endte på Værebrovej, hvor bilen ikke kunne køre mere. Den 27-årige forlod bilen og forsøgte at flygte, men blev anholdt af politiet.

 

To mænd anholdt for tyveri fra byggeplads i Hvidovre

Mandag den 9. november kl 0320 modtog vi tip om at to personer luskede mistænkelig rundt ved en byggeplads ved Høvedstensvej i Hvidovre. Der blev straks sendt en hundepatrulje til stedet, hvilket fik de to mænd til at flygte. De blev dog løbet op af en politihund og anholdt. Over for politiet erkendt de tyveri af byggematerialer.

Indbrud i villa i Ballerup

Fredag den 6. november blev et indbrud i en villa i Humlevang anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 07.00 og kl. 18.55. Et vindue var blevet brudt op. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.
To mænd anholdt for tyveri fra byggeplads i Hvidovre
Mandag den 9. november kl 0320 modtog vi tip om at to personer luskede mistænkelig rundt ved en byggeplads ved Høvedstensvej i Hvidovre. Der blev straks sendt en hundepatrulje til stedet, hvilket fik de to mænd til at flygte. De blev dog løbet op af en politihund og anholdt. Over for politiet erkendt de tyveri af byggematerialer.

 

Indbrud i villa i Herlev

Søndag den 8. november blev et indbrud i en villa på Krogestykket i Herlev anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem torsdag den 5. november kl. 18.00 og søndag den 8. november kl. 20.40. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i villa i Hvidovre

Søndag den 8. november blev et indbrud på Poppel Allé i Hvidovre anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem fredag den 6. november kl. 12.00 og søndag den 8. november kl. 19.30. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Butikstyveri i Glostrup

Lørdag den 7. november kl 15:48 modtog vi anmeldelse om at en butiksdetektiv i et supermarked på Hovedvejen i Glostrup havde tilbageholdt to unge mænd for butikstyveri af syv flasker vand. Der blev sendt en patrulje til stedet og her blev de to mænd på hhv. 22 og 23 år sigtet for butikstyveri. De erkendte tyveriet over for politiet.

 

Indbrud i villaer i Rødovre

Fredag den 6. november blev et indbrud i en villa på Kamstrupvej anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 22.10.
Søndag den 8. november blev et indbrud på Røngård Allé anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 16.45 og kl. 20.55.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i lejlighed i Søborg

Lørdag den 7. november mellem kl. 17.30 og 20.30 opbrød tyve en dør til en lejlighed på Snogegårdsvej, undersøgte værelserne og stjal personlige dokumenter.

 

Tyveri fra varebil i Søborg

Fra torsdag aften den 6. november kl. 21.15 til fredag morgen den kl. 6.45 knust tyve en rude til en varebil parkeret på Gyngemose Parkvej og stjal el-værktøj fra kabinen.

 

15-årig stjal tøj i Herlev

Fredag den 6. november kl. 13.51 tilkaldte personale fra en tøjforretning i BIG Shopping Center politiet, fordi man tilbageholdt en ung pige mistænkt for butikstyveri. En patrulje kørte til stedet, undersøgte sagen og rejste sigtelse mod en 15-årig pige for tyveri af tøj for 745 kr. Pigen blev afhørt i overværelse af en tilkaldt værge, og de sociale myndigheder blev underrettet pga. pigens alder. Hun erkendte tyveri.

 

To mænd anholdt for butikstyveri i Herlev

Lørdag den 7. november kl. 14.40 tilkaldte personale i byggemarked på Herlev Hovedgade politiet, fordi man tilbageholdt to mænd mistænkt for butikstyveri. En patrulje kørte frem, undersøgte sagen og anholdt to litauiske mænd på 20 og 22 år for tyveri af værktøj til 288 kr. De blev afhørt på politigården, erkendte tyveriet, betalte en bøde og blev løsladt.

 

Indbrud i lejligheder i Rødovre

Fredag den 6. november mellem kl. 9 og 19 blev et vindue brudt op til en lejlighed på Rødovrevej. Fra et værelse blev der bl.a. stjålet en computer og smykker.  Søndag den 8. november mellem kl. 17 og 18 opbrød tyve et vindue til en lejlighed på Hviddingvej og undersøgte værelserne.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Kilde: Københavns Vestegns / 9. november 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nørregade, Køge
Odinsvej, Ringsted
Egebjergvej, Lestrup, Nykøbing Sj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hegnet, Holbæk
Høvlingebanken, Herfølge
Dronning Emmas Vej, Roskilde
Bøgevej, Vipperød
Klintevænget, Herfølge
Belsager, Greve
Ahornvej, Lille-Skensved
Natskyggevej, Køge
Hedelyng, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kollevej, Fårevejle
Hejrelunden, Veddinge Bakker, Fårevejle
Strandbakken, Veddinge, Fårevejle
Lynghøj, Veddinge Bakker, Fårevejle

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Fredag – lørdag:

 

Spirituskørsel uden førerret – bil beslaglagt – Gyrstingevej, Ørslev Under Skoven, Ringsted

Kl. 11.29 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en varebil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi hans førerret i forvejen var inddraget af politiet i forbindelse med anden verserende sag om spirituskørsel. Den 40-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev samtidig gjort bekendt med, at politiet beslaglagde hans varebil med baggrund i andre verserende sager om spirituskørsel og nu også kørsel uden førerret. Han vil derfor blive indkaldt til retten, når sagerne mod ham samt spørgsmålet om endelig konfiskation af varebilen skal afgøres.

 

Meget hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 12.38 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med mindst 215 km/t mod højst tilladt 110 km/t ifølge skiltningen på motorvejen. Føreren af bilen var en 36-årig mand fra Greve, som blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven i en personbil. Han kan nu ud over en klækkelig bøde også forvente en påstand om ubetinget frakendelse af kørekortet.

Brand i skurvogn – Herslev Bygade, Herslev, Roskilde – Lejre

Kl. 18.44 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af melding om ildebrand i en skurvogn. Det viste sig, at der var tale om en skurvogn til beboelse, og alle var kommet ud. Brandvæsnet fik skaffet sig adgang til den røgfyldte vogn og kunne konstatere, at der ikke havde været egentlig brand i skurvognen. Mad på en bradepande var blevet opvarmet lidt rigeligt, så maden var blevet forkullet og derved havde afgivet kraftig røg. Ingen kom til skade ved ”branden”, hvor politiet ikke foretog sig yderligere.

Overtrædelse af COVID-19-regler / musik til ulempe – Universitetsvej, Himmelev, Roskilde

Kl. 23.15 fik politiet en anmeldelse om høj musik til ulempe for de omkringboende fra en gruppe af mennesker, der var forsamlet på et udendørsareal tæt ved universitetet. Anmelderen var også bekymret for, om flere personer end tilladt var forsamlet på stedet tilsyneladende i forbindelse med en fest. En patrulje kørte til området for at kigge nærmere på forholdene og kunne på afstand konstatere, at ca. 25 personer var forsamlet på stedet. Da de tilstedeværende fik øje på politiet, stak de fleste af fra stedet i alle retninger, men det lykkedes politiet at få tilbageholdt tre unge på 15 år fra Roskilde og tre unge mænd på 17 år fra hhv. Roskilde og Hedehusene. De blev alle sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet i forhold til gruppens oprindelige størrelse. Efterfølgende underrettede politiet både de respektive sociale myndigheder i de to berørte kommune samt de unges forældre om sigtelsen mod dem. Senere vil de alle modtage en afgørelse fra politiet om overtrædelsen af forsamlingsforbuddet i anledning af de nu gældende COVID-19-regler.

Taxatur udviklede sig voldeligt – Tjurgården, Greve

Kl. 01.48 anmeldte en 45-årig mandlig taxachauffør sig overfaldet af en mandlig kunde, som havde kørt fra Københavns-området til Greve. Kunden havde sovet undervejs og blev vækket, da han skulle betale for turen. Hans betalingskort virkede ikke trods flere forsøg, hvorefter situationen udviklede sig, så den mandlige kunde overfaldt taxachaufføren inde i taxaen med diverse slag. Taxachaufføren flygtede, men kunden løb efter og overfaldt ham med yderligere slag, inden han forsvandt i området. Taxachaufføren var dog i besiddelse af kundens betalingskort, så en patrulje fik hurtigt identificeret og i nærområdet kontakt til den mandlige, spirituspåvirkede kunde på dennes bopæl. Der var tale om en 30-årig mand fra Greve, som straks blev anholdt og sigtet for vold mod taxachaufføren. Han blev løsladt efter afhøring til voldssagen, som han vil høre nærmere til, når sagen skal afgøres i retten.

