Skip to content

26. oktober 2021

Opdateret: 9. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Stor fokus fra politiet ifm coronasmitte

I lyset af at smittetrykket er steget i alle 11 kommuner på Vestegen, har Københavns Vestegns Politi indsat ekstra patruljer, der alene skal tage sig af corona-relaterede hændelser. Se mere her:

 

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/stigende-smittetryk-giver-oeget-fokus-fra-politiet/2020/09/08

 

Tyveri fra byggeplads i Brøndby

Mandag den 7. september kl 07:33 modtog vi anmeldelse om at der havde været indbrud i en container på en byggeplads på Roskildevej i Brøndby. I forbindelse med tyveriet var der forsvundet diverse værktøj. Ifølge anmelder var tyveriet sket i mellem fredag kl 12 og mandag kl 06:30

 

Tyveri af el-løbehjul i Glostrup

Mandag den 7. september kl 08:14 modtog vi anmeldelse om at en kvinde havde fået stjålet sit el-løbehjul fra sin have på Ørnebjergvej i Glostrup.

 

Tre personer sigtet for butikstyveri i Herlev

Mandag den 7. september kl 19:23 blev tre unge sigtet for butikstyveri på Herlev Hovedgade. Der var tale om to unge kvinder på hhv. 17 og 18 år og en mand på 20 år. De var mistænkt for at have stjålet i et supermarked, en sportsforretning og en tøjforretning. De to kvinder erkendte i øjeblikket, mens manden nægtede.

 

Færdselsuheld i Hvidovre

Tirsdag den 8. september kl. 15.14 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Avedøre Havnevej. Part 1 kom kørende ad Avedøre Havnevej i krydset med Kettegård Allé og nåede ikke at bremse helt op, da der opstod kø. Det medførte, at han påkørte part 2, som så påkørte part 3. Der skete materiel skade på alle tre biler, men ingen personskade.

Sigtet for kørsel uden førerret i Høje-Taastrup

Tirsdag den 8. september kl. 01.40 bragte en patrulje en bil til standsning på Holbækmotorvejen. Det viste sig, at føreren af bilen, en 23-årig mand, ikke havde førerret, så han blev sigtet for kørsel uden førerret, hvilket han erkendte i øjeblikket.

 

Tyveri fra varebil i Ishøj

Mandag den 7. september kl. 07.45 blev et tyveri fra en varebil anmeldt. Tyveriet var sket på Vejleåvej i tidsrummet mellem fredag den 4. september kl. 16 og mandag den 9. september kl. 06. En rude var blevet knust og der var bl.a. stjålet værktøj.

Kilde: Københavns Vestegns / 9. september 2020

Midt - og Vestsjællands Politi

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Niels Hansensvej, Ejby, Kirke-Hyllinge

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Patruljen løb tør for P-afgifter –  Bakkedraget, Roskilde

Onsdag morgen kørte en patrulje forbi vejen Bakkedraget, som løber bag ved Roskilde Handelsskole. Her holdt mange biler parkeret ulovligt, så det skabte farlige situationer for de øvrige trafikanter. Bilerne holdt sådan, at kun en bil kunne passere på vejen, så de forbipasserende køretøjer måtte holde tilbage for hinanden. Betjentene fandt bødeblokken frem, men før de nåede igennem rækken af ulovligt parkerede biler, løb de tør for afgifter. En ny patrulje kørte til stedet og delte endnu flere afgifter ud. Flere bilister nåede at fjerne deres ulovligt parkerede bil, før politiet nåede at udstede en afgift. I alt 13 bilejere kan nu forvente en P-afgift i ruden, når de vender retur til bilen. På baggrund af dagens oplevelse, vil politiet fortsætte med at føre tilsyn på stedet.

Indkørsel forbudt – Odensevej/Kertemindevej, Himmelev – Roskilde

Onsdag ved skolestart blev en patrulje sendt til Himmelev skole, på baggrund af en henvendelse fra en bekymret borger, som havde gjort politiet opmærksom på, at flere bilister ikke overholdt indkørsel forbudt tavlen ved skolen, og at der var risiko for færdselsuheld. Politiet observerede en bilist, som trodsede indkørsel forbudt tavlen og kørte ind på skolen. Føreren blev sigtet, og kan nu forvente at få en bøde på 1.500 kr i sagen.

Tricktyverier – Holbæk, Højby, Ringsted, Nykøbing Sj., Greve, Rørvig og Roskilde

Politiet har i den seneste tid fået flere anmeldelser om tricktyverier både på gaden og i forretninger. Nogle af de forurettede har efter tyveriet haft mistanke til en bestemt person, der eksempelvis har hjulpet vedkommende, har spurgt om vej, eller på anden måde været tæt på den forurettede i tiden op til, at tyveriet bliver opdaget.

Andre anmeldelser om tricktyverier kan være foregået i butikker, hvor to eller flere personer går ind i en forretning og afleder opmærksomheden hos den/de ansatte. Det kan enten være ved at spørge til flere produkter, tage ting ned fra hylderne og sætte dem på plads igen, eller ved at bede om hjælp.
Når den ansattes opmærksomhed er afledt, vil den anden person tage butikkens mobiltelefoner, tablets eller andre effekter. Herefter forlader de forretningen uden at købe noget.

Politiet vil derfor gerne opfordre både borgere, butiksindehavere og ansatte til at være opmærksomme på mistænkelig adfærd i butikkerne. Skulle der indfinde sig personer i forretninger, der kunne mistænkes for tricktyveri, bedes de ansatte kontakte politiet med det samme. Desuden skal borgerne være særligt opmærksomme, når personer går tæt på, tilbyder sin hjælp på gaden eller på anden vis henvender sig.

