Aggressiv mand med falsk navn, falsk ID og falsk politiudstyr i bilen – blev lagt i vaskeægte håndjern

15 maj 2020
Aggressivt par

Det, der torsdag kl. 15.30, begyndte med en sag om kørsel over for gult i Aarhus C, endte med to anholdelser og en lang række sigtelser. En patrulje fik øje på en bil, som gassede op, da bilisten så politiet. Bilisten kørte over for gult i krydset Sønder Allé/Fredensgade, og patruljebilen kørte efter og fik dirigeret bilen ind til siden.

I bilen sad en 33-årig mand og en 30-årig kvinde, som var noget utilfredse med at blive standset.

Betjentene sigtede den 33-årige mand bag rattet for at køre over for gult og bad ham oplyse navn og fødselsdato. Da patruljen slog dét cpr-nummer op, som han gav, tonede der et billede af en helt anden mand frem på betjentenes mobiltelefon. Bilisten blev derfor sigtet for at opgive falsk id til politiet og blev bedt om give sit rigtige navn. Den 33-årige forsøgte sig nu med et nyt falsk navn, men det blev også afsløret, og han fik derfor endnu en sigtelse.

Da betjentene bad manden gå ud af bilen, tog han to pas op af lommen, som han forsøgte at give til den kvindelige passager. Betjenten tog nu fat i manden for at anholde ham, men han gjorde kraftigt modstand. Samtidigt steg kvinden ud af bilen, gik helt tæt på betjentene og råbte af dem. Flere patruljer kom nu til, og det endte med, at både mand og kvinde blev lagt i håndjern.

Under en ransagning af bilen fandt betjentene en kasket med politilogo på, en politi-keyhanger, nogle håndjern og nogle blå dioder, der var sat fast på bilens front.

Han blev derfor sigtet for at foregive at være politimyndighed. Derudover blev han sigtet for at forstyrre den offentlige orden, opgive falsk navn to gange og modsætte sig anholdelsen.

Kvinden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, for at lægge hindringer i vejen for politiet og for at nægte at opgive sit navn.

 

 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.