Lørdag – søndag:

 

Uro i toget – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 11.13 kørte politiet frem til togstationen i Roskilde, hvor et tog mod København netop var ankommet med en højrøstet og truende mand. Politiet fik ham identificeret som 40-årig mand fra Holbæk, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen med baggrund i diverse vidneforklaringer omkring adfærden i forbindelse med et skænderi med en kvindelig, 40-årig bekendt, der også befandt sig i toget. Trods skubberi i forbindelse med diskussionen var hun sluppet uskadt, men hun tog toget retur mod Holbæk, medens den 40-årige sigtede fortsatte sin rejse mod København efter afsluttet afhøring af politiet. Han kan nu forvente at modtage et bødeforelæg som afgørelse på sagen.

Verbal krænkelse i toget – Køge

Kl. 13.49 anmeldte pårørende til en 74-årig kvinde fra Næstved, at den 74-årige kvinde under en togrejse fra Næstved til Køge var blevet krænket verbalt af en fremmed mand, der fortsat befandt sig på Køge station. En patrulje kørte til stationsområdet og fik udpeget en 66-årige mand fra Kalundborg. Han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse, fordi han i toget kort før ankomst til Køge havde tiltalt den 74-årige med flere krænkende udtalelser af seksuel karakter. Det havde gjort den 74-årige utryg ved manden, så hun havde bedt en pårørende afhente hende på Køge togstation. Den sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen bliver afgjort.

Tricktyveri i forretning – Algade, Roskilde

Kl. 15.18 fik politiet en anmeldelse fra personalet i en fodklinik om, at en medarbejder havde fået stjålet sin mobiltelefon af en fremmed mand. Han var kommet ind i klinikken mellem kl. 1100-1130, hvor han henvendte sig ved skranken. Her bredte han et bykort ud, men forlod pludselig butikken, hvorefter medarbejderen opdagede, at en mobiltelefon fra skranken var blevet stjålet. Den fremmede mand blev beskrevet som: A: Mand, Sydeuropæisk af udseende, 50-65 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: hvid hættetrøje med lynlås og mundbind, Medbragte: bykort. Medarbejderen havde kortvarigt lukket klinikken for at lede efter manden, men forgæves, efter at tyveriet var blevet opdaget. Politiet forsøger nu at få manden identificeret, så han kan afhøres om mistanken mod ham.

Ulykke i trætopbane – Kragerupgårdsvej, Kragerup, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 15.55 fik politiet via alarmcentralen en melding om, at en person var kommet til skade efter et fald fra en trætopbane. Rednings- og ambulancepersonale var sendt til ulykkestedet, hvor politiet traf en kvæstet, 28-årig kvinde fra Valby. Hun var fra en trætopbane faldet nogle meter ned og havde herved pådraget sig nogle kvæstelser, så hun blev i en ambulance bragt til skadestuen i Slagelse, hvor nogle knoglebrud blev konstateret. Efterfølgende blev kvinden overflyttet til Odense Universitets Hospital til fortsat behandling efter ulykken. Politiet undersøgte ulykkesstedet, men mangler afhøring af den tilskadekomne kvinde, så omstændighederne før ulykken kan afklares, herunder om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Næsvangsvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 18.10 sigtede politiet en 29-årig kvinde fra Asnæs for kørsel uden førerret i en personbil, som politiet havde standset med henblik på rutinemæssig kontrol. Nummerpladerne på kvindens bil passede ikke helt til den bil, som hun kørte i, idet nummerpladerne godt skulle sidde på en bil af samme mærke, men en anden model. Så reelt var kvindens bil ikke registreret og dermed uden lovpligtig ansvarsforsikring, ligesom nummerpladerne blev anvendt uberettiget. Politiet kunne endvidere konstatere, at det nu var fjerde gang inden for de seneste tre år, at kvinden blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Den uregistrerede personbil blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation, så den 29-årige vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når de mange overtrædelser af færdselsloven og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Mistænkt for tyveri af fisk – Belsmosevej, Belsmose, Højby Sj. – Odsherred

Kl. 19.00 fik politiet en henvendelse fra en vægter, der havde spærret vejen for en personbil, som ifølge vægteren blev benyttet af en mand, som kunne mistænkes for tyveri af fisk fra en nærliggende fiskesø. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til både det tilbageholdte, danske køretøj og en 35-årig mand fra Litauen, men med legal ophold i Danmark. Han var dog ikke i besiddelse af stjålne effekter og heller ikke nogen fisk fra den nærliggende fiskesø. Med baggrund i mistanken mod ham og til endelig fastlæggelse af hans identitet blev han kortvarigt anholdt og afhørt til mistanken om tyveri af fisk ved tidligere lejligheder fra samme fiskesø. Han nægtede sig dog skyldig og fik afgjort sagen straks med en advarsel, hvorefter han blev løsladt.

To klip i kørekort for ræs – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 20.06 bemærkede færdselspolitiet to bilister, der på Valdemar Sejrsvej ved Absalonsvej kørte kap- og væddeløbskørsel, idet de kørte med væsentligt højere hastighed end de tilladte 60 km/t på vejstrækningen. De to bilister blev efterfølgende standset, så politiet kunne sigte en 26-årig mand fra Ruds-Vedby og en 28-årig mand fra Jyderup for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om kap- og væddeløbskørsel. Begge kan nu hver især ud over en bøde også se frem til et klip i kørekortet efter aftenens kørsel i Holbæk.

Narkokørsel – Sorøvej, Sæby, Høng – Kalundborg

Kl. 20.59 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, efter at en narkometertest havde indikeret, at han var påvirket af hash under kørslen.

Færdselsuheld / trusler mod politiet – Jyderupvej, Jyderup, Vig – Odsherred
Kl. 00.09 var en 20-årig kvinde fra Asnæs forulykket i en personbil, idet bilen var kørt ind i nogle mindre træer og efterfølgende et hegn på en privat adresse. Politiet fik klarlagt, at hun under et skænderi med en 20-årig mand fra Sjællands Odde i bilen havde mistet kontrollen over køretøjet, så bilen forulykkede. Ingen af dem kom til skade ved uheldet, som politiet rykkede ud til. Den mandlige passager var noget ilter i sin adfærd over politiets tilstedeværelse, så han truede politiet verbalt med dødstrusler. Han blev derfor kortvarigt anholdt, indtil han faldt til ro, i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af straffeloven. Den kvindelige fører af bilen var ædru og havde kørekort, så hun blev ikke sigtet for noget i anledning af ulykken.

Ægkastende unge – Damhaven, Greve

Kl. 02.17 fik politiet en henvendelse om nogle unge, som tidligere på natten omkring kl. ca. 00.30 havde kastet æg på anmelderens vinduer. De unge var blevet forsøgt identificeret af beboerne på den pågældende adresse, men forgæves, idet de unge var løbet fra stedet, da kort før denne anmeldelse var blevet opdaget, da de vendte tilbage. Et par patruljer kørte til området, men det lykkedes heller ikke politiet at finde de ægkastende unge, der ifølge anmelderen også skal kunne mistænkes for at have kastet æg mod andre adresser i området i den senere tid.

Søndag – mandag:

 

Mistænkelig bil – Nyrup, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 08.14 henvendte en opmærksom sommerhusgæst sig til politiet, fordi anmelderen havde undret sig over en fremmed bil, hvis fører kørte rundt i området og standsede ved de fleste adresser. Føreren kiggede endvidere meget intenst på flere af adresserne i området. En patrulje kørte til området for at lede efter bilen, men fandt den ikke i første gang. Anmelderen kontaktede igen politiet kl. ca. 09.35, idet anmelderen nu tilfældigt selv kørte bag den mystiske bilist på Rørvigvej, Nykøbing Sj. Patruljen i området fik derefter hurtigt kontakt til bilisten, som viste sig at være et mandligt avisbud fra et distributionsfirma. Der var således tale om legalt forhold, så politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Anmeldelse om ræs til ulempe – Varpelev, Hårlev – Stevns

Kl. 14.11 anmeldte en lokal mand fra Varpelev-området, at der bliver kørt ræs i området med et ukendt køretøj. Der var megen larm, hvilket ifølge anmelderen havde stået på hele weekenden. En patrulje kørte til området, men politiet fandt ikke og kunne heller ikke høre nogen køretøjer, der larmede ekstraordinært meget i forbindelse med f.eks. ulovligt ræs på vejene i området.

Narkokørsel – Hovedgaden, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 15.00 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Stenlille for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, hvis fordæk i øvrigt var blankslidte. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til de to overtrædelser af færdselsloven.