Den seneste måned er der kommet anmeldelser om følgende tricktyverier:

04. september: Sølystvej, Holbæk
31. august: Stenhusvej, Holbæk
25. august: Ahlgade, Holbæk
21. august: Labæk, Holbæk

8. august: Oldermandsvej, Rørvig
21. august: Højby Hovedgade, Højby
31. august: Oddenvej, Nykøbing Sj.

13. august: Klosterparks Alle, Ringsted
22. august: Sct. Knudsgade, Ringsted
29. august: Ringsted Station
31. august: Ringsted Station

23. august: Hundige Station, Greve
20. august: Algade, Roskilde

Bil endte i grøften – Bjergsted Byvej, Jyderup – Kalundborg

Kl. 11.33 mistede en 20-årig mand fra Holbæk herredømmet over sin bil i forbindelse med, at han accelererede op, så bilen endte i grøften. En patrulje kørte frem til stedet, hvor de traf den 20-årige, som var sluppet fra uheldet med forskrækkelsen og en bil med mindre skader.  Politiet registrerede uheldet.

Brand opstået igen – Kelstruplund, Jyderup, Vig – Odsherred

Kl. 13.27 kørte politi og brandvæsen til brand i en villa, hvor det brændte i bryggerset. Natten til tirsdag var der brand samme sted, som forårsagede store skader på huset. Ilden var startet samme sted ved branden tirsdag eftermiddag. Husets beboere havde selv opdaget branden og ringet 112. Brandvæsnet slukkede ilden, og ingen kom noget til ved branden. Medarbejdere fra skadestedsservice havde været på stedet i løbet af tirsdagen, hvor de blandt andet havde udført arbejde omkring el-installlationerne. Politiet skal nu undersøge brandstedet på ny for at afklare, hvordan der kunne opstå brand på stedet igen.

Mistænkelig brande to steder – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 18.08 kom et alarmopkald om brand i opgangen til en beboelsesejendom beliggende i den østlige del af Holbækvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet og slukningsarbejdet blev iværksat. Der var tale om en mindre brand i opgangen. Røgdykkere gik ind i bygningen for at evakuere eventuelle personer og dyr. På 2.sal var lejlighedens beboere hjemme, og de blev bedt om at opholde sig på altanen indtil det var sikkert at bevæge sig ud. Ilden blev slukket før den spredte sig til lejlighederne, der dog blev skadet af sod. Ingen personer eller dyr kom til skade ved branden.

Kl. 20.04 kom endnu en melding om brand på Holbækvej, men denne gang i den vestlige del af byen, hvor det brændte ved en kiosk. Brandvæsnet var hurtigt fremme, så ilden blev slukket før den spredte sig til ejendommens førstesal. Der skete skade på facaden og butikken lige inden for vinduet. Ingen personer var til stede i kiosken, da det brændte. Poltiet spærrede Holbækvej foran kiosken, mens branden blev slukket og stedet undersøgt. Vejkrydsene ved Drivsåtvej/Teglværksvej og ved Skarridsøgade blev spærret, og busser forbi stedet blev derfor omlagt.

Politiet undersøgte brandene, da ilden var slukket, og det viste tegn på at begge brande kunne være påsat. De to brandsteder blev derfor undersøgt nøje og området omkring afsøgt af hundepatruljer. Onsdag formiddag gik politiets videre undersøgelser af brandstederne i gang. Brandteknikere fra NKC – Nationalt Kriminalteknisk Center forestod undersøgelserne på de to adresser.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at der er sammenhæng mellem brandene, og at der er meget som tyder på, at der ikke er tale om to tilfældige gerningssteder. Flere omstændigheder peger på, at motivet til brandene skal findes i det kriminelle miljø på Vestsjælland. Ad hensyn til den videre efterforskning, kan politiet ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt.

Vidner som har set personer, køretøjer eller noget mistænkeligt omkring ejendommen på Holbækvej nr. 137 ca. kl. 18.00, hvor det brændte, eller omkring Hjørnekiosken på Holbækvej nr. 2 to timer senere, hvor der udbrød brand omkring kl. 20.00 bedes kontakte politiet på tlf. 114. Observationer omkring personer og køretøjer kan have afgørende betydning for politiets efterforskning.

Social dumping-aktioner – Roskilde / Ringsted

Tre byggepladser, to i Roskilde by og én i Ringsted by, og en skrothandler i Roskildes industriområde fik i løbet af tirsdagen et uvarslet besøg af udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi, der i samarbejde med Arbejdstilsynet foretog en kontrol af arbejdsforholdene og eventuelle udenlandske arbejderes tilladelser som led i myndighedernes indsats mod social dumping.

På de to byggeplader i Roskilde traf myndighederne dels tre danske medarbejdere på den ene arbejdsplads, medens en litauisk mand med orden i papirerne blev truffet på den anden. I Ringsted traf myndighederne seks rumænske arbejdere, men de havde også orden i deres tilladelser til at arbejde i Danmark. Politiet fandt derfor ikke grundlag til at foretage sig yderligere i forbindelse med disse kontroller.
På arbejdspladsen hos skrothandleren i Roskilde traf myndighederne en nigeriansk mand, der for nylig var indrejst i Danmark som turist og derfor opholdt sig lovligt i landet. Ingen havde set ham arbejde hos skrothandleren, hvorfor politiet heller ikke her fandt grundlag for at foretage yderligere over for hverken nigerianeren eller indehaveren af skrothandlen.

Myndighederne vil også i fremtiden foretage forskellige uvarslede kontroller på forskellige typer af arbejdspladser for at kontrollere, hvorvidt beskæftigelse af eventuel udenlandsk arbejdskraft sker efter gældende regler for at imødegå social dumping på arbejdsmarkedet.