Færdselsuheld – Himmelev Sognevej, Himmelev, Roskilde

Kl. 15.56 rykkede politiet sammen med ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, idet en cyklist var blevet påkørt af en bilist. Det viste sig, at en 76-årig mand fra Roskilde i en personbil havde foretaget udkørsel fra en tankstation, hvorefter han under svingning til venstre ad Himmelev Sognevej mod øst påkørte en 70-årig kvinde fra Roskilde. Hun var forinden kørt på cykel på cykelstien ad Himmelev Sognevej mod øst og var i færd med at krydse vejen i nordlig retning, da hun blev påkørt. Hun blev i ambulancen bragt til et sygehus, hvor hun blev indlagt til behandling for diverse knoglebrud. Politiet optog rapport om uheldet på grund af den forvoldte personskade på cyklisten.

Narkokørsel mv. – Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 16.24 ønskede en patrulje at standse en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj, da bilen kørte rundt på Græsmarksvej i Havnsø. Føreren af personbilen ønskede dog ikke at standse og satte hastigheden op trods politiets anvisninger om at standse. Bilisten kørte med højere hastighed end tilladt rundt ad forskellige veje via bl.a. Lyngvej og Smedevej til Parallelvej, hvor bilen blev efterladt, og to mænd flygtede til fods fra bilen. Politiet fik dog indhentet den mand, der havde siddet bag rattet i bilen, og fik ham tilbageholdt. Der var tale om en 27-årig mand fra Føllenslev, som efter en narkometertest kunne mistænkes for narkokørsel i bilen, og som i forvejen var frakendt kørekortet. Han blev derfor anholdt og sigtet for de forskellige overtrædelser af færdselsloven, medens flere andre patruljer forsøgte at finde den anden mand. Det lykkedes ikke, så politiet fik udtaget en blodprøve af den 27-årige, hvis blod nu skal analyseres for indhold af euforiserende stoffer. Bilejeren – en 47-årig fra Vanløse – blev efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af den. Den 27-årige blev løsladt, men vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Vold på værtshus – Nørre Boulevard, Køge

Kl. 18.09 fik politiet en anmeldelse fra en 24-årig mand fra Køge, som kl. ca. 17.50 var blevet overfaldet med slag og spark på et værtshus. Den 24-årige var kommet ind på værtshuset for at hilse på en kammerat, da en fremmed mand henvendte sig og spurgte ind til hans identitet. Straks herefter blev den 24-årige uden varsel overfaldet først med slag mod ansigtet, så han faldt omkuld, hvorefter han fik flere slag og tillige spark mod hovedet, indtil andre gæster fik standset voldsmanden. Offeret havde forladt værtshuset og anmeldte overfaldet fra et andet sted. Politiet efterforskede straks sagen og fik overfaldsmanden identificeret som en 28-årig mand fra Køge, der blev lokaliseret til et værtshus på Nørregade, Køge. Han blev anholdt og sigtet for vold mod den 24-årige, hvilket han i sin spirituspåvirkede tilstand blev så sur over, at han gentagne gange fremsatte verbale trusler med politiet i forbindelse med anholdelsen. Den 28-årige blev afhørt til de to overtrædelse af straffeloven og efterfølgende løsladt, da grundlaget for varetægtsfængsling ikke skønnedes at være til stede. Han vil dog senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – mand omkommet – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 22.55 fik politiet via alarmcentralen melding om, at en bilist var forulykket på Sydmotorvejen i det nordgående spor lige før sammenfletningen med Vestmotorvejen. En patrulje var fremme få minutter senere og kunne konstatere, at en personbil var forulykket og befandt sig på motorvejen, og at den mandlige fører lå i rabatten og havde pådraget sig alvorlige kvæstelser. En akutlæge måtte kort efter erklære den mandlige fører af bilen for afgået ved døden på grund af kvæstelserne, hvorefter han i en ambulance blev bragt til skadestuen. Motorvejen blev afspærret for al trafik i det nordgående spor ved afkørsel 33 Lellinge, medens politiet foretog undersøgelser på uheldsstedet sammen med en tilkaldt bilinspektør. Politiet havde også tilkaldt en hundepatrulje for at lede i området, hvis yderligere tilskadekomne befandt sig i området. Der blev ikke fundet yderligere personer end den nu afdøde mand, som ifølge den foreløbige konklusion efter undersøgelser på uheldsstedet var blevet kastet ud af den forulykkede personbil, da bilen efter ødelæggelse af flere meter autoværn ramte et betonfundament til en standermast. Der var tale om et solouheld, og sporene tydede på, at den mandlige bilist var kørt i nordlig retning, da han af ukendte årsager mistede kontrollen over personbilen i kurven kort før sammenfletningen af motorvejene og påkørte autoværn og betonfundament i højre side af vejen i kørselsretningen. Afspærringen af motorvejen blev ophævet kl. ca. 01.30, da rednings- og undersøgelsesarbejdet var afsluttet. Den omkomne bilist blev senere identificeret som en 37-årig mand fra Stenløse, hvis pårørende er underrettet. Politiet har rutinemæssigt fået udtaget blodprøver for eventuel påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer hos den 37-årige, som i øvrigt ikke havde nogen førerret og derfor ikke måtte være fører af et køretøj, hvor kørekort kræves.

Brand i højtryksrenser – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 05.51 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i et autoværksted. Politiet og brandvæsnet kunne kun konstatere lidt røg fra bygningen, hvor der af ukendte årsager var gået ild i en højtryksrenser. Branden slukkede sig selv på grund af vandet i højtryksrenseren, så skadernes omfang begrænsede sig til den og området lige omkring. Ingen kom til skade ved branden, og politiet foretog sig på baggrund af disse oplysninger ikke yderligere i sagen.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 9. november 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Aarhus kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 11.30 en 45-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han fremstilles på udlændingeloven, efter han søndag kl. 13.02 blev anholdt på Gråmøllevej i Lisbjerg.

En borger havde mistanke til, at den 45-årige kørte bil i påvirket tilstand, og han kontaktede derfor politiet, der kort efter var på stedet med en patrulje. Betjentene fik standset bilen på Gråmøllevej, og bag rattet sad den 45-årige, som virkede kraftigt påvirket af alkohol. Da alkometeret også viste en alt for høj promille, blev manden anholdt og sigtet for spritkørsel.

Da den 45-årige er polsk statsborger og ikke har fast bopæl i Danmark, fremstilles han på udlændingeloven med henblik på evt. senere udvisning.

 

**

 

Grundlovsforhør i Randers kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 12.00 en 20-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for i forening med en mand at have stjålet nogle tusinde kroner i kontanter fra en kiosk på Vestergade i Randers søndag kl. 16.38.

Det lykkedes ekspedienten at tilbageholde kvinden, og han kontaktede efterfølgende politiet, som anholdt den 20-årige.

Da den 20-årige er rumænsk statsborger uden fast bopæl i Danmark, fremstilles hun på udlændingeloven med henblik på evt. senere udvisning.

Da der fortsat er en gerningsmand på fri fod, anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

 

**

 

Grundlovsforhør i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 13.00 en 34-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for sammen med flere andre gerningsmænd at have stjålet aluminium for mange tusinde kroner fra en ejendom i Randers SV.

På ejendommen bliver der opbevaret metaller, og søndag aften omkring kl. 21.00 opdagede en person, der arbejder på stedet, at tre mænd var i færd med at stjæle aluminium.

Da han konfronterede dem, stak to mænd af i en bil, mens det lykkedes medarbejderen at holde den tredje mand tilbage. Manden vristede sig fri og løb fra stedet. Kort efter ankom en hundepatrulje fra Østjyllands Politi, og en politihund fik fært og snusede sig frem til den 34-årige, som gemte sig bag et busskur i nærheden.

Han blev anholdt og sigtet for tyveri.

 

**

 

Grundlovsforhør i Aarhus kl. 14.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 14.00 to mænd på 30 og 34 år i grundlovsforhør. De sigtes for besiddelse af en større mængde hash med henblik på salg. Søndag aften foretog Østjyllands Politi en aktion på en adresse i Hasselager, hvor fire mænd blev anholdt. Under en ransagning på stedet blev der fundet en større mængde hash.

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

 

**

 

Vaks kvinde lod sig ikke narre af falsk betjent

En 64-årig kvinde fra Sjælland blev søndag eftermiddag ringet op af en mand, som udgav sig for at være betjent fra Østjyllands Politi. ”Betjenten” forklarede, at han var i gang med at efterforske en sag, hvor hendes konto i banken var blevet hacket, og at gerningsmændene havde hævet 90.000 kroner fra den. Han havde derfor brug for nogle oplysninger for at hjælpe hende.

Kvinden fattede mistanke og sagde, at hun ville lave et kontrolopkald til politiet og bad om hans kontaktoplysninger. Det fik den falske betjent til straks at lægge på.

Østjyllands Politi har fået flere lignende anmeldelser den seneste tid. Gør som kvinden og foretag et kontrolopkald, hvis du har mistanke til, at det ikke er politiet, du taler med.

 

**

 

54-årig mand anholdt efter truende adfærd

Personalet på et forsorgshjem i Tranbjerg ringede søndag kl. 22.58 til politiet, da en 54-årig mand på opførte sig truende og nægtede at forlade stedet, da han blev bedt om det.

En patrulje kørte til stedet og fik kontakt med den 54-årige, som ikke var videre samarbejdsvillig. Han modsatte sig anholdelsen og slog ud til siderne med begge arme. Det lykkedes alligevel betjentene at få manden anholdt og kørt til politistationen. Her fortsatte den 54-årige sin voldsomme adfærd og råbte forskellige trusler efter betjentene.

Han blev derfor både sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet og for at fornærme og true betjentene.

 

**

 

Patruljebil fik knust ruder

En patruljebil fik søndag omkring kl. 20.00 knust to ruder af ukendte gerningsmænd, da den holdt på Kappelvænget i Aarhus V. Betjentene var gået ud af bilen for at patruljere til fods og var på besøg på en adresse, hvor de skulle tale med en person.

Da patruljen efter kort tid kom tilbage til bilen, opdagede de hærværket. Der var umiddelbart ingen spor af gerningsmændene.

 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 8.36 skete der et færdselsuheld på Dalgårdsvej i Brabrand. En 34-årig kvindelig bilist kørte ud fra en p-plads og ramte ind i siden på en lastbil ført af en 35-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 34-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Søndag kl. 12.03 skete der et færdselsuheld på Bakkevænget i Aarhus N. En 68-årig mand kom kørende på scooter, da han ifølge eget udsagn blev blændet af solen og kørte op bag i en bil, der holdt på vejen. Den 68-årige væltede ned på asfalten, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Søndag kl. 15.45 blev en 43-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Skanderborgvej i Aarhus C.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Langagervej i Hollerup ved Langå begået mellem mandag d. 2/11 kl. 10.00 og søndag d. 8/11 kl. 10.00
• På Møgelhøj i Lystrup begået søndag d. 8/11 kl. 1.09
• På Posthaven i Grenaa begået mellem torsdag d. 5/11 kl. 17.30 og lørdag d. 7/11 kl. 19.30
• På Brohaven i Egå begået mellem fredag d. 6/11 kl. 18.30 og søndag d., 8/11 kl. 15.35
• På Haldvej i Hald ved Gjerlev begået mellem lørdag d. 7/11 kl. 16.20 og søndag d. 8/11 kl. 12.00
• På Rosenhøj Allé i Viby begået søndag d. 8/11 mellem kl. 10.00 og kl. 20.00

 

Kilde: Østjyllands Politi / 9. november 2020

Nordsjællands Politi

Sidespejl ødelagt

Snekkersten: Flere biler, som holdt på P W Tegners Vej, har mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har ødelagt sidespejle på bilerne.

 

Stjal kiks og tyggegummi

Birkerød: Søndag eftermiddag blev en 17-årig ung kvinde fra Birkerød taget for butikstyveri i Føtex på Stiholmsvej. Hun blev sigtet for at have stjålet kiks, tyggegummi og en flaske vand. Da kvinden endnu ikke er myndig blev hendes værge kontaktet og orienteret om sagen.

 

Smed dåse efter medbilist

Hillerød: En uenighed om regler og hensyn ved sammenfletningen på Hillerødmotorvejens forlængelse medførte søndag eftermiddag omkring klokken 13.00, at en lastbilchauffør kastede en dåse efter en bil, der blev ført af en 56-årig mand fra Lynge, så sidespejlet på hans bil blev ødelagt. Lastbilchaufføren, en 43-årig mand fra Hillerød, blev sigtet for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

 

Mand bortvist fra Føtex

Hillerød: En patrulje måtte søndag eftermiddag ved 14-tiden bortvise en 70-årig mand fra Fætex. Manden, der er fra Hillerød, opførte sig truende mod personalet og blandt andet spyttede mod dem.

 

Rude knust og tv væltet

Dyssegård: Søndag morgen klokken 08.05 knuste en ukendt gerningsmand en stor rude til stuen i en lejlighed på Vangedevej. I forbindelse med rudeknusningen blev et tv, som stod i vindueskarmen, væltet. Hærværket blev anmeldt klokken 14.35.

 

Cyklist og bilist ramt af æg

Værløse: En 17-årig ung mand blev søndag mellem klokken 12.50 og 13.00 ramt af et æg, der blev kastet mod ham, da han kom cyklende ad Kirke Værløsevej. Den unge mand kom ikke til skade ved episoden. Godt en time senere blev der kastet æg mod en bil på Kollekollevej. Bilen fik en bule i frontpladen.

 

Stjal cognac

Holte: En 29-årig udenlandsk mand stjal søndag eftermiddag klokken 17.13 en flaske cognac samt nogle hudplejeprodukter fra Kvickly i Holte Midtpunkt. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Truede sig til penge

Hellerup: En mand begik klokken 17.33 røveri mod 7-Eleven på Strandvejen, hvor han ved hjælp af en seddel, som han viste til ekspedienten, truede sig til at få udleveret kontanter fra forretningens kasseapparat, hvorefter han forsvandt fra stedet. Manden beskrives som 18-25 år, almindelig af bygning, dansktalende, iført sort dunjakke, blå bukser, sorte sko med hvide såler, mørkeblåt J-dag mundbind og grå arbejdshandsker. Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter manden, der dog ikke blev fundet.

 

Mistænkelige mænd i lovligt ærinde

Skibby: To mænd vakte søndag aften klokken 19.25 mistanke hos en 33-årig kvinde, som så de to mænd tage nogle ting fra en lastbil, der holdt i Hovedgaden. Kvinden ringede derfor til politiet og fortalte, hvad hun havde set og gav et signalement af de to mænd, så den patrulje, der blev sendt afsted hurtigt kunne finde mændene. Det viste sig dog, at mændene var ude i et lovligt ærinde, da ejeren af lastbilen kunne fortælle, at han havde bedt de to mænd om at hente nogle ting fra lastbilen.

 

Bilist var påvirket af spiritus og kokain

Skibby: Klokken 00.19 natten til mandag blev en 36-årig mand fra Hedehusene standset, da han kom kørende ad Skibbyvej. Her blev det konstateret, at han både var påvirket af spiritus og kokain samt, at han tidligere havde fået inddraget sin førerret. Den 36-årige blev sigtet for alle tre forhold og blev taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkelsesgrad.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 6. – 9. november 2020

 

Kilde: Nordsjællands Politi / 6.-9. november 2020

Nordjyllands Politi

Ålbæk – spiritusbilist sigtet og anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 18-årig mand sigtet og anholdt for, da han kom kørende i personbil ad Skagensvej ud for Ålbæk. Søndag den 8. november ved 09-tiden standsede en patruljevogn nemlig manden til kontrol, hvor politiet fik mistanke til, at han var påvirket.

En narkometertest viste, at manden tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Han blev efterfølgende bragt til politigården for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

E45 Hobro – 66,3 gram hash og 11,3 gram kokain konfiskeret fra påvirket bilist

En patruljevogn kom kørende ad motorvej E45 ud for Hobro, da man her standsede en personbil til kontrol fredag den 6. november ved 09-tiden.

Politiet tog kontakt til føreren af bilen, som viste sig at være en 22-årig mand. Da betjentene kiggede nærmere, kunne de se, at manden havde blanke, røde øjne. Han så ud til at være påvirket.

Manden blev derfor instrueret i at deltage i en narkometertest – og ganske rigtigt: testen gav udslag for, at manden tilsyneladende både var påvirket af cannabis og kokain. Betjentene ransagede derefter bilen og visiterede manden, da han muligvis var i besiddelse af ulovlige stoffer.

Det viste sig, at manden i alt havde 66,3 gram hash og 11,3 gram kokain med sig. De ulovlige stoffer blev omgående konfiskeret som bevismateriale i sagen.

Politiet sigtede og anholdt den 22-årige mand for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer samt brud på lov om besiddelse af narkotika.

 

Nibe – spirituspåvirket knallertfører anholdt

En 59-årig knallertfører blev sigtet og anholdt for spirituskørsel fredag den 6. november ved 18-tiden. Politiet standsede knallerten til kontroltjek på Algade i Nibe af rutinemæssige årsager. En alkometertest blev her udført – desværre til konsekvens for knallertføreren, som nu kan se frem til en bøde.