 

OPFØLGNING

 

Endnu et offer og vidner efterlyses i ny voldssag – Lystanlægget, Anlægsvej, Ringsted

En ældre kvinde med rollator og et par – en mand og en kvinde i 30-erne – efterlyses nu af politiet i endnu en sag om vold, som en østeuropæisk udseende mand mistænkes at stå bag i Ringsted by lørdag den 29. august 2020.

I forbindelse med efterforskningen af de allerede anmeldte voldssager har tre skolepiger oplyst politiet om, at de lørdag den 29/8-2020 mellem kl. ca. 14.00 – 16.00 befandt sig i Lystanlægget ved biblioteket. En ældre kvinde med rollator gik ad en sti, da en bagfrakommende mand umotiveret sparkede hende i ryggen, inden han forsvandt væk i området. En mand og en kvinde – begge vurderet til at være ca. 30 år – kom den ældre kvinde til undsætning. Ifølge skolepigerne svarede overfaldsmandens signalement til den mand, som politiet tidligere har efterlyst i medierne.

Politiet har imidlertid ikke modtaget nogen anmeldelse fra den ældre kvinde om dette overfald, hvorfor både hun og parret nu efterlyses. Kvinden med rollatoren var ifølge skolepigerne formentlig iført en lys cardigan og en lys nederdel. Det hjælpsomme par er ikke yderligere beskrevet ud over, at både manden og kvinden er ca. 30 år. Samme lørdag mistænkes samme mand for overfald på flere andre kvinder andre steder i Ringsted by. Trods efterlysning af den mistænkte i medierne, politiets egen eftersøgning og efterforskning i voldssagerne er det endnu ikke lykkedes politiet at få ham identificeret.

Politiet ønsker derfor stadig offentlighedens hjælp til at få identificeret den mistænkte, der beskrives som:

Mand, 20-40 år, 170-175 cm, østeuropæisk af udseende, lys i huden og rundt hoved med kort brunt hår. Han var den pågældende lørdag iført mørk trekvart-lang frakke, løse jeans og lyse sko/sneakers. Han talte meget på et ukendt fremmedsprog og medbragte en større blå/hvid plastikpose med hank.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi / 9. september 2020

Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 11.00 en 45-årig mand, der sigtes for kvalificeret vold ved, i forening med en 47-årig kvinde, at have stukket en 31-årig mand i overarmen med en kniv. Overfaldet skete kl. 00.27 natten til onsdag på en adresse i Hasselager. Den 45-årige vil desuden ved grundlovsforhøret blive sigtet for vidnetrusler ved onsdag morgen på politigården i Aarhus at have fremsat trusler rettet mod den 31-årige forurettede.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

**

 

Motorcyklist ønskede ikke at tale med politiet

Tirsdag kl. 22.39 bemærkede en patrulje på Banegårdsgade i Odder en mørk motorcykel, der kom kørende imod patruljen. Betjentene slog motorcyklens registreringsnummer op i politiets systemer og kunne se, at den stod som afmeldt, hvorefter betjentene tændte for bilens blink og anmodede motorcyklisten om at standse. Det var han dog ikke specielt interesseret i, så han satte farten op, svingede mod øst af Lundevej og øgede hastigheden til op imod 100 km/t.

Patruljebilen satte efter, og betjentene noterede blandt andet, at motorcyklisten to gange kørte højre om chikaner på vejen – formentlig for at undgå vejbump. Betjentene aktiverede nu både horn og lygter, mens de fortsatte efter motorcyklen ad Østermarksvej. Vejen ender blindt, hvilket betød at motorcyklisten pludselig kørte mod færdselsretningen, op på fortovet og ned ad en græsskråning ved Odder Gymnasium.

Den ene betjent steg ud af bilen for at følge efter til fods, og her kunne han se, at motorcyklen var væltet og nu lå for enden af skråningen. Føreren løb lidt længere fremme, og betjenten råbte ham an, hvilket fik ham til at lægge sig ned på maven med hænderne over hovedet.

Den 37-årige mand blev anholdt og ført med tilbage til politibilen. Han blev indledningsvist sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger samt for flere overtrædelser af færdselsloven. Da han virkede narkopåvirket blev han også sigtet for narkokørsel, og han forklarede da også til betjentene, at det var årsagen til, at han ikke ville standse.

Der var dog også andre årsager til, at den 37-årige ikke ønskede at tale med politiet. Det viste sig nemlig også, at han var frakendt førerretten, hvorfor han også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Han var også i besiddelse af en større mængde hash, lidt amfetamin, en digitalvægt og et større kontantbeløb, hvorfor han også blev sigtet for både besiddelse af og forsøg på salg af narkotika. Desuden hørte den nummerplade, der sad på motorcyklen, til en helt anden motorcykel. Men da det ikke var muligt for betjentene at aflæse stelnummeret, blev motorcyklen taget med til nærmere undersøgelse.

 

**

 

Anholdt for at råbe til indsat i arresten

Tirsdag kl. 17.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra arresten på Møllestræde i Randers, hvor personalet havde observeret fire unge mænd, der stod og råbte ind til en indsat i arresten. Personalet havde i første omgang selv taget kontakt til mændene og bedt dem om at forlade stedet, hvilket de havde gjort, men da de blev hængende i området, besluttede personalet at kontakte politiet. Da betjentene kort efter ankom til stedet, blev de fire mænd bortvist fra stedet, hvilket fik den ene af dem til at råbe skældsord efter den ene af betjentene.

Godt en halv time senere var tre af personerne tilbage igen, og arrestens personale ringede igen efter politiet, der fik anholdt de tre mænd på 18, 18 og 20 år. De blev alle sigtet for ulovlig forbindelse til fanger ved at have råbt ind til en indsat i arresten. Den ene af de 18-årige blev desuden identificeret som ham, der tidligere havde råbt skældsord efter en betjent, og han blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

I forbindelse med visitation af de tre mænd på politigården i Randers blev den anden 18-årige mand fundet i besiddelse af noget receptpligtigt medicin, som han erkendte, han ikke havde noget recept til. Han blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer.

 

**

 

Snød med Oddset-kuponer

Tirsdag kl. 17.00 kom en mand ind hos købmanden på Vestergade i Asferg ved Fårup og spurgte ekspedienten, hvor drikkevarerne befandt sig. Lidt senere kom han op til kassen med en cola og bad ekspedienten om at tjekke en række Oddset-kuponer for ham.

Samtidig udfyldte manden flere nye kuponer, mens han stillede ekspedienten en række personlige spørgsmål, hvilket skabte forvirring hos ekspedienten. Efter manden havde forladt butikken gik det op for ekspedienten, at det var lykkedes ham at svindle med betalingen af de nye kuponer.

Manden beskrives som:

 • Mellemøstlig af udseende
 • 35-36 år gammel
 • 180-190 cm høj
 • Almindelig af kropsbygning
 • Mørk i huden og med sort hår og sorte skægstubbe
 • Bar mundbind
 • Talte dansk med accent
 • Var i ført sort jakke med hætte, sorte busker og sorte sko af mærket Nike.

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set manden ved købmanden tirsdag eftermiddag eller som ved, hvem han er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

**

Fyldte posen med parfume

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 14.50 en anmeldelse fra Salling i Aarhus, hvor en butiksvagt havde tilbageholdt en butikstyv. Vagten havde på butikkens overvågning set manden fylde en indkøbspose med parfumer, hvorefter vagten gik ned i butikken og konfronterede manden.

Vagten kunne se, at posen var en såkaldt ”russerpose”, der var dækket med sølvpapir for at snyde alarmerne. Vagten bad manden vise, hvad han havde i posen, men det nægtede han, og da vagten tog fat i ham, for at føre ham ud i baglokalet, begyndte manden at løbe.

Vagten løb efter, og fik indhentet manden uden for Salling, hvor han igen forsøgte at få ham til at gå med. Manden gjorde dog modstand, og det krævede lidt hjælp fra nogle kollegaer, før det lykkedes at få manden med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Da politiet ankom til stedet, viste det sig, at den 23-årige mand havde stjålet varer for knap 3400 kroner, og han blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

**

 

11-årige piger stjal mobiltilbehør i Føtex

Tirsdag kl. 15.14 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Føtex på Mariagervej i Randers NV, hvor personalet havde tilbageholdt tre mindreårige piger, der var blevet taget i at stjæle tilbehør til mobiltelefoner såsom covers og headsets.

Det var en af butikkens medarbejdere, der havde spottet pigerne, som hun også havde set dagen forinden, hvor de også havde stjålet varer. De tre piger, der alle var 11 år gamle, erkendte at have begået butikstyveri. Da de alle er under den kriminelle lavalder kan de ikke sigtes, men de blev kørt hjem til deres forældre, der blev orienteret om sagen.

 

**

 

Anholdt efter uro på Klostertorvet

Tirsdag kl. 12.55 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om fra Klostertorvet i Aarhus, hvor nogle vagter var kommet i klammeri med nogle personer på stedet. Da betjentene ankom, kunne de se, at vagterne havde lagt en person i håndjern.

Vagterne forklarede politiet, at der flere gange i løbet af dagen havde været uro på stedet, og da der pludselig var opstået tumult mellem en mand og en kvinde havde den ene vagt lagt sig imellem, hvorefter manden havde skubbet ham hårdt i brystet. Vagterne havde derfor lagt manden i håndjern og tilkaldt politiet.

Den 30-årige mand blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Da han er polsk statsborger, fik han en straksbøde på 3000 kroner.

 

**

 

Havde hash klar til salg

Tirsdag kl. 10.40 fik en 23-årig mand fra Odder besøg af politiet, der havde mistanke om, at han opbevarede narkotika på sin hjemmeadresse. I lejligheden befandt sig, udover den 23-årige, en 26-årig mand, der viste sig at have en mindre mængde hash på sig. Han blev sigtet for narkobesiddelse og fik en bøde på 3000 kroner.

Betjentene foretog en ransagning af den 23-åriges lejlighed og fandt i den forbindelse en del hash og flere beviser på, at den 23-årige har solgt hash til andre, hvilket han også selv erkendte. Han blev derfor anholdt og sigtet for salg af narkotika.

 

**

Kæresteskænderi endte i anholdelse

Tirsdag kl. 22.54 blev en patrulje for anden gang inden for kort tid sendt til Banegårdspladsen i Aarhus, hvor et kærestepar havde skændtes højlydt. Da betjentene denne gang kom til stedet kunne de konstatere, at den 39-årige mand gentagne gange nægtede at efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 07.24 skete der et færdselsuheld på Damagervej i Viby. En 25-årig kvinde kom kørende ad Damagervej og igennem et kryds, da hun af ukendte årsager ramte en bil, der holdt parkeret ved fortovet i modsatte side, hvorefter hendes egen bil væltede og trillede rundt på taget. Den 25-årige kvinde kunne ikke selv komme ud af bilen, mens hendes søn, som også var med, men ikke havde været fastspændt, blev hjulpet ud af nogle forbipasserende. Det viste sig, at kvinden heller ikke selv havde haft sikkerhedssele på, og hun blev derfor både sigtet for ikke selv at have været fastspændt, ikke at have fastspændt sit barn og for ikke at have overholdt sin vigepligt, da hun kørte ud i krydset. Kvinden blev hjulpet ud og blev kørt til behandling på sygehuset, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 16.19 skete der et færdselsuheld på Beringvej i Hasselager. En 24-årig mandlig traktorfører havde formentlig været i gang med at bakke ud fra indkørsel med en påhængsvogn bagpå og var i den forbindelse kommet til at holde på tværs af kørebanen, da en anden bil, ført af en 29-årig mand kom kørende og påkørte påhængsvognen. Uheldet medførte betydelige skader på den 29-åriges bil og han pådrog sig en flænge i hovedet. Den 24-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 • På Frederiksbergvej i Randers NV begået tirsdag den 8/9 mellem kl. 09.00 og kl. 11.15
 • På Natskyggevej i Randers NV begået onsdag den 9/9 kl. 03.08