 

Hvor stor er bøden for spritkørsel?

Bliver du stoppet af politiet, vil du få følgende straf, hvis det er første gang, at du bliver taget for spirituskørsel:

Vi antager, at du tjener 30.000 kr. om måneden (brutto), og bliver taget med en promille på 0,93. Du får ca. 13.000 kr. i bøde. Du får også frakendt kørekortet betinget. Det betyder, at du skal bestå en ny teori- og køreprøve inden for 6 måneder. Dumper du til en af prøverne, skal du aflevere kørekortet og får det først tilbage, når du har bestået begge prøver.

Oven i det skal du gennemføre et ANT-kursus (ANT står for Alkohol, Narko og Trafik). Kurset varer 12 timer fordelt på 4 lektioner à 3 timer, og det koster 3200 kr.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Kilde: Nordjyllands Politi / 6.-9. november 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

KORSØR: To færdselskontroller i byen

Hen over weekenden har politiet været i Korsør for at kontrollere trafikken og trafikanternes færdselskultur.

Fredag var en af politiets målevogne fra den automatiske trafikkontrol på Skovvej. Her er den højst tilladte hastighed 50 km/t, og mellem klokken 10.00 og 11.30 var der i alt 252 trafikanter, der kørte forbi målevognen. Fire af dem blev målt til at køre for hurtigt – den højeste hastighed blev målt til 61 km/t.

 

NYKØBING: Væltede reoler på biblioteket

Fredag klokken 13.20 fik politiet en anmeldelse fra biblioteket i Kongensgade, hvor en mand uden nogen særlig grund var gået amok og havde væltet flere reoler med foldere. Det var en 51-årig mand fra byen, og han blev sigtet for hærværk. Da den 51-årige var psykisk ude af balance, blev han kørt til behandling på skadestuen.

 

NÆSTVED: Butikstyve i Bilka

To gange fredag rykkede politiet ud til Bilka i Næstved Storcenter, hvor der var butikstyve. Klokken 17.25 var det to kun 15-årige drenge fra Næstved, der sammen havde stjålet en pung. Det blev opdaget af en medarbejder fra forretningen, da de gik gennem kassen uden at betale. De to 15-årige blev sigtet for butikstyveri.

Klokken 21.45 stjal to 23-årig kvinder – den ene uden fast bopæl og den anden fra Hobro – en forsyning af vodka og Red Bull. De betalte ikke for varerne og blev standset af en medarbejder efter kassen. De blev begge to sigtet for butikstyveri.

 

SORØ: Larm i gaden

Politiet fik fredag klokken 23.20 en anmeldelse om, at der var flere unge forsamlet foran Regionshuset i Alleen, og at de både var højtråbende og drak øl på stedet, og der var også kastet omkring med noget afspærringsmateriel. Politiet var kort efter på stedet, og her traf politibetjentene to 15-årige piger og to 15-16-årige drenge. De blev vejledt om fremover at dæmpe sig og tage hensyn til andre i det offentlige rum, og de blev herefter bortvist fra stedet, og deres forældre blev kontaktet.

 

LUNDBY: Kørte påvirket og havde våben i bilen

Efter en anmeldelse om noget tumult i Næstved, kunne vidner beskrive en bil, der var indblandet. Det lykkedes lørdag klokken 1.15 at standse bilen på Præstø Landevej ved Baarse. Føreren var en 22-årig mand fra Nakskov, og der var en anden 22-årig mand fra Søllested med som passager. Føreren virkede påvirket, og blev derfor sigtet for narkokørsel, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. I bilen blev der fundet en økse, en strømpistol og et aluminiumsbat, og de to mænd blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

HOLEBY: Eftersøgt til afsoning – anholdt efter vold

En 41-årig mand blev lørdag klokken 1.17 anholdt i Holeby. Det skete, efter at politiet var blevet kaldt til stedet på grund af noget uro, hvor den 41-årige havde været oppe at toppes med en 36-årig kvinde, som han havde overfaldet. Det viste sig, at den 41-årige var eftersøgt til afsoning af en fængselsstraf, og han blev derfor kørt til Storstøm Fængsel. Undervejs i politibilen truede den anholdt politibetjentene med, at han ville slå dem ihjel, og han blev derfor også sigtet for trusler mod politiet. Den 41-årige blev overført til afsoning af fængselsstraffen med det samme.

 

SLAGELSE: Tarvelige tricktyve

En 83-årig kvinde var fredag udsat for et tricktyveri i sin lejlighed i Vesterport. En kvinde kom til lejligheden og bad om at måtte låne en tallerken, og det lykkedes kvinden at aflede den 83-åriges opmærksomhed, så en medgerningsmand slap afsted med at stjæle kontanter fra en pung. Herefter forduftede tyven.

Der er kun et signalement af den ene gerningskvinde, der beskrives som østeuropæisk af udseende, ca. 30-40 år gammel. Hun var 160-170 cm høj og var almindelig af bygning. Hun havde mellemlangt, brunt hår og var brun i huden. Kvinden talte dansk.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt i Vesterport mellem klokken 16.00 og 16.30. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

NYKØBING: Kvinde sigtet for at kaste med flasker

Lørdag klokken 14.56 blev politiet kaldt til banegården i Nykøbing, hvor vidner havde set en kvinde, der kastede med flasker og gik rundt i forskellige haver. En politipatrulje fandt frem en kvinde, der passede på beskrivelsen, i Slotsgade. Det var en 55-årig kvinde uden fast bopæl, og hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Hun kan nu vente en bøde på 1.000 kroner.

 

NÆSTVED: To sigtet for vold

To mænd på henholdsvis 49 og 54 år blev lørdag eftermiddag sigtet for vold. De havde været på værtshus i Næstved, og her var de kommet op at diskutere. Det mundede ud i noget gensidigt skubberi, og den ene fik et knytnæveslag i ansigtet. Begge stridsmænd blev anholdt klokken 15.29, og de blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen først på aftenen.

 

NAKSKOV: Sigtet for at overhale højre om

Lørdag klokken 17.22 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist havde kørt ret uforsvarligt i Nakskov. Bilisten havde lavet en overhaling venstre om andre trafikanter i Perlestikkergade og var kørt op over både cykelsti og fortov. Vidner kunne fortælle betjentene registreringsnummeret på bilen, og efter en kontakt til ejeren af bilen fandt politiet frem til, at det var en 19-årig mand fra byen, der havde været fører. Han blev sigtet for at overtræde færdselsloven, og en sigtelse for overhaling højre om giver et klip i kørekortet. Han kan nu vente en bøde vor overtrædelsen.

 

MARIELYST: Trak kantpæle op – men satte dem på plads igen

Politiet fik lørdag aften en anmeldelse om, at flere unge mennesker gik på Marielyst Strandvej, hvor de trak kantpæle op og smed dem på vejen. Ved bowlingcenteret fik en politipatrulje øje på seks personer. De var seks fyre fra lokalområdet i alderen 16-17 år, og de afviste på det bestemteste, at de havde haft noget med kantpælene at gøre. De tilbød imidlertid at gå retur og sætte pælene på plads igen, og en efterfølgende kontrol viste, at alt igen stod, som det skulle.

 

VORDINGBORG: Kokain og hash på p-pladsen

Politiet tjekkede lørdag klokken 22.15 en bil på p-pladsen på Skovvej i Vordingborg. En 18-årig mand fra Vordingborg, der var passager i bilen, havde en pose med 0,7 gram kokain på sig, og en 19-årig mand fra Kalvehave sad med en tændt joint. Han havde desuden 0,6 gram hash på sig, og derfor blev de begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: To sigtet efter kobbertyveri

Natten til søndag ringede et vidne til politiet og fortalte, at der gik et par mistænkelige personer på Sterkelsvej med en trækvogn fuld af kobberrør, og politiet fandt hurtigt frem til dem. Det var en 46-råig kvinde og en 49-årig mand, begge fra Næstved. De havde trækvognen og rygsække fulde af kobberrør, og de havde også boltsakse og tænger med. Gået på klingen indrømmede de, at de havde stjålet kobberet fra en byggeplads i nærheden. Den 49-årige mand blev anholdt klokken 2.20 og taget med til afhøring på politistationen i Næstved, men han blev løsladt igen kokken 3.05.

 

SORØ: Stak af fra taxaregning

Søndag klokken 4.38 fik politiet en anmeldelse om, at en kunde var stukket af fra en taxaregning på godt 1.000 kroner i Sorø. Han havde bestilt taxaen i Kalundborg, men da de nåede til Sorø station, løb kunden bogstavelig talt sin vej. Efter at have tjekket det telefonnummer, som køreturen var bestilt fra, kunne politiet kort efter kontakte kunden. Det var en 17-årig fyr fra Sorø, som nu var kommet hjem. Han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser, og regningen for køreturen blev videresendt til hans far.

 

RØDBY: Tre på stribe

Søndag aften klokken 18.45 blev en norsk indregistreret bil udtaget til en kontrol i indrejsefeltet i Rødbyhavn. I bilen sad der tre unge udenlandske mænd. Den ene havde 23,6 gram hash og en strømpistol på sig, og han blev derfor sigtet efter våbenloven og efter lov om euforiserende stoffer. Den anden havde 3,7 gram hash på sig – han fik en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer. Og den tredje, der også var fører af bilen, var påvirket af hash og blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand.

 

DIANALUND: Løj om hvem der sad bag rattet

En 35-årig mand fra Dianalund var fornylig blevet blitzet i en af politiets automatiske trafikkontroller. Men i stedet for at vedkende sig bøden, havde han udpeget en anden mand til at være føreren. Så en politipatrulje tog ud og bankede på døren hos den 35-årige, og det viste sig, at han havde det samme ansigt, som på det billede den automatiske trafikkontrol havde taget. Han blev derfor sigtet for falsk anklage.

 

KORSØR: Overhalede over spærrelinjer

I går klokken 20.28 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var blevet set køre alt for hurtigt og havde samtidig overhalet en anden bil hen over dobbelt overtrukne spærrelinjer på Tårnborgvej i Korsør. Ud fra de gode vidneforklaringer fandt politiet frem til en 44-årig mand fra byen. Han blev sigtet efter færdselsloven.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 6.-8. november 2020

Bornholms Politi

Færdsel

Fredag morgen blev der udført knallert kontrol på Campus i Rønne. Tre unge mænd blev sigtet for at føre knallerter, der blev målt til at kunne køre stærkere end det tilladte.

Fredag formiddag holdt ATK-bilen på Rønnevej i Nylars. Her blev fem bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 84 km/t i en 70 km-zone.

Fredag eftermiddag holdt ATK-bilen på Munch Petersens Vej i Rønne, her kørte to bilister for stærkt, højeste hastighed blev målt til 60 km/t i en 50 km-zone.

Lørdag morgen mistede en 30-årig mand herredømmet over sin bil på Haslevej i Rønne, formentlig efter et ildebefindende. Bilisten kørte over i modsat vejbane, hvorefter han påkørte et vejskilt og kørte ind i en hæk. Bilisten kom ikke alvorligt til skade ved uheldet og intet tyder på, at han var påvirket af alkohol.

 

Kilde: Bornholms Politi / 6.-9. november 2020

Fyns Politi

Assens

Indbrud i virksomhed
5610 Assens – Skelvænget
Anmeldt: 07/11/2020 21:25
Sket: 07/11/2020 21:25
Indgang: Vindue aflistet. Intet stjålet.

Indbrud i garage/udhus
5610 Assens – Billesvej
Anmeldt: 06/11/2020 17:50
Sket: 06/11/2020 04:17
Indgang: vindue opbrudt. Stjålet: 400 liter diesel, tromle benzin, motorsav, øl, sodavand, trailer.

Indbrud i sommerhus
5620 Glamsbjerg – Højbjergvej
Anmeldt: 06/11/2020 08:58
Sket: 21/10/2020 17:00 – 06/11/2020 08:50
Indgang: dør opbrudt. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud i privat beboelse
5690 Tommerup – Lilleskovvej
Anmeldt: 08/11/2020 11:07
Sket: 07/11/2020 08:00 – 08/11/2020 23:00
Vindue opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5690 Tommerup – Højsletten
Anmeldt: 08/11/2020 20:25
Sket: 08/11/2020 17:30 – 08/11/2020 20:20
Indgang: Rude i vindue knust. Stjålet: bærbare computere.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5610 Assens – Ukendt
Anmeldt: 08/11/2020 14:40
Sket: 01/11/2020 00:00 – 08/11/2020 10:30
Stjålet fra pung som lå i lomme: hævekort.

Færdselsuheld
5560 Aarup – Gelstedvej
Anmeldt: 06/11/2020 14:29
Sket: 06/11/2020 14:29
Part 1, personbil, påkørte part 2, personbil.

Færdselsuheld
5610 Assens – Turupvej
Anmeldt: 08/11/2020 08:06
Sket: 08/11/2020 08:04
Part 1, varebil, påkørte autoværnet i krydset Tarupvej og Blangstrupvej. Ingen personskade.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5620 Glamsbjerg – Voldtoftevej
Anmeldt: 06/11/2020 21:35
Sket: 06/11/2020 21:34
Part 1, personbil, kørte ad Voldtoftevej, hvor føreren mistede herredømmet over bilen og påkørte et skilt og ramte et stengærde. Passageren og føreren blev begge kørt til sygehuset. Kun overflødige skrammer. Føreren var påvirket af spiritus og bevidsthedshæmmende stoffer.

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i privat beboelse
5600 Faaborg – Sinebjergvej
Anmeldt: 06/11/2020 14:31
Sket: 06/11/2020 07:00 – 06/11/2020 14:20
Indgang: rude i dør knust. Stjålet: Kontanter, låseboks.

Indbrud i privat beboelse
5600 Faaborg – Kalvørevej
Anmeldt: 08/11/2020 14:28
Sket: 07/11/2020 12:00 – 08/11/2020 13:30
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: vin.

Indbrud i privat beboelse
5600 Faaborg – Sinebjergvej
Anmeldt: 07/11/2020 03:48
Sket: 06/11/2020 13:00 – 07/11/2020 03:15
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i arbejdsskur/kontorvogn og lign.
5600 Faaborg – Kanalvej
Anmeldt: 06/11/2020 12:08
Sket: 05/11/2020 17:00 – 06/11/2020 06:30
Indgang: vindue knust. Stjålet: øl.

Tyveri fra lastbil/varebil
5750 Ringe – Bøjdenvejen
Anmeldt: 07/11/2020 13:40
Sket: 07/11/2020 09:00 – 07/11/2020 12:00
Varebil, Chrysler Grand Voyager Van, beigefarvet, årgang 2006. Siderude knust. Stjålet fra varebilen: kontormappe indeholdende elektronisk udstyr, briller, pung.

Spirituskørsel
5600 Faaborg – Hågerupvej
Anmeldt: 08/11/2020 01:45
Sket: 08/11/2020 01:45
Sigtede førte personbil, uagtet at hans promille var over det tilladte.

Hærværk
5600 Faaborg – Sinebjergvej
Anmeldt: 07/11/2020 03:48
Sket: 06/11/2020 13:00 – 07/11/2020 03:15
Rude knust i sølvfarvet Toyota. Indgang i landejendom: gennem vindue. Intet stjålet.

Hærværk
5600 Faaborg – Vestergade
Anmeldt: 08/11/2020 20:47
Sket: 08/11/2020 19:45
Postkasse sprængt itu med kanonslag.

Kerteminde

Indbrud i privat beboelse
5550 Langeskov – Hvedevænget
Anmeldt: 06/11/2020 08:00
Sket: 06/11/2020 07:58
Indgang: rude i vindue knust. Stjålet: Kontanter.
Signalementer af gerningsmand: Mørkt tøj og mundbind.

Færdselsuheld
5290 Marslev – Radstrupvejen
Anmeldt: 06/11/2020 07:35
Sket: 06/11/2020 07:35
Anmelder oplyste, at han var blevet påkørt af en anden personbil i krydset, som ikke overholdte sin vigepligt.

Færdselsuheld
5300 Kerteminde – Hindsholmvej
Anmeldt: 07/11/2020 09:23
Sket: 07/11/2020 09:23
Part 1, personbil, kørte frem for ubetinget vigepligt, hvorved han påkørte part 2, cyklist. Part 2 kørt til sygehus.

Langeland

Knivloven, i øvrigt
5900 Rudkøbing – Statenevej
Anmeldt: 06/11/2020 09:15
Sket: 30/10/2020 09:00
Person importerede en springkniv fra Kina via Holland, selv om man ikke, uden tilladelse fra politiet, lovligt kan besidde en sådan kniv i Danmark

Hærværk
5900 Rudkøbing – Herslevvej
Anmeldt: 08/11/2020 11:16
Sket: 08/11/2020 00:00 – 08/11/2020 06:00
Skraldespand ødelagt.

Hærværk
5953 Tranekær – Bygaden
Anmeldt: 08/11/2020 08:36
Sket: 07/11/2020 23:59 – 08/11/2020 07:00
Postkasse sprængt i luften og lyskæde klippet over.