 

Kilde: Østjyllands Politi / 9. september 2020

Nordsjællands Politi

Narkobilist standset

Stenløse: Tirsdag formiddag klokken 10.45 blev en 32-årig mand fra Frederiksberg standset ved F24-anlægget på Frederikssundsvej. Her blev han bedt om at tage en narkometertest, og da den viste, at manden var påvirket af både kokain og cannabis, blev han sigtet for narkokørsel og taget med til hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

 

Vakst vidne tilbageholdt tyv

Allerød: En 36-årig mand fra København blev tirsdag formiddag klokken 11.37 opdaget, da han stjal en taske fra udendørsarealet ved Ofelia Blomster på M D Madsensvej. Manden blev tilbageholdt af et vidne, indtil en patrulje nåede frem og sigtede ham for tyveriet.

 

Mobiltelefon stjålet

Hillerød: Mellem klokken 11.28 og 11.30 blev en mobiltelefon, som lå på et bord i Kræftrådgivningen på Østergade stjålet. Telefonens ejer havde forladt kontoret et kort øjeblik og da hun kom tilbage, var telefonen væk. En mand blev set i nærheden af kontoret kort inden, at tyveriet blev opdaget. Han beskrives som sydeuropæisk af udseende, 35 år, 165 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden, kort sort hår og skæg. Han talte engelsk og var iført mørke cowboybukser, sort læderjakke og medbragte en bøjle med en t-shirt.

 

Katalysatorer stjålet

Slangerup: To katalysatorer er mellem klokken 01.30 og 02.00 natten til søndag den 30. august blevet stjålet fra to biler, der holdt på Fabriksvangen. Ifølge videoovervågning fra stedet har de fire gerningsmænd klippet hul i et hen for at skaffe sig adgang til bilerne. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 13.00.

 

Kørte uden kørekort

Hillerød: En 25-årig mand fra Hillerød blev tirsdag eftermiddag klokken 13.45 standset, da han kom kørende ad Kongens Vænge. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var frakendt førerretten og ikke havde generhvervet denne.

 

Spritbilist standset

Kgs. Lyngby: Tirsdag eftermiddag klokken 14.26 blev en 44-årig lastbilchauffør med ukendt adresse standset på Helsingørmotorvejen. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Talte i telefon under kørsel

Birkerød: En 36-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag eftermiddag klokken 15.00 standset på Vasevej, hvor han kørte bil samtidig med, at han talte i mobiltelefon. Det viste sig efterfølgende, at manden heller ikke havde noget kørekort, og han blev sigtet for begge forseelser.

 

Buler på taget

Helsingør: En Mercedes, der holdt parkeret på Søndre Strandvej, har mellem lørdag klokken 08.00 og søndag klokken 08.00 fået buler i taget, efter ukendte gerningsmænd har gået henover bilen. Hærværket blev anmeldt tirsdag eftermiddag klokken 15.28.

 

Kørte uden kørekort

Frederiksværk: En 59-årig mand fra Melby blev tirsdag eftermiddag klokken 15.52 standset, da han kom kørende ved krydset Skovbakkevej/Valmuesti. Her viste det dig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Pung stjålet fra kontor

Helsingør: Tirsdag mellem klokken 08.00 og 12.00 blev der stjålet en pung fra et kontor hos Lægerne i Nordhuset på Krbg Ladegårdsvej. Døren til kontoret var ulåst, da tyveriet skete.

 

Brobizz stjålet fra bil

Virum: En brobizz er tirsdag mellem klokken 09.25 og 16.40 blevet stjålet fra en Skoda, der holdt ved Hotel Frederiksdal. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en siderude. Tyveriet blev anmeldt klokken 16.28.

 

Kiggede ind ad vinduer

Snekkersten: En person stod tirsdag aften ved 21-tiden og kiggede ind ad vinduerne til en bolig på Klyveren. Da beboeren på stedet gik hen til vinduet, forsvandt personen, der var iført mørkt tøj, kasket og gummisko, fra stedet. En patrulje kørte rundt i området for at finde den mistænkelige person, der dog var væk.

 

Havde joint i bilen

Frederiksværk: Klokken 02.15 natten til onsdag blev en 19-årig mand fra Frederiksværk sigtet for at være i besiddelse af hash, da der blev fundet en joint under sædet i hans bil. Manden blev truffet på Havtornvej.

 

Brand i skur

Gentofte: Onsdag morgen klokken 05.31 kom der anmeldelse om, at der var ild i et skur på Ermelundsvej. Årsagen til branden, der hurtigt blev slukket af brandvæsenet, kendes ikke.

Kilde: Nordsjællands Politi / 8.-9. september 2020

Nordjyllands Politi

Frederikshavn – færdselsuheld ved snæver vej


På Gl. Skagensvej i Frederikshavn skete et færdselsuheld mellem to personbiler tirsdag den 8. september om aftenen.

Part 1, en 66-årig fører, kom kørende ad Gl. Skagensvej på vej mod en indsnævring af vejen, hvor der kun kan passere en bil ad gangen. På samme tid forsøgte part 2, en 19-årig fører, at passere indsnævringen i modsat retning.

Derfor skete et sammenstød mellem de to biler i indsnævringen med materiel skade til følge på begge køretøjer. Heldigvis kom ingen personer til skade i forbindelse med uheldet.