Middelfart

Indbrud i privat beboelse
5500 Middelfart – Hovedvejen
Anmeldt: 07/11/2020 23:04
Sket: 07/11/2020 13:30 – 07/11/2020 23:00
Indgang: dør opbrudt. Stjålet: smykker.
Signalement af gerningsmand: Mand, 20-25 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: Sorte bukser, sort hættetrøje, Medbragte: Sort sportstaske.

Indbrud i privat beboelse
5500 Middelfart – Ærøvænget
Anmeldt: 08/11/2020 13:42
Sket: 05/11/2020 16:00 – 08/11/2020 13:40
Indgang: rude i vindue knust. Stjålne genstande: smykker, bærbar computer.

Indbrud i virksomhed
5580 Nørre Aaby – Industrivej
Anmeldt: 06/11/2020 09:34
Sket: 05/11/2020 17:30 – 06/11/2020 07:00
Indgang: dør til lager opbrudt. Stjålne genstande: værktøj.

Indbrud i privat beboelse
5580 Nørre Aaby – Søndermarken
Anmeldt: 08/11/2020 16:14
Sket: 07/11/2020 12:00 – 08/11/2020 16:10
Indgang: rude i vindue knust. Stjålne genstande: smykke, whisky.

Tyveri af skib/båd/fly
5466 Asperup – Hedegaardsvej
Anmeldt: 07/11/2020 10:55
Sket: 18/10/2020 17:00 – 07/11/2020 10:50
Stjålet fra varport: Storm Janne 700 båd, skrognummer 69, Står original, Branderup bådtrailer. 2500 totalvægt.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5591 Gelsted – Hårevej
Anmeldt: 06/11/2020 22:39
Sket: 06/11/2020 22:39
Personbil kørt ind i have.

Spirituskørsel
5464 Brenderup Fyn – Vejrup Mark
Anmeldt: 07/11/2020 21:45
Sket: 07/11/2020 21:45
Sigtede førte personbil, selvom hun var påvirket af alkohol over det tilladte.

Nordfyn

Indbrud i privat beboelse
5471 Søndersø – Vibevænget
Anmeldt: 07/11/2020 17:03
Sket: 07/11/2020 15:40 – 07/11/2020 16:50
Indgang: vindue opbrudt. Intet stjålet.

Færdselsuheld
5400 Bogense – Lundsgårdvej
Anmeldt: 06/11/2020 20:57
Sket: 06/11/2020 20:57
Anmelder oplyste at en ung mand, havde kørt sin bil ind i de sten, der lå på anmelders ejendom.

Færdselsuheld
5400 Bogense – Odensevej
Anmeldt: 07/11/2020 16:34
Sket: 07/11/2020 16:34
Part 1, personbil, kom kørende ad Odensevej i nordvestlig retning og trak af ind i modsatkørende vognbane. Samtidig kom part 2, personbil, kørende ad Bogensevej i sydøstlig retning. Begge parter tog styreudslag mod højre og undgik derved direkte kollison. Parterne snittede hinanden og begge parters sidespejle i førersiden røg af.

Færdselsuheld
5450 Otterup – Horsebækvej
Anmeldt: 07/11/2020 22:49
Sket: 07/11/2020 22:49
Part 1, personbil, kørte ud i rabatten, hvorefter bilen rullede om på taget. Part 1 kørt til sygehuset. Ingen personskade

Spirituskørsel
5450 Otterup – Horsebækvej
Anmeldt: 07/11/2020 23:45
Sket: 07/11/2020 23:45
Person førte personbil påvirket af alkohol over det tilldate.

Nyborg

Indbrud i privat beboelse
5800 Nyborg – Svanedamsgade
Anmeldt: 08/11/2020 21:15
Sket: 08/11/2020 19:00 – 08/11/2020 20:45
Dør til lejlighed forsøgt opbrudt.

Færdselsuheld
5540 Ullerslev – Fynske Motorvej
Anmeldt: 06/11/2020 13:27
Sket: 06/11/2020 13:27
part 1, varevogn, påkørte en løs jernstang, som lå på asfalten i 2. vognbane. Jernstangen satte sig fast i tanken på varevognen, og den begyndte at tabe diesel ned på vognbanen.

Odense

Brandloven
5230 Odense M – Klingstrupvænget
Anmeldt: 06/11/2020 21:22
Sket: 06/11/2020 21:22
Sagens person havde tændt bål i en skov. Bålet slukket.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Estlandkaj
Anmeldt: 06/11/2020 21:23
Sket: 06/11/2020 21:23
Sigtede fundet besiddelse af en dolk..

Våbenloven, i øvrigt
5240 Odense NØ – Bøgeparken
Anmeldt: 06/11/2020 19:10
Sket: 06/11/2020 19:10
I låsbar foldekniv fundet i stjålet køretøj.

Knivloven, i øvrigt
5240 Odense NØ – Hybenhaven
Anmeldt: 06/11/2020 22:45
Sket: 06/11/2020 22:45
Sigtede fundet i besiddelse en låsbar foldekniv.

Indbrud i privat beboelse
5000 Odense C – Sune Ebbesøns Vænge
Anmeldt: 07/11/2020 04:11
Sket: 07/11/2020 04:11
Rude i dør knust.

Indbrud i privat beboelse
5200 Odense V – Provstehøjen
Anmeldt: 07/11/2020 19:27
Sket: 07/11/2020 18:27 – 07/11/2020 19:27
Indgang: åbent vindue. Stjålne genstande: Make up.
Signalementer af gerningsmændende: A: mand, kraftigt bygget, iført sort tøj med hætte trukket op over hovedet.
B: mand, kraftigt bygget, iført sort tøj med hætte trukket op over hovedet.
C: kvinde, iført sort tøj med hætte trukket op over hovedet.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Ydunsæble Have
Anmeldt: 06/11/2020 19:50
Sket: 06/11/2020 19:30 – 06/11/2020 19:50
Indgang: rude i vindue knust. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Christofferslundvej
Anmeldt: 07/11/2020 17:45
Sket: 07/11/2020 17:45
Indgang: Vindue knust. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5220 Odense SØ – Ejbygade
Anmeldt: 07/11/2020 22:32
Sket: 07/11/2020 15:00 – 07/11/2020 22:30
Indgang: dør opbrudt. Stjålne genstande: armbåndsur, kontanter.

Indbrud i privat beboelse
5230 Odense M – Ravnholtvænget
Anmeldt: 07/11/2020 00:23
Sket: 06/11/2020 20:00 – 07/11/2020 00:25
Dør forsøgt opbrud og rude i vindue knust.

Indbrud i privat beboelse
5240 Odense NØ – Slåenhaven
Anmeldt: 07/11/2020 05:42
Sket: 07/11/2020 05:42
Indgang: vindue opbrudt. Intet overblik over det stjålne.
Signalement af gerningsmanden: Mand, ca. 180 cm. høj, handsker, mørkt tøj, hætte på.

Indbrud i privat beboelse
5240 Odense NØ – Pilegården
Anmeldt: 08/11/2020 13:24
Sket: 07/11/2020 14:30 – 08/11/2020 13:20
Indgang: Vindue knust. Stjålet: smykker.

Indbrud i privat beboelse
5240 Odense NØ – Strand Allé
Anmeldt: 08/11/2020 13:50
Sket: 07/11/2020 16:00 – 08/11/2020 08:30
Indgang: Vindue knust. Stjålne genstande: knive, armbåndsur, parfumer.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Dragebakken
Anmeldt: 06/11/2020 07:05
Sket: 05/11/2020 17:00 – 06/11/2020 06:00
Indgang: vindue opbrudt. Stjålne genstande: Cigaretter, højtalere.

Indbrud i privat beboelse
5250 Odense SV – Dragebakken
Anmeldt: 07/11/2020 11:44
Sket: 06/11/2020 12:00 – 07/11/2020 11:30
Vindue forsøgt opbrudt. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Torpvej
Anmeldt: 06/11/2020 23:10
Sket: 06/11/2020 18:00 – 06/11/2020 23:00
Indgang: rude knust. Stjålne genstande: smykkeskrin, smykker.

Indbrud i privat beboelse
5260 Odense S – Gyldenmarken
Anmeldt: 07/11/2020 20:45
Sket: 06/11/2020 16:00 – 07/11/2020 20:40
Indgang: vindue knust. Stjålet: Smykker.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Langkærgårdvænget
Anmeldt: 07/11/2020 22:43
Sket: 07/11/2020 16:30 – 07/11/2020 22:40
Indgang: vindue knust. Stjålne genstande: Pelsjakker, smykker, bærbar computer.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Møllestedet
Anmeldt: 07/11/2020 23:12
Sket: 07/11/2020 11:30 – 07/11/2020 23:05
Indgang: vindue knust. Intet stjålet.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Lillehøjen
Anmeldt: 08/11/2020 11:04
Sket: 05/11/2020 15:00 – 08/11/2020 11:00
Indgang: vindue opbrudt. Stjålet: metal sværd.

Indbrud i privat beboelse
5270 Odense N – Storkeløkken
Anmeldt: 08/11/2020 13:14
Sket: 07/11/2020 12:00 – 08/11/2020 13:00
Indgang: rude i vindue knust. Stjålet: smykker, træskål.

Indbrud i privat beboelse
5320 Agedrup – Brolandvej
Anmeldt: 06/11/2020 13:41
Sket: 06/11/2020 07:00 – 06/11/2020 13:40
Indgang: Vindue knust. Stjålet: bilnøgle, smykker.

Indbrud i privat beboelse
5320 Agedrup – Arendalsvej
Anmeldt: 08/11/2020 13:51
Sket: 05/11/2020 15:00 – 08/11/2020 13:50
Indgang: rude i dør knust. Stjålet: lamper, stol, lysestage, tøj.

Brugstyveri af reg. personbil
5270 Odense N – Ærtebjerggårdvej
Anmeldt: 08/11/2020 11:00
Sket: 08/11/2020 11:00
Sigtede førte stjålet personbil med stjålne nummerplader uden førerret.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Victoriagade
Anmeldt: 07/11/2020 01:10
Sket: 07/11/2020 00:00 – 07/11/2020 00:55
Guld, Opel Corsa, Personbil, Årgang 2007. Fra ulåst bil stjålet: jakke, kortholder.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom forsøg
5000 Odense C – Heltzensgade
Anmeldt: 07/11/2020 02:34
Sket: 07/11/2020 02:34
Anmelder vågnede ved, at en person havde indfundet sig i anmelders lejlighed. Personen havde tændt lyset og samlet en pose med slik og nudler, som vedkommende efterlod på stedet.
Signalement af gerningsmanden: 40-45 år, 175 cm, spinkel meget kort hår, Acne i ansigtet, iført mørkt tøj.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Ukendt
Anmeldt: 08/11/2020 08:48
Sket: 07/11/2020 08:00 – 07/11/2020 17:45
Stjålet fra rygsæk: pung.

Tyveri fra personbil forsøg
5230 Odense M – Kragsbjergvej
Anmeldt: 07/11/2020 09:20
Sket: 06/11/2020 22:30 – 07/11/2020 07:20
Personbil, Citroën C3 Van, hvid, årgang 2019. Siderude i knust.

Tyveri fra lastbil/varebil
5250 Odense SV – Bellingevej
Anmeldt: 06/11/2020 08:26
Sket: 05/11/2020 17:30
Hvid Volkswagen Transporter, årgang 2015, varebil. Bildør opbrudt. Stjålet fra bilen: spartelmaskine, støvsuger, maling, radio.

Færdselsuheld
5240 Odense NØ – Strandvejen
Anmeldt: 07/11/2020 13:23
Sket: 07/11/2020 13:23
Part 1, køretøj, kørte frem for ubetinget vigepligt og ind i siden på part 2, køretøj.

Færdselsuheld
5260 Odense S – Teknikvej
Anmeldt: 06/11/2020 15:58
Sket: 06/11/2020 15:58
Part 1, knallert, blev påkørt af part 2, bil, der kørte fra stedet. Mindre personskade og materielskade.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Åløkke Allé
Anmeldt: 07/11/2020 02:26
Sket: 07/11/2020 02:09
Sigtede førte personbil uagtet, at sigtede var påvirket af spiritus over den tilladte grænse.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5000 Odense C – Filosofhaven
Anmeldt: 08/11/2020 01:20
Sket: 08/11/2020 01:20
Sigtede førte personbil påvirket af euforiserende stoffer.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5200 Odense V – Roesskovsvej
Anmeldt: 07/11/2020 16:10
Sket: 07/11/2020 16:10
Anmelder oplyste, at han på den fynske motorvej var blevet overhalet af en grøn Mazda personbil, som kørte hasarderet. Køretøjet blev bragt til standsning, og føreren blev anholdt.

Spirituskørsel
5220 Odense SØ – Telehøjen
Anmeldt: 08/11/2020 19:40
Sket: 08/11/2020 19:40
Person kørte personbil til trods for at være påvirket af alkohol over det tilladte.

Spirituskørsel
5230 Odense M – Carl Blochs Vej
Anmeldt: 07/11/2020 21:25
Sket: 07/11/2020 21:25
Sigtede førte personbil til trods for at være påvirket af alkohol over det tilladte.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5270 Odense N – Banevænget
Anmeldt: 08/11/2020 00:15
Sket: 08/11/2020 00:15
Sigtede førte personbil påvirket af euforiserende stoffer.

Butikstyveri
5000 Odense C – Hans Mules Gade
Anmeldt: 06/11/2020 14:37
Sket: 06/11/2020 14:37
Medarbejder i Netto havde tilbageholdt 2 butikstyve. De havde stjålet 12 øl.

Butikstyveri
5000 Odense C – Hans Mules Gade
Anmeldt: 06/11/2020 21:31
Sket: 06/11/2020 21:31
Sagens person blev tilbageholdt af en vagt efter at have stjålet 6 stk. Marabou chokolade til en samlet værdi på 36 kr.

Butikstyveri
5230 Odense M – Niels Bohrs Allé
Anmeldt: 06/11/2020 15:57
Sket: 06/11/2020 15:57
Sigtede lagde tre marcipan brød til en samlet værdi af 29,85 kr.- i sin højre bukselomme og passerede kasselinjen uden af betale for dem.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Havnegade
Anmeldt: 07/11/2020 23:04
Sket: 07/11/2020 23:04
Sagens person sparkede på varebil, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Hærværk
5200 Odense V – Yrsavej
Anmeldt: 07/11/2020 11:15
Sket: 06/11/2020 14:00 – 07/11/2020 10:00
Sølv Ford Fiesta, personbil, årgang 2009. Flere dæk punkteret.

Hærværk
5210 Odense NV – Hvidkløvervej
Anmeldt: 08/11/2020 20:05
Sket: 08/11/2020 02:30 – 08/11/2020 16:00
Mørk grå Mercedes-Benz, personbil, årgang 14 ridset.

Hærværk
5210 Odense NV – Hvidkløvervej
Anmeldt: 08/11/2020 20:13
Sket: 08/11/2020 02:30 – 08/11/2020 16:00
Blå Ford Fiesta, personbil, årgang 15 ridset.

Hærværk
5210 Odense NV – Hvidkløvervej
Anmeldt: 08/11/2020 21:13
Sket: 07/11/2020 19:30 – 08/11/2020 16:00
Sølvgrå Fiat Multipla, personbil, årgang 05 ridset på kølerhjelm, førerdør og bagklap.

Hærværk
5210 Odense NV – Hvidkløvervej
Anmeldt: 08/11/2020 21:13
Sket: 08/11/2020 02:30 – 08/11/2020 16:00
Guldfarvet Ford Fiesta, personbil, årgang 02 ridset.

Hærværk
5220 Odense SØ – Ridderhatten
Anmeldt: 06/11/2020 09:35
Sket: 05/11/2020 17:00 – 06/11/2020 05:35
Chevrolet Spark personbil årgang 2012, grå. Sidespejl knust.

Svendborg

Brandundersøgelser
5771 Stenstrup – Jernbanevej
Anmeldt: 09/11/2020 03:37
Sket: 09/11/2020 03:37
Personbil udbrændt.

Færdselsuheld
5700 Svendborg – Linkenkærsvej
Anmeldt: 06/11/2020 17:30
Sket: 06/11/2020 17:30
Part 1, personbil, kørte hen over cykelstien og ramte lygtepæl, som blev nedlagt, hvorefter bilen fortsatte ind i en postkasse.

Færdselsuheld med personskade
5700 Svendborg – Ring Nord
Anmeldt: 07/11/2020 13:40
Sket: 07/11/2020 13:40
Fodgænger påkørt af cyklist

Spirituskørsel
5700 Svendborg – Mølmarksvej
Anmeldt: 08/11/2020 03:35
Sket: 08/11/2020 03:35
Sigtede førte personbil påvirket af spiritus over det tilladte.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5892 Gudbjerg Sydfyn – Ørbækvej
Anmeldt: 08/11/2020 02:55
Sket: 08/11/2020 02:55
Sigtede førte personbil påvirket af euforiserende stoffer.

Ærø

Intet til døgnrapporten.

 

Kilde: Fyns Politi / 6.-8. november 2020