Hvad kan tage din opmærksomhed, når du kører bil?

Uopmærksomhed skyldes ikke, som mange fejlagtigt tror, ting uden for bilen. 70% af de ting, der tager opmærksomheden findes i bilen. Det kan fx være at:

 • Du taler i telefon eller læser/skriver SMS
 • Du indstiller GPS eller radio
 • Du samler ting op fra gulv eller handskerum
 • Du spiser eller drikker
 • Du tager dig af urolige børn eller taler med dine medpassagerer
 • Du har tankerne et helt andet sted eller er stresset

Du ved godt, det er farligt. Og alligevel kan du måske ikke helt sige dig fri for at have gjort nogle af tingene. Måske prøver du at kompensere ved at sætte farten ned imens, men det er ikke altid nok til at forhindre risikoen for ulykker. Risikoen for ulykker øges markant fordi man reagerer for sent og for langsomt på uventede situationer. Og har du ikke øjnene med dig, når du måske slet ikke at reagere!
Læs mere på sikkertrafik.dk

Nørresundby – musik til gene dæmpet af patrulje


”Der er høj musik fra stedet”, lød anmeldelsen onsdag den 9. september ved 02-tiden.

En borger på en adresse i Nørresundby spillede efter sigende høj musik til gene for naboerne, hvorfor Nordjyllands Politi sendte en patrulje til stedet for at tage en snak med vedkommende.

Kort efter ankom patruljen til adressen, hvor de fik kontakt til borgeren, som lyttede til høj musik. Efter en fornuftig dialog udviste vedkommende forståelse for, at musikken var til gene for naboerne, hvorefter man skruede ned.

Der faldt derefter ro på i området.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Tylstrup – kokain- og cannabispåvirket bilist anholdt


På Hirtshalsmotorvejen i nærheden af Tylstrup standsede politiet en personbil til kontrol tirsdag den 8. september om eftermiddagen.

Betjentene henvendte sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 27-årig mand. Adspurgt om at vise sit kørekort fortalte manden, at hans førerret var blevet inddraget i en tidligere hændelse. Betjentene observerede desuden, at manden havde små pupiller, hvorfor de fik mistanke til påvirket kørsel.

Og ganske rigtigt: en narkometertest viste, at manden tilsyneladende var påvirket af kokain og cannabis.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 27-årige mand for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer samt kørsel uden gældende førerret.

Patruljen kørte derefter manden til sygehuset for at udtage en blodprøve som bevismateriale i sagen.

I Danmark har vi nulgrænse for ulovlige stoffer i trafikken

Nulgrænsen gælder for bl.a.:
Amfetamin (speed).
Kokain.
Cannabis (hash, marihuana, pot).
LSD.
Ecstasy.
Heroin.
Svampe, der indeholder psilocin og psilocybin.
Khat.
Poppers (amylnitrit).
GHB (fantasy).
Morfin.
Metadon.
Benzodiazepiner, der ikke er på recept.

Hvis politiet stopper dig og finder tegn på, at du har taget ulovlige stoffer, vil du få taget en blodprøve. Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevis.
Læs mere på sikkertrafik.dk

Aars – narkopåvirket bilist anholdt


Kørsel i narkopåvirket tilstand ؘ– dét blev en 39-årig kvinde sigtet og anholdt for ud for Aars tirsdag den 8. september sent om aftenen.

En patrulje kom kørende ad Kærvej ud for Aars, da de lagde mærke til en personbil foran dem.

Her besluttede betjentene sig for at udføre kontrol med bilens fører.

Ved mødet med føreren, som viste sig at være en 39-årige kvinde, fattede betjentene mistanke til påvirket kørsel. Derfor instruerede man hende i at deltage i en narkometertest.

Og testen gav udslag: bilisten var tilsyneladende påvirket af euforiserende stoffer.

Efter anholdelsen kørte politiet bilisten til skadestuen med henblik på at udtage en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Kilde: Nordjyllands Politi / 9. september 2020

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

FUGLEBJERG OG NYKØBING FALSTER: Tricktyverier i butikker

Tirsdag formiddag klokken cirka 11.45 kom to mænd ind af døren hos en massør på Torvet i Fulgebjerg. De afbrød en behandling og bad om at få en massage, men forlod kort efter butikken igen. Undervejs havde de held med at fjerne en mobiltelefon fra et skrivebord. Den ene mand var cirka 25 år, 180 centimeter høj, spinkel af kropsbygning, østeuropæisk af udseende og med kort, sort hår. Han var iført en kasket, mørk hættetrøje og blå bukser. Den anden mand var også cirka 25 år, 175 centimeter høj, østeuropæisk af udseende, almindelig af kropsbygning og med mellemlangt, sort hår. Han var iført en lys t-shirt og sorte joggingbukser. De talte begge et fremmedsprog.

 

Lidt senere var den gal igen. Klokken cirka 14.01 kom en udenlandsk mand ind i en salon på Vestensborg Alle i Nykøbing Falster. Han stillede forskellige spørgsmål og fik skabt forvirring i salonen, så det også her lykkedes at slippe afsted med en mobiltelefon.

 

Politiet opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, hvis der kommer kunder ind i en butik, der umotiveret går om i baglokalet, stiller usammenhængende spørgsmål, taler højt på et fremmedsprog, famler med et kort eller avis, eller på anden vis forsøger at skabe forvirring.

 

VORDINGBORG: Brandstiftelse

Politiet fik tirsdag klokken 17.56 en anmeldelse om, at der lugtede kraftigt af røg ved en ejendom i Vordingborg. Politi og brandvæsen blev tilkaldt, og det viste sig, at en 49-årig mand havde sat ild på nogle aviser og reklamer indendørs. Han blev anholdt klokken 18.11 og sigtet for brandstiftelse. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

SØLLESTED: Politihund fandt aggressiv billist

Tirsdag klokken 20.37 kom en bil kørende på Højrebyvej ved Søllested, da en anden bil ramte bilen bagfra. Chaufføren i den bagfrakommende bil hidsede sig voldsomt op og opførte sig aggressivt over for de personer, der sad i den bil, han lige havde påkørt. Han forlod kort efter stedet og forsvandt, men en dygtig politihund ved navn Bobby fik færten af hans spor og fandt frem til manden 3-4 kilometer væk. Han blev anholdt klokken 23.13 og taget med på stationen, hvor han blev afhørt, før han blev løsladt igen klokken 00.38. Det var en 55-årig mand fra Faxe Ladeplads.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Stege Ulvshalevej Villa Fredag klokken 14.00-onsdag klokken 07.30 Ikke opgjort endnu

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Vordingborg Sydmotorvejen, afkørsel Stensved Tirsdag klokken 13.30-14.35 87 køretøjer kontrolleret: En sigtet for at køre 161 km/t, hvor grænsen er 130 km/t. Det gav en betinget frakendelse. En sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Vordingborgvej Tirsdag klokken 08.47-11.47 ATK 255 28 50 75 Tre klip
Korsør Skovvej Tirsdag klokken 20.05-22.07 ATK 138 20 50 92 Fem klip, en betinget frakendelse
Maribo Nakskov Landevej Tirsdag klokken 17.00-19.40 Bestilt ATK 150 19 80 117 Tre klip
Nakskov Stormarks Alle Tirsdag klokken 13.59-15.15 Bestilt ATK 33 1 50 61 Ingen klip
Nykøbing Falster Nykøbingvej Tirsdag klokken 05.52-08.45 ATK 269 2 50 62 Ingen klip
Rønnede Faxevej Tirsdag klokken 12.22-13.40 ATK 408 35 60 82 Et klip
Skælskør Sorø Landevej Tirsdag klokken 07.19-09.30 ATK 212 3 50 61 Ingen klip
Stubbekøbing Nykøbingvej Tirsdag klokken 09.16-12.00 ATK 196 3 50 60 Ingen klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Skellebjergvej Tirsdag klokken 00.01 24-årig mand fra Sorø Narkotikakørsel og spirituskørsel
Næstved Kanalvej Tirsdag klokken 18.41 53-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Næstved Ved Åsen Tirsdag klokken 18.12 28-årig mand uden fast bopæl Narkotikakørsel
Slagelse Klingeberg Tirsdag klokken 18.20 47-årig kvinde fra Slagelse Spirituskørsel
Sorø Alleen Tirsdag klokken 16.20 64-årig kvinde fra Allerød Spirituskørsel
Stege Klintevej Tirsdag klokken 17.25 37-årig mand fra Stege Spirituskørsel

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi / 9. september 2020

Bornholms Politi

Ulovlig lille knallert

En 15 årig dreng blev tirsdag den 8. september kl. 0755 under skolekontrol standset på Torneværksvej i Rønne, da han kørte på sin ulovlige knallert. Den blev målt til at kunne køre 72 km/t, selvom den lovligt kun måtte køre 30 km/t. Han kan nu se frem til at modtage en bøde.

 

Ammoniakudslip

Der indløb tirsdag den 8. september kl. 1350 anmeldelse om ammoniaklugt i området ved Gartnervangens grill. Det kunne p.g.a. vindretningen konstateres, at lugten kom fra slagteriet. Fem personer, som havde opholdt sig i vindretningen, blev for en sikkerheds skyld kørt til undersøgelse på akutmodtagelsen, hvorfra de blev udskrevet efter endt undersøgelse. Det viste sig, at der i forbindelse med reparation af en ventil var sluppet ammoniak ud.

 

Kilde: Bornholms Politi / 8.-9. september 2020

Fyns Politi

Assens

Tyveri fra villa/landejendom
5610 Assens – Badstuestræde
Anmeldt: 08/09/2020 11:17
Sket: 04/09/2020 15:00 – 07/09/2020 13:00
Havemøbler stjålet.

Hærværk
5620 Glamsbjerg – Bodebjergvej
Anmeldt: 08/09/2020 14:13
Sket: 04/09/2020 23:30 – 05/09/2020 14:00
Skoda Octavia Combi, årgang 2005 ridset flere steder af påfugle, der har gået på bilen.

 

Faaborg/Midtfyn

Indbrud i virksomhed
5600 Faaborg – Telemarken
Anmeldt: 08/09/2020 09:29
Sket: 08/09/2020 00:28
Hoveddør brudt op. Stjålet: Kontanter fra kasseapparat.

Tyveri fra villa/landejendom
5600 Faaborg – Peter Wessels Vej
Anmeldt: 08/09/2020 08:49
Sket: 07/09/2020 23:00 – 08/09/2020 01:15
Stjålet ved ejendom: To udendørslamper.

 

Kerteminde

Indbrud i privat beboelse
5330 Munkebo – Strandlystvej
Anmeldt: 08/09/2020 16:00
Sket: 08/09/2020 11:00 – 08/09/2020 14:30
Vindue opbrudt. Stjålne genstande: Smykker.
Signalementer: A: Mand, 16-20 år, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, iført sort hjelm, sort trøje, sorte jeans. Køretøjer: Sort knallert.

Spirituskørsel
5300 Kerteminde – Hans Schacksvej
Anmeldt: 08/09/2020 23:40
Sket: 08/09/2020 23:40
Sigtede førte personbil ad Hans Schackvej, imens han var påvirket af alkohol.

 

Nordfyn

Brandloven
5462 Morud – Tevringevej
Anmeldt: 08/09/2020 16:54
Sket: 08/09/2020 16:54
Sigtede, som havde brændt ukrudt med gasbrænder, havde været uforsigtig og fået antændt byggeaffald i en garage. Sodskade på garageport, ikke yderligere skade på bygninger, eller fare for mennesker eller dyr.

Indbrud i virksomhed
5450 Otterup – Fabriksvej
Anmeldt: 08/09/2020 07:17
Sket: 07/09/2020 20:00 – 08/09/2020 06:45
Kælderdør opbrudt. Stjålne genstande: IPhone 8 Sort, og flere tablets.

 

Odense

Indbrud i privat beboelse
5210 Odense NV – Grævlingløkken
Anmeldt: 08/09/2020 09:24
Sket: 04/09/2020 11:00 – 08/09/2020 02:00
Vindue brudt op. Stjålne genstande: Madvarer, køkkenudstyr.

Indbrud i garage/udhus
5250 Odense SV – Røllikevænget
Anmeldt: 08/09/2020 07:10
Sket: 07/09/2020 23:30 – 08/09/2020 07:10
Dør til gartage opbrudt. Stjålet: Pengeskab med diverse indhold.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Anmeldt: 08/09/2020 11:38
Sket: 07/09/2020 08:30 – 08/09/2020 11:30
Toyota Aygo, personbil, årgang 10. Forreste siderude i passagersiden knust. Ikke overblik over det stjålne.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Skjalm Hvides Vej
Anmeldt: 08/09/2020 18:10
Sket: 08/09/2020 18:09
ANM oplyser, at de lige har set en scooter med 3 udenlandske drenge på, som stjal en sort taske fra en dame og kørte mod Vollsmose ad Kertemindestien. Damen løb efter scooteren, hvorfor anmelder ikke havde kontakt til hende.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Havnegade
Anmeldt: 08/09/2020 07:55
Sket: 08/09/2020 07:55
Part 1 kørte på motorcykel ad Havnegade i vestlig retning. Part 1 kørte ca. 40-50 km/t, da motorcyklen skred ud, hvorfor han styrede kontra og derfor væltede. Efterfølgende tilset af ambulance.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Skibhusvej
Anmeldt: 08/09/2020 15:59
Sket: 08/09/2020 15:59
Part 1, personbil kørte ad Skibhusvej mod nord bagved part 2, personbil. I forbindelse med at forankørende skulle foretage højresving bremsede part 2, og part 1, der blev blændet af solen, påkørte part 2 bagfra. Ingen personskade og ringe materielskade.

Færdselsuheld
5240 Odense NØ – Vollsmose Allé
Anmeldt: 08/09/2020 12:46
Sket: 08/09/2020 12:46 – 08/09/2020 12:56
Part 1, personbil kørte ad Vollsmose Alle, hvorved han skulle dreje til højre i krydset Vollsmose Alle/Åsumvej. Idet part 1 drejede ind i svingbanen var der rødt i krydset, hvorfor part 1 bremsede ned, men samtidig vurderede, at han ikke kunne nå at bremse helt op før krydset. Part 1 forsøgte derfor at undvige ved at køre henover rabatten, hvorved part 1s køretøj lavede et udsving med bagenden, som ramte part 2s bagerste højre side af køretøjet. Part 2 kørte i anden vognbane.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5000 Odense C – H. Rasmussens Vej
Anmeldt: 08/09/2020 19:47
Sket: 08/09/2020 19:47
Sigtede førte personbil, selvom han var påvirket af hash.

Spirituskørsel
5240 Odense NØ – Hybenhaven
Anmeldt: 08/09/2020 18:08
Sket: 08/09/2020 18:08
Sigtede førte uindregistreret lille knallert, selv om han havde indtaget alkohol over den maksimalt tilladte grænse.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept
5240 Odense NØ – Åsumvej
Anmeldt: 08/09/2020 17:07
Sket: 08/09/2020 17:07
Sigtede, som førte personbil, skønnet påvirket af amfetamin. Sigtede indbragt til udtalelse af blodprøve.

Butikstyveri
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Anmeldt: 08/09/2020 20:09
Sket: 08/09/2020 20:08
Sigtede indfundet sig i 7-eleven på Odense Banegård, hvor han stjal en Bounty Trio chokoladebar til en værdi af 19,95 kr. Sigtede holdt chokoladebaren i hånden, da han forlod butikken, hvorefter han blev tilbageholdt af vagten.

Sikring af den offentlige orden mv.
5230 Odense M – Hjallesevej
Anmeldt: 08/09/2020 21:50
Sket: 08/09/2020 21:50
Politi kom til stede i forbindelse med forstyrrelse af den offentlig orden, hvor sigtede råbte og havde en ubehagelig adfærd overfor personer på Q8. Sigtede råbte desuden ”fuck dig” og gav politiet fingeren.

Hærværk, groft
5230 Odense M – Rødegårdsvej
Anmeldt: 08/09/2020 17:17
Sket: 08/09/2020 17:17
Flere ruder knust på Ejerslykkeskolen.

 

Svendborg

Tyveri fra personbil
5700 Svendborg – Wiggers Park
Anmeldt: 09/09/2020 01:53
Sket: 09/09/2020 01:53
Venstre siderude på rød personbil af mrk. Peugeot 107 opbrudt, hvorefter værktøj blev stjålet fra bilen. Efterfølgende ødelagt bilruder i mindst yderligere 10 biler med, som holdt parkeret i området. Endvidere fik et enkelt køretøj punkteret venstre bagdæk. To personer sigtede i sagen.

Hærværk
5700 Svendborg – Stævnevej
Anmeldt: 08/09/2020 09:46
Sket: 03/09/2020 16:30 – 07/09/2020 16:30
Fire træer på ejendommen fældet uden tilladelse fra ejer.

 

Kilde: Fyns Politi / 8. september 2020